EUROLINE Sp. z o.o.

Leszno

Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

stefan 2016-10-08 09:53
Witam
Mam 55 lat ,czy znajdzie się dla mnie praca w Ełrolajnie. Co proponujecie i na jakim dziale.
JKulka 2016-10-11 23:21
No i dobrze, własnie do Leszna jest sporo przyjęć, masa ofert np. na Tapicerów czy Szwaczki czy Magazynierów
I już 2016-10-28 20:08
Cześć pracusie i nieroby!
Mam nadzieję, że tych pierwszych jest większość :)
Chciałabym z wami popracować. Interesuje mnie praca na magazynie. Czy potraficie jakoś zachęcić mnie do współpracy z wami. Ja osobiście pracy się nie boję a wózek widłowy wysokiego składowania mam opanowany tak jak wy macie opanowane rąbanie tyłków innym. Potraficie wogóle powiedzieć o sobie coś dobrego na normalnym poziomie....
No to do dzieła co tam u was dobrego w zakładzie?
Mam składać papiery?
8
I już 2016-10-30 14:37
Jak będę pracować porządnie, sprawnie to nie będę musiała wysłuchiwać żadnych dygresji przełożonych.
Ewentualnie jakieś małe wskazówki czy poprawki.
andrzej 2016-10-31 17:07
szukam pracy jako brygadzista ,możecie coś polecić. Mam pewne doświadczenie.
Andre 2016-10-31 20:15
Obyście żyli w ciekawych czasach.
Zonk 2016-11-17 19:33
(usunięte przez administratora) ,normy z kosmosu i ciagle podnoszą
1
Oleole 2017-01-16 21:50
Witam, jak wygląda praca na stolarnia w tej firmie? Praca na 2 czy 3 zmiany. W soboty trzeba przychodzić do prac?
Krzysztof 2017-02-11 23:25
Chcę tam pracować. Jak składać dokumenty. Kiedyś byłam szwaczką w tej firmie. Proszę o pomoc.
Joanna 2017-03-20 11:09
@krzysztof aktualne ogłoszenia do pracy znajdziesz na naszym portalu po kliknięciu w zakładkę oferty pracy http://www.gowork.pl/praca/euroline-sp.-z-o.o.;pr
Również tam znajdziesz informacje na temat tego jak aplikować.
Arti 2017-03-28 20:07
Ta oferta niezgodna z reklamą w radiu Elka
3
Joanna 2017-03-29 10:25
@Arti rozumiem, że słyszałeś o innej ofercie w radiu. Co według Ciebie nie zgadza się z informacjami zawartymi na naszym portalu?
1
Linx5 2017-04-07 21:17
Coraz to większe wymagania a kasa taka sama jak 8 lat temu
4
A. 2017-04-10 10:27
Weźcie*
Hwdj 2017-04-11 20:29
Na magazyn nie warto. Nigdzie nie warto. Zdecydowanie odradzam
10
On 2017-04-23 21:38
Uważam że warto. Chyba, ze się komuś robić nie chce.
Joanna 2017-04-24 12:51
@On rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Hwdj. Możesz powiedzieć dlaczego uważasz, że warto pracować w EUROLINE?
AbnormalKentucky 2017-04-30 01:50
Czy dziewczyny z tapicerni no. 1 jeszcze żyją? Tęsknię.
Wiki 2017-05-12 18:52
Dajcie sobie spokój obecnie wprowadzili nowy system wynagrodzeń ludzie odchodzą a Ukraińcy czekają na 1 czerwca .
6
kuba 2017-05-14 00:09
Nie warto nie warto .Nie polecam . Zarobki porazka .I juz
5
osraćto! 2017-05-15 07:49
Dlaczego niepochlebne firmie komentarze są tak szybko usuwane? Dlaczego nie można napisać prawdy jaka się tam wyprawia. Wczoraj były dwa komentarze na temat obniżki wynagrodzeń dla pracowników i że nie warto zatrudniać się w tej firmie, a po 24 godzinach zostały usunięte.
Prawda w oczy kole! Ludziom ucięli wypłaty nawet po pięć stów miesięcznie. Taka jest prawda.Jeszcze trochę, a za miskę ryżu trzeba będzie tam robić. Życie jest coraz droższe, a tu taka niespodzianka ze strony zarządu. Ale co to obchodzi dyrekcję. Ważne że oni mają sakwy pełne. Bogaty nigdy nie zrozumie biednego. Taka ich mentalność.
7
Ada 2017-05-18 11:27
Joanna zadaje pytania otwarte jak przedstawiciel handlowy jednak kasowanie mało wygodnych wypowiedzi nic Ci niestety nie da . Ludzie maja języki i rozmawiają . Niestety złe wieści rozchodzą się bardzo szybko obnizyliscie pensje pewno za chwile będziecie płakać ze nie macie ludzi do pracy . Już są ale będzie więcej nadgodzin . Ludzie nie będą pracować jak roboty za te marne pieniądze. Ten wpis tez wylądujesz Joanno?
6
arti995 2017-05-21 11:38
wszystko tylko jest jedna prawda dojazdy za darmo a reszta to ściema
6
A.C.D.C 2017-05-22 17:27
Co będzie 1. Czerwca? Jakaś rewolta się szykuje?
Ania 2017-05-23 12:09
A ja dostalam wiencej, trzeba tylko chciec pracowac.
1
katia 2017-05-24 18:54
Praca powiedzmy ok , ale awansować bez układów się nie da .Takie słyszałam opinie
Czy to prawda ??????????????
2
Pracownik 2017-05-25 17:34
Firma pozbywa sie najlepszych pracownikow ich nowym systemem wynagradzania niby sprawiedliwym.
Zabranie 13-nastki
Niektorym obnizenie zarobków nawet do 600zl.
Szczerze nie polecam tej firmy bo ludzie dla nich nic nie znaczą.
7
xd 2017-05-25 21:43
brawo ty
Janek 2017-05-25 21:48
Nie było obniżek tylko wprowadzenie systemu wynagrodzeń od umiejętności.
Premiuje się ludzi chcących pracować , z doświadczeniem oraz mających spore umiejętności np:szwalnicze, tapicerski, stolarskie.
Na niższym poziomie mniej się zarabia ale w momencie podwyższenia umiejętności zyskujesz 200-300zł miesięcznie i jest to bardzo realne dla chcącego pracować.
3
anoni 2017-05-26 08:21
początkowo też wyszło, że dostałem mniej ale potem kiero wyjaśnił w czym rzecz i chodziło o przeliczniki dni 19 w kwietniu a 23 w marcu i faktycznie podnieśli kaskę
Max 2017-05-27 22:55
A co będzie 1 czerwca?
Max 2017-05-27 23:03
A co będzie 1 czerwca?
X 2017-05-28 13:27
Były i to duże nawet nadgodziny już się nie opłacają
3
bajka 2017-05-29 12:38
dobre opinie chyba pisza brygadzisci i kierownicy bo to oni tylko korzystaja a pracownik musi szarpac na nich
9
Max 2017-05-29 15:41
A gdzie jeszcze w Lesznie są potrzebne szwaczki?
yuka 2017-06-03 16:00
Czy prawdą jest , że brygadziści dostali 1000 zł podwyżki , to prawda

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
No Jo 2017-06-04 17:21
Człowieku gĺupi jesteś czy tylko głupio piszesz
ada 2017-06-19 12:38
bardzo dziwna firma wszyscy podwyższają pensje oni obniżają.
4
angel 2017-06-20 20:02
Prawda
2
ala 2017-07-06 12:37
Wszyscy tylko narzekamy ale praca sama w sobie nie jest zła. Faktem jest że niektórzy kierownicy to zwykle cebulaki, ale i tacy są potrzebni . Szacunek do pracownika w tej firmie kuleje , jeżeli firma nie będzie szanowała pracownika to pracownik też nie będzie szanował firmy. Jeżeli kierownik szwalni będzie mówiła , że zależy firmie na szwaczkach a jednocześnie robi coś zupełnie sprzecznego z tymi słowami to kogo szanować??.
12
pracownik 2017-07-25 01:09
Szczerze nie polecam tej firmy własnie jestem na etapie szukania nowej pracy bo jeszcze troche to sie wykończe psychicznie i znajde sie w psychiatryku
7
salmonell 2017-07-25 08:08
Jak tam tapicernia nr 1? Jak sobie przypomnę wypłaty w tej firmie, to aż aż mi się odbija rzeżuchą.
5
Joanna 2017-09-06 10:07
@pracownik a powiesz czemu nie polecasz? W jaki sposób wykończyła Cie psychicznie? Ważne, by na forum wypowiedzi były argumentowane. To świadczy o ich rzetelności i prawdziwości, a tego szukają tutaj użytkownicy.
bilkil 2017-09-07 10:09
robiłem tam w 2012 , brygadzista taki łysy szczupły cwaniaczek za mną do kibla nawet szedł
1
Joanna 2017-09-21 10:58
@Tim @bilkil to nie miejsce by opisywać poszczególnych pracowników i ich obrażać. Forum służy do opisywania firmy. Możecie się wypowiedzieć na temat EUROLINE z perspektywy własnych doświadczeń, ale bez opisywania pracowników?
Joanna 2017-10-02 11:35
@wojownik_tap.nr1 co mają znaczyć takie wypowiedzi? To chyba nie jest miejsce, żeby pisać takie rzeczy. Firma EUROLINE Sp. z o.o. aktualnie poszukuje pracowników na stanowiska Tapicer - modelarz http://www.gowork.pl/praca_podglad,6683942?keywords=®ion= i Modelarz-konstruktor http://www.gowork.pl/praca_podglad,6683927?keywords=®ion= Ktoś z Was będzie aplikował?
wojownik_tap.nr1 2017-10-02 20:02
To był niewybredny żart. A tak na serio, Żydzi i Romowie też myśleli, że idą tylko do pracy. Panie poratuj Nas, ode złego...
1
papaj 2017-10-03 16:06
Idę do prokuratora za te obelżywe, chamskie, prymitywne wypociny. Jesteś nikim. Nie wiesz jak źle jest w euroline, to nie pisz. Romowie, to mieli przynajmniej dostęp do tualetu. my nie!
1
On 2017-10-07 23:17
Firma ok. Jeżeli chce się pracować. Są tacy, co pluli na Nią, mówili, ze mają wy.... ne. zwolnili się i.... wrócili. Wszędzie dobrze gdzie.... A zarobki jak wszędzie. Moja ocena pozytywna
1
RFHREIFGERGUYT3 2017-10-08 09:47
CO TO ZA FIRMA KARZĄ PRACOWAC PO 12 GODZ I FAJNIE ZE TEŻ SĄ SOBOTY ALE CO Z TEGO JAK Z TELARZY NIE MA LUDZIE BIJĄ SIĘ OBOCZKI BO KAŻDY ROBI PO 25 KOMPLETÓW TO WYCHODZI 50 PODŁOKIETNIKÓW W PRUSICACH UKRAINCÓW NAPRZYJMOWALI TAKI UKRAINEC WEZMIE SOBIE CAŁY WÓZEK PODŁOKIETNIKÓW A ZROBI 4 FOTELE.


POLACY MUSZĄ JECHAĆ PO UKRAINCÓW DO UKRAINY A POTEM WRACAJĄ DO POLSKI I WORZĄ LUDZI DO PRACY I LUDZIE POWOLI JUŻ Z TĄD ODCHODZĄ ZAROBKI NIE SĄ TAKIE ZŁE ALE SĄ OSZUSTWA NA WIĘKSZYCH WYPŁATACH. BARDZO NIE ŁADNIE NIE BĘDĘ TU OPISYWAŁĄ JAK TO ROBIĄ.
1
Zostaw swoją opinię o EUROLINE Sp. z o.o. - Leszno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROLINE Sp. z o.o.