EUROLINE Sp. z o.o.

Leszno

Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

acha 2016-08-04 11:10
2100-3300zł
2
SZATAN 2016-08-06 01:19
Firma potrzebuje wykwalifikowanych pracowników. Takich nie ma na rynku pracy, ale z Waszymi kwalifikacjami ... :) Proponuję kompromis. Nauka, a potem kasa.
Mimi 2016-08-07 15:44
Mam pytanie czy ktoś z Włoszakowic albo okolic pracuje w tej firmie albo czy są autokary które dowożą pracowników. Bardzo chętnie podjęła bym prace ale martwię się o dojazd
4
biedaidzie 2016-08-10 16:01
Zarobki na poziomie (usunięte przez administratora) Wiem, bo pracowałem na tapicerni jakiś czas temu. Nie polecam.
8
Wykop man 2016-08-19 00:00
3zmiany kipeska pensja,zwalniaja sie ludzue codziennie,lepiej poszukac innej oferty
16
nickc 2016-08-21 20:31
dlaczego negatywne komentarze sa usuwane ? a firmy zajmujace sie pisaniem pochlebnie az widac golym okiem tutaj ?
5
PareLat 2016-09-18 15:30
Firma ok, tylko pracownicy produkujący meble, jako fundament firmy, paradoksalnie mają coraz gorzej. Ostatnio świeżo popodnoszone normy(np. z 5.5 mebla na prawie 10), kontrolerzy coraz surowiej oceniają jakość, do tego zdarząją się braki surowcow, a czas leci. Taśmy często zawalone, nie ma gdzie mebla zrobionego włożyć a pakownia się śmieje że sobie na luzie pakują za stałą pensje(odpowiednik 100% normy) a jelenie z produkcji muszą coraz szybciej, lepiej i bezdyskusyjne do "za pięć". Raz usłyszeliśmy "panowie jest za sześć (22)". Masz 4-5 min na wrzucenie mebla, załatwienie miotly, pozamiatanie, odniesienie miotly, opóźnienie kuwet ze śmieciami, wypisanie karty, pójście po podpis, zdanie dodatkowego sprzętu na wieszaki i do szafki pod nadzorem majstra, spakowanie narzedziowki i schowane do regału. Mam znajomych na różnych stanowiskach i są zadowoleni, szkoda tylko, że od tego który stworzył, lepiej ma ten co wsadził do kartonu.
15
tapicerr 2016-09-18 17:57
Dla szanujących swoje zdrowie fizyczne i psychiczne stanowiska akordowe bardzo nie polecam. O jakiej stabilności oni mówią skoro, mogą nagle zwołać zebrać i ogłosić nie podlegające negocjacji podniesienie norm, są dni ze brak stelaży/pokrowcy, możesz zostać przeniesiony na inny mebel/dział a normy nie są inteligentnie ustalone, skoro są meble, że prawie nikt(lub nikt/1osoba) się nie wyrabia. Albo np. są 2 różne meble i oba robiłeś po 4 miesiące i oba jest ciężko wyrobić ale ten drugi meble tak z 15% ciężej i potem zazdrości jeden drugiemu, zamiast zrobić tak żeby na każdym był ten sam poziom trudności - nie wywindowany w kosmos, że tylko młody ale wieloletni pracownik po 4 kawach jest w stanie wyrobić normę i to ledwo, a bardzo często okoliczności losowe (normy są mierzone w idealnych warunkach) krzyżują plany zrobienia ileś %.
15
A.C.D.C. 2016-09-20 14:55
Kiedyś w sobotę jeden z tapicerów nie wytrzymał nerwowo, spakował się po 15 minutach od przyjścia i poszedł do domu. Praca na akord tylko wtedy ma sens, gdy komponenty do produkcji są na czas dostarczone i pracownik nie musi niepotrzebnie czekać. Kiedyś tam pracowałem. Dobrze, że Euroline to tylko wspomnienie.
17
km 2016-09-29 09:23
CZARA GORYCZY SIĘ PRZELAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
ijk 2016-10-05 15:54
@były pracownik a może jednak sa ososby które maja powod tak pisać?
stefan 2016-10-08 09:53
Witam
Mam 55 lat ,czy znajdzie się dla mnie praca w Ełrolajnie. Co proponujecie i na jakim dziale.
JKulka 2016-10-11 23:21
No i dobrze, własnie do Leszna jest sporo przyjęć, masa ofert np. na Tapicerów czy Szwaczki czy Magazynierów
I już 2016-10-28 20:08
Cześć pracusie i nieroby!
Mam nadzieję, że tych pierwszych jest większość :)
Chciałabym z wami popracować. Interesuje mnie praca na magazynie. Czy potraficie jakoś zachęcić mnie do współpracy z wami. Ja osobiście pracy się nie boję a wózek widłowy wysokiego składowania mam opanowany tak jak wy macie opanowane rąbanie tyłków innym. Potraficie wogóle powiedzieć o sobie coś dobrego na normalnym poziomie....
No to do dzieła co tam u was dobrego w zakładzie?
Mam składać papiery?
6
I już 2016-10-30 14:37
Jak będę pracować porządnie, sprawnie to nie będę musiała wysłuchiwać żadnych dygresji przełożonych.
Ewentualnie jakieś małe wskazówki czy poprawki.
andrzej 2016-10-31 17:07
szukam pracy jako brygadzista ,możecie coś polecić. Mam pewne doświadczenie.
Andre 2016-10-31 20:15
Obyście żyli w ciekawych czasach.
Zonk 2016-11-17 19:33
(usunięte przez administratora) ,normy z kosmosu i ciagle podnoszą
1
Oleole 2017-01-16 21:50
Witam, jak wygląda praca na stolarnia w tej firmie? Praca na 2 czy 3 zmiany. W soboty trzeba przychodzić do prac?
Krzysztof 2017-02-11 23:25
Chcę tam pracować. Jak składać dokumenty. Kiedyś byłam szwaczką w tej firmie. Proszę o pomoc.
Joanna 2017-03-20 11:09
@krzysztof aktualne ogłoszenia do pracy znajdziesz na naszym portalu po kliknięciu w zakładkę oferty pracy http://www.gowork.pl/praca/euroline-sp.-z-o.o.;pr
Również tam znajdziesz informacje na temat tego jak aplikować.
Arti 2017-03-28 20:07
Ta oferta niezgodna z reklamą w radiu Elka
3
Joanna 2017-03-29 10:25
@Arti rozumiem, że słyszałeś o innej ofercie w radiu. Co według Ciebie nie zgadza się z informacjami zawartymi na naszym portalu?
1
Linx5 2017-04-07 21:17
Coraz to większe wymagania a kasa taka sama jak 8 lat temu
3
A. 2017-04-10 10:27
Weźcie*
Hwdj 2017-04-11 20:29
Na magazyn nie warto. Nigdzie nie warto. Zdecydowanie odradzam
9
On 2017-04-23 21:38
Uważam że warto. Chyba, ze się komuś robić nie chce.
Joanna 2017-04-24 12:51
@On rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Hwdj. Możesz powiedzieć dlaczego uważasz, że warto pracować w EUROLINE?
AbnormalKentucky 2017-04-30 01:50
Czy dziewczyny z tapicerni no. 1 jeszcze żyją? Tęsknię.
Wiki 2017-05-12 18:52
Dajcie sobie spokój obecnie wprowadzili nowy system wynagrodzeń ludzie odchodzą a Ukraińcy czekają na 1 czerwca .
4
kuba 2017-05-14 00:09
Nie warto nie warto .Nie polecam . Zarobki porazka .I juz
3
osraćto! 2017-05-15 07:49
Dlaczego niepochlebne firmie komentarze są tak szybko usuwane? Dlaczego nie można napisać prawdy jaka się tam wyprawia. Wczoraj były dwa komentarze na temat obniżki wynagrodzeń dla pracowników i że nie warto zatrudniać się w tej firmie, a po 24 godzinach zostały usunięte.
Prawda w oczy kole! Ludziom ucięli wypłaty nawet po pięć stów miesięcznie. Taka jest prawda.Jeszcze trochę, a za miskę ryżu trzeba będzie tam robić. Życie jest coraz droższe, a tu taka niespodzianka ze strony zarządu. Ale co to obchodzi dyrekcję. Ważne że oni mają sakwy pełne. Bogaty nigdy nie zrozumie biednego. Taka ich mentalność.
5
Ada 2017-05-18 11:27
Joanna zadaje pytania otwarte jak przedstawiciel handlowy jednak kasowanie mało wygodnych wypowiedzi nic Ci niestety nie da . Ludzie maja języki i rozmawiają . Niestety złe wieści rozchodzą się bardzo szybko obnizyliscie pensje pewno za chwile będziecie płakać ze nie macie ludzi do pracy . Już są ale będzie więcej nadgodzin . Ludzie nie będą pracować jak roboty za te marne pieniądze. Ten wpis tez wylądujesz Joanno?
5
arti995 2017-05-21 11:38
wszystko tylko jest jedna prawda dojazdy za darmo a reszta to ściema
4
A.C.D.C 2017-05-22 17:27
Co będzie 1. Czerwca? Jakaś rewolta się szykuje?
Ania 2017-05-23 12:09
A ja dostalam wiencej, trzeba tylko chciec pracowac.
1
katia 2017-05-24 18:54
Praca powiedzmy ok , ale awansować bez układów się nie da .Takie słyszałam opinie
Czy to prawda ??????????????
2
Pracownik 2017-05-25 17:34
Firma pozbywa sie najlepszych pracownikow ich nowym systemem wynagradzania niby sprawiedliwym.
Zabranie 13-nastki
Niektorym obnizenie zarobków nawet do 600zl.
Szczerze nie polecam tej firmy bo ludzie dla nich nic nie znaczą.
6
xd 2017-05-25 21:43
brawo ty
Janek 2017-05-25 21:48
Nie było obniżek tylko wprowadzenie systemu wynagrodzeń od umiejętności.
Premiuje się ludzi chcących pracować , z doświadczeniem oraz mających spore umiejętności np:szwalnicze, tapicerski, stolarskie.
Na niższym poziomie mniej się zarabia ale w momencie podwyższenia umiejętności zyskujesz 200-300zł miesięcznie i jest to bardzo realne dla chcącego pracować.
2
anoni 2017-05-26 08:21
początkowo też wyszło, że dostałem mniej ale potem kiero wyjaśnił w czym rzecz i chodziło o przeliczniki dni 19 w kwietniu a 23 w marcu i faktycznie podnieśli kaskę
Max 2017-05-27 22:55
A co będzie 1 czerwca?
Max 2017-05-27 23:03
A co będzie 1 czerwca?
X 2017-05-28 13:27
Były i to duże nawet nadgodziny już się nie opłacają
3
bajka 2017-05-29 12:38
dobre opinie chyba pisza brygadzisci i kierownicy bo to oni tylko korzystaja a pracownik musi szarpac na nich
6
Max 2017-05-29 15:41
A gdzie jeszcze w Lesznie są potrzebne szwaczki?
yuka 2017-06-03 16:00
Czy prawdą jest , że brygadziści dostali 1000 zł podwyżki , to prawda

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
No Jo 2017-06-04 17:21
Człowieku gĺupi jesteś czy tylko głupio piszesz
ada 2017-06-19 12:38
bardzo dziwna firma wszyscy podwyższają pensje oni obniżają.
1
angel 2017-06-20 20:02
Prawda
1
Zostaw swoją opinię o EUROLINE Sp. z o.o. - Leszno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROLINE Sp. z o.o.