EUROLINE Sp. z o.o.

Leszno

Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

KT 2016-03-24 11:01:39
Mogli by podnieść pensje serwisantom ,ludzie by się nie zwalniali i mieli by stałą pewną obsługę
6
ona ona 2016-04-02 15:58:43
Chciałam tylko powiedzieć ze w firmie euroline nigdy nie słyszałam żeby tam był kierownik czy jakiś przełożony jestem tam kimś ale nigdy tych ludzi nie widziałam bo tam w tej firmie każdy jest kierownikiem i przełożonym sam sobie i jakoś forma się rozwija kiedy ktoś przejmuje ludzi do tej firmy to nowe osoby pytają którędy do kierownika a wszyscy odpowiadają słuchamy co panią czy pana do nas sprowadza więc wszyscy kierownicy i przełożeni odpowiadają bierz pistolet i klej ale nowa osoba pyta nie mam stanowiska to wszyscy kierownicy i przełożeni razem to sobie zbuduj z desek więc sobie zbudowała ale patrzy i krzyczy nie mam pistoletu to wszyscy pożycz sobie od koleżanki.
2
GGG 2016-04-02 17:21:05
Tu pracują emeryci za grosze rzeźnia w euro-line wołów obok tez jest firma tapicerska lepsze zarobki o wiele lepsze bardzo dużo ludzi przeszło do tej firmy i jesteśmy zadowoleni z zarobków cztery tyś miesięcznie a w euroline tam uczy taki jeden gruby facet ale zobaczyliśmy ze jest tam syf prawo dżungli to mieliśmy już dość tej firmy itp:
2
ada 2016-04-06 11:19:13
Co za bzdury tu wypisujesz. Proponuję najpierw powrót do szkoły celem nauki J.polskiego oraz zasad pisowni , później może coś napisz, lecz z sensem.
B.P. 2016-04-07 18:40:31
Chciałbym powrócić do Euroline, ale na inne stanowisko. Czy można powtórnie składać dokumenty aplikacyjne, przy założeniu, że było się pracownikiem tej firmy ?
kuku 2016-05-02 09:40:26
Moja opinia jest bardzo negatywna na temat tej firmy , wymyślanie jakichś czynności które nie są twoją pracą , robienie z ludzi głupków i śmianie sie z nich na ich oczach w kantorku "miszczóF" jednym słowem omijać szerokim łukiem.

Już mjałczom że nikt do nich tam podań nie zanosi , przez to zatrudniają UhraińcóF.

Taką firmę trza po prostu piętnować , przychylne opinie to chyba ludzi którzy lubia przypierdalać po 12h i sie z tego cieszą.

PS. Pracować ludzie to ja rozumiem , ale nie przypierdalać. Przykro jest patrzeć że w kraju jest taka masa ciemnoty że nie odezwie sie słowem jak ktos go poniża bez powodu. Trza prosto w ryj walczyć o swoją godność a nei byc życiowa piz..

EUROLINE W.L.K.P LESZNO
7
stefan 2016-05-30 15:36:24
od 1 czerwca stawki głodowe jak w Oświęcimiu drzwi pozamykane na przerwy wypuszczają jak w zakładzie karnym 15 minut spaceru 5 minut na fajkę i potem do celi do roboty nawet jeden kibel zamknęli udają że awaria a co do aneksów miałem na umowie tapicer teraz mam operatora produkcji tera dopiero będzie opierdalanie nie polecam tego obozu pracy
4
stefan 2016-05-30 16:06:30
czas ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do konkurencji tam większe zarobki i muzyki można posłuchać anie jak w obozie wszystko zakazane nawet pepsi niewolno napić się bo Ikea zabroniła
3
A.Z. 2016-05-31 20:32:53
Pepsi zawiera dużo cukru. IKEA dba o Wasze zdrowie, więc nie narzekajcie. Chwała Szatanowi !!!
KM 2016-06-02 00:07:33
Witam. Dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko magazynier-pakowacz.Chciałabym się dowiedzieć czy warto sobie głowę zawracać pracą na tym stanowisku . Czytając ostatnie opinie to przyznam ,że mam pewne obawy czy aby dobrze zrobię zatrudniając się w tej firmie. Choć słyszałam że na tym dziale jest ok. Proszę napiszcie jak się sprawy faktycznie mają.
hg 2016-06-03 16:46:26
Witam dostałam zaproszenie na rozmowe stanowisko pakowalnia, warto w ogóle się zatrudniać? bo widze negatywne opinie a dział niby ok
wiki 2016-06-05 12:07:39
weście się za robotę albo się zwolnijcie jak wam tak źle
dora 2016-06-05 15:01:12
świetny pomysł
KM 2016-06-07 16:46:51
A co z działem pakowalni ? Jakie tam są warunki pracy dla kobiety?Mówi się ,że ten dział jest spoko,ale czy tak jest jak mówią?
Ziutek 2016-06-20 12:46:09
Nadgodziny za 100% wyrabiają żółci, niebiescy i zieloni(kontrola, brygadziści i magazyn), pracownicy produkcji w większości przy tych normach nie mają już sił na nadgodziny.
Tak więc produkcja nie idzie, a ludzi na setkach od gromu.
8
non 2016-06-20 23:33:33
konitrola jakosci w euroline to kpina i sciema... oni za ta prace co 'wykonoja; to najniwyzej 1500 na reka powinni dostac.Ci nowinowe to chowaja sie po kiblach i zero kumy. Niech ta kase za ich pesje dodadza dopracownika produkcji- klejeniu, pakowacza i tapicera to ludzie sami bledy wychacza...
10
ja 2016-06-23 17:51:40
trzeba bylo podnosic se kwalifikacje i zrobic pozwolenie na wozek widlowy albo uczyc sie i byc kierownikiem albo brygadzista a nie ubolewasz.wez sie za robote to norme wyrobisz za obijanie sie nikt nie placi sory....
1
ada 2016-06-24 11:56:58
Z tą nauką to przesadziłeś ilu kierowników ma wyższe studia?
4
IKE 2016-06-27 20:36:17
NIE MATURA LECZ CHĘĆ SZCZERA .........
Fred 2016-06-29 20:56:11
Chyba nie załapałeś o co mu chodziło. Ja Ci wytłumaczę. Jeśli w np. sobotę nie ma ludzi na produkcji, to nie są potrzebni ci co ich sprawdzają, nadzorujący i serwisanci( to jest chyba logiczne). Jednak oni przychodzą i biorą za sztucznie wygenerowane nadgodziny grubą kasę, chociaż nic firma nie wyprodukowała. A z tą nauką to faktycznie przesadziłeś koleś :)
6
Tex 2016-06-29 21:00:48
Wielu pracowników produkcji ma wyższe, a duża ilość to wykształcenie średnie. Więc nie pisz dyrdymałów.
1
sylwia 2016-06-30 13:01:40
A jaki jest problem z trzynastkami ktoś wie?
12
bhgj 2016-06-30 16:36:50
no własnie co z tymi trzynastkami? bo i mnie ciekawi
2
jaja 2016-07-07 10:43:03
Wszystko super.

Ludzie potrafią narzekać jednak.
fredzio 2016-07-07 15:09:06
Ferment i zamieszanie to robi góra. A te cudowne wpisy to zapewne od osób typu "potulnie baranki godzace się na wszystko,kosztem nawet swojego życia prywatnego"
Przyznać można jedno ta firma zaczyna sama doprowadzać do tego ,że najlepsi pracownicy zaczną odchodzić a stwierdzenie ,że za bramą czekają inni jest bardzo żenujące.
14
mumia 2016-07-07 16:34:40
Muminki piszą komentarze.
gregor 2016-07-10 18:50:46
W tej firmie jest ewidentny brak osoby do kontaktów z pracownikami HR.
2
Karolcia 2016-07-21 07:35:48
Tez bym chciała wiedzieć. .....
gregor 2016-07-21 16:28:45
Już tłumaczę. Jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć odpowiedź brzmi " możesz się zwolnić". Niestety brak jest wprowadzenie nowego pracownika na stanowisko pracy . Dostajesz sprzęt cos ci wytłumaczą i jeżeli nie radzisz sobie no to żegnaj. Brak jest zwykłego dowartościowania pracownika . Nikt nigdy nie powie że coś dobrze zrobiłeś szybciej usłyszysz że jesteś do d... bo mało robisz. To tylko niektóre przykłady ale chyba wystarczy.
8
tapicernia no#1 2016-07-23 08:07:53
Potrzebują ochotników na tapicera, a nie tapicerów :)
---- 2016-07-29 17:11:46
Cześć. Chciałbym złożyć podanie do pracy ale mam dylemat ponieważ z zawodu jestem Stolarzem ale mam też uprawnienia na wózek widłowy i nie wiem na które stanowisko iść. Ktoś coś doradzi?
Elo 2016-08-03 11:39:37
dokladnie , "Żółci" chodzą tylko i po tyłu sie drapią , niedługo będzie ich więcej niz pracowników produkcji którzy ich utrzymują , jednym słowem paranoja..
10
acha 2016-08-04 11:10:28
2100-3300zł
1
SZATAN 2016-08-06 01:19:59
Firma potrzebuje wykwalifikowanych pracowników. Takich nie ma na rynku pracy, ale z Waszymi kwalifikacjami ... :) Proponuję kompromis. Nauka, a potem kasa.
Mimi 2016-08-07 15:44:04
Mam pytanie czy ktoś z Włoszakowic albo okolic pracuje w tej firmie albo czy są autokary które dowożą pracowników. Bardzo chętnie podjęła bym prace ale martwię się o dojazd
3
biedaidzie 2016-08-10 16:01:34
Zarobki na poziomie (usunięte przez administratora) Wiem, bo pracowałem na tapicerni jakiś czas temu. Nie polecam.
4
Wykop man 2016-08-19 00:00:15
3zmiany kipeska pensja,zwalniaja sie ludzue codziennie,lepiej poszukac innej oferty
14
nickc 2016-08-21 20:31:33
dlaczego negatywne komentarze sa usuwane ? a firmy zajmujace sie pisaniem pochlebnie az widac golym okiem tutaj ?
3
PareLat 2016-09-18 15:30:29
Firma ok, tylko pracownicy produkujący meble, jako fundament firmy, paradoksalnie mają coraz gorzej. Ostatnio świeżo popodnoszone normy(np. z 5.5 mebla na prawie 10), kontrolerzy coraz surowiej oceniają jakość, do tego zdarząją się braki surowcow, a czas leci. Taśmy często zawalone, nie ma gdzie mebla zrobionego włożyć a pakownia się śmieje że sobie na luzie pakują za stałą pensje(odpowiednik 100% normy) a jelenie z produkcji muszą coraz szybciej, lepiej i bezdyskusyjne do "za pięć". Raz usłyszeliśmy "panowie jest za sześć (22)". Masz 4-5 min na wrzucenie mebla, załatwienie miotly, pozamiatanie, odniesienie miotly, opóźnienie kuwet ze śmieciami, wypisanie karty, pójście po podpis, zdanie dodatkowego sprzętu na wieszaki i do szafki pod nadzorem majstra, spakowanie narzedziowki i schowane do regału. Mam znajomych na różnych stanowiskach i są zadowoleni, szkoda tylko, że od tego który stworzył, lepiej ma ten co wsadził do kartonu.
11
tapicerr 2016-09-18 17:57:18
Dla szanujących swoje zdrowie fizyczne i psychiczne stanowiska akordowe bardzo nie polecam. O jakiej stabilności oni mówią skoro, mogą nagle zwołać zebrać i ogłosić nie podlegające negocjacji podniesienie norm, są dni ze brak stelaży/pokrowcy, możesz zostać przeniesiony na inny mebel/dział a normy nie są inteligentnie ustalone, skoro są meble, że prawie nikt(lub nikt/1osoba) się nie wyrabia. Albo np. są 2 różne meble i oba robiłeś po 4 miesiące i oba jest ciężko wyrobić ale ten drugi meble tak z 15% ciężej i potem zazdrości jeden drugiemu, zamiast zrobić tak żeby na każdym był ten sam poziom trudności - nie wywindowany w kosmos, że tylko młody ale wieloletni pracownik po 4 kawach jest w stanie wyrobić normę i to ledwo, a bardzo często okoliczności losowe (normy są mierzone w idealnych warunkach) krzyżują plany zrobienia ileś %.
13
A.C.D.C. 2016-09-20 14:55:00
Kiedyś w sobotę jeden z tapicerów nie wytrzymał nerwowo, spakował się po 15 minutach od przyjścia i poszedł do domu. Praca na akord tylko wtedy ma sens, gdy komponenty do produkcji są na czas dostarczone i pracownik nie musi niepotrzebnie czekać. Kiedyś tam pracowałem. Dobrze, że Euroline to tylko wspomnienie.
14
km 2016-09-29 09:23:19
CZARA GORYCZY SIĘ PRZELAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21
ijk 2016-10-05 15:54:56
@były pracownik a może jednak sa ososby które maja powod tak pisać?
stefan 2016-10-08 09:53:00
Witam
Mam 55 lat ,czy znajdzie się dla mnie praca w Ełrolajnie. Co proponujecie i na jakim dziale.
JKulka 2016-10-11 23:21:07
No i dobrze, własnie do Leszna jest sporo przyjęć, masa ofert np. na Tapicerów czy Szwaczki czy Magazynierów
I już 2016-10-28 20:08:07
Cześć pracusie i nieroby!
Mam nadzieję, że tych pierwszych jest większość :)
Chciałabym z wami popracować. Interesuje mnie praca na magazynie. Czy potraficie jakoś zachęcić mnie do współpracy z wami. Ja osobiście pracy się nie boję a wózek widłowy wysokiego składowania mam opanowany tak jak wy macie opanowane rąbanie tyłków innym. Potraficie wogóle powiedzieć o sobie coś dobrego na normalnym poziomie....
No to do dzieła co tam u was dobrego w zakładzie?
Mam składać papiery?
1
I już 2016-10-30 14:37:15
Jak będę pracować porządnie, sprawnie to nie będę musiała wysłuchiwać żadnych dygresji przełożonych.
Ewentualnie jakieś małe wskazówki czy poprawki.
andrzej 2016-10-31 17:07:42
szukam pracy jako brygadzista ,możecie coś polecić. Mam pewne doświadczenie.
Andre 2016-10-31 20:15:21
Obyście żyli w ciekawych czasach.
Zonk 2016-11-17 19:33:33
(usunięte przez administratora) ,normy z kosmosu i ciagle podnoszą
Zostaw swoją opinię o EUROLINE Sp. z o.o. - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROLINE Sp. z o.o.