Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów

Pakość

Opinie o Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów

admin 2010-11-28 13:15
Podzielcie się własnymi przeżyciami z tą firmą. Czy wiesz jak wygląda posada w spółce Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów? A możesz słyszałeś czy Pakość prowadzi nabór? Obecna sytuacja na rynku pracy nie jest lekka. A jak przedstawia się w tej firmie? Ewentualni pracownicy będą bardzo wdzięczni za poradę pomocną w poznaniu przyszłego pracodawcy.
N* 2012-05-16 15:58
A co trzeba zrobić ,żeby sie tam dostać ? wysłać gdzies czy czy iść? chodzi mi oczywiście o prace sezonową- kilka miesięcy nie stałą
1
ewa 2013-06-07 20:02
mnie sie tam dobrze pracowało, a z rekawiczkami to bzdura, zawsze były, tak samo jak wolne na życzenie, zaliczki i wypłate na czas, a zwolnienia były - fakt ale po sezonie a jak odchodziły wcześniej to same
1
anna 2013-11-13 17:23
pracuje w tej firmie i jest ok, te co odeszły dostały wscieklizny ze szef sie ozenił i po 14 latach przypomniały sobie co nie miały,, a co miały? Pensje i to w skali Pakości niemała i zawsze na czas, a rekawiczki zawsze sa do pracowników,
Ewa1 2013-11-18 18:51
(usunięte przez administratora) ministratora) ministratora) ministratora) ministratora) ministratora) ministratora) jest miło, zgrany zespół i szefostwo nie wtraca sie do niczego a pensja na czas i zaliczki, co nie zdaza sie w innych firmach. A niezadowoleni jakos sami znikneli
To ja 2014-02-18 16:42
Załuje ze nie pracuje juz w ogrodnictwie u Barcikowskich(usunięte przez administratora)
ona 2014-03-29 19:43
ta jasne ,w tych czasach nie ma zakładów w których jest idealna atmosfera a poza tym Pakość jest małym miasteczkiem i każdy wie jak tam jest
popieram Ginę 2014-04-13 17:49
Absolutnie zgadzam się z Giną- też w tej firmie spędziłam wiele czasu, szef był jaki był, dopiero "szefowa" zaczęła rewolucję.(usunięte przez administratora)
pracownica 2014-04-20 16:20
20 minut przerwy? W innych zakladach jest 15 i zarabia sie o wiele mniej. Jak wam malo czasu na przerwe to do polo na kase. W firmie jest dobra atmosfera, te negatywne opinie to chyba wasz zal, ze nie pracujecie juz tam. Wstyd, drogie panie! Pensja zawsze na czas, zaliczki i urlop na zyczenie. Wiadomo, ze z praca trudno, ale jak komus sie nie chce to nie pracuje, tyle w temacie
, 2014-04-21 08:41
z tego co wiem zarabiała 4 tys (usunięte przez administratora)
Cisz 2014-12-18 18:37
jak tam sprzedaż choinek teraz idzie? powiem tak z reka na sercu , ze potrzebuje intensytwnej ifnromacji na temat pracy od wiosny w tej szkółce. kończe sggw w Warszawie i chciałbym podjąć jakieś stałe zatrudnienie zgodne z kierunkiem moich studiów. istnieje na to szansa w tej chwili ? pozdrawiam serdecznie.
róża kwiatkowska 2015-02-05 17:30
a duże trzeba mieć doświadczenie i wykształcenie żeby dostać zatrudnienie w Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów? bo ja bym była bardzo zainteresowana taką pracą, po prostu kocham kwiaty i zieleń a szukam akurat nowego pracodawcy. a tak wogóle to łatwo się do nich dostac do pracy? pozdrawiam bardzo
agata kwiat 2015-02-25 22:11
z tego co wiem ta firma w tej branży oferuje największy socjal, najwyższe zarobki i podobno sporo szkoleń - tak p[rzynajmniej słyszałam od koleżanek na mieście ale czy to prawda to już niestety sama nie mogę zweryfikować. dlatego kochani może ktoś z was mi pomoże i napisze czy tak rzeczywiście jest naprawdę?
kwiaty 2015-03-04 14:59
przeciez można iść i spróbowac, co za problem
grażynka 2015-03-13 19:11
największy socjal - a możesz proszę cię agata kwiat rozwinąć nieco ten temat i podać jakieś konkrety?byłabym niezmiernie wdzięczna bo przymierzam się do wysłania papierów do tej firmy o pracę i nie ukrywam że socjal jest dla mnie bardzo ważny. piszesz też o jakichś szkoleniach - możesz rozwinąć temat?
Kwoalik 2015-04-12 04:01
No ale jeżeli startujesz na jakieś stanowisko do pracy to chyba powinieneś się nieco wcześniej orientować na czym polega ta praca bo w ciemno to nie radzę nigdzie...
1
niezadowolony 2016-01-27 14:10
Nie polecam współpracy.
1
niki 2016-02-01 18:17
pracuje dwa lata w szkolce i (usunięte przez administratora) nie widzialam zeby ktos mnie podywał czy co kolwiek. szkolka jest fajna, naowoczesna i nie rozumię jak można tak bez podstaw oczerniać. jak komus sie nie chce pracowac to wymysla glupoty. niech się może szanowna stokrotka zastanowi nad swoją naturą hahaha
1
nurt 2016-02-04 20:32
to ważne @niki, że nie patrzysz na inne opinie i pracujesz, wyciągając własne wnioski. Według mnie ważna jest satysfakcja z pracy a w tej szkółce chyba tak jest..
1
paula 2016-02-22 21:07
(usunięte przez administratora) Taka stokrotka to wredota i paskudny człowiek .Pracowlam w tej szkolce i zaluje ze z powodu przeprowadzki juz mnie tam nie ma sledze wszystko co jest zwiazane z ta szkolka i wrecz tesknie a szef napewno jest uczciwy i nikogo nie uwodzi i dobrze by zrobil takiej stokrotce jakby zglosil to jako hejt bo o co jej chodzi co za zawistna baba
1
gienek 2016-03-15 19:47
jak widać, każda szkółka ma przeróżne opinie.. @paula wydaje mi się, że relacje w pracy powinny być stuprocentowo czyste, więc dobrze, że właściciel jest jedynie pracodawcą :)
bylinka 2016-05-07 21:22
gdyby ktoś jednak pracy tak szukał albo chciał więcej znaleźć info w internecie to pełna nazwa tej firmy brzmi Szkółka Bylin, Traw, Paproci, Ziół i Krzewów
Zostaw swoją opinię o Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów - Pakość
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów