brak logo

Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów

Pakość

Opinie o Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów

N* 2012-05-16 15:58:15
A co trzeba zrobić ,żeby sie tam dostać ? wysłać gdzies czy czy iść? chodzi mi oczywiście o prace sezonową- kilka miesięcy nie stałą
1
ewa 2013-06-07 20:02:25
mnie sie tam dobrze pracowało, a z rekawiczkami to bzdura, zawsze były, tak samo jak wolne na życzenie, zaliczki i wypłate na czas, a zwolnienia były - fakt ale po sezonie a jak odchodziły wcześniej to same
1
ewa? 2013-06-26 20:41:27
przepraszam Cię Ewa ale gdzie były te rękawiczki??? to ja przepracowałam tam 14 lat (nie sezonów) i na rękawiczki ,obuwie i ubiór roboczy traciłam 1/3 pensji nie wspomnę o tym że nie dostawaliśmy proszku do prania ani ręczników!! jestem bardzo szczęśliwa że już prawie rok jak nie pracuje w tym [usunięte przez moderatora]!!! bo z tego co słyszę to tak ten zakład pracy teraz wygląda
anna 2013-11-13 17:23:45
pracuje w tej firmie i jest ok, te co odeszły dostały wscieklizny ze szef sie ozenił i po 14 latach przypomniały sobie co nie miały,, a co miały? Pensje i to w skali Pakości niemała i zawsze na czas, a rekawiczki zawsze sa do pracowników,
Ewa1 2013-11-18 18:51:49
i po co te opinie,, jest miło, zgrany zespół i szefostwo nie wtraca sie do niczego a pensja na czas i zaliczki, co nie zdaza sie w innych firmach. A niezadowoleni jakos sami znikneli
To ja 2014-02-18 16:42:06
Załuje ze nie pracuje juz w ogrodnictwie u Barcikowskich(usunięte przez administratora)
ona 2014-03-29 19:43:40
ta jasne ,w tych czasach nie ma zakładów w których jest idealna atmosfera a poza tym Pakość jest małym miasteczkiem i każdy wie jak tam jest
popieram Ginę 2014-04-13 17:49:18
Absolutnie zgadzam się z Giną- też w tej firmie spędziłam wiele czasu, szef był jaki był, dopiero "szefowa" zaczęła rewolucję.(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-04-15 06:01:08
Opinie o tej firmie mogą być tylko pozytywne. Przykładem niech będą wypowiedzi rzekomych- pań (usunięte przez administratora)
ona 2014-04-16 20:09:03
drogie Panie napiszcie troszkę łagodniej swoje (usunięte przez administratora)
pracownica 2014-04-20 16:20:12
20 minut przerwy? W innych zakladach jest 15 i zarabia sie o wiele mniej. Jak wam malo czasu na przerwe to do polo na kase. W firmie jest dobra atmosfera, te negatywne opinie to chyba wasz zal, ze nie pracujecie juz tam. Wstyd, drogie panie! Pensja zawsze na czas, zaliczki i urlop na zyczenie. Wiadomo, ze z praca trudno, ale jak komus sie nie chce to nie pracuje, tyle w temacie
, 2014-04-21 08:41:10
z tego co wiem zarabiała 4 tys (usunięte przez administratora)
Krysia 2014-04-28 22:26:27
Zgadzam się z wpisem z dnia 26 kwietnia! mnie jednak nie dziwi że nie ma chętnych do pracy,że tak mało zarabiają,( usunięte przez administratora )
toja 2014-05-01 13:02:03
co was tak goraczkuje w pisaniu o szefowej(usunięte przez administratora) czy nie masie własnych rodzin ze mieszacie sie do innych.
BASIA 2014-05-14 23:08:04
praca w tym zakładzie to Koszmar!!!!! przestrzegam !!! kto nie wierzy niech idzie i sam się przekona!!! (usunięte przez administratora)
ona 2015-02-04 20:36:50
skończyłeś studia w warszawie i akurat do tej firmy chcesz iść dawno nie słyszałam takiej ściemy a czemu np. do Ciesielskiego nie pójdziesz
kwiaty 2015-03-04 14:59:31
przeciez można iść i spróbowac, co za problem
stokrotka 2016-01-24 20:02:43
No żeby kiedyś dostać się do pracy u Barcikowskiego, to trzeba było mieć duuuże....nie tylko doświadczenie haha
Ciekawe jak jest teraz, jak kobietę ma. Ale myślę, ze nic tam się nie zmieniło...że po cichu nadal sprawdza szef to "doświadczenie" Taka jego natura...
1
niezadowolony 2016-01-27 14:10:22
Nie polecam współpracy.
1
niki 2016-02-01 18:17:04
pracuje dwa lata w szkolce i nie widzialam zeby ktos mnie podywał czy co kolwiek. szkolka jest fajna, naowoczesna i nie rozumię jak można tak bez podstaw oczerniać. jak komus sie nie chce pracowac to wymysla glupoty. niech się może szanowna stokrotka zastanowi nad swoją naturą hahaha
paula 2016-02-22 21:07:55
Taka stokrotka to wredota i paskudny człowiek .Pracowlam w tej szkolce i zaluje ze z powodu przeprowadzki juz mnie tam nie ma sledze wszystko co jest zwiazane z ta szkolka i wrecz tesknie a szef napewno jest uczciwy i nikogo nie uwodzi i dobrze by zrobil takiej stokrotce jakby zglosil to jako hejt bo o co jej chodzi co za zawistna baba
1
bylinka 2016-05-07 21:22:06
gdyby ktoś jednak pracy tak szukał albo chciał więcej znaleźć info w internecie to pełna nazwa tej firmy brzmi Szkółka Bylin, Traw, Paproci, Ziół i Krzewów
Zostaw swoją opinię o Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów - Pakość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Barcikowski Włodzisław Szkółka Krzewów