brak logo

Express Nauka Jazdy Adam Kos

Koszalin

Opinie o Express Nauka Jazdy Adam Kos

lady Makbet 2012-03-07 11:21:30
Droga Patrycjo, kultura zobowiązuje, prawda? Nie wyzywamy się, a poza tym zdałam za DRUGIM razem bez dokupywania żadnych godzin u innych instruktorów. Ty oblałaś 6 razy, więc sama jestes...... Nie zrezygnowałam z kursu, bo zapłaciłam z góry, mój błąd. Nie powinnaś również zaczynać rozmów na kwestie moich jak to ujęłaś starych, ja szanuję ciebie i twoich rodziców. To nie wypada tak, prawda? Dalej, ja nie słyszałam żadnych opinii o tej pseudo-szkole, wybrałam jakos na chybił trafił, mój błąd. Po trzecie wrzesień nie był jeszcze miesiącem gdzie zrobił się popyt na prawa jazdy, bo zaczął się on od grudnia jakos. Widzę, że nasz Kos jest prawie jak wybawiciel narodu, przeciez tylko dlatego nie porzucił tej pracy. Kolejne, możesz powiedziesz Adasiowi o tym forum. Mu nigdy nie robiło się przykro, gdy zdarzały się nietypowe sytuacje. Może dowie się parę rzeczy co nieco o sobie. Nagle wszyscy zaczęli robić tam prawo jazdy, fascynujące.
Złość piękności szkodzi Patrycjo, a ty pewnie nie mas
lady Makbet 2012-03-07 11:23:08
nie masz czym szastać, tak?
Ja 2012-03-07 20:17:39
patrycja - 2012-03-06 23:16:51

Z tego co czytałam to ty też rozpoczęłaś kurs przed zmianą przepisów kiedy było najwięcej ludzi, więc pretensję, że tak długo trwał u Ciebie kurs możesz miec tylko do siebie bo trzeba było rozpocząc go dużo wcześniej. Po czwarte z tego co wiem to w trakcie trwania kursu można się przepisac do innej szkoły, więc skoro było Ci tak zle to czego się nie przeniosłaś?. Po piąte z tego co zauważyłam to Pan Adam ma teraz pełno ludzi więc twoje negatywne komentarze nic tu raczej nie zdziałają. Kończąc ten cały opis wydaje mi się że Pan Adam nie zdołał Cię nauczyc jezdzic bo głąbem jesteś i dlatego tak piszesz. Niedługo mam jazdę z Panem Adamem i wiesz co? - nie powiem mu o tym forum, żeby nie musiał czytac twoich opinii bo facetowi może się przykro zrobic, bo wiem ze w aucie oddaje serce zeby nauczyc człowieka jezdzic, a że trafiła mu się czarna owca taka jak ty to nie musi o tym wiedziec. PS współczuje twoim starym!!!
Zgadzam s
Do Lady 2012-03-08 19:15:31
Lady dobra jesteś hahaha,najlepiej to byś z chęcią zamknęła tę szkołę?Nie rozumiem twojej zawiści i ataku,ja tam jestem zadowolony.Nie jeżdżę teraz przynajmniej jak pała po tym jak Adaś dał mi szkołe bo nie sztuka zdać egzamin tylko poźniej jeździć dobrze.Poleca dla tych których interesuje dobra jazda i sukces na egzaminie.
Marcin
patrycja 2012-03-08 22:43:04
Do Lady. Moja droga przyznając się, że zdałaś za drugim razem udowodniłaś, że podajesz się na forum w kilku Nickach ! Bo Kate też napisała iż zdala za drugim podejściem a jak ktoś zdaje za drugim podejściem to powinien swojego instruktora na rękach nosic a nie atakowac. Taka sytuacja że ktoś zdaje tak szybko a mimo to gardzi swoim instruktorem to jest jakiś fenomen. Wnioskuje, że podajesz się na forum za różne osoby pod innym nickami i sama sobie odpowiadasz na pytania które zadajesz. !!! Żałosna jesteś !!! A ja podchodziłam do egzaminu tyle razy bo mój instruktor z wcześniejszej szkoły niczego mnie i moich koleżanek nie nauczył. Ja porównanie mam z innych szkół więc wiem co pisze. Na przyszłośc czytaj ze zrozumieniem !!! Kiedyś jak zmądrzejesz to będziesz żałowac, że piszesz na Pana Adama takie rzeczy. Nie pisz juz do mnie nic bo nie będę z takim chamstwem dyskutowac kto ma rację. W sumie nie będę zaskoczony jak zaczniesz podawac się znowu za kogoś innego pod innym nickiem i znowu zac
lady Makbet 2012-03-09 17:16:32
patrycja - 2012-03-08 22:43:04

Do Lady. Moja droga przyznając się, że zdałaś za drugim razem udowodniłaś, że podajesz się na forum w kilku Nickach ! Bo Kate też napisała iż zdala za drugim podejściem a jak ktoś zdaje za drugim podejściem to powinien swojego instruktora na rękach nosic a nie atakowac. Taka sytuacja że ktoś zdaje tak szybko a mimo to gardzi swoim instruktorem to jest jakiś fenomen. Wnioskuje, że podajesz się na forum za różne osoby pod innym nickami i sama sobie odpowiadasz na pytania które zadajesz. !!! Żałosna jesteś !!! A ja podchodziłam do egzaminu tyle razy bo mój instruktor z wcześniejszej szkoły niczego mnie i moich koleżanek nie nauczył. Ja porównanie mam z innych szkół więc wiem co pisze. Na przyszłośc czytaj ze zrozumieniem !!! Kiedyś jak zmądrzejesz to będziesz żałowac, że piszesz na Pana Adama takie rzeczy. Nie pisz juz do mnie nic bo nie będę z takim chamstwem dyskutowac kto ma rację. W sumie nie będę zaskoczony jak zaczniesz po
lady Makbet 2012-03-09 17:18:30
Tu nie chodzi Patrycjo, kto ma rację. Każdy z nas ma subiektywne uczucia co do tej szkoły. Nie gardzę moim instruktorem, ja po prostu go ...chyba nie lubię. Choć mogłoby wam się tak wydawać że nim gardzę, ponieważ mam megaironiczny, sarkastyczny, chłodny stosunek do tej szkoły. Szanuję was, wasze opinie. Lubicie tę szkołę? Ok. Lubcie ją sobie, ja mam prawo do krytyki,to nie jest zakazane. To nie jest forum o mnie, żebyś wysnuwała wnioski na temat mojej osoby-nie znasz mnie. Uzytkownik ,,kolo\" probował mnie przekonać, nie udało się, ale nie starał się i nie wyzywał mnie jak ty to robisz. Prośby o zachowanie kultury wyraźnie nie skutkują. Powodzenia na kolejnym, siódmym już z kolei egzaminie.
Ps.Nie warto winy ze swojego niezdania zrzucać na instruktora, tak?
hawusia 2012-03-20 20:12:47
Ja także polecam tę szkołę. Znam tylko pozytywne opinie na temat nauki z panem Adamem. Jeżeli ktoś szuka instruktora, który potrafi poprawić złe nawyki, które się nabyło przy innym instruktorze, to polecam pana Kosa. Więc zgadzam się z Patrycją w kwestii, że on potrafi je wyplenić.Bywa ciężko podczas nauki, ale dzięki temu po zdanym egzaminie człowiek nie boi się jeździć po mieście. Ja po zmianie instruktora na pana Adama zdałam od razu (także cztery inne osoby, które znam).
patrycja 2012-03-28 20:43:56
Zdałam !!! Życzę wszystkim wszystkiego dobrego. Powodzenia na egzaminie.
siemanko 2012-05-16 21:28:18
Ja i mój chłopak uczyliśmy się u Adama. Bardzo sobie chwalimy a to dlatego, że ja zdałam za pierwszym i mój Krystian też za pierwszym. Parę razy zdarzyło się, że Adam poszedł po bułki do sklepu ale to trwało dosłownie 2 minuty. Moje koleżanki które uczyły się w innych szkołach opowiadały, że ich instruktorzy jechali do domu na obiad lub inne sprawy załatwiali, przez co one traciły z 2 godzin jazdy za każdym razem pół godziny. Ja sobie chwalę kurs u Adama i polecam znajomym. J
pw 2012-05-29 12:13:45
Zdałem za 1 razem dziekuje Adamowi i panu egzaminatorowi ( usunięte przez administratora )
Wypas 2012-09-30 20:11:08
Może za pierwszym razem mi się nie udało zdać bo za drugim wypaliło, ale powiem wam, że instruktor ma dar do nauczania. Jak jeździłem z tyłu i słuchałem co Adam mówi do innych kursantów to duży szacunek dla niego. Ja bym wziął pałę i po głowie nawalał za głupotę co niektórych a on na spokojnie dalej tłumaczył. Trzeba chyba mieć powołanie do takiej pracy. Byłem świadkiem jak Adam powiedział kursantce aby zawróciła na rondzie Solidarności a ona pod prąd się wkopała. Adam się uśmiechnął, zjechał na parking i na kartce papieru wytłumaczył jeszcze raz jak się po rondach jeździ. Szacunek.
sowek1993 2012-10-06 12:00:30
nie wiem moze dla ciebie jest nie mily jak nie umiesz sie z nim do gadać to tak jest haha ja go polecam
zaz:) 2012-10-06 12:04:18
Kolo - 2012-02-14 23:50:08

Jest na luzie i tak powinno być,nie ma uczenia na pamięć jak w wielu innych szkołach.Po kursie nie jest się wyuczoną małpą tylko osobą która potrafi PROWADZIĆ samochód i poruszać się w ruchu.Oczywiście to zależy od indywidualnych predyspozycji ale tłumaczenie jest bardzo dobre i jeżeli się słucha oraz wykonuje polecenia to nauczyć się można świetnie.Wszyscy narzekają ale nikt nie wspomniał,że ta szkoła ma bardzo wysoką zdawalność,czego nie można powiedzieć o wielu innych dużych i średnich szkołach w naszym mieście.

Pozdrawiam

P.S zawsze łatwo kogoś zjechać i krytkować.Jakie to polskie :)

Siema:P
powiem masz racje :) \"kolo\" ja na niego nie narzekam :) zdalem za pierwszym razem :) po 10 godzinach sam chciałem isc juz na egzamin :D i zdałem jak sie słucha i rozumie co człowiek mowi to po paru godzinach zrozumie to co mowi do niego
juju 2012-12-13 21:11:54
Jak dla mnie Adam byl bardzo dobrym instruktorem jazdy z nim byly profesjonalne i z poczuciem humoru :) na luzie a jak wam cos nie pasuje do nie musicie u niego jezdzic
*** 2013-01-23 17:41:21
Najlepszy instruktor w miescie. Polecam ;-)
Wiolcia2021 2013-05-22 20:55:15
Co wy pierdolita!! Adam ( usunięte przez administratora ). Mnie nauczył bardzo dobrze i nie narzekam pod zadnym wzgledem. Nie sluchajcie tych ktorzy pisza ze Adam jest taki i sraki bo pewnie nie zdali za pierwszym razem i maja pretensje. Ja zdalam za 3 i bardzo mu za to dziekuje bo napewno nikt by mnie tak nie nauczyl jak on. Dziekuje nara !!
Laurajejeje 2013-05-22 21:00:37
Wow Adam nie wiedzialam ze o Tobie pisza. Ogolnie najlepsza nauka jazdy w zachodniopomorskim, bezstresowa. Jazdy z Adamem do tej pory wspominam z kolezankami (Wiolka) Ogolnie czlowiek bardzo pozytywny i z podejsciem do ludzi. We Love You ( usunięte przez administratora );DDDD
Trzymaj sie i nie zmieniaj bo jestes najlepszy !!!!!!
Wiolcia2021 2013-05-22 21:04:48
Kazdy ma jakies nałogi. Jak bys ty palila to napewno nie mialabys zadnych problemow. A jezeli on by nie palil a ty bys palila to bys miala pretensje o to ze sie nie zatrzymywal na papiersoka !!!! Wez pomysl dziewczyno o co ty si( usunięte przez administratora )
tomek 2015-02-02 14:10:04
to trze baby pewnie iśc do nich i zapytać, jak nie szukają, to moze na jakieś zastępstwo by dało rade się do nich załapać, moim zdaniem to tylko jest kwestia dogadania tak naprawdę i teraz wiecie już jak mniej więcej sprawa wygląda, no nie? i jeszcze moje pytanie jest takie - jakie stawki u nich są takie typowe?
janek 2015-04-23 18:02:39
właśnie nie ma nowych ofert pracy @mieszkoloko i właśnie o to chodzi. Wydaje mi się, że oni specjalnie to wszytsko robią, bo wiedża, ze to ich koniec jest.
Zostaw swoją opinię o Express Nauka Jazdy Adam Kos - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Express Nauka Jazdy Adam Kos