brak logo

Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Łęka Mroczeńska

Opinie o Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Pracownik 2015-12-13 16:47
Bardzo dobra firma szefostwo super rozumieją pracowników i w dużo sprawach pomagają na szefową można zawsze liczyć anioł kobieta to są ludzie któży sami zapracowaliśmy na swoją pozycje i pieniądze wcale ich nie zmieniły warunki jak wszędzie ci co chcą pracować to w Mirjanie zarobią a lewusy wszędzie będą narzekać
1
Pracownik 2015-12-13 16:48
Bardzo dobra firma szefostwo super rozumieją pracowników i w dużo sprawach pomagają na szefową można zawsze liczyć anioł kobieta to są ludzie któży sami zapracowaliśmy na swoją pozycje i pieniądze wcale ich nie zmieniły warunki jak wszędzie ci co chcą pracować to w Mirjanie zarobią a lewusy wszędzie będą narzekać
Wera 2015-12-13 17:06
Popieram szefowa Anioł wiele pomaga
Dzieci pracują we firmie dobrze wychowane szanują ludzi
Kto chce pracować napewno zarobi
Lasery wszędzie będą marudzić
Wdzięczny 2015-12-13 17:58
Pracowałem w tej firmie było ok
Po namówienie mojego kolegi poszłam do konkurencji niedaleko Mirjan
Po 2 miiesiącach wróciłem spowrotem jestem szefostwo wdzięczny za 2 szanse Mirjan to jeden z lepszych firm
Zakład to szefostwo ludzie atmosfera
Arek 2015-12-16 21:58
Super pracodawcy ludzie na poziomie jedna z lepszych firm na terenie Kępna
As 2015-12-18 23:57
Super firma gorąco polecam wypłaty regularne premie zadowalające aby więcej takich firm
Kasia 2015-12-22 19:10
Pracowałam super firma gorąco polecam super pracodawcy wypłaty okej ubezpieczenie nie od najniższej porostu polecam
Żuk 2015-12-27 23:13
Pracuje w tej firmie
Po moim koszmaże w sąsiedniej firmie myślałem ze trafiłem do nieba
Szefostwo to ludzie z wielkim sercem jeżeli ktoś jest do nich w pożądku to oni odwdzięczają się tym samym ludzie tu są szanowani szefowa zawsze podaje pomocną dłoń POLECAM
Karol 2016-01-10 23:08
Super firma polecam
Karol 2016-01-10 23:14
Tak ludzie piszą bzdury na forach ale ta firma jest spoko POLECAM wiem jak jest w zakładach jak prywaciaże sie noszą Ci sa inni
Pracownik 2016-06-01 22:23
To żaluz swoją firmę i miej takich ludzi jak ty to napewno się dorobisz msj
staszek 2016-06-20 14:17
słuchajcie, jak z nowymi ofertami u nich teraz jest?
Żak 2016-12-13 22:05
Najlepsza firma w okolicy Kępna tu są ludzie szanowani
Pracownica 2017-01-06 15:06
Najgorsza firma, jaka może być, a te wcześniejsze opinie, to pewnie wpisywali informatyk albo szefostwo firmy. Nieuczciwi, trzeba pracować jak w kieracie, w biurze kamery monitorujące pracowników non stop, nie ma czasu żeby śniadanie zjeść albo kawę wypić. Wszystko robi się na czas, szkoda że szefowa stopera nie ma.
Arek 2017-01-15 00:02
Szefostwo to naprawdę bardzo normalni i w porządku ludzie . Pracuje w tej firmie od kilku lat i myśle ze w okolicy ciężko o lepsza firmę.Wszystko na czas i według jasno określonych zasad.A lewusy niech idą gdzie indzej.
Opserwator 2017-01-24 20:48
Pracownica ty chyba masz coś nie tak ty chyba nie wiesz o kim piszesz pracuje kilka lat i codziennie pije kawę i jem śniadanie a ty chyba jesteś z tych obiboków ze to jest dla ciebie problem
Magda 2017-02-02 17:59
Nie polecam. Nic tylko PiP i ZUS tam wysłać. Bardzo nieuczciwi.
Była Pracownica 2017-02-04 12:43
Dziwne ze prawie wszytkie pochlebne opinie o tej firmie były tu wpisane tego samego miesiąca, w przeciągu kilku dni. To szef, albo jego informatyk z Mirjana wpisali sobie sami pochlebne opinie o sobie, firma jest bardzo nieuczciwa. Ludzi nie szanują, oszukują i wykorzystują.
Zostaw swoją opinię o Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Łęka Mroczeńska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe