brak logo

Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Łęka Mroczeńska

Opinie o Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Pracownik 2015-12-13 16:47
Bardzo dobra firma szefostwo super rozumieją pracowników i w dużo sprawach pomagają na szefową można zawsze liczyć anioł kobieta to są ludzie któży sami zapracowaliśmy na swoją pozycje i pieniądze wcale ich nie zmieniły warunki jak wszędzie ci co chcą pracować to w Mirjanie zarobią a lewusy wszędzie będą narzekać
2
Pracownik 2015-12-13 16:48
Bardzo dobra firma szefostwo super rozumieją pracowników i w dużo sprawach pomagają na szefową można zawsze liczyć anioł kobieta to są ludzie któży sami zapracowaliśmy na swoją pozycje i pieniądze wcale ich nie zmieniły warunki jak wszędzie ci co chcą pracować to w Mirjanie zarobią a lewusy wszędzie będą narzekać
1
Wera 2015-12-13 17:06
Popieram szefowa Anioł wiele pomaga
Dzieci pracują we firmie dobrze wychowane szanują ludzi
Kto chce pracować napewno zarobi
Lasery wszędzie będą marudzić
Wdzięczny 2015-12-13 17:58
Pracowałem w tej firmie było ok
Po namówienie mojego kolegi poszłam do konkurencji niedaleko Mirjan
Po 2 miiesiącach wróciłem spowrotem jestem szefostwo wdzięczny za 2 szanse Mirjan to jeden z lepszych firm
Zakład to szefostwo ludzie atmosfera
Arek 2015-12-16 21:58
Super pracodawcy ludzie na poziomie jedna z lepszych firm na terenie Kępna
As 2015-12-18 23:57
Super firma gorąco polecam wypłaty regularne premie zadowalające aby więcej takich firm
Kasia 2015-12-22 19:10
Pracowałam super firma gorąco polecam super pracodawcy wypłaty okej ubezpieczenie nie od najniższej porostu polecam
Żuk 2015-12-27 23:13
Pracuje w tej firmie
Po moim koszmaże w sąsiedniej firmie myślałem ze trafiłem do nieba
Szefostwo to ludzie z wielkim sercem jeżeli ktoś jest do nich w pożądku to oni odwdzięczają się tym samym ludzie tu są szanowani szefowa zawsze podaje pomocną dłoń POLECAM
Karol 2016-01-10 23:08
Super firma polecam
Karol 2016-01-10 23:14
Tak ludzie piszą bzdury na forach ale ta firma jest spoko POLECAM wiem jak jest w zakładach jak prywaciaże sie noszą Ci sa inni
Pracownik 2016-06-01 22:23
To żaluz swoją firmę i miej takich ludzi jak ty to napewno się dorobisz msj
staszek 2016-06-20 14:17
słuchajcie, jak z nowymi ofertami u nich teraz jest?
Żak 2016-12-13 22:05
Najlepsza firma w okolicy Kępna tu są ludzie szanowani
Pracownica 2017-01-06 15:06
Najgorsza firma, jaka może być, a te wcześniejsze opinie, to pewnie wpisywali informatyk albo szefostwo firmy. Nieuczciwi, trzeba pracować jak w kieracie, w biurze kamery monitorujące pracowników non stop, nie ma czasu żeby śniadanie zjeść albo kawę wypić. Wszystko robi się na czas, szkoda że szefowa stopera nie ma.
3
Arek 2017-01-15 00:02
Szefostwo to naprawdę bardzo normalni i w porządku ludzie . Pracuje w tej firmie od kilku lat i myśle ze w okolicy ciężko o lepsza firmę.Wszystko na czas i według jasno określonych zasad.A lewusy niech idą gdzie indzej.
Opserwator 2017-01-24 20:48
Pracownica ty chyba masz coś nie tak ty chyba nie wiesz o kim piszesz pracuje kilka lat i codziennie pije kawę i jem śniadanie a ty chyba jesteś z tych obiboków ze to jest dla ciebie problem
Magda 2017-02-02 17:59
Nie polecam. Nic tylko PiP i ZUS tam wysłać. Bardzo nieuczciwi.
Była Pracownica 2017-02-04 12:43
Dziwne ze prawie wszytkie pochlebne opinie o tej firmie były tu wpisane tego samego miesiąca, w przeciągu kilku dni. To szef, albo jego informatyk z Mirjana wpisali sobie sami pochlebne opinie o sobie, firma jest bardzo nieuczciwa. Ludzi nie szanują, oszukują i wykorzystują.
1
Tutenhamon 2017-05-25 13:30
Nie jestem pracownikiem a kupcem. Dokonałem zakupu przez internet w MIRJAN24 pewną rzecz. Pozwolę sobie na razie nie pisać co to było. Towar dostarczono lecz nie mogę z niego korzystać gdyż zapomniano o osprzęcie niezbędnym do montażu. Po za tym wszystko zgodnie z zamówieniem. Złożyłem reklamację i czekam na efekty. Na chwilę obecną wystawiam firmie ocenę 3 z 5. Jak załatwią sprawę pozytywnie to na pewno się tutaj WYPOWIEM i wystawię ocenę KOŃCOWĄ>.
KTOŚ 2017-08-09 14:40
To fakt dobra firma ale była, dziś to zupełnie inna sprawa. Myślę, że szefowie nie są źli ale ci kierownicy kierowników prześcigający się w formach kontroli to porażka tej firmy. Cała atmosfera prysła jak bańka mydlana gdy pracownik pracownikowi podkłada świnię by błysnąć przed szefami. to chore ale niestety tak jest. popatrzcie na kierowników tej firmy.
2
Iza 2017-08-11 08:36
@KTOŚ , dobra ale pod jakim względem? Napisz coś o zatrudnieniu i wynagrodzeniu, grafik jest elastyczny? Atmosfera między pracownikami jest ok? Dlaczego każdy między sobą się prześciga? Jest o co walczyć? Są za to jakieś nagrody?
Zostaw swoją opinię o Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Łęka Mroczeńska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe