brak logo

Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Łęka Mroczeńska

Opinie o Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Pracownik 2015-12-13 16:47:32
Bardzo dobra firma szefostwo super rozumieją pracowników i w dużo sprawach pomagają na szefową można zawsze liczyć anioł kobieta to są ludzie któży sami zapracowaliśmy na swoją pozycje i pieniądze wcale ich nie zmieniły warunki jak wszędzie ci co chcą pracować to w Mirjanie zarobią a lewusy wszędzie będą narzekać
Pracownik 2015-12-13 16:48:40
Bardzo dobra firma szefostwo super rozumieją pracowników i w dużo sprawach pomagają na szefową można zawsze liczyć anioł kobieta to są ludzie któży sami zapracowaliśmy na swoją pozycje i pieniądze wcale ich nie zmieniły warunki jak wszędzie ci co chcą pracować to w Mirjanie zarobią a lewusy wszędzie będą narzekać
Wera 2015-12-13 17:06:01
Popieram szefowa Anioł wiele pomaga
Dzieci pracują we firmie dobrze wychowane szanują ludzi
Kto chce pracować napewno zarobi
Lasery wszędzie będą marudzić
Wdzięczny 2015-12-13 17:58:10
Pracowałem w tej firmie było ok
Po namówienie mojego kolegi poszłam do konkurencji niedaleko Mirjan
Po 2 miiesiącach wróciłem spowrotem jestem szefostwo wdzięczny za 2 szanse Mirjan to jeden z lepszych firm
Zakład to szefostwo ludzie atmosfera
Arek 2015-12-16 21:58:21
Super pracodawcy ludzie na poziomie jedna z lepszych firm na terenie Kępna
As 2015-12-18 23:57:08
Super firma gorąco polecam wypłaty regularne premie zadowalające aby więcej takich firm
Kasia 2015-12-22 19:10:45
Pracowałam super firma gorąco polecam super pracodawcy wypłaty okej ubezpieczenie nie od najniższej porostu polecam
Żuk 2015-12-27 23:13:31
Pracuje w tej firmie
Po moim koszmaże w sąsiedniej firmie myślałem ze trafiłem do nieba
Szefostwo to ludzie z wielkim sercem jeżeli ktoś jest do nich w pożądku to oni odwdzięczają się tym samym ludzie tu są szanowani szefowa zawsze podaje pomocną dłoń POLECAM
Karol 2016-01-10 23:08:40
Super firma polecam
Karol 2016-01-10 23:14:25
Tak ludzie piszą bzdury na forach ale ta firma jest spoko POLECAM wiem jak jest w zakładach jak prywaciaże sie noszą Ci sa inni
Pracownik 2016-06-01 22:23:39
To żaluz swoją firmę i miej takich ludzi jak ty to napewno się dorobisz msj
staszek 2016-06-20 14:17:14
słuchajcie, jak z nowymi ofertami u nich teraz jest?
Żak 2016-12-13 22:05:59
Najlepsza firma w okolicy Kępna tu są ludzie szanowani
Pracownica 2017-01-06 15:06:11
Najgorsza firma, jaka może być, a te wcześniejsze opinie, to pewnie wpisywali informatyk albo szefostwo firmy. Nieuczciwi, trzeba pracować jak w kieracie, w biurze kamery monitorujące pracowników non stop, nie ma czasu żeby śniadanie zjeść albo kawę wypić. Wszystko robi się na czas, szkoda że szefowa stopera nie ma.
Arek 2017-01-15 00:02:20
Szefostwo to naprawdę bardzo normalni i w porządku ludzie . Pracuje w tej firmie od kilku lat i myśle ze w okolicy ciężko o lepsza firmę.Wszystko na czas i według jasno określonych zasad.A lewusy niech idą gdzie indzej.
Zostaw swoją opinię o Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Łęka Mroczeńska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirjan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe