brak logo

Carlson Wagonlit Travel

Warszawa

Opinie o Carlson Wagonlit Travel

anonim 2011-07-20 14:55:12
czy ktoś mógłby napisać jakie są zarobki w tej firmie w Warszawie na stanowisku konsultanta ds. podróży?
pozdrawiam
zuza_lalka_nieduza 2012-01-24 23:06:41
Chyba wlasnie w stolicy jest duzo gorzej niz w drugim naszym biurze w podkarpackiem. Zarobki ponizej sredniej krajowej, oceny ktorych glownym celem jest sciecie premii, wiekszosc menedzerow jest na stanowiskach z przypadku, donoszenie mile widziane.
kea 2012-03-05 11:00:07
W Warszawie jest w porzadku. Moze to zalezy od zespolu, w ktorym sie pracuje? Moj maz pracuje tam niezbyt dlugo, ale jak najbardzie wszystko jest na plus. Od poczatku jest doceniany, sa bardzo w porzadku w stosunku do niego. Dodam, ze absolutnie nikogo tam nie znal wczesniej, nie jest po znajomosci. Potem okazalo sie, ze kolezanka znajomego w tej samej firmie od 6 lat pracuje i jest bardzo zadowolona. Niestety, zarobki niebyt wysokie, ale sa rozne dodatki typu pakiety lunchowe, prywatna opieka medyczna etc. Umowa o prace od poczatku. Tym, ktorzy tak narzekaja, polecam prace na zlecenie... Bo kazdy woli umowe o prace i moze troche nizsze zarobki, niz wiecej zarabiac, ale nie miec zadnej pewnosci, czy za miesiac kolejne zlecenie dostanie...
aa 2012-10-15 21:50:11
kea - 2012-03-05 11:00:07

W Warszawie jest w porzadku. Moze to zalezy od zespolu, w ktorym sie pracuje? Moj maz pracuje tam niezbyt dlugo, ale jak najbardzie wszystko jest na plus. Od poczatku jest doceniany, sa bardzo w porzadku w stosunku do niego. Dodam, ze absolutnie nikogo tam nie znal wczesniej, nie jest po znajomosci. Potem okazalo sie, ze kolezanka znajomego w tej samej firmie od 6 lat pracuje i jest bardzo zadowolona. Niestety, zarobki niebyt wysokie, ale sa rozne dodatki typu pakiety lunchowe, prywatna opieka medyczna etc. Umowa o prace od poczatku. Tym, ktorzy tak narzekaja, polecam prace na zlecenie... Bo kazdy woli umowe o prace i moze troche nizsze zarobki, niz wiecej zarabiac, ale nie miec zadnej pewnosci, czy za miesiac kolejne zlecenie dostanie...
Powyższe to kłamstwo. w CWT od bardzo długiego czasu nie ma normalnych umów ani zewnętrznych rekrutacji. Tylko umowy zlecenie a i to się właśnie skończyło.
JuStIcE 2012-11-16 00:51:35
aa - 2012-10-15 21:50:11

kea - 2012-03-05 11:00:07

W Warszawie jest w porzadku. Moze to zalezy od zespolu, w ktorym sie pracuje? Moj maz pracuje tam niezbyt dlugo, ale jak najbardzie wszystko jest na plus. Od poczatku jest doceniany, sa bardzo w porzadku w stosunku do niego. Dodam, ze absolutnie nikogo tam nie znal wczesniej, nie jest po znajomosci. Potem okazalo sie, ze kolezanka znajomego w tej samej firmie od 6 lat pracuje i jest bardzo zadowolona. Niestety, zarobki niebyt wysokie, ale sa rozne dodatki typu pakiety lunchowe, prywatna opieka medyczna etc. Umowa o prace od poczatku. Tym, ktorzy tak narzekaja, polecam prace na zlecenie... Bo kazdy woli umowe o prace i moze troche nizsze zarobki, niz wiecej zarabiac, ale nie miec zadnej pewnosci, czy za miesiac kolejne zlecenie dostanie...
Powyższe to kłamstwo. w CWT od bardzo długiego czasu nie ma normalnych umów ani zewnętrznych rekrutacji. Tylko umowy zlecenie a i to się właśnie skończyło.
Nie wiem, skad te informacje, ale na pewno nie z pierwszej ręki :) Być może, jeżeli mowa o którymś z lokalnych biur CWT, to i nie ma normalnych umów o pracę. Natomiast w placówkach, które głównie rekrutują, czyli w eCenter - obojętnie, czy to Warszawa, czy Rzeszów (Świlcza) na dzień dobry jest umowa o pracę na pół roku, a po tej kolejna już na czas nieokreślony. Jeżeli ktoś tutaj nie pracował dłużej niż tydzień, to niech nie wypisuje bredni.
Chabra 2013-01-11 13:36:10
Czy ktoś był na rozmowie o pracę w CWT w grudniu 2012? Czy zna ktoś już wyniki rekrutacji??
lala 2013-05-24 17:27:02
Ja pracuje w tej nfirmie juz 5 lat i jestem bardzo zadowolona.Jesli robie cos ponad to co powinnam zawsze jest to doceniane,dostalam wyzsze stanowisko a moje zarobki teraz siegaja prawie 3 tys.Nie ma problemu z urlopami,mam dodatkowa opieke medyczna,karte lunchowa,dodatki swiateczne,uwazam ze jak na podkarpacie to nie moglam trafic lepiej.Atmosfera w firmie super,fajni ludzie az chce mi sie chodzic do pracy.
2
antyCWT 2013-06-03 23:37:16
Lala, czyli dostałaś stanowisko wyższe w sposób przez kolegów i koleżanki wyżej opisany i teraz chcesz być opiniotwórcza??? Szkoda, że nie zauważyłaś, że lukier aż kapie z twojej wypowiedzi. Atmosfera jest dla Ciebie dobra, bo biegasz z batem i poganiasz? :) To co napisałaś, nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. (usunięte przez administratora)zwykłe wykańczanie co nieco bystrzejszych to codzienność. A to co napisałaś to żenada.
Hektor 2013-07-25 22:23:16
Ja jestem w trakcie szkolenia jeszcze, ale to juz piaty tydzien leci. zarobek jest 1400 ponad na reke + lunchowka 180zl+ za 45 zl mam jeszcze karte MULTISPORT takze nie narzekam. Nie powiem - szkolenie nie jest dosc latwe, bo masz duuuzo rzeczy opanowania w krotkim czasie, ale i tak wszyscy mowia ze przez pierwsze pol roku i tak nie wiesz jak sie nazywasz :) atmosfera jest w porzadku, mamy spoko trenerke (pozdrowienia dla niej!), i po rozmowach z znajomymi mowia, ze w swoich dzialach nie maja zle. nie wiem o jakich Wy tam oddzialach mowicie, ale z tego co mi wiadomo, to w Wawie jak i w Swilczy jest podobnie (Swilcza here). Umowa o prace jest normalnie na okres 6 miesiecy, i jesli wszystko jest w porzadku z Twoja praca (a w 99% tak jest) to przedluzaja z Toba na czas nieokreslony i pare zlotowek skacze Ci pensja brutto do gory (ile? nie wiem dowiem sie za 5 miesiecy). Narazie jest w porzadku, ale zobaczymy na ktory dzial sie trafi - wtedy ocenia sie trudnosc pracy, a w kazdym jest inny poziom trudnosci ;)
hehe 2013-11-15 02:29:38
Zarobki to sprawa tajna, ale - nie ma tragedi, napewno nie najnizsza krajowa ;)
Pracuje juz chwile w CWT MSC, Kadre mamy spoko, szefostwo tez, nie wiem o jakich wy placowkach piszecie.
1
Lola 2013-12-23 18:18:47
Zarobki w tej firmie to porazka... szkoda tylko ze sytuacja w naszym kraju jest jaka jest i ludzie sie godza na takie kwoty. Wyslalam CV, odzwonili, przez telefon zostaly mi przedstawione warunki umowy i kwota brutto. Fakt sa dodatki, umowa o prace itd... ale jesli szuka sie osob z pewnym wyksztalceniem na zdobycie ktorego ktos poswieca czas i pieniadze i potem ma zarabiac tyle co kasjer w hipermarkecie to dziekuje bardzo...
2
eleet 2014-01-14 13:27:31
wlasnie do mnie dzwonili:)))w sprawie rekrutacji
3
pablo 2014-01-14 15:41:02
I jaką kwotę ci przedstawili przez telefon ? ;) Ja mam rozmowe jutro o 11
1
wrobel 2014-03-18 21:31:50
Hej, jak po rozmowach? Właśnie planuje złożyć CV do tej firmy i tak się wcześniej "rozglądam"... Jak wygląda rozmowa u nich? O co pytają? Wiem, że każda rozmowa może być inna ale robię takie rozpoznanie :D Może jakieś wskazówki lub dobre rady?
Ann 2014-03-21 19:23:50
Hej, czy w przypadku odrzucenia Was CWT przesyłał Wam informację?
3
BOB 2014-04-08 18:17:08
Ann, ja mialem tydzien temu rozmowe przez tel. Pani powiedziala ze w przeciagu tygodnia bedzie wynik i nic. A jak u Ciebie? Oddzwonili?
Ann 2014-04-10 16:37:12
U mnie odpowiedź miała być do końca tygodnia. Ostatecznie przyszła z około dwutygodniowym opóźnieniem(odmowna).
BOB 2014-04-13 17:12:46
Ann, a byla to odpowiedz po rozmowie przez telefon czy po rozmowie w drugim etapie rekrutacji? Dzieki za odpowiedz : )
Ann 2014-04-18 12:09:05
To była odpowiedź po spotkaniu. Wcześniej przez telefon dostałam jedynie zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną w biurze.
BOB 2014-04-18 19:47:24
Dzieki za odpowiedz. Ja odpadlem na etapie rozmowy przez telefon. Chyba poleglem na tym jak zaczela mnie Pani pytac o Excela. Do tej pory nie ma odp. Powodzenia w dalszych poszukiwaniach : )
BOB 2014-05-01 21:55:56
Tez nie zadzownili?
robal 2014-05-08 21:48:12
Rozmowa przez telefon? Wolne żarty. Pensja nie powala, ale jak na warunki rzeszowskie, jest całkiem przyzwoita. Dochodzi karta żywieniowa, premie za wyniki (jakie są takie są, ale zawsze jakiś grosz). Roczne to fikcja, a raczej niezła propaganda. Warunki pracy polepszyły się o niebo po zmianie siedziby. Co wcześniej trzeba było wycierpieć, to nasze. Ale co było a nie jest. Awanse jakieś podobno ktoś widział. Atmosfera zależy od działu w którym się wyląduje po szkoleniu.

Aaaa... I tak strasznie dopytujecie o zarobki. Po pierwsze... Kilka osób już o nich pisało wyżej. Po drugie, Addecco na rozmowie prezentuje warunki razem z zarobkami początkowymi. Więc wystarczy się wysilić, złożyć dokumenty i pójść na rozmowę.

I pozdrawiam marudzących! ;-)
kola 2015-01-08 19:15:35
nie wiem jak już jest z tymi rozmowami w sprawie pracy. Dlaczego przez telefon? czy to sklada sie z kilku etapow, a o co wogle pytaja? Bo pod względem pensji to juz nie jest tak najgorzej...Ale co zrobić zeby jak najlepiej wypasc na rozmowie kwalifikacyjnej, nawet przez telefon? Czy mógłby ktoś opierając się na dotychczasowych doświadczeniach wskazać mi typowe ścieżki kariery w tej właśnie firmie?
5
robal 2015-01-19 00:08:12
@qwerty nigdzie nie pisałam ze można sie tu wybić. Dostajesz sie do firmy i klepiesz w klawiaturę. O jakimkolwiek awansie można pomażyć. Nawet o seniora trzeba się prosić. Niestety, ale jeśli nie chce sie komus dac awansu, to sie nie da, a powód i tak sie zawsze znajdzie.

A plusy są. Pierwszym i najważniejszym jest umowa. Choć patrząc na to co ostatnio działo się w CIS zaczynam w jej "plusowość" wątpic.

@Radek przecież nie tylko w Rzeszowie mają biuro. I obsługę klientów i fulfilmenty mają rozsiane po całym świecie. Zapraszam do sprawdzenia się, na pewno dowiesz się więcej jak to działa.

@kola rekrutacja jest dwustopniowa. Najpierw Adecco, dopiero później trafiasz do firmy. Chyba, że ktoś Cię poleci, wtedy przeważnie przeskakujesz pierwszy etap. Ścieżki kariery? Brak. Dostajesz sie do firmy i robisz za tanią siłę roboczą mając nadzieję, że przy kolejnych podwyżkach rocznych dostatnie Ci się więcej niż stówa brutto.
zniesmaczony 2015-05-06 03:06:37
Oferują (usunięte przez administratora) zarobki, szkoda czasu na pecyniarzy.
1
radek 2015-05-18 19:04:53
bylem na rozmowie w firmie do sekcji francuskiej przedstawiono mi warunki jakie firma oferuje 3000 zł brutto przez okres próbny potem niby więcej, praca od 8 do 16 lub 16- 20, martwi mnie natomiast to szkolenie trwajace dość długo 8 tyg chcialem podpytac czy w razie rezygnacji na etpie umowy szkoleniowej naprawde trzeba zwrócic ta kwotę?
realista 2015-05-20 16:37:56
Drogi zniesmaczony, poszukaj sobie innej pracy. To wtedy zobaczysz ze w porownaniu do tego ile mozna zarobic w Warszawie i jakie benefity proponują firmy, okazuje sie ze CWT płaci DOBRZE. Teraz znalezienie pracy za te circa 2800 na reke (po doliczeniu karty) bez nadgodzin, bez pracy do polnocy czy w systemie 24/7 staje sie coraz bardziej NIEMOŻLIWE. Praktycznie NIGDZIE nie ma kart prepaidowych lunchowych, są firmy gdzie łaskawie prawo do lekarza masz po kilku latach.
papa Smerf 2015-07-10 23:01:02
Jeśli chodzi o awanse w tej firmie, to sprawa jest klasyczna dla korporacji - typowy wyścig szczurów, a zwycięsko wychodzą koleżanecznki. Perspektywa rozwoju praktycznie żadna. Mówię o Rzeszowie. Na początek wymarzona praca, bo zero zmartwień. potem odmóżdża. Na koniec przestaje się chcieć wszystkeigo i człowiek tapla się w takim korpo gówienku. Socjal jest naprawdę spoko, więc to jest duży plus. Perspektywy na awans możlwie po 2 latach na stanowisko wyżej (150 zł brutto więcej) a po 4 latach nazastępce kierownika sekcji (300 zł więcej). Biorąc pod uwagę strukturę firmy NIE MOŻNA SIĘ TU WYBIĆ. Ktoś słyszał kiedyś o takich. Ja znam jedną osobę. Reszta gnije tu przez lata, często nawet bez perspektyw na awans.
Polecam przyjść, zatrudnić się na rok i szukać innej pracy. Szkolenia z aplikacji używanych w biznesie turystycznym są bardzo pomocne. Nie wiążcie przyszłości z tą firmą. Szkoda życia
1
ranger 2015-08-31 15:51:58
W CWT w porownaniu do innych korpo wcale nie jest tak zle. Zarobki sa naprawde dosc duze - rynek pracy zdziczal tak bardzo w stolicy, ze CWT placi bardzo dobrze jak na standardy warszawskich korporacji. Do tego maja benefity - 99% korpo w tym wzgledzie do piet CWT nie dorasta. Niestety jak w kazdej korpo licza sie uklady i ukladziki, ale to jest standard ogolnoswiatowy
blabla 2015-09-04 12:25:37
Troszkę bawią mnie komentarze, które tu czytam.

Po pierwsze primo, nie od razu po skończeniu zarządzania na Uniwersytecie Lansu i Bansu, zostaje się wielkim wymiataczem w korpo, który zarabia 8 tysięcy, siedząc i będąc bardzo sprytnym i mądrym (och, nie wątpię, ze wszyscy tacy jesteście). Ja np. kończę Uniwersytet Warszawski i cieszę się, że znalazłam stałą pracę, w której rozwijam nowe umiejętności i doświadczenie, używam języka obcego, a ponadto jestem w stanie kończyć studia (bo pracodawca jest ugodowy).

Po drugie primo, jeśli naprawdę macie nadmiar kompetencji i czujecie się w pracy jak półautomaty, to spróbujcie założyć własną firmę, wyjedźcie do lepszych krajów (wiadomo, zagranico po prostu jest Ziemia Obiecana), znacie tak doskonale języki przecież, no i jesteście kompetentni, to i znajdzie się praca.

Trochę pokory! Dla mnie, jako dla młodej osoby, która dopiero wchodzi na rynek pracy CWT nie jest przykrym szokiem, ale zupełnie przyzwoitą opcją pracy. Nie spodziewałam się cudów, nie skończyłam prawa, medycyny ani informatyki (jak moje rodzeństwo), liczyłam się z tym, że moja kariera ukształtuje się może dopiero po latach.

Nie od razu manną sypie z nieba.

A w CWT:
-jest dobry socjal;
-atmosfera pracy i warunki pracy są znośnie;
-można się czegoś nauczyć;
-płaca jak na pracę, którą nie musisz się martwić po powrocie do domu, jest naprawdę ok.

Jak ja nie znoszę tego ciągłego narzekania. Oczywiście, nie jest idealnie. Celujący daję dla równowagi ocen frustratów, którzy nic jeszcze nie potrafią, a uważają, że za ich mądrości należy im się na starcie willa z basem, a jako dodatek wycieczka dookoła świata.

Pozdrawiam!
3
Red 2015-10-01 21:48:34
Your english was not good enough albo złe podejście do rozwiązania problemu. Kto to wie.
klaudys 2015-10-05 19:23:02
a jak dobrze trzeba mówić po angielsku? to jest praca tylko i wyłącznie w tym języku? czy po polsku też się coś pracuje?
Drzewo 2015-10-06 09:27:56
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Carlson (w Rzeszowie)? O co pytają?
MIA 2015-10-08 23:30:57
Zzwyczaj jest rozmowa (ty plus 2 innychkandydatów i 2 osoby rekrutujace). Kazy na forum mam sie wypowiedziec odpowiadajac po angielsku na pytania typu dlaczego cchesz tu pracowac jakie masz doswiadczenie itp.

Jeste tez tzw test call czyli odbierasz telefon (po ang) i udajesz ze komus robisz rezerwacje np. biletu lotniczego lub hotelu (wazne by byc uprzejmym milym dopytywaco szczegoly) itp

Praca jest zalezy od dzialu - ale albo odbierasz po angielsku telefony od pasazerow z calego swiata, albo klepiesz w klawiature robiac np zmiany biletow
kotecek 2015-10-23 07:52:08
To chyba krótki masz staż pracy lub rzadko ją zmieniasz. Teraz takie assessments to standard i tak naprawde sa o kant dooopy potłuc bo mimo najlepszych wyników z testów, pracy nie masz. Czasem takue badziewia trwaja powyzej 4 godzin kilka dni z rzedu..
Kat 2015-11-12 12:07:32
Zarobki za konsultanta w Reszowie: okres próbny: 2000zł brutto, po tym okresie 2400zł brutto co daje 1780zł na ręke. Za dodatkowy język na minimum poziomie B2 extra 400zł do wypłaty. Wisisz na słuchawce i obsługujesz klientów z całego świata. Praca na 3 zmiany. Biuro jest otwarte praktycznie 24/7. O rozmowach już pisano powyżej. Tak to dokładnie wygląda. Biuro mieści się w budynku Konresu. Bardzo istotne są znajomości. Jeżeli ktoś cię poleci to masz ogromne szanse. Jeżeli nie to już trochę gorzej. Jeśli nie masz dodatkowego języka to tutaj będzie już pod górkę ponieważ jest sporo chętnych którzy władają biegle tylko j.angielskim. To chyba wszystko.
1
asia 2016-01-10 15:28:44
@azja nie ma premii od sprzedaży, bo praca nie ma nic wspólnego z promocją jakiegokolwiek produktu/usługi czy sprzedażą telefoniczną.
aaa 2016-02-08 12:55:19
Teraz w Warszawie kolejny dział rusza z obsługą 24/7. Sporo osób rezygnuje z pracy więc będą ogłoszenia na słuchawkę.
aaa 2016-02-09 12:41:09
Na 3 duże zespoły w stolicy od wakacji drugi wchodzi na 24/7. Zartujesz, tik tak? Nikt teraz nie płaci więcej za nocki, to nie czasy kiedy na rynku pracy rządzili pracownicy, teraz królują pracodawcy. Ale i tak jeśli porównasz to co oferują inne firmy, to CWT jeszcze daje przyzwoite pieniądze i bardzo dobre benefity (przede wszystkim prepaidową kartę obiadową)
2
aaa 2016-02-11 14:25:09
Tu nie ma żadnej premii od pracy na telefonach, bo to NIE JEST sprzedaż. System premiowy jest skomplikowany i miedzy innymi zależny od wyniku całej firmy na poziomie globalnym (roczny bonus, z reguły go nie ma)i ewaluacji co pół roku (tak zawiłych żeby premie były niskie). Ale sama pensja jest niezła i są niezłe benefity.
jarek 2016-03-01 23:15:32
Witam chciałem się zapytać o zwrot kosztów za szkolenie jeśli zrezygnuje się z umowy tej pierwszej 6 miesięcznej. Czy naprawdę się to zawraca ? Czy jest to 1200 ? Miał to ktoś albo wie dokładnie. Proszę o odpowiedź. Bo zaczynam teraz tam pracować w Rz.
Wojak 2016-03-03 16:49:06
Ktos moze wie ile mozna wyciagnac w IT? Takie stanowisko wisi - EMEA IT Support Specialist, ale nie wiem czy to nie dla tresowanych malp :) Jak ktos cos wie to prosze o info.
2
KR. 2016-03-05 20:28:50
@jarek
Tak, naprawdę koszty trzeba zwrócić (z każdym miesiącem pracy jest to 200zł mniej), no chyba że przedstawisz bardzo sensowny powód, to wtedy mogą ci to umorzyć.
Fiko 2016-03-09 20:00:18
A to szkolenie przez pierwsze dwa miesiące jest tylko na jednej zmianie? i od pon do pt? czyw weekendy tez?
1
gonzo 2016-03-23 18:02:37
Zdecydowanie nie polecam tej pracy w Rzeszowie, dopiero człowiek na rozmowie dowiaduje się że była mowa o kwocie brutto a nie netto (lekko więcej niż minimalna) i że tydzień pracy ma 7 dni i nocki. Jak już się zacznie prace to żeby z niej szybko zrezygnować trzeba wyłożyć z własnej kieszeni. Szkoda cennego czasu, jedyna zaleta to obcowanie z językiem obcym
3
gonzo 2016-04-11 17:44:01
@henryk W mojej wypowiedzi wyraźnie zaznaczyłem że chodzi o Rzeszów i 2000zł brutto pojawia się już we wcześniejszych wypowiedziach.
darth vader 2016-05-06 13:36:53
Do jakich czasów my dożyliśmy, że poziom szacunku do pracownika mierzy się umową o pracę, której podpisanie to psi obowiązek KAŻDEJ firmy. Cóż, standardy pokolenia Y, pardon - gimbazy, wciąż żywe.
Anonim 2016-06-23 22:32:21
Pracowałam tam jakiś czas oddział Rzeszów. Na początku wszystko wydaje się być super. Mili ludzie korpo atmosferka płacą Ci około 1400 zł na rękę przez okres szkolenia. Gdzie większość czasu przeglądasz internety przy okazji się czegoś uczysz jak słuchasz. Dream job jak nic. Tyle że po jakimś miesiącu wrzucają Cię na front i nie wiesz połowy rzeczy. Menagerowie czasem z wielką laska Ci pomagają. Jesteś nowy nie wiesz klient sie wkurza a on wywraca oczami jak możesz pytać. Ciągle jest się poganianym żeby szybciej kogoś obsłużyć ale nie da się jak system na którym pracujesz ciągle sie wali i nie jest przyjazny. Ma się te super benefity jak karta żywieniowa 180 zł dofinansowanie do multisoprt i prywatnej opieki zdrowia, ale szczerze nie ma się kiedy z tego skorzystać. Jeśli wpadnie Ci telefon 10 min przed końcem zmiany a będzie trwał godzinę to nie wyjedziesz po tych 10 min. Przez co nie jest się w stanie na nic człowiek umówić po pracy bo nie wiem nigdy do kiedy tam utkne. Działy pracują 24/7 nocki są dodatkowo płatne. Jeśli kochasz robić to samo i nie liczysz na awans i praca na słuchawce ci wystarczy polecam. Jeśli oczekujesz czegoś więcej i chcesz piąć się po szczeblach to nie w cwt. Znam ludzi pracujących tam 7 lat ciągle na tej samej pozycji. Źle wspominam ta prace zwłaszcza w hp.
Az 2016-06-23 22:53:46
Hej, mam pytanie co do ofert pracy tutaj, jak to wygląda w sumie czy HR Administration Specialist with French zarabia jakieś w miarę przyzwoite pieniądze czy raczej jest to dość normalna kasa i w euro czy w złotówkach, bo warto by wiedzieć chcyba wszystko
6
ada 2016-12-09 15:45:47
Do mojej siostry zadzwonili, już po rozmowie, że bardzo chcą ją zatrudnić. Po czym kontakt sie urwał. ...Poczta pantoflową dowiedziała się, że plecaka przyjęli. Osławionego maila o wynikach rekrutacji nie dostała nigdy. Generalnie jak to w Rzeszowie - angielska nazwa, video calle, ocenki roczne, ratingi, badge, multisporty , a naprawdę mizerne zarobki i kolesiostwo i fakt, że gdyby nie niskie koszty w życiu by czegoś takiego nie otworzyli tu w Rzeszowie.
Zostaw swoją opinię o Carlson Wagonlit Travel - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carlson Wagonlit Travel