Kowalski Consulting Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Kowalski Consulting Sp. z o.o.

spawacz 2013-04-23 20:38
firma totalne dno wysyłał do norwegi a pozostały mega długi zadna umowa Norweska praca niby na długo a okazuje sie ze na nie cale dwa tyg i puzniej nic ani roboty juz czwarty m-c nie ma a pieniadze to po dwóch m-cach i jeszcze o wiele miej
anonim 2013-08-11 21:17
ajak jest z wyjazdami czy firma pokrywa ich koszt????Czy samemu się opłaca wyjazdy przeloty???Jaka stawka za pracę obecnie jest pozdrawiam
anonim 2013-08-19 21:58
@spawacz a długo pracowałeś w tej firmie KOwalski Konsulting bo spory masz podatek a to nie jest tak ze pracodawca odprowadza a pracownik dostaje pismo potwierdzajace to
Danka 2013-08-25 13:50
-- qaz -- a Ty może miałeś przyjemność pracować w kowalski consulting co wiesz o warunkach zatrudnienia byłeś zadowolony z roboty ,czy dużo udało Ci się zarobić pieniązków
anonim 2013-09-09 06:43
Cześć mam pytanie na temat pracy w kowalski konsulting czy wiadomo Wam coś na ten temat czy zatrudniane są osoby również z grupą inwalidzka?
yanos 2013-09-09 10:09
Za przedterminowy,niezawiniony przeze mnie zjazd-potraktowany jako "zerwanie kontraktu" dowalono mi 500 funtów kary. Polski personel zagraniczny wydał mi otwarty bilet powrotny,KOMPLETNIE nie interesując się czy jestem w stanie wyjechać z kraju,którego języka nie znam.Stanąłem przed perspektywą 3 dni i 3 nocy na dworcu(firmę interesuje tylko to,czy dojechałeś na kontrakt. O Polakach-pracownikach(niekompetentnych i aroganckich)-bez koment.
Pozdrawiam tzw. "kontraktowców":)
1
soren 2013-12-18 13:46
Niedawno wyjechałem z nimi na kontrakt, siedzie od 2 miesięcy, zjeżdżam zaraz na święta. Narazie nie ma żadnych problemów, choć to i owo przydałoby się z czasem poprawić. pozdrawiam.
1
adam 2014-03-24 19:23
czy ktoś wie coś na temat pracy w maloy w norwegi przez tą firme
2
wer 2014-06-30 22:04
projektanta definiuje znajomość oprogramowania np. nupasa, pdms, bentley oraz doświadczenie i umiejętności projektowe, np. czy możesz zrobić projekt od koncepcji czy tylko dokumentacja roboczą i wykonawczą. kier. studiów jest drugorzędny, ważne żeby było to coś z konstrukcji - niekoniecznie morskich, lub mechaniczny.
wsx 2014-09-04 14:19
kto to pisze? chyba jakaś rekrutacja.
asd 2014-09-04 14:28
jak ktoś zna program to wie jak go wykorzystać. to są programy dedykowane. jak nie wiesz jak je wykorzystać, tzn. że ich nie znasz.
Sejsmik 2014-09-29 13:08
Czy ktoś cos wie na temat pracy w USA, od nich?
karol 2014-10-03 16:17
wlasnie tez mam ofertę ale nie wiem co teraz zrobić i czy jest firma wyplacalna
kc 2014-10-06 15:59
na obecnym etapie nikt jeszcze nie ma oferty, bo trwa selekcja.
leszek 2014-10-07 18:01
dzięki za informacje
xx 2014-10-09 15:29
ile selekcja potrwa??????
kc 2014-10-13 10:00
w tyg. 42 będą pierwsze wyniki
v 2014-10-17 08:50
to usa ruszy kiedy
jak mam rozumieć w tyg 42?????/
n 2014-10-25 03:39
oferty są gorzej z realizacja jest
asd 2014-10-27 15:51
ze względu na ilość chetnych, liczba miejsca jest ograniczona. Spokojnie - w USA też na wszttko potrzeba czasu.
leszek 2014-11-05 09:51
dziwne ze tylu chętnych a oglosznia pojawiająsie nonstop te same
Jaromił 2014-11-13 02:02
Jak to gorzej z realizacją ofert? W takim razie po jasny gwint piszą rzeczy których nie są w stanie dotrzymać... Rozumiem, że czymś trzeba zachęcić kandydata, ale powinny być to rzeczy realne, które rzeczywiście można zrealizować, a opieranie zdania na wyimaginowanych obietnicach nie ma większego sensu.
1
j 2014-11-15 03:07
pisza bo im się tak podoba
dobry bajer wstawia firma
edc 2014-11-15 12:55
Nie realizujemy ofert, tylko projekty. Ludzi potrzebujemy wtedy kiedy pojawia się kolejny remont lub budowa. Nie jesteśmy armatorem i nie decydujemy o terminach.
??/ 2014-11-22 01:09
czy już sa oferty do usa
1
v 2014-11-24 04:25
dziwne te ich oferty sa
wsx 2014-11-24 15:53
oferty do USA są, ale związki w USA myślą czy na prawdę potrzebują ludzi z Europy. Także czekamy.
nn 2014-11-30 12:55
jak się daje ogłoszenie to powinno wszystko być dopracowane na tip top
kluseczka 2014-12-11 13:18
bardzo mnie interesuje praca w sprzedazy, zielona nie jestem bo rok robiłam na call center i rok jako przedstawieciel handlowy w wielkiej firmie, czy obecnie mam szansę na jakieś zatrudnie w Kowalski Consulting Sp. z o.o.? jeśli wiecie o jakichś planowanych reklrutacjach i naborach to prosze o pilną informację
sajan 2014-12-25 21:17
wiem , że są święta i nie powinno się jakoś specjalnie źle mówić o innych , jak na przykład w tej sytuacji o firmie Kowalskiego, jednak jeśli atmosfera i podejście do pracownika jest takie jak opisujecie to ciężko się nie zdenerwować... zwłaszcza jeśli się tutaj pracuje. Myślę , że lepiej sobie zawczasu dać z nimi spokój
1
ecd 2015-01-13 01:52
zamówili już te kajaki co maja zabrać pracowników do USA, czy trzeba na własną rękę załatwić wizę, transport a na miejscu poszukać roboty a potem działkę odpalić do firmy "Kowalski"? Każdy mówi, że za starego było inaczej.
1
vvv 2015-01-18 21:07
kolego, a kasa się zgadza?
2
karol 2015-02-10 08:04
czy kowalski z ekipa popłynął już do USA

kris 2015-05-08 08:29
kowalski popłynął już w 42 tygodniu do USA szczęściarz z niego hahahah
1
kriss 2015-09-30 10:54
MA MOŻE KTOŚ NUMER DO KOWALSKI CONSULTING???????ALE NIE TEN CO JEST OFICJALNY NA STRONIE BO TAM TYLKO SEKRETARA BIADOLI
KC 2015-09-30 11:41
Witam, Najlepiej kontaktować się i umówić na rozmowę telefoniczną przez email: biuro@kowalski-consulting.pl
b 2016-05-05 20:38
hej! widze tu kilka ciekawych ofert pracy dla osób kore mają że tak powiem fach w ręku :) poszukują montera kadłuby, malarza - tynkarza budowlanego czy opertaora maszyn włókienniczych - ostatnie dwie oferty do Stockholmu. Zarobki chyba naprawde niezłe
1
Szczecinek 2017-02-12 09:16
A,czy może ktoś teraz leci na ten remont cementowni w Finlandii ?
Jeśli tak to parę słów i opinii..CZy warto czy Nie ...Co to za firma .
Tylko konkretnie i bez błędów.
Bo mam od nich propozycje.
Czytając wcześniejsze opinie _nic się nie mogłem dowiedzieć o najważniejsze :Czy płaco na czas ?
2
Szczecinek 2017-02-12 09:17
A,czy może ktoś teraz leci na ten remont cementowni w Finlandii ?
Jeśli tak to parę słów i opinii..CZy warto czy Nie ...Co to za firma .
Tylko konkretnie i bez błędów.
Bo mam od nich propozycje.
Czytając wcześniejsze opinie _nic się nie mogłem dowiedzieć o najważniejsze :Czy płaco na czas ?
2
Krajan 2017-02-20 11:47
Jakie mają teraz oferty pracy? Nie mogę nic sprawdzić dlatego proszę o ile ktoś wie w tym temacie. Mam zamiar z nimi wyjechać o ile mają taką ofertę. Już kiedyś byłem i wróciłem zadowolony z dobra kasą. Za granicą trzeba ciężko pracować ale się opłaci.
1
Johny Brawo 2017-02-21 10:54
Pracowalem w Szwecji ale sie skonczylo.Teraz szukam nowych ofert pracy w Szwecji dlatego ze dobrze placa i dobrze sie tam pracuje.Moze kto mi powie czy Kowalski Consulting to solidna firma
1
Zainteresowany ? 2017-02-22 09:05
Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat nie wypłacalność .Dlaczego Ci nie wypłacił ?
Bo wcześniejsze opinia napisana przez Johny Brawo jest wręcz pozytywna na temat pracy w Szwecji.
Proszę o w miarę szybko opowiedz gdyż myślę wejść z nim do współpracy .
A tez, miałem parę problem żeby do niego dodzwonić_zastanawiająca.
A czy on ma biuro w tym całym Zielniku w Gdańsku ?
Najchętniej prosiłbym o opinie ludzi z Gdańska .
1
Zainteresowany ?! 2017-02-25 08:15
Możesz podać więcej szczegółów _bo nie długo lecę przez nich do Finlandii ?A mogę się jeszcze rozmyślić?
2
Rafał G. 2017-02-25 14:08
Witam, leci ktoś na remont cementowni we wtorek? Byłem chętny na ten wyjazd, ale po tym co teraz tu czytam, to chyba nie ma sensu się pchać w to skoro są niewypłacalni. Miał ktoś więcej z nimi problemy?
1
Krajan 2017-02-25 15:49
Trudno powstrzymać się od komentarza, nikt nie zna szczegółów spraw i nikt nie wie jak było naprawdę a takie wpisy tylko szkodzą firmie. Pracuję tu i wierzę w to.
Rafał G. 2017-02-25 22:55
Wiec moze powiesz cos wiecej o tej firmie skoro w niej pracujesz? Czy firma normalnie wyplaca wynagrodzenie oraz czy nie ma z nia problemow? Jak narazie z komentarzy wynika ze lepiej sie nie angazowac we wspolprace, ale tez nie ma zadnych konkretow. Wiec moze ktos napisze cos sensownego skoro tyle ludzi pracowalo w tej firmie. Wiadomo ze ile ludzi tyle opinii, ale chyba takie rzeczy czy wyplacaja pieniadze mozna tutaj zamiescic.
1
Prawda czy Fałsz .? 2017-02-26 09:44
Tak ja dostałem propozycje ale po tym co tu czytam _mam mętliki w głowie i trochę mnie nie to zniechęca ..Jest tu wiele nie jasnych wpisów i bez konkretnych przykładów...Prawda czy fałsz .?
1
Życie to sztuka wyboru ? 2017-02-26 11:45
Ja też lecę a le po tym co tu piszą ...sam nie wiem ..Niech się wreszcie ktoś wypowie z wybrzeża _prawdę i konkretnie ..
2
Rafał G. 2017-02-26 17:59
Za duzo nie wiadomych, nikt przykladow nie podaje, a metlik w glowie zostaje. Lepiej zrezygnowac niz potem sadzic sie o swoje pieniadze
2
Dominika 2017-03-09 13:48
@Rafał G. wszelkie wątpliwości najlepiej wyjaśnić pisząc pytania bezposrednio do firmy Kowalski Consulting Sp. z o.o. na adres e-mail: biuro@kowalski-consulting.pl
Zostaw swoją opinię o Kowalski Consulting Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kowalski Consulting Sp. z o.o.