brak logo

Euro-Ceramika Sp. z o.o. Sp.k.

Warszawa

Opinie o Euro-Ceramika Sp. z o.o. Sp.k.

opinion 2013-09-12 13:15:49
Nie polecam!!!. Miałam zostać zatrudniona - kierownik importu i logistyki, (usunięte przez administratora) 2 rozmowy kwalifikacyjne, wszystko uzgodnione. W trakcie ostatniej rozmowy - w piątek - jest oficjalna propozycja pracy, mam przyjść w poniedziałek. Dostaję oficjalną formalna pisemną ofertę pracy na maila, na którą formalnie odpowiadam pozytywnie. Innej firmie z którą prowadziłam rozmowy mówię "dziękuję". A w weekend dostaję zapalenia gardła - nie pójdę do pracy z kaszlem i gorączką, więc jeszcze w niedzielę informuję pracodawcę telefonicznie, że przepraszam ale w poniedziałek nie dam rady, może we środę. Słyszę: ok, proszę wyzdrowieć i przyjść. A tu niespodzianka - we wtorek dostaję maila że firma ma "nowe okoliczności" i że rezygnuje z mojej kandydatury. Jednocześnie na infopracy pojawia się nowe ogłoszenie o to miejsce pracy, zmienione warunki płacowe, ale reszta taka sama. Przez telefon od pani (usunięte przez administratora)dowiaduję się że to przez to, że nie pojawiłam się w poniedziałek, choć rozumie że byłam chora, bo przecież to z nią rozmawiałam. Ludzie!!! to nie miała być praca przy taśmie, tylko biurowa, obsługa zamówień i logistyki. 2 dni chyba ich nie rozłożyło.(usunięte przez administratora)
Dawid Więckowski 2014-07-19 21:08:30
z propozycją dania Panu wypowiedzenia na co ja się zgodziłem. Żenada. Usłyszałem też coś o zmianie planów w firmie. Ja do dziś nie usłyszałem od przełożonej powodu wypowiedzenia umowy. Reasumując: w moim odczuciu nie jest to firma do pracy dla ludzi z ambicjami, ponieważ, jeśli jesteś taką osobą, to możesz być negatywnie zaskoczony 1. niestabilnym podejściem przez osobę, która jest odpowiedzialna za zatrudnianie i poniekąd zapewne zwalnianie pracowników. 2. odbywaniem "szkolenia" wśród wypalonego, aczkolwiek dość sympatycznego składu w salonie w siedzibie firmy, pomijając kierownika, który realizuje chyba jakieś swoje chore ambicje na świeżych pracownikach i z zazdrością patrzy na Ciebie gdy idzie Ci coś dobrze.
2
Anna 2014-09-22 13:00:41
Firma bardzo przyjazna pracownikom. Szefowa uprzejma i zainteresowana tym jak pracownik spedzil urlop czy jak sie czuje. Pensje zawsze wypłacane na czas, premie regularne. Nie mam negatywnych doświadczeń i polecam zatrudnienie w tej firmie.
1
Katarzyna 2014-12-08 21:01:53
Współpracuję z tą firmą od kilku lat. Wynagrodzenie zawsze jest w terminie, a kontakt z szefową uważam za przyjemny. Wszelkie kwestie można osobiście ustalić, za co stawiam kolejny plus. Nie z każdą firmą mam taki dobry kontakt -ta jest wyjątkowo solidna.
Studio KJ 2015-03-29 20:15:23
Projektuje dla tej firmy pewien czas i jestem zadowolona ze współpracy. Kontakt jest ok i nie mam zastrzeżeń. Polecam.
Opinia pozytywna 2015-11-30 12:58:15
Zamieszczone negatywne komentarze są mocno przesadzone. Wyraz niezadowolenia pochodzi od osób, którym się nie udało dostać pracy, bądź którym się nie powiodło i nie popracowali zbyt długo.. Gdyby było tak fatalnie,to nikt by tu nie pracował, a w tej chwili pracownicy to kilkanaście osób z co najmniej kilkuletnim stażem. Sama przepracowałam 13lat.. i nie mam negatywnych doświadczeń(czego nie mogę powiedzieć o wcześniejszym pracodawcy).Jeżeli ktoś się stara, ma chęci i chociaż trochę kwalifikacji to z pewnością da sobie radę i będzie tu pracował. W Firmie Euro-Ceramika ludzi się raczej nie zwalnia (poza nielicznymi przypadkami osób, które albo coś nawywijały albo naprawdę się nie nadawały).Pensja jest zawsze na czas,umowy o pracę,urlopy-nie ma z tym problemu. Pracodawcy mili i empatyczni. Polecam
LoLa 2016-01-30 01:50:06
Moja przygoda z tą firmą była, krótka, szczerze mówiąc cieszę się z tego. Pracownicy raczej w porządku, choć trochę patrzyli na mnie rakiem, jeżeli chodzi o szefową/właścicielkę, to... no cóż... osoba niesłowna, bez klasy albo z dużymi problemami w formułowaniu myśli w języku ojczystym. Jak ktoś ma cierpliwość do zarządzania w stylu "właśnie sobie coś wymyśliłam" i jest raczej potulnej natury, bo szefowa, za dialog uważa sytuację kiedy słuchasz i przytakujesz, to może będzie w stanie odnaleźć się w tej firmie. Ja nie mogłam.
3
były zadowolony pracownik 2016-05-24 18:47:48
Pracowalem pewien czas w tej firmie wiec tez pozwole sobie napisać kilka zdań. Myśle, ze negatywne komentarze dotyczace szefowej sa mocno przesadzone i swiadcza o hmm pewnej frustracji piszacych...... Szefowa jest osobą kompetentna i umie sie wyrażac w sposob zrozumialy, ten kto nie rozumie to powinien uważniej słuchac. Jest pomysłowa a to chyba dobrze swiadczy o osobie prowadzacej firme prawda? Co ma siedziec i nic nie robic kiedy rynek i konkurencja gnają do przodu? Jesli ktos chce miec cicha i spokojna prace to niech nie szuka jej w branzy handlowej. A poza tym opinia o firmie nie powinna byc tylko przedstawieniem opinii o szefowej która tak jak pisalem pilnuje interesu. Moim zdaniem najwazniejsze bylo to ze wypłata była z zegarkiem w reku, bezproblemowo z urlopem i grafik mozna bylo poukladac w miare potrzeb. A i dodam ze zmienilem pracę bo chcialem po prostu sprobowac swoich sił w innej branzy ktora mnie ciekawiła.
34 2016-06-24 20:48:42
to chociaz dobrze że z urlopami problemów nie ma. ciekawe czy może szukają kogoś teraz do sprzedaży detalicznej i obsługi klienta - mam nadzieję że skoro Warszawa to wynagrodzenie będzie całkiem spore
Zostaw swoją opinię o Euro-Ceramika Sp. z o.o. Sp.k. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Ceramika Sp. z o.o. Sp.k.