logo leroy merlin

leroy merlin

Janki

Opinie o leroy merlin

belzebub 2009-10-20 11:18:22
od poczatku leroy merlin poklda ogrone srodki na socjo technike pracy i pozyskiwanie pracowników przedewszystkim z znanych zródeł .ich szkolenia to poprostu bardzo przemyslana sprawa .i ten ich azymut nie istnieje przynajmniej w praktyce cos takiego jak azymut klient jest zawsze na końcu mozna miec wrazenie ze idac do sklepu obsluguja na profesjonalisci niestety wrazenie to postawa sukcesu w 80 %..prawa jest inn taka ze w praktikerze jest pretensjonalniejsza obsługa niż w leroy wiem bo bylem pracownikiem .[usunięte przez moderatora] .dzien masterkowicza to tez jest przemyslana sprawa ale otym w nastwpnym poscie
Postronny 2009-11-09 17:11:53
Haha Ciekawe, belzebubik,
Z twoje postu widzę że nie masz pojęcia o czym piszesz.
Ale cóż pozdrawiam mimo wszystko i gratuluję sporej wyobraźni.
btw. z własnych obserwacji wynika że tylko jedna osoba która pracowała ok 1miesiaca (wiec była zielona) opuściła ich ekipę ze względów osobistych, reszta dyscyplinarnie.
Jeżeli chodzi o pracę w Jankach atmosfera o niebo lepsza niż w Gigamarkecie.

Wszystko można zweryfikować samemu wizytą w sklepie.
marichulana 2009-12-27 20:18:14
sluchaj postrrony jak dlamnie ten post pewnie byl pisany przez kielana albo tomka albo jednegoz[usunięte przez moderatora] ktorzy nawet na siebie donosza ,niestety nie jest dobra atmosfera chyba ze zaduzo naczytales sie intranetu
zadowolony 2011-11-08 10:20:36
Ja pracuję w Leroy Merlin - Warszawa na stanowisku kierownik działu . Jestem bardzo zadowolony, najbardziej z kasy na początek dostałem 7500 ( siedem tysięcy pięćset zł) NETTO na rękę miesięcznie - wiecie ile to jest brutto ? :) . Super kasa :)
1
kootanga 2012-03-02 18:45:22
zadowolony ile dają za takie publicity? [usunięte przez moderatora] obnizyles loty firmie
z 2012-06-20 12:50:53
7500 chyba na kwartał.
kierownik działu w LM zarabia od 3000 do 6000 brutto.
[usunięte przez moderatora]
1
jpd 2012-07-04 22:58:38
to automat systemowy wypisuje takie głupoty - wszyscy wiedzą, że w tej firmie kdh tyle nie zarabia - ludzie nie są głupi i ci bardziej myślący z dystansem i nieufnością podejdą do takich zapisów - jednym słowem krętactwo - nie3ważne czyje - wazne, że całkiem przyzwoitej firmie jakiś marketingowiec[usunięte przez moderatora] obnizył rating
stefan parzydlak 2012-07-21 23:50:18
Leroy w Jankach to całkiem przyzwoita firma. Sklep mały - robota idzie pomalutku. Pieniążki o czasie i wszystkie świadczenia też. Atmosfera sympatyczna. Czasem Cześkowi tylko coś do głowy wpadnie i mantykuje - poza tym ok.
bydle 2013-06-04 10:54:05
tysiąc czterysta
kutanga 2013-06-19 11:56:25
anonim - 2013-06-05 19:47:53

1400 finalnie? już bez żadnych prowizji i premii? fatalnie... okazuje się, że chyba we wszystkich sklepach teraz tak marnie płacą, ale pracować każą po 11-12 godzin. Ale taka pensja to przegięcie, chyba w biedronce dają więcej
mózg 2013-11-26 19:54:19
Jeśli chcesz w tej firmie być kimś to musisz wcześniej robić w makdonaldzie albo na nalewaku na BP. Niestety inni tam nadają się najwyżej na stanowisko DH. Mozesz z siebie wypruć flaki a i tak znajdzie się milion powodów żeby nie dać podwyżki - jak zapytasz kto konkretnie się sprzeciwił to usłyszysz o blizej nie sprecyzowanym abstrakcyjnym ciele pod nazwą "komitet"
xxx 2014-08-12 08:51:16
Leginsy piszą jakies relacje na orbicie tylko czemu w każdym wyrazie po kilka błędów? Może wreszcie jej ktos powie ze ona się do tego nie nadaje. W sieci i centrali sie śmieją z tych jej głupot bez sensu logiki i rozumu. Z takimi umiejętnościami to powinna na bazarze leginsami handlować a nie reprezentować firmę na zewnątrz
1
zighail 2014-11-19 19:54:02
Ta firma to kloaka, kasa beznadziejna, przez osiem godzin pranie mózgu. Ogólny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] organizacyjny. Kable ustawiają sie w kolejkach do spowiedzi. Lepiej kapujesz - dostajesz dodatkowe punkty do zajebistości.
zighail 2015-01-19 14:16:34
Tak - znana byłaś w sklepie. Pochwal się teraz wszystkim dlaczego nawet trzech miesięcy nie przepracowałaś
bydło 2015-02-08 17:53:26
Jakbyś jełopie poczytał kawałek wyżej to byś wiedział jakie są zarobki. Zapytaj zatem swoich kolegów gowork to ci powiedzą. Rzygać mi się chce - jak widzę takie debilne wpisy jak twój majace na celu generować tylko ruch na tym umierajacym portalu, gdzie za pieniadze można kupic sobie dobre opinie. Nie błaźnij się, bo nigdzie pracy nie znajdziesz. Pilnuj swojego zlecenia dla goworku i nie rób z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
hey 2015-04-27 08:32:48
Elbląg współczuje i przeprasza za Klajnszmita
2
Jagoda 2015-09-25 15:46:54
Witam na początku tzn dane 2015 wrzesień 2100 brutto
Jagoda 2015-09-25 15:50:58
Praca na 3 zmiany na 6.30 potem 10 i 14.Jeden weekend wolny .Praca czasami 8 czasami 10 lub 8 .Przez pierwsze 3 miesiące umowa na okres próbny i szkolenia wyjazdy 2 dniowe do Warszawy .Na rekę 1530 plus płatna niedziela 70 zł daje 1600 na ręke.
trynkiewicz 2016-02-11 21:30:53
Nie potrzeba żadnego wykształcenia do tej pracy - dziś bedziesz na dziale z kiblami, a jutro kwiatkami, a z zawodu bedziesz stolarzem. Ludzie uciekają z tej firmy w popłochu. Bywało tak, że po kilku dniach ludzie już odchodzili. Robota bylejaka i płaca też.
1
trynkiewicz 2016-06-01 23:31:53
Doświadczeni pracownicy poszukali sobie nowego zajęcia. Kilku niewygodnych kierowników też wyleciało - optymalizacja kosztów
mikoo 2016-06-02 12:10:56
Prawda jest taka że nie mususz nic umieć żeby dostać tam prace. Przechodzisz kilkudniowe szkolenie - niby szkolenie - polegające na tym że po prostu pracujesz na dziale tak jak ci się wydaje i tyle. Praca dobra ale dla świeżaków. Tak jak ktoś pisal dziś pracujesz na dziale z kiblami a jutro z kwiatkami, nieważne czy jesteś doradcą czy kierownikiem czy dobry czy słaby - tak już tu jest.
1
Markus Aurelius 2016-09-14 11:42:31
Ponoć na dzień dzisiejszy płaca netto na start w Leroy Janki oscyluje w granicach 1800-2000 zł, zależnie od zdolności negocjacyjnych kandydata, poziomu jego doświadczenia oraz historii zatrudnienia. Choć to i tak bardzo mało jak na firmę z zagranicznym kapitałem, Warszawę i specyfikę pracy.
Logik 2016-09-27 00:32:29
Pieniądze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywają, choć fakt, że pracuje w Leroy, krótko ale i tak podwyżka jaką otrzymałem daje mi nadzieje na dobicie do średniej krajowej za jakieś 2 lata. Z drugiej strony jakoś nie specjalnie dziwi mnie to, że wiele osób tu tak narzeka, że nie dostają podwyżek.. bo gdyby zależało to ode mnie to przy tym jak pracują zwyczajnie bym ich wywalił.
Wielu to pewnie może dziwić ale ja tą pracę lubię, a próbowałem wiele fachów, bo tego typu pracę po prostu trzeba lubić. Pieniądze, pieniędzmi ale jeśli ktoś chodzi do pracy, której nienawidzi, nie umie wykonywać inaczej niż na odwal się to nigdy zadowolony nie będzie, niezależnie od tego ile się mu zapłaci.
Od samego początku słyszę tez oczywiście narzekanie na kierownika, jaki to on straszny i wymagający... ale jakoś nie zauważyłem, by wymagał więcej niż sam bym na jego miejscu wymagał. Jednak zbyt mało ludzi chyba zdaje sobie sprawę z tego, że do pracy.. idzie się pracować, a to ile dostają ma jednak jakąś korelacje z tym jak pracują.
Generalnie pracę polecam ale tylko tym, którzy lubią kontakt z ludźmi i lubią pomagać - tak po prostu. Natomiast jeśli ktoś szuka pracy, w której chce tylko odfajkować swoje minimum zdecydowanie odradzam - Wy nigdy nie będziecie zadowoleni.
A co do kasy, jako, że poważnie traktuje to co podpisuje toteż nie mogę podać konkretnej kwoty ale powiem to tak - z głodu się nie zdechnie, na paliwo do samochodu jest, coś odłożyć też się da. Ale tu to też zależy jeszcze od tego co pisałem powyżej - zaangażowania. To naprawdę może być docenione przy podwyżkach w sposób zauważalny. Do tego dochodzą premie - które też zależą, niestety już od zaangażowania wszystkich, na co liczyć raczej nie można. I choćby taka duperela jak w wielu firmach jest czyli multi sport. Niby nic ale oszczędzenie na tym 100zł na karnecie robi swoje jeśli ktoś i tak chodzi na siłownię czy basen.
karabin 2016-11-01 19:55:05
To specjalistka personalna teraz wzięła się za pisanie notek w internecie? Ma na to czas?
1
Sprawiedliwy 2016-11-28 10:18:31
Bałagan okropny. Kierownik daje podwyżki znajomym, których sam wciągnął do pracy. Znajomi przyjęci przez kierasa mają przywileje. Podwyżki otrzymują znajomi kierasa i ci oczywiście są jego prawymi rękami . Okropna spoufałość między pracownikami czyli najniższe szczeble a kasjerki, gdyby mogli to w każdym kącie by się obściskiwali. Mejle firmowe nie tylko służą do firmowych celów ale do celów prywatnych do szerzenia rozpusty. Zostało mi mało czasu ale mam trochę dowodów na potwierdzenie tego co tam się dzieje i wszyscy co oszukują mężów, żony, chłopaków, dziewczyny, partnerów, partnerki poniosą kary. Świeżak ty też! Myślałeś że nikt nie wie o twojej przeszłości, miałeś nadzieję że nikt nie wie, mylisz się brachu i twoja Pani też się dowie jakim jesteś cipolubnym i jak ją robisz po ogonie. Myślałeś że nikt nie wie o tym. Nie ruszał by nikt i nie sprawdzał gdybyś był fer ale jesteś jak robak w tych roślinach co podgryza korzenie żeby zniszczyć innych dlatego też wszystko zostanie ujawnione twojej Pani i w pracy i pani która w pracy jest przez ciebie obmacywana i tekstami o zgrozo z tanich poradników karmiona też odczuje bo też poinformuję jej Pana jaka z niej tania okazja . Ani ty ani ona nie zasługujecie na swoich partnerów. Świeżak zadbam żeby twoja Pani dowiedziała się o wszystkim bo szkoda jej życia dla ciebie a napewno znajdzie się uczciwy i będzie szczęśliwa z nim.
Świeżak mam na oku twoje ręce i zobaczą je wasi partnerzy. Które zrezygnuje z pracy ty czy ona. Ty bo będziesz uciekał jak zawsze żeby znaleźć nowe otoczenie do karmienia kłamstwem ale nie uciekniesz przed przeszłością kto jest zerem zawsze świeżak nim będzie. Zdradzasz zawsze będziesz zdradzać.
Sprawiedliwy 2016-11-28 11:10:16
Pracujesz tam jeszcze? Ci co pomagają kierownikowi działu i są jego znajomymi mają podwyżki. Logik ale logicznie to nie myślisz. Po godzinach też zostajesz w pracy z powodu słodkiej kasjerki jak niektóre świeże chwasty z ogrodu?
Sprawiedliwy 2016-12-05 08:10:38
Pomagać komu? Lubią kontakt z kim? Piszesz o romansach czy o konfidentach? Praca super dla cipolubnych i dla konfidentów.
Zostaw swoją opinię o leroy merlin - Janki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie leroy merlin