brak logo

TTi Sp.j.

Bielsko-Biała

Opinie o TTi Sp.j.

Obserwator 2012-04-28 14:32:28
Jeżeli lubisz być wykorzystywany przez szefa [usunięte przez moderatora] to zachęcam do zatrudnienia się w tej firmie.
3
weteran 2012-08-21 00:48:58
jak jestes dobry , masz wiedze i nie boisz sie pracy to sie zmiescisz a boss do doceni finansowo, jezeli natomiast jestes z rocznika \\\"GIERTYCHA\\\" to bosowie na robocie sie znaja i cie szybko wymacaja
Józef M. 2012-09-14 13:58:02
W tej firmie pracuje się krócej niż miesiąc albo zostaje na długie lata jak weteran :)
byly pracownik 2014-09-19 03:50:53
prawda jest taka atmoswera w pracy nie miła, wymagania z kosmosu a płaca raczej z
żadna więc duża rotacja pracowników najczesciej do 3 miesięcy szef szuka raczej frajerów niz pracowników na te 3 mies. NIE POLECAM!!!!!!!!
1
były pracownik 2014-10-06 12:27:20
Nie polecam tej firmy, nigdy nie widziałem takiego wyzysku za tak słabą pensję. Ale jak ktoś lubi stałe przebywanie w pracy na nadgodzinach, teksty szefa typu: "w chinach za Twoją pracę nawet by miski ryżu nikt nie dostał" po paru godzinach nadgodzin to niech śmiało wali do tti;)
1
albert 2015-02-04 08:41:59
nie warto
1
gmail 2015-09-03 09:33:49
Przestrzegam przed tym syfem
2
rozczarowany 2016-08-26 10:08:13
pracowałem tam krótko bo tylko tydzień (okres próbny) i zrezygnowałem, ale był to wystarczający czas aby wyrobić sobie o nich negatywną opinie.
co mnie zraziło do pracy w tej firmie:
-totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> -nadgodzinny to norma, po 13 godzinach pracy może łaskawie pozwolą Tobie wyjść
-płace cienko w porównaniu do czasu spędzonego w firmie
-toksyczna atmosfera wśród pracowników, główny temat kiedy i gdzie uciekasz z tej firmy (podpisane lojalki wiec na dzień dobry ile Tobie zostało)
-traktowanie szefostwa rozwalił mnie tekst cytuję:"za Twoją prace w Chinach nawet miski ryżu nie dają" - to był tekst po którym zdecydowałem że trzeba uciekać póki jeszcze mogę. Była to pierwsza i ostania firma której pracowałem tak krótko i mam najgorszą o niej opinie.
1
Zostaw swoją opinię o TTi Sp.j. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TTi Sp.j.