brak logo

Dubiel Vitrum

Rabka-Zdrój

Opinie o Dubiel Vitrum

smiech na sali 2017-03-15 23:18
Mowisz ,ze wrocisz :D ja tez pewnie wroce ,ale jak wyrobie sobie dobra emeryturę i na starosc bedzie mnie zona w kur ... to w tedy dv posluzy jako schron :D

Do tych zarobkow co teraz mam w dv nie zgial bymnawet palcem za 1,5tys ,nikt mnie juz nie bedzie ponizal taka wyplata ...
6
Rabi 2017-03-17 00:00
Pytanie: co się dzieję ze związkami zawodowymi? Gandalf ucichł, Justyś "odpływa", "Zdyni" walczy o "miejsce" przy WC niepotrafiący się stylistycznie odnieść. Tak to ma wyglądać? Odnośnie DV, zarobki słabe/ przeciętne, wypłaty w terminie, praca stabilna (monotonna).
3
Listerin 2017-03-17 10:37
Gandalfa już nie ma!
Założyciel związków doznał sromotnej porażki.
Członkowie wycofują się.
Jednym słowem związków już praktycznie nie ma!
Narobili tylko niepotrzebnie zamieszania!
Każdy rozsądnie myślący człowiek wiedział że to nie ma prawa bytu.
2
Piaskiem po oczach 2017-03-17 19:58
Koniogłowy walczy o pozycje lidera związku :)
Chodzą ploty, że nie chce być zwykłym CZŁONKIEM...
Ma aspiracje na to aby zostać liderem! tzw megasiurkiem :)
Po trupach do celu. Nie ważne gdzie ale jeszcze was wszystkich podkabluje nawet
do animalsów, że w DV łamie się prawa myszy.
No i jeszcze odpowiednie władze dowiedzą się że w DV nikt się nie uśmiecha do związkowców.
Że woda w firmie jest za mokra i że papier toaletowy jest zielony a nie biały. . .
Eh... Do czego to doszło?
Coś czuję w kościach, że chłopaczyna kiedyś bedzie bardzo lubiany we wsi . . .
3
ibuprom 2017-03-17 22:19
Z tegi co wiem to coraz wiecej pracownikow dopisuje sie do zwiazkow. Juz jest wiekszosc,za niedlugo konioglowy zostanie sam na titanicu D
Zdezorientowany 2017-03-17 23:17
Nie rozumiem.... Czyli jest coraz więcej.....? Czy coraz mniej.......?
1
Futih 2017-03-18 12:19
Od samego początku było to ukartowane. Przyszedł chłop do pracy zrobił szum wokół siebie założył Związek później tylko czekał aż go zwolnią gdy tak się stało poszedł do sądu wywalczył odszkodowanie i teraz się cieszy a w pracy zostało tylko wielkie zamieszanie po nim. ....
??? 2017-03-19 08:08
To po co go zwalniali?
Futih 2017-03-19 08:20
Nie mi to oceniać....
Dawny 2017-03-19 08:23
Jakie zamieszanie? G...no było i g...no jest,hak firma da więcej kasy to może się ktoś skusi i pójdzie pracować chociaż teraz sezon wiosenny się zbliża i chłopy wola dobrze na budowie zarobić
Psy wieszacie na chlopaczku zwiazkowcu a tak naprawdę to pierwszy który od lat Dubielom się postawił,ja na szczęście dawno temu tam pracowałem jak jeszcze był pewien pan co również troszczyć się chciał o ludzi i później przez kozła musiał odejść....na niego pewnie też najezdzaliscie nie hejterzy? A sami ch...a robicie tylko się dyrekcji podlizujecie
2
??? 2017-03-19 08:25
No właśnie...to nie oceniaj
były pracownik 2017-03-19 13:35
ja mam plan ,komu nie pasje praca to do widzenia, a komu pasuje to niech pracuje . Ja tak zrobiłem i odeszłem
1
Futih 2017-03-19 16:31
Brawo dla tego Pana.
Jedne z mądrzejszych słów jakie tutaj przeczytałem.
2
były pracownik 2017-03-19 17:07
dziękuje ale takie życie wszystkim nie dogodzisz
1
Hanna 2017-03-20 15:57
@Pracownik, a co najbardziej podoba Ci się w pracy?
kandydat na magazyniera 2017-03-24 08:18
ogłoszenia ciągle na lokalnych portalach widać że brakuje im rąk do pracy na wszystkich stanowiskach jak leci jak tak będą dalej marnie płacić zostaną tylko osoby bez perspektyw na zmianę pracy przyślii emeryci co im brakuje kilku lat a jak dostaną później emeryturę w kwocie 700zł to i tak do śmierci będą musieli tam pracować żeby przeżyć mnie proponowali stawkę 10zł brutto śmiech na sali jak tu utrzymać siebie i rodzinę za te pieniądze jak kierownictwo się nie opamięta to zamiast zwiększać zatrudnienie będą się coraz więcej zwalniać nikt nie jest niewolnikiem a niech szefostwo nie myśli że młodzi po szkole będą chętni do pracy młodzi dziś chcą coś osiągnąć a nie klepać biedę dziś granice są otwarte i nie ma problemu z pracą
4
Nawiedzony 2017-03-24 17:50
Najlepsi odchodzą z tego co słyszałem...bo ileż można wytrzymać przy takim zamieszaniu,jakie podobno zapanowało
3
Meys 2017-03-24 17:56
Piękna cudowna praca, jest wprost idealna.
Jestem bardzo zadowolona że mogę pracować w DV.
1
Mike 2017-03-24 18:05
Nigdy wiecej!!!
5
Globus Polski 2017-03-24 19:58
Jak widać po zerwaniu gazetki związkowej nastąpiło złamanie rączki u jakiegoś GLOBUSA . HAHAHAHA
4
ups 2017-03-24 20:38
Globus to cię zrobił . . .
Szkoda ręki żeby ruszać to scierwo koło wc
1
laminowanie 2017-03-24 20:43
Normalna robota w normalnych godzinach. Polecam.
Dzial led 2017-03-24 23:16
Duzo sresu, mało kasy - nie polecam!
1
Gazetka 2017-03-25 05:42
Jeśli nie wiecie kto niszczy gazetkę to nie mówcie! Oskarżenie kogoś bez jakichkolwiek dowodów podlega karze. A więc lepiej jeden z drugim niech się zastanowi a dopiero później coś komuś insynuuje... Nie tylko pan Z umie kogoś do sądu podać....
Wieści 2017-03-25 09:54
Może to sam Z..... k zerwał te wypociny gdy zorientował się ile tam jest błędów ha ha ha.
Moja dobra rada na drugi raz gdy będziesz chciał coś wywiesić to daj komuś, żeby Ci błędy sprawdził.
A po drugie nie potrzeba nic niszczyć oni sami niszczą się od środka :-)
2
You 2017-03-25 15:49
Ja bardzo lubię tą pracę, rzeczywiście mogli by co nieco zwiększyć płace ale jeszcze nie ma co narzekać, naprawdę z ręką na sercu w tej firmie nie ma jakiegoś wyzysku, praca jak każda inna no może poza tym, że człowiek nie musi się narobić jak w innych firmach :-)
Praca dosyć lekka i w miłej atmosferze.
Czarna 2017-03-25 16:26
Super praca. Jesteś ubezpieczony, masz ubranie, socjal 70zł na wigilię, pączka na tłusty czwartek i ten tłusty zasiłek w postaci 1500zł dziesiątego jak dobrze pójdzie oczywiście. Jeżeli masz 16 lat i rodzice cię utrzymują i ci brakuje do wacików czy czegoś tam. To wymarzona praca dla ciebie. Jak nie to masz prze.... Polecam tę pracę każdemu na utrzymaniu i osobą na emeryturze. Wszystkim co mają rodzinę na utrzymaniu odradzam. Chyba, że ktoś lubi życie na kredycie i mieć długi to ok.
3
Koleżanka 2017-03-25 16:51
Eee D.... a głupoty gadasz, praca jest bardzo dobra, zarobki nie są zbyt wysokie ale też nie przesadzaj ponieważ da się wyżyć :-)
No wiadomo, że na chorobowym to szału nie zarobisz ale tak jest w każdej pracy.
1
Czarna 2017-03-25 19:26
Bardzo dobrze, że wspomniałaś "koleżanko" o chorobowym. Jak to jest, że lista obecności jest ogólnie dostępna i każdy może sobie pogmerać, dowiedzieć się: ten i ten jest na chorobowym, ten i ten ma urlop, tej nie ma i nie będzie. Są chyba jakieś wytyczne odnośnie danych osobowych?
luby 2017-03-26 04:14
Żeby uciąć wszelkie dywagacje. Pracuje już tam kilka ładnych lat. I podsumowując dla przyszłych potencjalnych pracowników.
A) Jeśli ci zależy na nie wiadomo jakich zarobkach to zapomnij max na typówce to nieco powyżej 2 tys z nadgodzinami; na dole majstry coś przed 3 tysiaki się wyrobią jak dobrze pójdzie
B) jeśli ci zależy na normalnej stabilnej pracy (gdzie cie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jest spoko atmosfera) za ok 1400 do 1700, ( z nadgodzinami 1600 do 2200; jak się znasz na podstawach elektryki i elektroniki i jesteś dobry), to ta praca jest dla ciebie jak znalazł
3
Koleżanka 2017-03-26 12:13
A co to jakaś tajemnica, że jesteś na chorobowym.....?
1
Były 2017-03-26 19:08
Ile mistrzowie zarabiają
Brygadzista 2017-03-27 09:30
Myślisz, że ktoś Ci się przyzna ile zarabia.....? A mistrzowie to już
Wogóle robią tajemnicę ze swoich zarobków.
Hanna 2017-03-27 12:06
Wiecie, że w 2012 roku firma obchodziła jubileusz 30-lecia istnienia? http://dubielvitrum.pl/pl/o-firmie/historia.html - pod linkiem znajdziecie więcej informacji o historii Dubiel Vitrum.
1
Nizioł 2017-03-27 13:37
Co to wogóle ma wspólnego z opiniami o zarobkach w tej firmie....????
Każdy może sobie na to popatrzeć wchodząc na główną stronę Dubiel Vitrum.
Hanna 2017-03-27 13:47
@Nizioł, to forum nie jest miejscem, gdzie podawane są informacje tylko i wyłącznie o zarobkach na danych stanowisku. A Ty co możesz powiedzieć o Dubiel Vitrum?
Nizioł 2017-03-27 14:37
Co mogę powiedzieć...?
Praca bardzo ciekawa, spelniajaca moje wymogi finansowe, współpracownicy
bardzo mili, przełożeni pozywnie nastawieni do podwładnych.
Jestem bardzo zadowolony z tej pracy, mam nadzieję że jeszcze przez
dlugi czas będę pracował w Dubiel Vitrum.
1
Hanna 2017-03-27 14:45
@Nizioł, dobrze to słyszeć. Dziękuję za Twoją ocenę.
Tyson 2017-03-29 09:46
Widze za nasz kochany pracodawca oplacil interwencje ze strony portalu by zmanipulowac trescia! Nieladnie nieladnie!
1
Hanna 2017-03-29 09:57
@Tyson, jestem redaktorem GoWork.pl i nie współpracuję z Dubiel Vitrum. Więcej o moim zadaniu dowiesz się klikając myszką w ikonkę mikrofonu przy moim nicku.
Pracownik 2017-03-29 14:45
Polecam wszystkim pracę w DV, pracuję już w tej firmie ładnych parę lat i jestem bardzo zadowolony z tej pracy, nie zamienił bym na żadną inną.
A nasza Szefowa to nie przesadzajac człowiek Anioł, kobieta o gołębim sercu.
Jak wytrzymają ze mną to mam nadzieję że zostanę w tej firmie do emerytury.
1
Hanna 2017-03-29 15:04
@Pracownik, czy pracownik w firmie ma otwartą ścieżkę kariery?
Zadowolony 2017-03-29 18:33
Praca fajna. Miła atmosfera. Zarobki marne dla kogoś z rodziną. Ścieżka do "kariery" otwarta jak ktoś się zwolni, umrze abo zrobią nowe stanowisko, którego nikt nie będzie chciał piastować bez przymusu ( nie podoba się? na Twoje miejsce jest 100 Chętnych)
4
guhacz 2017-03-30 00:26
Ja ogólnie jestem zadowolony. Kokosów nie ma chyba że wyjdzie duża premia. mowie ze wyjdzie, bo czasem dużo pracy a mają premia, a czasem mało pracy i większa premia. Warunki i atmosfera świetna. Może oprócz tych niezadowolonych, co nie idą gdzie indziej.
1
Hanna 2017-03-30 10:27
@guhacz, a jak wygląda ten system premiowy?
Lings 2017-03-30 11:09
System premiowy na czym polega....?
Działa w taki sam sposób jak w innych firmach nie ma nic nadzwyczajnego.....
Jest norma do wyrobienia na każdej maszynie i oczywiście im więcej dany
pracownik wykona powierzonej mu pracy tym premia jest wyższa.
To jest standardowy system premiowy.
Czyli jedynym słowem im więcej się metrów wykona tym lepsze pieniądze.
Hanna 2017-03-30 11:20
@Lings, rozumiem. Dziękuję, może być to cenna informacja dla potencjalnych pracowników.
premia 2017-03-30 21:47
Albo premia wyglada tak jak na antresoli, więcej zrobisz to Ci norme podwyzsza żebyś czasem na następny miesiąc premi nie musiam dostać...
1
prawda 2017-03-30 21:55
Jest jeszcze jeden sposób do zrobienia kariery, wiecie jaki? Donos szefostwu to Cie docenia. Rob wszystko co Ci mówią, nie wychylaj się, nawet jeśli wiesz ze masz racje..
1
konik z brzegu 2017-03-31 01:05
Na montażu luster jest premia dla wszystkich czyli wielu ludzi zrobi xxxxx luster w ciągu yyyyy godzin, to wychodzi ileś tam. Raczej pokrywa się to z ilością pracy...
Zostaw swoją opinię o Dubiel Vitrum - Rabka-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dubiel Vitrum