brak logo

Pro Quality Polska Sp. z o.o.

Lubsko

Opinie o Pro Quality Polska Sp. z o.o.

swojak 2014-05-01 12:14
Ja sie tam kiedys starałam, byłam na rozmowie to znaczy na castingu było nas może z 15 osób jak nie wiecej, gościu miał gadane przedstawiał same plusy pracy, z tego co pamietam to była praca przy sortowaniu i pakowaniu karmy dla zwierzat. Praca 8 godzinna dwuzmianowa, można było robic nadgodziny ale tylko 2 godzinny dziennie. Wyjazd był bodajze w sierpniu mielismy mieszkac w jakims hotelu z dostepem do łazienki i kuchni, a włascicielowi płacic 100 euro za mieszkanie, jedzenei we własnym zakresie było. Ja nie pojechałam. Znajomy pojechal i był nie zadowolony traktowali ich jak parobków pracowali po 12 godzin dziennie, miewszkali w jakis barakach bez prysznica że szok wytrzymał miesiac i wrócił. Decyzja należy do Ciebie
Bodzio 2014-05-06 13:24
Witam(usunięte przez administratora)po prostu ciężko jest wytrzymać psychicznie NIE POLECAM praca dla kobiet ok nawet na zleceniu umowy się nie doczekacie o prace, zarobki no na tymbarka starczy, pracodawcy gorszego nie ma!
1
Prezes 2016-03-09 15:17
Witam ktoś coś wie na temat tej firmy pro quality bo mam umowe spisywać niedługo do pakowania karmy . I co tam się robi dokładnie ?
2
Kasia 2016-04-22 19:05
Witam, podpisałeś już umowę i pracujesz? Ja razem z chłopakiem miałam zacząć pracę w kwietniu lecz do tej pory cisza i nie wiem co robić. Czy szukać nowej czy jeszcze czekać.
Gosc 2016-05-15 14:18
I jak kolego. Podpisales umowe? Pracujesz moze przaz ta firme? Prosze podziel sie opinia. Pozdrawiam
1
Marta i Dawid 2016-05-18 15:21
Witam , pracowałam z chłopakiem w firmie Pro Quality miesiąc , przy pakowaniu napoi w Calvorde , mieszkaliśmy 40 km od zakładu pracy w Helmstedt , jak się okazało praca cięzka dla kobiet, a co najważniejsze słabe zarobki . pracodawca zaoferował nam " pokój dla par " z łóżkiem dwupiętrowym . Po prostu kpina . Spaliśmy na materacu na ziemi , woda w łazience co rusz była zimna , jedna lodówka na 7 osób , klucze do pokoju musieliśmy sami wyrobić i nikt nam pieniędzy nie oddał , wejściowe też . Cyrk na kółkach . Oszukali nas na 700 Euro , poodciągali pieniądze za jakieś bzdury . Łóżko , materac , szafę . Do pakowania karmy też mieliśmy propozycję . To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie życzę nikomu , żeby tam trafił , a kierownik hotelu , 24 letni gówniarz jest frajerem , konfidentem . Nie wierzcie im .
6
mariusz 2016-05-22 09:52
przecież to jakieś nieludzkie waunki pracy tam panuja, jak kots moze stac nad toba z zegarkiem w reku i liczyć w ile czasu załądujesz palete, ludzi ezrobcie cos z tym, czasy niewolnicta dawno mamy za soba, to sa ludzie rzede wszystkim a nie roboty! skandal!
1
Tytan 2017-01-09 19:42
Dawno nikt nic nie pisał
Coś się zmieniło?
Niezdecydowany 2017-01-23 14:59
Witam czy coś może się zmieniło twej firmie na lepsze czy dalej jest jak za komuny....?
Matt92 2017-01-30 23:20
Ptacowal ktos przy komisjonowaniu kwiatow? Jak warunki jak praca moze ktos cos napisac?
Klarka 2017-02-22 12:18
też mamy z chłopakiem ofertę pracy przy komisjonaniu kwiatów w firmie Pana Nicolasa Grote. Ktoś wie coś na temat tego Pana?
Zostaw swoją opinię o Pro Quality Polska Sp. z o.o. - Lubsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro Quality Polska Sp. z o.o.