brak logo

Pro Quality Polska Sp. z o.o.

Lubsko

Opinie o Pro Quality Polska Sp. z o.o.

swojak 2014-05-01 12:14
Ja sie tam kiedys starałam, byłam na rozmowie to znaczy na castingu było nas może z 15 osób jak nie wiecej, gościu miał gadane przedstawiał same plusy pracy, z tego co pamietam to była praca przy sortowaniu i pakowaniu karmy dla zwierzat. Praca 8 godzinna dwuzmianowa, można było robic nadgodziny ale tylko 2 godzinny dziennie. Wyjazd był bodajze w sierpniu mielismy mieszkac w jakims hotelu z dostepem do łazienki i kuchni, a włascicielowi płacic 100 euro za mieszkanie, jedzenei we własnym zakresie było. Ja nie pojechałam. Znajomy pojechal i był nie zadowolony traktowali ich jak parobków pracowali po 12 godzin dziennie, miewszkali w jakis barakach bez prysznica że szok wytrzymał miesiac i wrócił. Decyzja należy do Ciebie
Bodzio 2014-05-06 13:24
Witam(usunięte przez administratora)po prostu ciężko jest wytrzymać psychicznie NIE POLECAM praca dla kobiet ok nawet na zleceniu umowy się nie doczekacie o prace, zarobki no na tymbarka starczy, pracodawcy gorszego nie ma!
2
Prezes 2016-03-09 15:17
Witam ktoś coś wie na temat tej firmy pro quality bo mam umowe spisywać niedługo do pakowania karmy . I co tam się robi dokładnie ?
2
Kasia 2016-04-22 19:05
Witam, podpisałeś już umowę i pracujesz? Ja razem z chłopakiem miałam zacząć pracę w kwietniu lecz do tej pory cisza i nie wiem co robić. Czy szukać nowej czy jeszcze czekać.
Gosc 2016-05-15 14:18
I jak kolego. Podpisales umowe? Pracujesz moze przaz ta firme? Prosze podziel sie opinia. Pozdrawiam
1
Marta i Dawid 2016-05-18 15:21
Witam , pracowałam z chłopakiem w firmie Pro Quality miesiąc , przy pakowaniu napoi w Calvorde , mieszkaliśmy 40 km od zakładu pracy w Helmstedt , jak się okazało praca cięzka dla kobiet, a co najważniejsze słabe zarobki . pracodawca zaoferował nam " pokój dla par " z łóżkiem dwupiętrowym . Po prostu kpina . Spaliśmy na materacu na ziemi , woda w łazience co rusz była zimna , jedna lodówka na 7 osób , klucze do pokoju musieliśmy sami wyrobić i nikt nam pieniędzy nie oddał , wejściowe też . Cyrk na kółkach . Oszukali nas na 700 Euro , poodciągali pieniądze za jakieś bzdury . Łóżko , materac , szafę . Do pakowania karmy też mieliśmy propozycję . To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie życzę nikomu , żeby tam trafił , a kierownik hotelu , 24 letni gówniarz jest frajerem , konfidentem . Nie wierzcie im .
8
mariusz 2016-05-22 09:52
przecież to jakieś nieludzkie waunki pracy tam panuja, jak kots moze stac nad toba z zegarkiem w reku i liczyć w ile czasu załądujesz palete, ludzi ezrobcie cos z tym, czasy niewolnicta dawno mamy za soba, to sa ludzie rzede wszystkim a nie roboty! skandal!
2
Tytan 2017-01-09 19:42
Dawno nikt nic nie pisał
Coś się zmieniło?
Niezdecydowany 2017-01-23 14:59
Witam czy coś może się zmieniło twej firmie na lepsze czy dalej jest jak za komuny....?
Matt92 2017-01-30 23:20
Ptacowal ktos przy komisjonowaniu kwiatow? Jak warunki jak praca moze ktos cos napisac?
Klarka 2017-02-22 12:18
też mamy z chłopakiem ofertę pracy przy komisjonaniu kwiatów w firmie Pana Nicolasa Grote. Ktoś wie coś na temat tego Pana?
Filip 2017-02-26 20:26
Praca bardzo cieżka wszystko odliczane co do sekundy mieszkanie 250 za rudere zarobki 700 e nie licz na więcej premi niema za wysokie normy
Filip 2017-02-26 20:26
Praca bardzo cieżka wszystko odliczane co do sekundy mieszkanie 250 za rudere zarobki 700 e nie licz na więcej premi niema za wysokie normy
nieznajomy 2017-05-07 14:49
Ludzie szkoda gadać! Praca przy napojach... Praca dla kobiet ciężka, ale to jakoś ujdzie. Najgorsze w tym wszystkim jest sam "kierownik" od siedmiu boleści! Gówniarz,który myśli ,że jak złapał ciepłą posadkę wszystko mu wolno... Zero organizacji! Przyjeżdżasz 800km z Polski do pracy odzieży roboczej nie dostajesz dopiero po 3dniach próbnych gdy się sprawdzisz (nadasz do pracy ) podpisujesz umowy i papiery że dostałeś ubranie mimo iż go nie masz . A jak nie załatwisz sam sobie no. Butów to do pracy nie masz po co iść. Kiero za dychę jedni wchodzą w du*** i mają lepiej niż inni ,jedni dostają urlop drudzy nie,jedni noszą odzież roboczą drudzy chodzą sobie ubrani jak chcą. Jak nie będziesz wchodził kierownikowi w dupe i nie wypijesz z nim flaszki to nie licz na luxusy.
1
Życzliwa 2017-05-08 20:31
Nie polecam pracy w Proquality przy napojach w Calvorde. To wyzysk na człowieku. Normy które tam są to jakiś zart. Musisz cały dzien zapier*alać zeby zrobic norme, a i tak usłyszysz ze norma nie wystarczy i wyrzucają Cię z pracy. Kierowniczek, który mysli ze wszystko mu wolno i stosuje mobbing na ludziach, nie ma rozmów w pracy, nie ma chwili odpoczynku. Stoi nad Tobą jak układasz palete i się śmieje w twarz. Kokosów tam tez nie zarobicie. Każą przychodzic w kazde swieto do pracy. Firma która nie umie docenić pracownika, od którego się tylko wymaga i wymaga. Praca ciężko, 8 godzin podnosisz ciężkie zgrzewki, aby sobie kręgosłup zniszczycie, szkoda zdrowia za takie pieniądze!
Daro 2017-05-18 20:25
700 na tydzień?
.. 2017-05-18 21:47
Myślisz? 700E na miesiąc
on 2017-07-18 22:14
pracowałem przy napojach i nie polecam tej pracy nikomu. Cały guzik wypłaty ( około 700 E dosłownie siedemset ) na miesiąc, Tyle wyjdzie po potrąceniu 250 E za paskudny pokoik z obcymi ludźmi na spółkę.
Poza tym dojazd około 40 km. do pracy. W domku jest klika która myśli, że będzie żądziła wszystkimi i wszystkim. Nie wspominając bardzo ciężkiej pracy, Stanowczo ODRADZAM tę firmę.
on 2017-07-18 22:14
pracowałem przy napojach i nie polecam tej pracy nikomu. Cały guzik wypłaty ( około 700 E dosłownie siedemset ) na miesiąc, Tyle wyjdzie po potrąceniu 250 E za paskudny pokoik z obcymi ludźmi na spółkę.
Poza tym dojazd około 40 km. do pracy. W domku jest klika która myśli, że będzie żądziła wszystkimi i wszystkim. Nie wspominając bardzo ciężkiej pracy, Stanowczo ODRADZAM tę firmę.
Zawiedziona 2017-07-18 22:25
Zlodzieje!!! Trzeba zapiepszac ale bez przesady, ze stoja z zegarkiem w reku nad toba. Poprostu jest kosmiczna norma a wyplata 700 euro. UWAGA ZA MSC PRZEPRACOWANY ZAROBISZ 700 EURO NA REKE, PO ODliczeniu 250euro za mieszkanie i UWAGa potracaja 150 euro dlaDAWIDA zarzadcy hotelu za pomoc. Oczywiscie Dawid nie powiadamia nas o tym ze on otwierajac nam kata i meldujac nas , ma za nas 150 euro ,przy wyplacie pobieraja z naszego kata. Powinien nas poinformowac czy za takie pieniadze potrzebujemy jego pomocy. Wrecz klamie ze nic nie placimy mu MY , tylko firma. Jasne ale z naszego konta. W j. Angielskim samemu mozna wszystko zalatwic. Takze 400euro jestem w plecy. Nie polecam nikomu tej pracy . Na hotelu na srodkowym pietrze mieszkaja wredne ludzie.( starzy pracownicy) ktorzy uwazaja ze tam rzadza. Robia co chca i chodza podczas twojej nie obecnosci po twoim mieszkaniu. To tyle na temat tej firmy proQuality i hotelu
Ktoś 2017-07-20 01:16
Bardzo dobra firma proquality pracować trzeba wszędzie ale jak komuś się robić nie chce to potem takie bzdury wypisują zarobki okej 1000euro po odciągnięciu mieszkania warunki mieszkaniowe okej polecam wszedzie trzeba robić czy Niemcy czy Polska a i wypłaty zawsze przed czasem a wogule żadnego mobbingu psychicznego nie ma mobbing to jest netto hodenhagen i kaufland mockmuhl
Ktoś 2017-07-20 01:30
Brak słów co tutaj ludzie wypisują totalne bzdury i w dodatku błędy ortograficzne robią
Zostaw swoją opinię o Pro Quality Polska Sp. z o.o. - Lubsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro Quality Polska Sp. z o.o.