brak logo

Extradach

Szczecin

Opinie o Extradach

pracownik 2014-01-23 09:54:25
żenada!!!!!
7
Zwierz 2014-07-22 16:00:32
jeśli chcesz się tam zatrudnić, nie polecam! Firmę nie stać na handlowców, wynagrodzenie kończy się na samej podstawie którą ustalisz na początku przy zatrudnieniu. Zero kolejnych podwyżek- nie łudź się że dostaniesz, mimo wszelkich obietnic. Premie - oj taak - tylko uważaj, by z nadmiaru tej premii woda sodowa Ci do głowy nie uderzyła. Prowizje - zapomnij! Wykonawcy w tej firmie kupują tylko 1 raz - jeśli jest inaczej, to dlatego że dotychczasowi handlowcy(nie dyrektorzy) korzystają ze swoich dotychczasowych relacji z wykonawcami, ale to się w końcu skończy. (usunięte przez administratora)POZDRAWIAM DYREKTORÓW ODDZIAŁU WROCŁAW!
5
Niezadowolony klient 2015-02-27 14:41:00
Nigdy w życiu niezrobie wiecej tam zakupów nie dotrzymują terminów realizacji w moim przypadku to był ponad miesiąc spuznienia nrak kompetencji pracowników , brak szacunku do klienta czułem sie jak by mi łaske robili ze chce coś unich kupic nigdy wiecej
4
kes 2015-03-25 00:05:12
Nie polecam, chyba ze ktoś lubi mega presje i wyznaczanie nie osiągalnych celów
Hmmm 2015-03-25 10:57:15
Firam podobno otwiera się na płd Polski, dajcie znać na jakie zarobki i warunki pracy można liczyć ? Liczy się wiedza, zaangażowanie dobra obsługa i marża, czy raczej wycinka po trupach, obrót i walka o życie z bonusa od dostawcy (bo tak niestety słyszałem). Generalnie płacą uczciwie, bo wydaje mi się, że jeśli firma sprzedaje poniżej zakupu to jednak na dobrą kase nie ma co liczyć. Dajcie proszę znać jak jest ???
notak 2015-04-09 21:13:21
no tak...

widzę, że faktycznie piszą tu zorientowani.Ja znam ludzi z Extradachu pracujących tam po kilka lat.Jeśli tak źle czemu tam siedzą?

Jaki handlowiec taka płaca, ale to jak wszędzie.

To moje zdanie :).
keru 2015-07-10 00:40:57
Zarobki są zależne od tego jak negocjujesz ale jeśli ponizej 3 tys netto dadzą ci to szkoda twojego czasu bo oczekują mega wyników, możesz sie spodziewać dyrektora handlowego który zrobi ci wodę z mózgu( może to lubisz) szukają ludzi z innych hurtowni z kontaktami, nie chcą przyuczać a dać kasę i żeby ta kasa do nich wróciła po wielokroć. Tak, jest walka o wynik żeby firma zgarnęła bonus od dostawców.
Do no tak
skoro znasz pracowników Exdach to zapytaj czy dużo % piją bo to nie jest praca dla normalnych ludzi a dla niewolników;]
serdecznie pozdrawiam
Klient 2015-08-12 22:38:37
Nie polecam tej firmy. Nie dotrzymują terminów, traktują klienta jak zło konieczne i robią z niego kretyna.Pracownicy są niekompetentni a swoimi błędami obarczają klienta. Tam nie ma z kim rozmawiać, nie można nic załatwić.
1
malykevin 2015-10-16 18:52:45
po odejściu od kasy , reklamacji nie uwzględnia się.... komuna i brak kompetencji... reklamacje do producenta po 2 mieś. odesłali i wymyślają cuda... czyli dziury w całym... pozdrawiam Daniel W.
zadowolony 2016-02-19 09:22:13
Witam, czytając te opinie zastanawiam się kto się udziela na takich forach? Mam kolegę który pracuje jako sprzedawca w Extradachu i bardzo sobie chwali i zarobki i firmę jako taką. W sumie nawet dzięki niemu zrobilem zakupy w Extradachu co prawda nie w mieście w którym on pracuje ale nawet nie wspomniałem, że mam u nich "wtyki" Nie kupowałem w ciemno, pojeździłem po kilku hurtowniach i co się okazało: wszędzie mieli taniej niż w extradachu.. na pierwszy rzut oka, jak zacząłem patrzyć co tam mieli to włos się jeżył, połowa rzeczy z tych co na wycenie extradachu. Co prawda nie mogłem oddać dachówki co mi zostało ale przed zakupem zostałem poinformowany, że towar pod zamówienie itd. Generalnie ja byłem zadowolny.
1
PH 2016-03-10 12:10:01
Mam pytanie czy to prawda, że firma otwiera się na południu Polski. Mieszkam na Śląsku, pracuje w handu, w dachach i zamierzam zmienić pracę. Słyszałem, że Opole lub Tychy. Byłbym zainteresowany rozmową, tylko nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat.
klient2 2016-07-23 12:34:21
Uwaga na exstradach POZNAŃ pracowników traktuje sie gorzej niż murzynów każą im się myć w kałuży sanitariaty 1 sztuka brak porządnej umywalni brak szatni brak miejsca do spożycia śniadania brak wszystkiego ! Nich się za nich weźmie PIP, PIS, nadzór budowlany robią co chcą budują co chcą bez rysunków technicznych pozwoleń ja nie rozumiem i to jest zakład pracy w Państwie demokratycznym ? Jadę do nich po towar aż mi się serce kraje na widok brudnych spoconych pracowników bardzo miła obsługa magazynowa a bióro to dno. Tylko kasę liczą.
3
Klient3 2016-10-05 22:44:50
Do klient2, ciekawy nick, mój będzie klient3, bo 3 dachy u nich kupiłem. Oj, kolego wydaje mi się, że taki z Ciebie klient , jak z koziej ... wiesz co. Widziałeś jak zaczynali ?widziałeś co osiągnęli? Zrobili to razem, to Twoje "bióro" i magazyn, razem wspólnie, bez podziału na "dno" i powierzchnię. Moim zdaniem to sukces, a tylko oni mogą powiedzieć ile to ich kosztowało pracy, wysiłku, pewnie konfliktów też. Z tego co pamiętam było tam parę magazynierów, których już nie widzę, ciekawe dlaczego?
Z tego co mówili zaczynali zaczynali bez ... sanitariatów. Ja będę dalej tam kupował, mi tam pasuje.
1
klient4 2016-10-05 22:47:59
Może tak się zdarzyło raz @klient3 ale wątpię, żeby taką wtopę zaliczyli bo raczej nie stawialiby na szali całego przedsiębiorstwa dla jednej transakcji
Zostaw swoją opinię o Extradach - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Extradach