brak logo

Miker Design

Sopot

Opinie o Miker Design

mateo 2012-01-09 21:55
Nie polecam tej - trudno nazwac to firma Farby , tapety i uslugi sa bardzo drogie , nawet za pomoc w dobraniu koloru oraz konsultacje kaza sobie placic slono bo az -100 zl Pisza o sobie ze sa bardzo dlugo na rynku - wystarczy sprawdzic - sa bardzo krociutko .Jak mozna zaufac takiej firmie Brak kompetentnych ludzi z wyksztalceniem archtekta wnetrz To tyle Jestesmy zawiedzeni po wizycie , rozmowach i propozycjach
2
MARCOS 2013-04-11 16:22
mateo - 2012-01-09 21:55:16

Nie polecam tej - trudno nazwac to firma Farby , tapety i uslugi sa bardzo drogie , nawet za pomoc w dobraniu koloru oraz konsultacje kaza sobie placic slono bo az -100 zl Pisza o sobie ze sa bardzo dlugo na rynku - wystarczy sprawdzic - sa bardzo krociutko .Jak mozna zaufac takiej firmie Brak kompetentnych ludzi z wyksztalceniem archtekta wnetrz To tyle Jestesmy zawiedzeni po wizycie , rozmowach i propozycjach
ZŁOŚLIWY KOMENTARZ ZŁEJ KONKURENCJI,,,..POZDRAWIAM
1
nandu 2014-12-18 17:21
nie polecam ,partacze,oszuści,nie maja pojęcia o wykończeniu wnętrz,nie kompetentni biorą tylko niezłą kasę za usługi a wykonanie pozostawia wiele do zyczenia,nie maja solidnych wykonawców,ludzie do pracy brani są chyba z pod pośredniaka,NIE POLECAM wręcz ODRADAM
1
KAMORAS 2015-02-23 13:49
MOCNE ZARZUTY,ALE ŻADNYCH KONKRETÓW,,,JA MAM BARDZO POZYTYWNE DOŚWIADCZENIE ZWIĄZANE Z TĄ FIRMĄ,,MAM WNĘTRZA ,KTÓRYCH MI WSZYSCY ZAZDROSZCZĄ,,,POPRAWIALI PO INNYCH PSEUDO FIRMACH PRAKTYCZNIE WSZYSTKO
muser 2015-02-23 13:53
ciekawe czy mamy coś przeciwko pośrednictwu pracy,,,???ja mam pozytywne wrażenia związane z firmą Miker,,,robią piękne ,niepowtarzalne tynki ,mają bardzo nowoczesne rozwiązania,i profesjonalne podejście do klienta
serwin 2015-02-23 13:57
A Ty Mateo uwielbiasz chyba pracować za darmo,,,ha,ha
2
Andrzej ze Starogardu Gd 2015-03-04 15:27
Nie polecam tej firmy Partacze i nic wiecej !!!! Ponadto pod opiniami osob ktore mialy z nimi kontakt - wpisuja swoje pozytywne komentarze - TO nie fair Panowie z Miker Design - klamstwo ma krotkie nogi Nie jestescie ani uczciwi , ani dobrzy papracie robote u mnie tak naprawde schrzaniliscie wszystko Poprawianie przez inna firme waszych prac - to byl Szok NIE POLECAM tej firmy
2
JANUSZ ABW 2015-04-08 10:52
WIDZĘ ,ŻE PAN ANDRZEJ MOCNO NIE LUBI TEJ FIRMY,,,,MUSI MIEC POWODY OSOBISTE,,,MOŻE PODA SWOJE DANE ...CHĘTNIE GO SPYTAM OSOBIŚCIE PO CO PISZE TE BZDURY
1
ROBERTO 2015-04-08 10:54
PANOWIE TU CHODZI O OPINIE O PRACODAWCY,,,,CZYTAJ CO KOMENTUJESZ
gość 2015-08-12 09:42
Dokładnie, Kumpel! Właśnie przenieśli się do Warszawy, czyli na nowy rynek, teraz ten będą psuć. Narzekają na Warszawiaków, jak tylko mogą, a pchają się tu i to do najlepszych dzielnic w mieście... Wstyd i porażka, Panowie z Miker!
2
Adam 2015-09-24 14:38
Witam ! Proszę o kontakt w sprawie opini n/t Mikera 532704508 pozdrawiam .
Jan 2016-09-09 11:56
Zwykli oszuści.
Jak działają? to proste:
Oglądają zlecenie i mówią, że wszystko będzie zrobione zgodnie z życzeniem i na czas. Potem szukają ludzi z ogłoszeń i wpuszczają taką pseudo ekipę fachowców (zbieranina ludzi z ogłoszenia). Praca jest zrobiona tak żeby było zrobione... Następnie Pan z Miker Design (śmiech na sali) wraz ze swoim ojcem nie wypłaca ludziom którzy wykonali pracę wypłaty i urywa z nimi kontakt - zapewniając wcześniej, że to konto zablokowanie, że portfel zgubił, że w przyszłym tygodniu wypłata będzie...
Ponadto wykonana praca przez przypadkowe osoby z ogłoszeń pozostawia wiele do życzenia.
Generalnie wystawiam negatywną opinię dla tego, że Pan ... z Miker Design nie wypłaca swoim pracownikom wypłaty.
1
Jan 2016-09-09 12:00
W Warszawie mieli chyba tylko jedną większą robotę - przynajmniej o tym się dowiedziałem.
Wiem, że po skończeniu nie wypłacili pracownikom wypłat - uzasadniając, że sami nie dostali wynagrodzenia...
1
rew 2016-09-09 12:29
Ni właśnie w sumie nie widzę żeby jakieś nowe oferty pracy się od nich pojawiały ale nie wiem właściwie o czym to może świadczyć cy na przykład o tym ze w firmie jest oferowane stabilne zatrudnienie? Albo na przykład to ze jest dobra atmosfera nie wiaodmo
MPM 2017-01-16 14:56
To prawda, pracowalem krotko ale codziennie pojawialy sie nowe osoby "z ulicy". Nie mialy pojecia o niczym. Tak sie wykancza muzeum II wojny swiatowej w gdansku. Ludzie pracuja bez umow bez przeszkolenia bez pozwolen. Do tego Pan Kamil, na pierwszy rzut oka, sympatyczny i uczciwy facet - nie wyplacil mi zaleglych pieniedzy a ciagle mydli oczy ze przelew jutro dojdzie, zdzwonmy sie wieczorem itd... moim zdaniem oszukuja zarowno pracownikow jak i osoby ktore obsluguja.
MPM 2017-01-16 14:57
To prawda, pracowalem krotko ale codziennie pojawialy sie nowe osoby "z ulicy". Nie mialy pojecia o niczym. Tak sie wykancza muzeum II wojny swiatowej w gdansku. Ludzie pracuja bez umow bez przeszkolenia bez pozwolen. Do tego Pan Kamil, na pierwszy rzut oka, sympatyczny i uczciwy facet - nie wyplacil mi zaleglych pieniedzy a ciagle mydli oczy ze przelew jutro dojdzie, zdzwonmy sie wieczorem itd... moim zdaniem oszukuja zarowno pracownikow jak i osoby ktore obsluguja.
Zostaw swoją opinię o Miker Design - Sopot
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miker Design