brak logo

Soma Sp. z o.o.

Chorzów

Opinie o Soma Sp. z o.o.

gal anonim 2011-02-04 10:41:52
tak, tak, staraj sie o ta prace, bo zarobki sa naprawde cool. atmosfera powalajaca...
1
anonim 2011-02-04 13:02:02
A gdzie tak słyszałeś i w jakim mieście się będziesz starał?
1
moon 2011-03-25 16:31:18
zarobki nie są wysokie ale atmosfera w pracy nienajgorsza
1
pracownik 2012-04-26 00:23:01
Ja mam cos wspolnego z firma Soma - jestem jej pracownikiem, nikomu nie polecam tam pracować - chyba ze traktowac jako prace przejsciową - zeby wogole miec jakis marny grosz. Pracownicy wogole niedoceniani, marnie wynagradzani, jak po kilku latach pracy jest 1500 to sie trzeba cieszyc. Odradzam
3
stały klient 2012-06-06 19:40:13
Wystarczy spojrzeć na parking pracowników i można domyślac sie jakie są zarobki. Co do poszanowania ludzi to słyszałem ze ostatnio bardzo sie popsuło, ale ekipa od kilku lat taka sama wienc chyba zle nie mają
expracownik 2015-02-24 07:35:08
Nie polecam firmy, atmosfera fatalna, każdy patrzy jak tylko innym zaszkodzić. Niecenzuralne teksty do pracowników to codzienność. Jedena pozytywna strona to mili klienci.
Majki 2016-03-04 18:14:05
Zgadzam się
Majki 2016-03-04 18:18:10
Bo jest coś takiego jak kredyt
Majki 2016-03-04 18:34:35
Zgadzam się
Majki 2016-04-05 21:10:50
Ostatnio trochę rozmawiałem z ekipą i wygląda na to że już niedużo brakuje by sam pan kierownik operował wózkiem widłowym na magazynie. Ponieważ główny magazynier powiedział dość a zanim pójdzie reszta kwestia czasu.Ciekawe tylko kiedy właściciele dowiedzą się całej prawdy.Słyszałem ze magazynier nic nie może zaplanować prywatnie bo jak idzie do pracy na ósmą to wychodzi nie wcześniej jak o osiemnastej
klient 2016-05-31 21:47:35
Żal mi chłopaków w tej firmie byłem dziś świadkiem nie miłej rozmowy trzech panów w sumie to jeden tylko mówił a dwóch stało jakby się go bało. Jak później się dowiedziałem podstępem to był sam pan kierownik brawo dla tego pana przydało by się panu krótkie szkolenie na temat szanuj drugiego człowieka
expracownik 2016-06-01 21:19:16
Podzielam opinie kolegi nie polecam firmy SOMA !!! dopóki pracuje tam dotychczasowy pan kierownik. Jego traktowanie nie których pracowników i głupie odzywki, obrażanie a nawet wyzywanie od złodziei ma się daleko do kultury tego Pana. Zastanawiam się kiedy szefostwo przejrzy na oczy. Myślę ze to kwestia czasu kiedy mu się noga powinie a wie o czym piszę. pip itp. Chłopaki zapier.....a on sobie przypisuje zasługi to jest dopiero numer. Jak zawali sprawę to cicho siedzi.Pan kierownik dobrze wie o czym piszę.Wiem też ze krążyła już lista do Sądu Pracy o MOBING parę nazwisk było na liście część z nas już tam nie pracuje, ale jak trzeba to się powie prawdę !!!!

Klient 2016-06-25 23:24:27
Cześć sa jeszcze normalni ludzie w tej firmie nie licząc Leszka i kierowcy który na moich ociach parę dni temu uderzył pracownika deska w głowę to jest jakiś kierat on mniejszy od niego a ten go bije w głowę mam nadzieje ze synkowi nic się nie stało ale moim zdaniem bym to zgłosił i gdzie był wtedy kierownik albo lepiej kierownik magazynu p.Przemysław
Pracownik 2016-07-07 14:53:27
Kto kogo kiedy i gdzie uderzył jeśli to klient widział dlaczego nie zgłosił lub nie zwrócił uwagi
Pracownik 2016-07-07 21:20:51
Drogi kliencie kolega ma tylko wstrząs głowy 10 szwów sine oko i złamany nadgarstek bo się bronił ale ogółem pracuje gdy by Pan zareagował wcześniej to pewnie mniejszy uraz by był a tak sam Pan widzi jakie świry tam pracują :)
Pracownik 2016-07-07 21:22:12
Drogi kliencie kolega ma tylko wstrząs głowy 10 szwów sine oko i złamany nadgarstek bo się bronił ale ogółem pracuje gdy by Pan zareagował wcześniej to pewnie mniejszy uraz by był a tak sam Pan widzi jakie świry tam pracują :)
Pokrzywdzony klient 2016-08-05 21:05:35
Jak długo jeszcze pan kierownik zamierza łamać kodeks pracy, chlopaki na sklepie jak pączki się mają internet sobie przeglądają a to samochody motory inne pierdoly. A magazyn widzę jest przez Pana gnębiony pan jesteś niezorganizowany świadczy to o tym ZE PANOWIE NA MAGAZYNIE NIE MAJĄ PRAWOJAZDY kat.c a mimo tego pan im każe jeździć ciężarówkami czy przypadkiem Pan ich nie naraźa na pewne niebezpieczeństwo NA TAKICH JAK PAN PIP DA SOBIE RADĘ, co do zapylenia też mam wątpliwości nie wspomnę o noszeniu towaru przez cały dzień
Pokrzywdzony klient 2016-08-05 21:20:57
Jak długo będzie Pan kierownik łamał kodeks pracy chlopaki na magazynie ciężko pracują jeżdżą ciężarówkami niemajac prawajazdy kat.c na Pana polecenie bo kierowcy wychodzą o szesnastej, zaś na sklepie maja czas przeglądać internet samochody motory inne pierdoly. Czy przypadkiem nie naraźa pan na niebezpieczeństwo magazynierów świadomie każąc prowadzić ciężarówkę co do zapylenia też mam wątpliwości ALE PIP Z TAKIMI JAK PAN DAJE SOBIE RADĘ raz już był PIP w innej sprawie jak Pan myśli jak teraz zareagują


Stary klient 2016-08-07 19:07:02
Wielce Pokrzywdzony Kliencie. Podaj proszę trochę więcej szczegółów lamania przepisów kodeksu pracy przez pana kierownika, ponieważ to co napisałeś jest totalnie śmiechu warte. Masz pretensje ze ktoś w sklepie ma Internet? Jak długie trasy robią magazynierzy bez prawa jazdy kat C? Czy to aby nie jest tylko wprowadzanie samochodu do hali ( z czym ty masz odwieczny problem)? Przez takich flustratow jak ty firma ma takie lipne opinie. Człowieku koncz juz i wstydu oszczędź. Masz problem bo musisz dzwigac towar w magazynie? Dostajesz za to pieniądze!!!!#
2
P. 2016-08-19 18:20:03
Coś się komuś tu nieźle popiepszylo widzę , po prostu nie którzy magazynierzy potrafią porozmawiać w przeciwieństwie do niektórych
olk 2016-08-30 10:56:03
Wydaje mi się, że taka branża związana z nieruchomościami nie należy do najprostszych, ale przynajmniej oprócz wypłaty dorzucają jakieś jeszcze premie.
Rób. 2016-11-02 21:00:29
Czy ktoś wie co się dzieje w tej firmie bo ja osobiście nie nadąźam za tempem tej firmy co trochę nowe twarze chyba coś tam jest nie tak. Ludzie odchodzą i przychodzą a potem znów odchodzą
Zostaw swoją opinię o Soma Sp. z o.o. - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soma Sp. z o.o.