brak logo

Intar Sp. z o.o.

Olsztyn

Opinie o Intar Sp. z o.o.

były 2014-01-06 21:09:53
Intar Kraków. Pracowałem, nie polecam!!! Bałagan, chaos, i grono osób które nie powinny być na swoich stanowiskach!!! Powinni zamknąć ten oddział na miesiąc i zrobić tam porządek. Dyrektor generalnie nie zajmuje się tym czym powinien, większość czasu spędza na handlowaniu, a od tego są przecież handlowcy tam zatrudnieni!!! Brak tam osoby która tym sprawnie pokieruje!!!Dyrektor wymaga, a sam mało robi!!!
3
monsii 2014-11-07 14:02:41
czyli nie oplaca sie jechac na rozmowe w spr pracy . Wogole jestem kobieta wiec jakie oni mi moga stanowisko zaproponowac?a zarobki?
Bandit 2014-12-18 22:06:22
Witam
Ogólnie każdy oddział intaru to badziew. Naimniej roboty jest w oddziałach w Kępnie i we Wrocku. Prawie nic nie robią a płacą tak jak wszędzie. Im większy oddział tym więcej pracy. Kase to dostają tylko ci od kierownika i wyżej,a tak to można liczyć do 2000tyś zł nędza jak na te czasy
1
Dyrektor o/Kraków 2015-02-24 13:46:22
Z Panem "były xxx" spotkam się w Sądzie.
Skoro pisze prawdę o działaniu i nie ma nic do ukrycia,
szkaluje moją osobę - powinien mieć tyle kultury żeby się przedstawić.
Mam nadzieję że odpowiednie służby szybko Pana namierzą.

(usunięte przez administratora)
2
mj 2015-03-14 13:18:14
Jestem osobą postronną, Szukałem opinii o Intar Sp. z o.o. i dlatego tu się znalazłem.Pierwszy raz widzę aby dyrektor udzielał odpowiedzi na takim forum i zastraszał. Wniosek z tego,że ktoś z nickiem "były" w słowach "Dyrektor generalnie nie zajmuje się tym czym powinien" opisał prawdę ha,ha,ha. Dziękuję za taką firmę poszukam pracy w innych. Przepracowałem trochę lat i wiem że podstawą dobrej egzystencji firmy jest dobry dyrektor. Jaki jest w tej firmie widać na tym portalu ha,ha,ha.
1
vvv 2015-03-27 18:19:20
Dobre dawne czasy Intaru już minęły..Cała banda śmiesznych pseudo dyrektorów powinna być już dawno zwolniona zero kwalifikacji zero znajomości języka obcego masakra.. Gdyby nie pracownicy fizyczni to by juz padło a po za tym nie długo to ukrainców beda zatrudniać za mniejsza stawke..
3
MDF 38 biorę solo 2015-09-10 18:49:44
Ciężko znaleźć dobrego pracownika. Ale jak już taki przyjdzie to nie potrafią go docenić. Na marginesie mam dwa pytania: jak w Sycowie pracuje się z księciuniem, władcą magazynu i okolicznych bagien? I pytanie drugie, kto jutro skompletuje ze mną blaty 1200?
xxx 2015-10-12 13:35:32
firma Intar istniej tylko dzieki koperacji z producentem OSB (posiadaja wiekszosciowy pakiet firmy)
zatrudniaja ludzi którzy z obawy przed zdemaskowaniem jakimi sa ludzmi potrafią człowieka zniszczyc.

najwiekszy badziew jest zatrudniony w Gdańsku.

Pozdrawiam
2
Symfonia 2015-11-06 18:47:06
dobry jesteś... nick rzucił mnie na kolana :) widać że pracownik z branży.
Piotr 2015-11-11 20:41:57
Pracowałem w Gdańsku,
poznałem wielu dobrych i fachowych ludzi.
Dziękuję pani Agnieszce i Andżelice, oraz panu Kamilowi, panu Jackowi ( obu panom, panu Arkadiuszowi za profesjonalizm, dziękuję panu Marcinowi - za udany staż. Dziękuję panu Krzysztofowi z magazynu za sumienność i chęć zmian.
Bardzo dobrze wspominam pracę w tym oddziale, i większość współpracowników.

Niestety nie wypowiem się o aktualnych warunkach pracy, z tego co mogę powiedzieć:
- praca handlowa jak każda inna,
do dyspozycji auto, telefon, komputer,
- wynagrodzenie przeważnie na czas
- umowa o pracę
- zarobki uzależnione od wyników sprzedaży i nastroju góry
- mała podstawa i zawiły wzór premiowy ( niejasny kto i kiedy przyznaje premie)
- firma inwestuje w park maszynowy
- firma inwestuje w personel - szkolenia, możliwość awansu
- miła atmosfera pracy - kiedy pracowałem ( nie wiem jak teraz)
- z racji wielkości firmy napięcia i spory zawsze się pojawiają.
- dyrekcja mogłaby bardziej pomagać i tworzyć jedną drużynę a nie dzielić.
- istotny problemem była wielowładza, nie wiem jak jest teraz
- duża rotacja ppracowników

Jeszcze raz podziękowania za super fachową i miłą załogę!!!
- aktualnie znaczna większość z dawnej obsady już nie pracuje w oddziale w Gdańsku.
Kornik 2015-11-19 23:20:06
Na stolarni w Intarze nie pracuje sto osób żeby było z kogo wybierać. W większości oddziałów jest po kilka osób a czy warto zostać tam kierownikiem? Tak, warto.
MSCIWY 2016-02-21 12:44:05
Wkoncu sie wzieli za kierownika magazynu w Blachowie.Krzysiek twoj czas dobiegl konca w Intar...Ciekawe gdzie robote znajdziesz jak opinie masz kiepska od Dobrodzienia po 2 inne wojewodztwa...Pozdr.Oplacalo sie walczyc zeby wkoncu sie wzieli za ciebie.
Bylejaki 2016-03-09 22:19:34
Analiza, Intar firma płacąca , wywiązująca się ze swoich zobwiązań ; bazująca na pracownikach przestarzałych, zgnuśniałych, zakompleksionych, chorych i nierokujących. Przykład Syców, klient chcąc odebrać zakupiony towar musi spotkać się z obelgami, wulgaryzmami operatorów wózków, z flustracją Kierownika magazynu żrącego kaszankę lub skrobiącego marchewki!
3
Drupcik 2016-03-09 22:34:04
No, nie to jest nie sprawiedliwe byłem tam, kierownik żre marchewki ale tylko w między czasie, kaszankę położył między dokumentami , że nie rokująca to się zgodzę to jest Syców, wulgaryzmy pana D. ale on jest upośledzony można wybaczyć, ogólnie jest tam fajnie,proponował bym zamiast do Wolińskiego na żubry to do Intar Syców (byłem i w Międzyzdrojach i w Sycowie (Syców górą)).
ABTPALINA 2016-03-09 23:58:22
To jest niesprawiedliwe
ABTPALINA 2016-03-10 00:02:41
To jest niesprawiedliwe
My tego nie widzimy (O.A.)
OlAli 2016-03-10 00:09:48
Tomko, jedz my to rozumiemy....
ALOL 2016-03-10 00:15:33
Tomko, jak przybywasz to nam rośnie...
Nie słuchaj ich tylko skrob...
Niezadowolony 2016-03-10 00:28:36
mnie takie określeniaPrzez pomyłkę wszedłem na ten portal, ale chciałem kupić blat i tak mnie przekierowano ( kupiłam w Kępnie) bardzo miła pani pokierowała mnie do Sycowa bo oni nie mieli na stanie i tam się zaczęło. Ja sobie myślę czy to sen czy jawa czy tak jeszcze można w ten sposób do klienta? Ale jednak można niby Polska A Polska B mnie takie określenia zawsze denerwowały, ale dla Sycowa dam Ukraina D!!!
1
? 2016-03-10 20:37:46
Kogoś zwolnili z Sycowa? :-)
XXX 2016-03-22 15:30:40
Blacik !!!!
Margi 2016-04-17 16:23:53
We Wrocławiu jest dyrektor, jedzący z ręki tym z Sycowa ( tam jest główny magazyn), sprzedasz towar a starszy przytyty pan powie nie i będziesz się tłumaczył klientom. Odradzam pracę w Intar, dziwne zachowania ludzi zniechęcające klientów.
Paweł 2016-07-17 00:30:49
w Intar Syców jest tylko jedna zmiana czy tam też jadą na trzy zmiany? no i ile wynosi podstawowe wynagrodzenie? ; )
volpato 100 2016-07-23 09:15:43
gdzie jest Chomik pytam się ??
vbnm 2016-07-29 20:48:51
a mnie chyba bardziej interesuje to ile wynosa zarobki dla kasjera w Augustowie bo jedyne co napisali to to ze oferuja atakcyjna stawke ale w sumie zadnych konretow
Ja 2016-11-20 08:18:31
A dlaczego zamkneli oddział w gdańsku?
Zostaw swoją opinię o Intar Sp. z o.o. - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intar Sp. z o.o.