brak logo

Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A.

Bydgoszcz

Opinie o Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A.

XyZ1234 2016-08-22 22:25
To jest jakaś żenada. Brak jakichkolwiek reakcji na nietrzeźwość pracownika. To powinno się gdzieś zgłosić. Coś niewyobrażalnego gdzie facet od rana pijany i jeszcze wsiada, prowadzi wózek widłowy. Lepiej aby pracodawca dobrze sprawdził swoich pracowników którzy pracują tam od dluzszego czasu.
17
roksi 2016-08-27 00:25
Oni mają to totalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy ktoś jest pijany czy nie!!! Kierownicy i brygadziści doskonale wiedza że na ich zmianach pracują takie osoby,które są nawiane codziennie...i co z tym robią?...kompletnie nic!!!Dyrektor zrobił pseudo dmuchanie w alkomat i na tym się skończyło...
5
Adam.M 2016-08-27 15:59
Dokładnie, alkohol jest i bedzie, zero kontroli, Kierownictwo wie ale nic z tym nie robi, pija i po pracy wsiadaja do auta, to jest masakra, te osoby sa nietykalni, ochrona Tez siedzi i oglada tv, jedyny w swoim rodzaju zaklad, Niekture osoby za hobby wybrali sobie Lizanie d*p kierownictwu, wiecej kontroli niekturych osob !!!! Czas sie obudzic, Aa !! I spanie na nockach tez Mozna Zobaczyc...
4
brak@ 2016-08-27 20:40
Kto tam pracuje dluzej, mam na mysli 20 lat to pije albo przychodzi pijany, pod tym wzglendem zaklad sobie nie radzi, no a z tym spaniem zgadzam sie, szczegolnie na nockach ... chyba dyrektora i Prezesa to nie interesuje skoro nikt nic z tym nie robi
1
Krzysiek-elektryk 2016-08-27 21:12
Bufetowa sprzedaje wódkę spod lady. Po południu i wieczorem biznes przejmują kierownicy. Ostatnio mieli świeżą dostawę żołądkowej ale szybko się rozeszła. W piątek na nockę zostało tylko wino "LaPatik"
6
fizol 2016-08-28 22:38
Ale oni ciepłą mają i bufetowa tak samo i to do 15tej.
Dla nie wtajemniczonych browarek obniża alat i no trzeba dla zdrowotności aby fenol z organizmu wydalić no a wódeczka zabija czynniki mocznikowo-formaldechydowe i amoniakowe i aby dr.bzyk się nie czepiał to trzeba o wątrobę dbać. No coś za coś. Pozdro dla nie pijących
2
Obiektywny:) 2016-09-02 16:02
Przykro jest czytać tak krzywdzące opinie o Sklejce. Dzięki prężnemu Prezesowi ta firma zapewniała , zapewnia i na pewno będzie zapewniać ciekawą i niezwykle satysfakcjonującą pracę dla uczciwych i sumiennych pracowników . Życzę zdrówka!
3
Adi 2016-09-02 17:17
Śmieszny komentarz "Obiektywnego". Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizi baku! !!
roksi 2016-09-03 14:40
Ciekawa i satysfakcjonująca??? :) to chyba jakiś żart...prawda? a może jeszcze dodasz że zarobki są niezwykle atrakcyjne he he he...a co do "prężnego prezesa" to ubawiłam się do łez.Pozdrawiam :)
1
fizol 2016-09-03 17:24
Czuć biurowym,oczywiście pan obiektywny chyba nie zna realiów. Pracownik to inwestycja,dobrze zarabiający pracownik to zadowolony,lepiej pracujący pracownik a 1600zł na 3 zmiany za 12lat pracy? Za mieszkanie 600zł,prąd 180,wyżywienie,skromne a gdzie tu reszta? Oczywiście można zmienić pracę ale po co,wszędzie tyle samo płacą 2tyś brutto,może ostro trzeba wziąść się za prezesa,obniżyć wydajność,zabiorą premię? Te sto złotych,proszę bardzo,pracowaliśmy kiedyś bez premii i było mniej pracy a teraz tylko normy i normy,za co? A kiedyś to były premie,40% a pracowało się mniej.
Prężnie rozwijająca firma!? Dla kogo? Czy biurowi widzieli szatnie!?,prysznice,szafki pracownicze!? Panuje wilgoć,ciuchy jebutają,jest syf,kiedy to było remontowane bo ja nie pamiętam,nie odmalowane a remontowane! Fizyczni nie zasługują na lepsze warunki pracy,tylko normy i normy,więcej i więcej! Może p.Mańkowski popyta się ludzi jak się pracuje a nie biega z alkomatem,bo to nic nie da,nie tu jest problem
10
Ja 2016-09-06 20:35
Są pracownicy z wieloletnim stażem którzy szanują zakład i są mu oddani.
Dobra atmosfera to atut w tym zakładzie ale trzeba sobie na to zasłużyć a nie podpadać.
1
fizol 2016-09-07 17:15
Co ma atmosfera do lepszych zarobków? Są zespoły w których nie da się pracować bo są ciągłe waśnie i niedomówienia i człowiek idzie i aby tylko jak najszybciej 8h minęło a w innych robi się lepiej. Markety biedronka,kaufland i lidl (te dwa ostatnie ten sam właściciel) zrobiły już w marcu podwyżki swoim stałym pracowniką i najniższe uposażenie za 8h czasami godzina więcej to 2000na rękę czyli 2800 brutto i teraz porównajmy te prace nasza na 3zmiany markety na 2zmiany,oni weekendy w pracy my wolne ale kleje fenolowe i mocznikowe amoniaki jeszcze dają nam popalić,niby nieszkodliwe,kiedyś byly ale nic się nie zmieniło i my pracujemy ciężej za mniejsze pieniądze. No ale prezesowi,dyrektorowi i innym nie ma jak przemówić że chcielibyśmy więcej zarabiać,świetna sprzedaż ale same straty,może znów wprowadzić premię od sprzedaży,no bo jak żyć,panie prezesie,jak żyć
2
Czopek 2016 2016-09-15 16:27
Ja z kolegą cenimy sobie pracę w Sklejce. Jest nas więcej, ale jeszcze nie wszyscy się ujawniliśmy ;) To tylko kwestia czasu aż zapanuje tu rodzinna atmosfera wzajemnego zaufania i zrozumienia. ....A pieniądze to nie wszystko. (Przepraszam jeśli przesadziłem, ale pomarzyć fajna rzecz).
1
zadowolona:) 2016-09-15 23:11
hahahahaha to mi sie podoba:) na cale szczecie mnie juz tam nie ma i wspolczuje Wam wszystkim ktorzy musicie si etam meczyc,ale zycze Wam zebyscie mieli w sobie ta sile,zeby zmienic prace na lepsza :)
fizol 2016-09-17 10:33
To jedyny plus tego zakładu,bardzo terminowa
fizol 2016-09-19 01:36
Atmosfera świetnie smakuje,jej nie zjem,no i p.Galiński wprowadza świetną atmosferę,aż chce się zap....
Tutaj wynagrodzenia idą do góry lecz nie współmiernie do ekonomicznej sytuacji regionu.
fizol 2016-09-19 18:40
To zależy od mca i ilości godzin 13,06/h za 10lat pracy i to w jakich warunkach
Aleks 2016-09-24 15:37
Ogólnie czytam że Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A. z tego co wiem zatrudniają w tym momencie nową grupę pracowników, z tego co wiem to proponują nowe stawki
fizol 2016-11-27 20:17
Panienka Alicja przewiozła pana Romana buahahaha,co za wiocha,cycki ścisnęłą i tlenu w mózgu zabrakło,odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach,ciekawe czy to zostało zgłoszone,ten brak kompetencji,braki w szkoleniu,ewidentne,bhp poszło w las
fizol 2016-11-27 20:25
No i zarobki,wychodzi na to źe sklejki płacą,są najgorszym pracodawcą,tu trafiają już tylko odrzutki których nie chce nikt inny,zero kwalifikacji a w innych zakładach jak jest?! A jest tak że 2000zł netto na rękę i to na dzieñ-dobry
fizol 2016-11-27 20:35
Panie Prezesie,nawet Ukraincy nie przyjdą do Pana pracować,pora wyjąć śpiochy z oczków,za mało pan płaci,a ludzie się wykruszają,Frosta otwiera nowe działy,lepsze warunki pewnie i większe wymagania ale skoro więcej płacą . . .
Ludzie zaczną odchodzić na emeryturę i kogo Pan teraz zatrudni?!
Sklejka,pod względem zarobków to teraz najgorszy pracodawca,najgorszy w wysokości zarobków a wymagania to już swoją drogą ale makabra.
Ale się nakręciłem i chyba jutro wezmę urlop
4
XXX 2016-12-04 12:00
Ciekawe czy to zazdrość z twojej strony czy po prostu złe wiadomości ... nie trzeba bylo wchodzic tam gdzie nie wolno !!! ..ii tyle w tym temacie . eh moge sie zalożyc ze za tym nickiem albo kryje sie kobieta znajaca swoja wartosc hahaha .. w co watpie ,albo prawdziwy kozak tylko szkoda ze tylko w internecie .. hahah Jesli taki jestes madry badz madra to zapraszam do Alicji ,,. chetnie to zobacze jak po gaciach dostaniesz ;) ..
3
XXX 2016-12-04 12:02
Ciekawe czy to zazdrość z twojej strony czy po prostu złe wiadomości ... nie trzeba bylo wchodzic tam gdzie nie wolno !!! ..ii tyle w tym temacie . eh moge sie zalożyc ze za tym nickiem albo kryje sie kobieta znajaca swoja wartosc hahaha .. w co watpie ,albo prawdziwy kozak tylko szkoda ze tylko w internecie .. hahah Jesli taki jestes madry badz madra to zapraszam do Alicji ,,. chetnie to zobacze jak po gaciach dostaniesz ;) ..
2
PsX 2016-12-04 12:46
Albo w pizde dostaniesz przed praca i do niej nie wpadniesz do pracy fizol , albo codziennie bity będziesz bo na glupote nie ma leku
2
fizol 2016-12-04 20:55
Popek dostał łomot od pudziana
fizol 2016-12-04 21:06
Uderz w stół a nożyce się odezwą,tak masz rację Alicjo,masz taki staż pracy że możesz dyktować warunki
fizol 2016-12-04 21:09
Zapraszam na priv i na salę astorii kolego Alicji
BOLEK 2016-12-04 21:09
Brać się za metry prostaki a nie głupstwa wypisywać,koniec roku się zbliża !!!!!!! Widzę że macie jeszcze niespożyte ilości enerii żeby tu zaglądać, jutro się wami zajmę tępaki : )
5
fizol 2016-12-04 21:13
Otwieramy ale nikt nie słucha,nie chodzi już o to by zmienić pracę chodzi o to by zmienić nastawienie pracodawcy,by w koñcu było lepiej,by zarobki były lepsze
1
fizol 2016-12-04 21:16
Alicjo ale i tak 40 pras nie dasz rady
1
fizol 2016-12-04 21:20
Sie robi a ile i co potrzeba
fizol 2016-12-04 21:34
Czyżby nowy ze somy,popracuj dłużej,potem się wypowiadaj i odstaw sterydy bo trochę mózg Ci zjadają,pracuj ciężej a nie głupotami się zajmujesz
;) 2016-12-05 15:40
Żebyś się nie zdziwił !!! ... Zapraszam kozaczku to sobie porozmawiamy prosto w oczy ;) jestem bardzo ciekawa kim jesteś ,wiec jak masz na tyle odwagi to czekam na ciebie ;))) ! ...
4
fizol 2016-12-05 20:39
A będzie kawa ⁉ Przecież pracujemy razem. . . Na jednej zmianie
xxx 2016-12-05 22:14
juz sie doczekac nie moge ;) az wkoncu zobacze kto ty taki .. zapraszam ;) !...
fizol 2016-12-06 00:00
Ale jest Romek to jakże tak
fizol 2016-12-06 00:04
Cierpliwości Piękna,cierpliwości
fizol 2016-12-06 00:06
No ale jak razem popracujemy to z 44 prasy wyjdą
Mafia 2017-01-15 22:15
Ten zakład to jedna wielka mafia! Szczególnie kierowniczki poupychali swoje żonki i kochanki z byle jakimi szkołami do ciepłych pokoi.Oni rządzą, żonki mierzą,liczą,tablic na ścianach przybywa a do pracy ludzi ni ma!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
fizol 2017-01-20 18:04
To jest właśnie nepotyzm.
A jak miałbyś żonkę zatrudnioną w tym zakładzie to nie wkręciłbyś jej do takiej pracy?
Na tablicach o bhp i innych pierdołach a szkodliwego nie płacą za trudnopalne,za ten smród na hali
Tyran 2017-02-19 16:56
Lepiej niech zajmą się pracownikami którzy codziennie narąbani do pracy przychodzą. ..mowa tu o p.Walczaku lub preserem z krakowskiej ze zmiany Stoińskiego, który kończy zmianę jak mu się podoba.Na zmianę Wernera naprzyjmowali gówniarzy...gów*o wiedzą o pracy a nowe porządki chcą wprowadzać.Masakra ten zakład
6
MIKE TYSON 2017-02-19 20:12
To już pewne !!! Będzie walka tysiąclecia !! Roman ściągnął rękawice z kołka i wznowił treningi !! Nie będzie ubliżał mu byle łachmyta !! Bravo Panie Romanie !! Walka w systemie Pay-per-view !!
1
Zxzx 2017-02-20 09:55
Najlepiej iść na chorobowe wtedy kierownik z każdej zmiany doceni i weźmie na nadgodziny haha
2
Olx pl. ... 2017-02-22 18:00
Ten zakład to jedna wielka zenada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najbardziej to lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten wieśniaczek Robercik na Wernera zmianie, tu z toba rozmawia normalnie, a po chwili biegnie do Jarka i wszystko klepie. .. najlepszy haha doszły mnie słuchy ze nikt nie chce z nim pracować. ... nie dziwię się. ... większość tez smierdzi fałszem, metry zrobisz masz premie, nie zrobisz jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w sklejce nawet miłość swojego życia możesz znalść ha! Można to jakoś ukrywać a nie pokazywać to na cały zakład .... żenada. ... to poważny zakład czy zakład gdzie jest fałsz, obłuda, zranione serca gdzie mozna odnaleść tą jedyną/ego ? Jedno wielkie nieporozumienie. ...
6
niezadowolony 2017-02-25 00:11
otoz to slusznie ujete... chory zaklad,chorzy ludzie. a spowodowane brakiem obowiazkow i tyle,gdyby wszyscy mieli zajecie i brali sie sumiennie do pracy to moze byloby mniej tych wszystkich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rozterek itd osobiscie mam dosc tego zakladu,ale wierze ze dlugo tutaj nie popracuje,z czystym sercem stad odejde. a robercik no co od lat taki sam ale czy on jeden ? sporo takich osob w sklejce. palce w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzymaja u gory. falsz i obluda,wstyd sie przyznac gdzie czlowiek pracuje
4
zdezorientowany 2017-03-01 00:25
o fuj fuj,paskudny zaklad,przykro mi Panie Prezesie,mam nadzieje ze tego nie czytasz,bo przeciez i tak nie wiesz co sie dzieje na dole,no ale co taka prawda,ze wstyd sie przyznac ze pracujemy tutaj. zmien Pan zaloge dowodzaca to moze bedzie ciut lepiej,no taka mamy nadzieje,bo nam chce sie pracowac ale nie z tymi ludzmi,no nie da sie, inwestuj Pan w porzadnych ludzi,zaradnych a nie tych po znajomosci co glowy wyzej nosza niz komin sklejek siega. nie ma wspolnoty,nie ma szacunku,nie ma nic co by wskazywalo na jednosc a w takim zakladzie to powinno byc cpodstawa! jeden za drugim powinien ic a nie przeciwko sobie zeby dostac pare gorszy wiecej,ale coz no takie okropne zakalmane czasy nastaly. pozdrawiam Was wszystkich sklejkowiczow :)
7
wert lod 2017-03-25 19:34
Ciekawe co się dzieje z odzieżą zakładowa skoro ludzie noszą swoje ciuchy. A żadna nowina że alkohol znowu zawitał na dołach tak chłopacy ciężko pracują.
2
fizol 2017-03-28 19:19
Ciuchy robocze jak to ciuchy niszczeją od kleju od pracy,doprosić się o protokół zniszczenia makabra a w magazynie rozmiarów brak,na nocce to już w ogóle makabra.
Hmm alkohol na dołach a czy praca nie była wykonana,czegoś brakowało? Na dołach pracują prawdziwi faceci z włosami na klatach i po wojsku i na pewno nie noszą rurek jak jakieś parówy to i napić się lubią a że Adi ledwo widzi tego nikt nie widzi,hehe. Czep się kolego podwyżek,że tak mało zarabiamy,żeby na 3 zmiany nie mieć nawet 2tyś na rękę,tego nie widzisz?!
6
fizol 2017-03-28 19:21
I idź na doły,zobacz jak ciężko się pracuje
6
z 2017-04-21 14:52
"Nie występuj publicznie, jeśli nie masz czegoś sensownego do powiedzenia. Chcąc przyciągnąć czyjąś uwagę, możesz przyciągnąć uwagę swoją bezmyślnością."
Jo Foxworth
5
Zostaw swoją opinię o Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A.