brak logo

Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A.

Bydgoszcz

Opinie o Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A.

Dżordż 2015-12-15 17:44:49
Zanim przyjdziesz do tej firmy zastanów się dobrze.Śmieszne pieniądze za full obowiązków,do tego fałsz i obłuda Zarządu,szczególnie jednego z członków,dla którego ważny jest tylko jego interes,a nie dobro firmy.Porażka.
odp 2015-12-16 08:15:30
W tym zarzadzie to wszyscy dbaja TYLKO o swój interes, pracownik to robol dla nich, ciekawe po co im kierownik magazynu, sa przeciez pracownicy w magazynie....
3
bob 2015-12-16 12:21:31
Moze maja swojego człowieka na to stanowisko...
Ciekawy zbieg okoliczności zażyłości Ewelinki z księgowości z synem kadrowej Łukaszem, ich wspólne spotkania, wyjazdy z rodzinami... Może mąz pani ewelinki szuka pracy?
pracownik11 2015-12-17 10:27:20
z tego co wiem ju jest kandydat na kierownika magazynu z zakladu,chyba nie myslicie ze wezma obcego spoza zakladu skoro na miejscu maja full chetnych. wystawili ogloszenie bo musieli i tyle. poza tym odradzam prace tutaj kazdemu na kazdym stanowisku. sorry przydupasom jest tutaj dobrze:)
fizol 2015-12-25 14:09:45
na stanowisko kontrolera jakości ludzie z zakładu składali papiery a wzięto kogoś z po za zakładu,bo niby się lepiej zna bo z cekcyna :-)
alleluja 2016-01-04 11:02:51
zatrudnianie osoby z zewnatrz jest super rozwiązaniem, ale jezeli sie zderza na dzien dobry ze betonowa sciana w postaci panow K. to co moze zrobić? Nieomylni dwaj panowie co tylko licza swoja kase i premie. przydupasow tam nie brakuje i kazdy tylko trzyma im prosto palec w d.... zwlaszcza dwaj panowie dyrektorzy
Pop 2016-01-04 18:30:21
Pytanie za 100 punktów :) kto został kierownikiem magazynu?
111111 2016-02-24 19:34:43
pakiety medyczne? o czym ty mowisz czlowieku, jakbys poszedl do kazdej lepszej firmy ubezpieczeniowej mialbym o wiele lepsze warunki. nic nie zrobisz jak pan dyrektor ma uklad z firma obecna nomen omen tez z torunia.
popek 2016-03-06 22:18:33
Firma ma fantastyczną sprzedaż i nie stać Pana Prezesa na podwyżkę dla pracowników nawet 100 zł brutto?? Ale nie długo pojawią się ryje nie związane z zakładem {akcjonariusze)po pieniądze ciężko wypracowane przez ludzi wezmą co swoje bo im się należy.A ty jebaj frajerze!!
3
fizol 2016-05-18 05:01:56
Od 1 marca najniższa pensja w Lidlu wynosi 2,4 tys. zł brutto. To wzrost o 200 zł.
Panie prezesie to jest tytuł z gazety,podobne podwyżki zrobiły też inne markety i oni pracują na 2zmiany!!! Z chęcią bym się tam zatrudnił ale bym szału dostał z tymi ludźmi. Panie prezesie,nie wstyd panu że ludzie w markecie zarabiają więcej niż w pańskim zakładzie? Jak pan oprowadza ludzi po hali,mówi pan ile tutaj zarabiamy,czy chwali się pan że moję czarnuchy tyrają za tyle ile im daje i nawet nie sapną.
Poprostu kpina. A ja brutto na 3zmiany w syfie i smrodzie 2200 po podwyżce
XyZ1234 2016-08-22 22:25:12
To jest jakaś żenada. Brak jakichkolwiek reakcji na nietrzeźwość pracownika. To powinno się gdzieś zgłosić. Coś niewyobrażalnego gdzie facet od rana pijany i jeszcze wsiada, prowadzi wózek widłowy. Lepiej aby pracodawca dobrze sprawdził swoich pracowników którzy pracują tam od dluzszego czasu.
16
roksi 2016-08-27 00:25:42
Oni mają to totalnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy ktoś jest pijany czy nie!!! Kierownicy i brygadziści doskonale wiedza że na ich zmianach pracują takie osoby,które są nawiane codziennie...i co z tym robią?...kompletnie nic!!!Dyrektor zrobił pseudo dmuchanie w alkomat i na tym się skończyło...
4
Adam.M 2016-08-27 15:59:58
Dokładnie, alkohol jest i bedzie, zero kontroli, Kierownictwo wie ale nic z tym nie robi, pija i po pracy wsiadaja do auta, to jest masakra, te osoby sa nietykalni, ochrona Tez siedzi i oglada tv, jedyny w swoim rodzaju zaklad, Niekture osoby za hobby wybrali sobie Lizanie d*p kierownictwu, wiecej kontroli niekturych osob !!!! Czas sie obudzic, Aa !! I spanie na nockach tez Mozna Zobaczyc...
4
brak@ 2016-08-27 20:40:19
Kto tam pracuje dluzej, mam na mysli 20 lat to pije albo przychodzi pijany, pod tym wzglendem zaklad sobie nie radzi, no a z tym spaniem zgadzam sie, szczegolnie na nockach ... chyba dyrektora i Prezesa to nie interesuje skoro nikt nic z tym nie robi
1
Krzysiek-elektryk 2016-08-27 21:12:05
Bufetowa sprzedaje wódkę spod lady. Po południu i wieczorem biznes przejmują kierownicy. Ostatnio mieli świeżą dostawę żołądkowej ale szybko się rozeszła. W piątek na nockę zostało tylko wino "LaPatik"
5
fizol 2016-08-28 22:38:10
Ale oni ciepłą mają i bufetowa tak samo i to do 15tej.
Dla nie wtajemniczonych browarek obniża alat i no trzeba dla zdrowotności aby fenol z organizmu wydalić no a wódeczka zabija czynniki mocznikowo-formaldechydowe i amoniakowe i aby dr.bzyk się nie czepiał to trzeba o wątrobę dbać. No coś za coś. Pozdro dla nie pijących
2
Obiektywny:) 2016-09-02 16:02:01
Przykro jest czytać tak krzywdzące opinie o Sklejce. Dzięki prężnemu Prezesowi ta firma zapewniała , zapewnia i na pewno będzie zapewniać ciekawą i niezwykle satysfakcjonującą pracę dla uczciwych i sumiennych pracowników . Życzę zdrówka!
3
Adi 2016-09-02 17:17:49
Śmieszny komentarz "Obiektywnego". Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizi baku! !!
roksi 2016-09-03 14:40:20
Ciekawa i satysfakcjonująca??? :) to chyba jakiś żart...prawda? a może jeszcze dodasz że zarobki są niezwykle atrakcyjne he he he...a co do "prężnego prezesa" to ubawiłam się do łez.Pozdrawiam :)
1
fizol 2016-09-03 17:24:34
Czuć biurowym,oczywiście pan obiektywny chyba nie zna realiów. Pracownik to inwestycja,dobrze zarabiający pracownik to zadowolony,lepiej pracujący pracownik a 1600zł na 3 zmiany za 12lat pracy? Za mieszkanie 600zł,prąd 180,wyżywienie,skromne a gdzie tu reszta? Oczywiście można zmienić pracę ale po co,wszędzie tyle samo płacą 2tyś brutto,może ostro trzeba wziąść się za prezesa,obniżyć wydajność,zabiorą premię? Te sto złotych,proszę bardzo,pracowaliśmy kiedyś bez premii i było mniej pracy a teraz tylko normy i normy,za co? A kiedyś to były premie,40% a pracowało się mniej.
Prężnie rozwijająca firma!? Dla kogo? Czy biurowi widzieli szatnie!?,prysznice,szafki pracownicze!? Panuje wilgoć,ciuchy jebutają,jest syf,kiedy to było remontowane bo ja nie pamiętam,nie odmalowane a remontowane! Fizyczni nie zasługują na lepsze warunki pracy,tylko normy i normy,więcej i więcej! Może p.Mańkowski popyta się ludzi jak się pracuje a nie biega z alkomatem,bo to nic nie da,nie tu jest problem
9
Ja 2016-09-06 20:35:15
Są pracownicy z wieloletnim stażem którzy szanują zakład i są mu oddani.
Dobra atmosfera to atut w tym zakładzie ale trzeba sobie na to zasłużyć a nie podpadać.
1
fizol 2016-09-07 17:15:43
Co ma atmosfera do lepszych zarobków? Są zespoły w których nie da się pracować bo są ciągłe waśnie i niedomówienia i człowiek idzie i aby tylko jak najszybciej 8h minęło a w innych robi się lepiej. Markety biedronka,kaufland i lidl (te dwa ostatnie ten sam właściciel) zrobiły już w marcu podwyżki swoim stałym pracowniką i najniższe uposażenie za 8h czasami godzina więcej to 2000na rękę czyli 2800 brutto i teraz porównajmy te prace nasza na 3zmiany markety na 2zmiany,oni weekendy w pracy my wolne ale kleje fenolowe i mocznikowe amoniaki jeszcze dają nam popalić,niby nieszkodliwe,kiedyś byly ale nic się nie zmieniło i my pracujemy ciężej za mniejsze pieniądze. No ale prezesowi,dyrektorowi i innym nie ma jak przemówić że chcielibyśmy więcej zarabiać,świetna sprzedaż ale same straty,może znów wprowadzić premię od sprzedaży,no bo jak żyć,panie prezesie,jak żyć
2
Czopek 2016 2016-09-15 16:27:18
Ja z kolegą cenimy sobie pracę w Sklejce. Jest nas więcej, ale jeszcze nie wszyscy się ujawniliśmy ;) To tylko kwestia czasu aż zapanuje tu rodzinna atmosfera wzajemnego zaufania i zrozumienia. ....A pieniądze to nie wszystko. (Przepraszam jeśli przesadziłem, ale pomarzyć fajna rzecz).
1
zadowolona:) 2016-09-15 23:11:43
hahahahaha to mi sie podoba:) na cale szczecie mnie juz tam nie ma i wspolczuje Wam wszystkim ktorzy musicie si etam meczyc,ale zycze Wam zebyscie mieli w sobie ta sile,zeby zmienic prace na lepsza :)
fizol 2016-09-17 10:33:50
To jedyny plus tego zakładu,bardzo terminowa
fizol 2016-09-19 01:36:18
Atmosfera świetnie smakuje,jej nie zjem,no i p.Galiński wprowadza świetną atmosferę,aż chce się zap....
Tutaj wynagrodzenia idą do góry lecz nie współmiernie do ekonomicznej sytuacji regionu.
fizol 2016-09-19 18:40:18
To zależy od mca i ilości godzin 13,06/h za 10lat pracy i to w jakich warunkach
Aleks 2016-09-24 15:37:52
Ogólnie czytam że Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A. z tego co wiem zatrudniają w tym momencie nową grupę pracowników, z tego co wiem to proponują nowe stawki
fizol 2016-11-27 20:17:59
Panienka Alicja przewiozła pana Romana buahahaha,co za wiocha,cycki ścisnęłą i tlenu w mózgu zabrakło,odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach,ciekawe czy to zostało zgłoszone,ten brak kompetencji,braki w szkoleniu,ewidentne,bhp poszło w las
fizol 2016-11-27 20:25:37
No i zarobki,wychodzi na to źe sklejki płacą,są najgorszym pracodawcą,tu trafiają już tylko odrzutki których nie chce nikt inny,zero kwalifikacji a w innych zakładach jak jest?! A jest tak że 2000zł netto na rękę i to na dzieñ-dobry
fizol 2016-11-27 20:35:56
Panie Prezesie,nawet Ukraincy nie przyjdą do Pana pracować,pora wyjąć śpiochy z oczków,za mało pan płaci,a ludzie się wykruszają,Frosta otwiera nowe działy,lepsze warunki pewnie i większe wymagania ale skoro więcej płacą . . .
Ludzie zaczną odchodzić na emeryturę i kogo Pan teraz zatrudni?!
Sklejka,pod względem zarobków to teraz najgorszy pracodawca,najgorszy w wysokości zarobków a wymagania to już swoją drogą ale makabra.
Ale się nakręciłem i chyba jutro wezmę urlop
3
XXX 2016-12-04 12:00:57
Ciekawe czy to zazdrość z twojej strony czy po prostu złe wiadomości ... nie trzeba bylo wchodzic tam gdzie nie wolno !!! ..ii tyle w tym temacie . eh moge sie zalożyc ze za tym nickiem albo kryje sie kobieta znajaca swoja wartosc hahaha .. w co watpie ,albo prawdziwy kozak tylko szkoda ze tylko w internecie .. hahah Jesli taki jestes madry badz madra to zapraszam do Alicji ,,. chetnie to zobacze jak po gaciach dostaniesz ;) ..
2
XXX 2016-12-04 12:02:29
Ciekawe czy to zazdrość z twojej strony czy po prostu złe wiadomości ... nie trzeba bylo wchodzic tam gdzie nie wolno !!! ..ii tyle w tym temacie . eh moge sie zalożyc ze za tym nickiem albo kryje sie kobieta znajaca swoja wartosc hahaha .. w co watpie ,albo prawdziwy kozak tylko szkoda ze tylko w internecie .. hahah Jesli taki jestes madry badz madra to zapraszam do Alicji ,,. chetnie to zobacze jak po gaciach dostaniesz ;) ..
2
tepic frajera 2016-12-04 12:36:13
buhahahahahahah Fizol jak ci sie nie podoba praca to wypierd,,,, a nie potrafisz tylko wypisywac na forum jak tu zle ,,, mi sie podoba ! wystarczy złozyc wypowiedzenie i juz cie tu nie ma .. jednego debila mniej !!! czytam twoje komentarze i widze ze wlasnego zycia nie masz .. typowy Leszcz przed komputerem !!!!
1
PsX 2016-12-04 12:46:43
Albo w pizde dostaniesz przed praca i do niej nie wpadniesz do pracy fizol , albo codziennie bity będziesz bo na glupote nie ma leku
1
Popek 2016-12-04 12:57:55
Szkoda sie wkurwiac na dziecko internetu . dobrze ze tam juz nie pracuje bo widze nic sie nie zmieniło za plecami kozaki . i w internecie a tak w realu to pyska nie otworzą
1
fizol 2016-12-04 20:55:36
Popek dostał łomot od pudziana
fizol 2016-12-04 21:06:28
Uderz w stół a nożyce się odezwą,tak masz rację Alicjo,masz taki staż pracy że możesz dyktować warunki
fizol 2016-12-04 21:09:00
Zapraszam na priv i na salę astorii kolego Alicji
BOLEK 2016-12-04 21:09:48
Brać się za metry prostaki a nie głupstwa wypisywać,koniec roku się zbliża !!!!!!! Widzę że macie jeszcze niespożyte ilości enerii żeby tu zaglądać, jutro się wami zajmę tępaki : )
4
fizol 2016-12-04 21:13:08
Otwieramy ale nikt nie słucha,nie chodzi już o to by zmienić pracę chodzi o to by zmienić nastawienie pracodawcy,by w koñcu było lepiej,by zarobki były lepsze
fizol 2016-12-04 21:16:29
Alicjo ale i tak 40 pras nie dasz rady
fizol 2016-12-04 21:20:47
Sie robi a ile i co potrzeba
fizol 2016-12-04 21:34:29
Czyżby nowy ze somy,popracuj dłużej,potem się wypowiadaj i odstaw sterydy bo trochę mózg Ci zjadają,pracuj ciężej a nie głupotami się zajmujesz
;) 2016-12-05 15:40:05
Żebyś się nie zdziwił !!! ... Zapraszam kozaczku to sobie porozmawiamy prosto w oczy ;) jestem bardzo ciekawa kim jesteś ,wiec jak masz na tyle odwagi to czekam na ciebie ;))) ! ...
2
fizol 2016-12-05 20:39:27
A będzie kawa ⁉ Przecież pracujemy razem. . . Na jednej zmianie
xxx 2016-12-05 22:14:41
juz sie doczekac nie moge ;) az wkoncu zobacze kto ty taki .. zapraszam ;) !...
fizol 2016-12-06 00:00:48
Ale jest Romek to jakże tak
fizol 2016-12-06 00:04:22
Cierpliwości Piękna,cierpliwości
fizol 2016-12-06 00:06:28
No ale jak razem popracujemy to z 44 prasy wyjdą
Zostaw swoją opinię o Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bydgoskie Zakłady Sklejek Sklejka-Multi S.A.