brak logo

ZZN WAM Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ZZN WAM Sp. z o.o.

adm 2017-05-07 15:10
Tak
3
pracownik 2017-05-07 23:44
Teraz jesteś wolny i na pewno Ciebie docenią w innej firmie, gdzie przytulą do piersi i dadzą ciepłe mleko. A prawda jest taka, że będziesz jeszcze bardziej zapierdzielał i zrobią z Twojego siedzenia kolejke metra. Oczywiście sie do tego nie przyznasz. Pracowałem u konkurencji ZZN-u i wiem coś o tym. Część osób pamięta jeszcze złote czasu AMW gdzie się bardzo dobrze zarabiało i jeszcze mniej robiło. Niestety tam już za bardzo nie ma miejsca dla dodatkowych leniwców.
27
Pracownik ZZN 2017-06-26 17:08
Czytam te wszystkie wpisy i nie wierzę... kilkanaście lat pracy i żadnych podwyżek.... traktują nas gorzej niż w biedronce.... zarabiamy najniższą krajową. Więc się Was wszystkich pytam: PO JAKĄ CHOLERĘ TAM PRACOWALIŚCIE, SKORO DOPIERO ZWOLNIENIA ZE STRONY FIRMY SPOWODOWAŁY WASZE ŻALE!!!
Nie rozumiem takich osób... siedzą latami i narzekają. Jak się mi nie podoba praca to zmieniam i nie użalam się nad sobą.
30
czarno na białym 2017-06-26 17:17
Nie jestem z Warszawki, jestem zarządcą - koordynatorem w jednym z oddziałów w Polsce. Zgodzę się z Tobą, że nie wszystko co centrala wprowadza jest zrozumiałe dla ludzi w firmie i zarządów wspólnot ale tak jest w korporacji. Staram sie być obiektywny i tyle.
Wiele się zmieniło w ostatnim czasie i jeszcze sie zmieni. Nie jest przyjemnie żegnać się z ludźmi, którzy pracowali wiele lat i z któymi nie z jednego pieca się jadło. Ale ostatnio usłyszałem od jednego administratora z naszej firmy, że czasem warto zaorać zaplecze ludzkie (mają swoje przyzwyczajenia i nie są już tak elastyczni) i postawić na nowe osoby, które przyjmują nowe porządki jako coś naturalnego. Wiem, że to jest brutalne ale coś w tym jest
28
city 2017-06-29 19:56
Wybijcie sobie z głowy że ZZN Wam to jakaś wielka korporacja :). To mydlenie oczów i robienie z ludzi idiotów, po prostu jak to się słyszy można pęknąć ze śmiechu. Raczej usprawiedliwienie dla różnej maści dyrektorów do jakiś ruchów kadrowo/płacowych i usprawiedliwianie swojej nieudolności. Także bzdura jest dobra i kit. Bo tak pracuje się w korporacji - większego kitu już chyba nie ma. City Service jest notowana nawet na GPW w Polsce. Jest to zlepek firemek gdzieś tam i tyle. Przychody też nie powalają na nogi. Jak to się podzieli na inne spółki wyjdzie marnie. Można to podejrzeć w raporcie rocznym lub ogólnie dostępnych analizach. Tam już czasami ładnie podkreślą tą :) korporację. Owszem jak się uzbiera to wszystko może łącznie jakieś zatrudnienie i podzieli na xxx spółek już takie wrażenia potężnej, prężnej firmy nie zrobi. Inna sprawą są kompetencję Zarządu, Dyrektorów, już nie wspominam o koordynatorach i tym podobnych. Kto chociaż pracował gdzieś tam w jakiś korporacjach, większych firmach - cóż ma fatalne porównanie. Takiego bałaganu i chaosu już dawno nie było (chyba). Część pracowników nie ma takiego porównania. Do pracowników załóżcie prężny związek zawodowy w końcu w Biedronce i innych sklepach udało, czemu nie ma i tutaj się udać. Zróbcie jakiś strajk włoski. Może jak zacznie się wreszcie bunt (który i tak widać po cichu już w co nie których Oddziałach w różnych formach, ale Zarząd i Dyrektorzy siedzą cicho i nie mówią co się dzieje w poszczególnych spółkach i Oddziałach ZZN WAM) to może wreszcie zaczną inaczej myśleć. Im więcej kontaktów pomiędzy pracownikami Oddziałów tym lepiej. Już chyba dochodzi do tego, że w Biedronce, Lidlu itd. będą mieli lepiej. Drogi Zarządzie cóż opinie świadczą o zarządzaniu spółką, spółkami w Polsce. Tyle masy złych opinii ... szkoda pisać. Niestety bez pracowników nie da rady ciągnąć tej branży. Tylko czekać, aż pracownicy zaczną wzywać masowo kontrole na swojego pracodawcę i w Wspólnoty - PIP, ZUS, US i różne instytucje. Ponadto do broniących ZZN Wam. DO SKŁADANIA OPINII MA KAŻDY PRAWO (zakładając iż nie obraża się i nie szkaluje bezpodstawnie), jeśli Dyrektorzy, Zarząd i inni obrońcy spółki nie mogą znieść złej opinii o swojej pracy (zarządzaniu) od obecnych lub byłych pracowników, a także Wspólnot cóż .... bez komentarza. WY CHĘTNIE KOMENTUJECIE, OCENIACIE PRACĘ, niech i pracownicy ocenią WAS. Dla przyszłych pracowników Grupy City Service - cóż macie inny wybór nie bierzcie tutaj pracy, dla obecnych poszukajcie nowej, dla różnej maści koordynatorów, i dyrektorów zacznijcie od siebie i swojej pracy chodź nie jest łatwa jak zawsze, ale wam nie płacą najniższej krajowej.
21
O.N.A 2017-07-05 15:49
Pracowałam w tej firmie kwartał. O trzy miesiące za długo. Amen.
22
były_pracownik 2017-07-16 11:59
Również bardzo źle wspominam pracę w oddziale Olsztyn.
Traktowanie pracownika jak zero.
19
Jacek 2017-07-18 18:45
Potwierdzam, praca w Olsztynie to dramat. Mysle ze poza rowniez, gdyz mialem okazje rozmawiac z wieloma pracownikami z innych oddzialow.

Zatrudniajac sie w tej firmie masz gwarancje:
1. Slabych zarobkow (zapomnij o podwyzce i badz przygotowany na obciecie premii - powod zawsze sie znajdzie.
2. Nadmiaru obowiazkow w ciagu roku, nie wspominajac o zebraniach (pozyskiwanie nowych wspolnot - liczy sie ilosc nie jakosc).
3. Bedziesz obgadywany przez zwierzchnikow (w 99% przypadkow negatywnie, ze sie nie nadajesz itp.)
4. Ponizania sie spowodowanego ciagle to nowymi wymyslami, nie przekladajacymi sie na podniesienie efektywnosci pracy.
5. Nerwow ze strony przelozonych oraz sfrustrowanych lokatorow.
20
Misia 2017-07-20 08:48
Wszystko jest dokładnie tak, jak zostało tu opisane - niestety farsa........ pozdrawiam serdecznie
16
Misia 2017-07-20 08:55
Potwierdzam, od kiedy firmę kupił Litwin z dnia, na dzień coraz gorzej. Jeśli "Komuś" zależy na zdrowiu, to niech go nie marnuje w ZZN-ie.
15
Misia 2017-07-20 09:04
Dodam jeszcze: jest tak źle, że nawet (wstyd o tym wspominać, ale cóż życie) ciągle brakuje papieru toaletowego w wc i ogólnie materiałów biurowych. Pracownicy zaczęli długopisy przynosić z domu -masakra.
15
Misia 2017-07-20 09:13
Niestety podzielam opinię i w końcu również jako kilkunastoletni pracownik zakończyłam współpracę z tą firmą. Żadnego poszanowania, na Twoje miejsce przyjdą inni, tylko inni przychodzą i wykonując takie obowiązki za marne pieniądze odchodzą po 3-ech miesiącach.
15
Misia 2017-07-20 09:24
Kim jesteś cwaniaczku????????? Oczywiście stoisz po drugiej stronie barykady, czyli za dobrą kasę wyciskasz ludzi jak cytryny, a swoją szczerość pozostaw dla siebie, bo to "szczerość" na pewno nie jest :(
12
Nowy 2017-07-24 16:33
Nie pracuję długo w firmie wiec może też nie do końca dobrze ją znam ale odnoszę wrażenie że więcej w tych komentarzach frustracji własnej osób które nie potrafią się przystosować do zmian niż konstruktywnej krytyki.. Ani nie spotkałem się z brakiem papieru w toalecie, ani z brakiem "długopisów" a słowo "litwin" które pada kilka razy brzmi jak jakaś mantra która z braku konkretnych powodów sama staje się powodem. To że Litwin, to co - gorszy? Biedronka - portugalczyk, PEKAO - włoch, Statoil - amerykanin itd.. ile jest czystej Polski w obecnym życiu, biznesie, otoczeniu?
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma - taka prawda a narzekanie to nasza Polaków cecha narodowa - zwłaszcza wylewanie swoich żali anonimowo w internecie hejtując innych.
Też pracowałem w kilku firmach dużych i małych i porównując je widzę jedno - atmosfera pracy w porównaniu do wielkich korporacji jest super. Przyjaźni ludzie, fajny zgrany zespół. A to że są terminy, raporty i wymagania ze strony centrali tzw "warszawki" to normalna sprawa w każdej większej firmie.
21
Jan Pracownik 2017-07-25 09:31
Misia, pozwolę się z tobą nie zgodzić. Jestem pracownikiem ok ponad 5 lat i widzę te zmiany. Po zmianie właściciela ZZN systematycznie się rozwija, inwestuje i podnosi standardy obsługi Klienta. To inni Zarządcy biorą z nas przykład. Uważam że jeśli skupiasz się na swojej pracy a nie trwonisz czas na narzekanie to przychodzisz do pracy z uśmiechem. To widzą przełożeni - solidną pracę a nie markowanie ruchów.
30
ja 2017-07-25 17:31
Ciekawe kto bierze z was przykład? Padłam ze śmiechu buaahahahahah
10
Adam 2017-07-25 17:49
To chyba nie przypadek, ze 20/20 pracownikow w jednym z oddzialow daje jednoznaczne znaki, ze cos jest nie tak. Cos, czyli zbyt wiele obowiazkow przypadajacych na jednego pracownika, przez co nie ma mozliwosci wyrobienia sie w czasie pracy. Notoryczne obcinanie premii, brak wynagrodzenia za prace po godzinach, nie wspominajac o braku podstawowych zasad kultury co niektorych przelozonych.
Jezeli chodzi o "Litwina" - oczywiscie ze ma to ogromne znaczenie w kontekscie warunkow pracy. Ciecie kosztow, brak podstawowych narzedzi pracy (dlugopis, dziurkacz itp.) to kpina!
Piszesz portugalczyk, wloch, amerykanin, a tu jest po prostu BIALORUS!
Zamiast patrzec na zachod i tamtejsze standardy, ta firma skutecznie cofa sie w strone dalekiego wschodu.

Podsumowujac, proba sprostowania powyzszych 30 negatywnych komentarzy, dwoma nieprawdziwymi stwierdzeniami (zapewne osob piastujacych wyzsze stanowiska) nic nie da.
12
Miki 2017-07-26 19:09
Spodziewałam sie tu merytorycznych opinii na temat tej firmy a tu tylko poligon troli internetowych. Żal.
2
a 2017-07-28 22:30
Rybko za krotko pracujesz w tej firmie :), oczywscie olowki, papier toaletowy, dlugopisy, Litwin - to nie istota problemu - powiedzmy pojastrawione
poprostu za krotko pracujesz , za jakis czas zmienisz zdanie :)
uwazasz ze ZZN to korporacja :) w skali kraju ile zatrudniaja? ile tysiace osob, watpie, mowie o spolce ZZN, korporacja i nich to jakies wymowki, spytaj sie Szefa jakie jest zatrudnienie skali kraju w tej firmie jakiej pracujesz, 200-300-500 troche wiecej to przecietna , sredniej wielkosci firma w Polsce
poczytaj opinie nie tylko tutaj, wierz mi po paru miesiacach dojdziesz do wnioskow .... zdrowo rozsadkowych .... chyba ze nie masz innych opcji wyboru, typu rodzina na utrzymaniu, dziecie sa glodne trzeba nakarmic, zona w ciazu, raty za mieszkanie, w rejonie nie ma innego wyboru pracy (sa jeszcze takie), bliska emerytura
na Warszawke, coz .... jak na rozmowie o prace Dyr. byl w trampach doslownie, inna osoba przyjechala cos potrzestawialac, sama nie wiedza jak, potem robila foto, jednego kacika i drugiego :)))), lub inna osoba przyjezdza ..... nie znajac postaw zawodu , bo jak kiedy przesuneli w WAM z jednego etatu do drugiego i to sprawe w zawodzie ogarnia przez pare lat i nie lapie, a reszta ze staru tylko stoi, a na oko widac ze nic nie kuma i nie umie, ale porzadki sie wprowadza, potem w odziale z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie moga wysc przez lata cale i Wspolnotom kit wciskaja
w moim przypadku nie ma sensu pisac merytorycznie bo w Wawie dostaja powiadomienia z tego portalu i latwo zidendyfikowac osoby
wierz mi gdybym ... napisac .... z miejsca pare osob zawodowo w Wawie i Oddziale poprostu .... az brak slow, nawet nie wiadomo jak pisac ...... na sie porownie wlasnie pracujac w roznych firmach i nagle wchodzisz z roznych zyciowych powod do tej pracy
potem wiecej moja/moj Szef prosil o Pomoc w licznych sprawach , o ktochy zawodowo nie miel pojecia i potem premie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiali i mowil ze zle niedobrze itd.
mowiac krotko tego typu dzialnosc (maszyn i urzadzen nie ma - produkcja itd) opiera sie na pracownikach i opinii, bez tego ... ZZN przy malejacych zasobach ludzi tylko stacza sie na dno, poprostu brak ludzi na rynku pracy, tanio byle jak, ot tyle
2
a 2017-07-29 21:01
masz merytorykę - oczywiście nie wszędzie tak jest w każdym Oddziale i nie zawsze, ale jednak z przykrością piszę, że:
- bałagan i haos
- lekceważenie Wspólnot i ich problemów,
- brak kompetencji pracowników i Dyrektorów (oszczędności płacowe dobry odejdzie, zatrudnią tańszego i gorszego) oraz w nie którym zakresie brak podstawowej wiedzy potrzebnej do obsługi Wspólnoty, mieszkańców od strony zarządców i księgowych
- notoryczne odpychanie od siebie spraw i przekazywanie dalej i dalej, sprawa się rozwali - to już chyba standart lub przekazanie osobie która i tak wszystkiego nie przerobi, bo jest kumata
- oszczędzanie - kosztem obsługi Wspólnot
- czepianie się głupot i ważne sprawy są zamiatane pod dywan i zalane na osoby, które i tak je nie załatwią, skutek potem jest wiadomy
- wprowadzanie i pozorowanie zmian, które nic nie wnoszą, a wręcz pogarszają sytuację - nagminne, standart, a osoby które wymyślają to na silę udowodniają, że problem jest załatwiony i potem przymuszają inne osoby, że to potwierdzały
- przekraczanie terminów jakichkolwiek (poprzez w/w punkty - brak wiedzy, kompetencji, lekceważenie obowiązków i zawalanie obowiązków/winy na inne osoby) - narażanie na wymierne straty na Wspólnoty i ZZN
wymieniać dalej lista jest długa
oczywiście są też i pozytywne rzeczy, ale jest ich zdecydowanie mało i są rzeczami oczywistymi o takich sprawach się nie pisze czasami, bo to jest normalne gdzie indziej, to tutaj nie musi być wychwalane - normalność nie jest zaletą - jak parę sympatycznych osób


5
Nowy 2017-08-01 15:37
Każdy ma swoje argumenty, racje i spostrzeżenia. Z ciekawości porozmawiałem trochę z ludźmi z mojego oddziału i wygląda ze z tej Białorusi jak to nazwałeś to własnie nastąpiło wyjście w ostatnim czasie. Program na którym pracujemy jest podobno od niedawna nowy razem ze strefa klienta daje bardzo ciekawe możliwości - sam się zastanawiam czy nie zachęcić swojej Wspólnoty do zmiany Zarządcy
Samochód służbowy na oddział jeszcze niedawno tez był tylko marzeniem a teraz jest, w wynagrodzeniach też z tego co słyszałem coś drgnęło bo nie było podwyżek przed zmiana właściciela przez długi czas a w ostatnim okresie jakieś podobno były.
Pracy jest dużo to fakt ale trudne do zaakceptowania jest to tylko dla kogoś kto w spółkach państwowych lub postkomunistycznych przyzwyczaił się ze czy się stoi czy się leży to kaska i tak wpłynie a do nowego zadania to potrzebna jest dodatkowa nowa osoba bo dla mnie to już za dużo. Poprowadź własną spółkę lub działalność - zobaczysz jak będziesz liczył każdą złotówkę czy wydać czy może jeszcze poczekać i samemu coś zrobić.
Skoro tak narzekasz a jesteś być może dobrym specjalistą to każdy Cie przyjmie na rynku z otwartymi ramionami za 2 x większą pensję i będziesz szczęśliwy. Chcesz to hołduj zasadzie że "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" - trzymam kciuki abyś się nie rozczarował :)
25
a 2017-08-02 00:02
spojrz na komputer ksiegowej i monitor , zobacz jak dziala i ile niezbednych programow wywala sie na sprzecie z epoki ery kamienia lupanego (chyba ze ksiegowe nie znaja technicznych mozliwosci od strony ksiegowej ulatwienia sobie pracy - tez tak czasami jest), wtedy pomysl ze na bialorusi maja lepszy sprzet, czasami kalkulator bialoruski szybciej zrobi operacje niz komp z ZZN, sadze ze powrot do tzw amerynki (reczna forma prowadzenia ksiegowosci - z ciekawosci zobacz co to jest) bylaby szybszym rozwiazaniem, prawda jest taka iz z obecnymi i bylymi pracownikami w anonimowej rozmowie nie wygrasz na argumenty, bo ludzie dadza tyle przykladow, ze rece opadaja ......
ja daje 1 przyklad - kalkulator z bialorusi jest lepszy nic komp ksiegowej z ZZN - oczywiscie powiedziane z humorem bo inaczej nie mozna
1
Misia 2017-08-03 11:49
"Nowy" skoro pracujesz krótko, to się nie wypowiadaj, a wrażenia to raczej przedstaw z wakacji......
A z przystosowaniem się do zmian, to nie miałam problemu :) Pracować trzeba wszędzie, za darmo nikt nie płaci, więc nie wymądrzaj się i nie oceniaj innych, że łatwo wydają opinię "anonimowo", bo jakoś sam się nie podpisałeś z imienia i nazwiska :(
9
Misia 2017-08-03 11:55
Drogi Janie o markowaniu ruchów nie ma mowy, moja praca 8 godzin, to 100% wydajności, pleciesz nie wiadomo co???? Ogólnie dla klienta są starania i tego nie neguję. Jeśli czegoś nie rozumiesz, to zapytaj...:)
9
ADM 2017-08-04 07:33
"Samochód służbowy na oddział jeszcze niedawno tez był tylko marzeniem a teraz jest, w wynagrodzeniach też z tego co słyszałem coś drgnęło bo nie było podwyżek przed zmiana właściciela przez długi czas a w ostatnim okresie jakieś podobno były. "

To rzeczywiście firma się prężnie rozwija skoro samochód do obsługi wspólnot do niedawna był tylko marzeniem, a teraz już jest ! Widać gołym okiem, że to prawdziwa korporacja, a ponadto firma potrafi spełniać marzenia :)
W wynagrodzeniach podobno coś drgnęło.. w ostatnim okresie podobno jakieś były.. Podobno ufo istnieje i podobno wrzesień ma być słoneczny :)
Powodzenia!
11
Pracownik ZZN-u 2017-08-08 20:00
Ci, którym się nie podoba praca w tej firmie, proponuję jutro z rana złożenie wypowiedzenia z pracy. Mamy podobno rynek pracy pracownika, więc co Was jeszcze trzyma żeby to zrobić i wyjść naprzeciw nowym wyzwaniom zawodowym. Jeżeli jednak tego nie zrobiłaś/eś to znaczy, że jesteś osobą, która tylko narzeka i nic z tego nie wynika. Żal mi takich osób
29
odp 2017-08-19 21:19
hm... mi żal takiej osoby, która nie potrafi rozmawiać z pracownikami i nimi odpowiednio zarządzać, no chyba że się wymaga kosztem pracownika, a samemu dając ciała na całej linii i dalej takie podejście, takie mówienie pracownikom świadczy chyba o braku świadomości co się dzieje w firmie, jakie są rzeczywiste problemy, w sumie część tych problemów w ZZN można często załatwić prostą grzecznościową rozmową z pracownikiem, od tego są właśnie szefowie, niestety część tych problemów nie załatwi ... pracownik
jak mi szef taki powie jak się nie podoba to wyp.... moje pytanie co takim podejściem człowiek robi na stanowisku, raczej szeregowy pracownik ZZN by tego nie napisał chyba, że nowy ambitny
mam rację ?
takie rozwiązywanie problemów, cóż zwykle ... prostactwo, nie podoba się ile razy to człowiek słyszał u miernego szefa, pracodawcy, którzy mieli więcej problemów niż sukcesów
5
Zespół Zarządców Nieruchomości 2017-08-28 13:35
Szanowni Państwo,
Szanujemy zdanie naszych byłych współpracowników, którzy z własnej woli lub decyzją firmy rozstali się z ZZN. Mamy świadomość i rozumiemy, że czasami koniec współpracy wywołuje negatywne emocje, dlatego nie jest dla nas zaskoczeniem negatywny charakter wpisów.

Zapraszamy obecnych pracowników firmy do bezpośredniego kontaktu z pracownikami Biura Zarządu i samego Zarządu. Razem tworzymy atmosferę pracy oraz firmę ZZN, dlatego każda opinia nawet negatywna jest dla nas cenna. Dopóki razem pracujemy, mamy szansę budować komfortowe
i satysfakcjonujące warunki współpracy.

Cały czas pracujemy nad tym, żeby zadowoleni byli nasi pracownicy i klienci firmy. Sukcesywnie inwestujemy w przestarzały sprzęt i na bieżąco uzupełnimy braki w zaopatrzeniu. Konflikty
z przełożonymi, niesprawiedliwe, krzywdzące traktowanie – jesteśmy gotowi na takie sytuacje, mamy procedury m.in. antymobbingowe i jesteśmy pewni ich skuteczności.

Nie zgadzamy się na krzywdzące opinie o naszych pracownikach oraz nieprawdziwe wpisy dotyczące funkcjonowania firmy ZZN Sp. z o.o. Dlatego w przypadku naruszania dóbr osobistych naszych pracowników oraz firmy prosimy GoWork o moderowanie wpisów. W przypadku pojawiania się dalszych nieprawdziwych informacji będziemy dochodzić swoich praw na drodze sądowej. Przypominamy, że internet nie gwarantuje anonimowości i odpowiedne organy mogą bardzo szybko zidentyfikować autora wpisów mogących naruszać dobra osobiste pracowników oraz firmy.

Wszystkie zadowolone i niezadowolone osoby zapraszamy do rozmowy.

Z poważaniem
Zarząd Zespołu Zarządców Nieruchomości Sp. z o.o.
46
weteranka 2017-08-28 18:16
W ZZN pracuje prawie od początku powstania spółki (od 2006r) .Nikt mi nie powie ,ze nic się nie zmieniło na lepsze. Kiedyś gdy spółka była własnością WAM -wspólnoty z tzw. przydziału były administrowane przez ZZNWAM -również zasób WAM( tzw. setki) .Niektórzy pracownicy przyzwyczaili się do tego ,że czy się siedzi czy leży pensja się należy-bo to była tzw. budżetówka. Mieszkam w środowisku gdzie wiele WM zarządzane jest przez ZZN-posłuchajcie mieszkańców jakie maja zarzuty do zarządców( nie Zarządu Spółki) -brak współpracy z Zarządami WM ,zaangażowania, pomocy w załatwianiu różnych spraw. Rynek zarządców nieruchomości jest coraz większy-konkurencja na rynku rośnie -dlatego wymagania wobec pracowników tez się zwiększyły-ale to dlatego abyśmy mieli gdzie pracować. I na koniec-nikt nie zmusza nikogo do pracy z spółce -jeżeli jest tak źle jak niektórzy piszą należy po prostu zmienić pracę -oby nie na gorszą
42
Pracodawca ZZN 2017-08-29 10:00
Szanowna Pani,

Dokonany przez Panią wpis zawiera nieprawdziwe informacje, naruszające dobra osobiste pracowników i spółki ZZN dlatego prosimy o natychmiastowe usunięcie wpisu i przeprosiny firmy. Niezastosowanie się do powyższej prośby spowoduje podjęcie przez spółkę ZZN stosownych działań prawnych.
16
B.B 2017-08-29 18:31
Szanowny Panie! Z wpisem z dnia 25.08, nie mam za bardzo nic wspólnego, albowiem nie jest to ani moja opinia , ani to że nie mam nic wspólnego z firmą zzn. Uważam jednak, że każda dobra firma "obroni" "się sama, i nawet negatywne wypowiedzi jej nie zaszkodzą !!!!
Pozdrawiam.
7
Irek 2017-08-29 19:13
Misia mam nadzieję że w nowej pracy jest cudownie i dajesz z siebie tyle ze szef opsypuje cię złotem i dziękuje że z nim jesteś każdego dnia. Bo ZZN napewno nie tęskni :) twoja postawa i brak merytoryki we wpisach pokazuje na dzień dobry jakim jesteś pracownikiem. Smutne :( z pozdrowieniami
Dodam od siebie że pracuje w tej firmie od 2005 roku nie jestem jak to nazwałaś "cwaniaczkiem" ani nie stoję po "drugiej stronie barykady" mam oczy i widzę ilość zmian jakie są wprowadzane mozolnie bo tacy jak ty z zamkniętym umysłem wszystko negują i namawiają innych do nie robienia. Świat się zmienia i klient tez oczekuje od nas coraz więcej a nie tylko gadania. Oczywiście rozumiem wszystkich ze zmiany są stresujące i normalnie każdy się boi ze nie podła i może firma go zwolni. Ja tez tak miałem taki pierwszy odruch przecież było dobrze po co zmieniać. Wystarczy prosić o pomoc nikt nie odmawia pomocy nawet tam w Warszawie sam się przekonałem. Dla wyjaśnienia tylko dodam ze mam już trochę lat i miałem trudności z nowym systemem DOM5 :) ale poprosiłem i zostałem przeszkolony i dzis już inaczej mowię o systemie! Zdecydowałem się na ten wpis bo moja córka przeczytała wpisy i zapytała mnie czy to prawda "tato pracujesz w tej firmie czy tak tam jest ?" ja chce powiedzieć innym ze nie powinno być tak ze kilka negatywnych wpisów czesto pracownikow tak ja Pani Misia już niepracujących niewiadomo z jakiego powodu- bo to Pani wpis i Pani komentarz. Nie można tak postępować :(
16
Misia 2017-08-29 22:23
Postępuj po swojemu człowieczku małego formatu i żyj swoim szczęściem, nie zawracaj głowy innym.
4
Misia 2017-08-29 22:25
Postępuj po swojemu człowieczku małego formatu i żyj swoim szczęściem, nie zawracaj głowy innym.
3
Nick 2017-08-30 06:38
Taki komentarz z ciebie dużego formatu nie robi zwłaszcza jeśli kogoś nie znasz a piszesz taki komentarz.
10
Irek 2017-08-30 08:52
Nick dziękuje :) szkoda mi tej Pani Misi, widać po jej wpisie że jest nieszczęśliwym człowiekiem :( Dlatego pozostawię jej wpis do mnie bez komentarza :)
Pozdrawiam Irek
8
Irek 2017-08-30 08:53
Nick dziękuje :) szkoda mi tej Pani Misi, widać po jej wpisie że jest nieszczęśliwym człowiekiem :( Dlatego pozostawię jej wpis do mnie bez komentarza :)
Pozdrawiam Irek
4
bodzio 2017-08-30 14:43
W tym zzn nie powinni zatrudniać emerytów, taki w pracy sie już nie musi starać,może sobie spokojnie odpoczywać za biurkiem, odbierze telefon i przekaże dalej pracownikom do wykonania a ci niejednokrotnie mają też dużo na głowie i dlatego ludzie nie zawsze są zadowoleni z obsługi. w miejsce emerytów powinna wejść młoda i energiczna kadra.
1
Pracodawca ZZN 2017-08-30 19:24
Szanowna Pani,

Dziękuje za informacje i rady odnoście firmy. Tak to prawda firma jest dobra i sobie poradzi. Jednakże to nie zmienia faktu, że wpis zawiera nieprawdziwe informacje i narusza dobra osobiste pracownikow i firmy. Jeżeli jak Pani pisze nie dokonała Pani tego wpisu i nie ma Pani nic wspólnego z firma proszę o niezwłoczne zgłoszenie tego zdarzenia do administratora GoWork z wyjaśnieniem i prośbą o usunięcie wpisu. Po zgłoszeniu do administratora GoWork proszę o przekazanie tej informacji na adres: biuro@zzn.pl inaczej będziemy zmuszeni do wszczęcia odpowiednich kroków prawnych.
Z poważaniem
Pracodawca ZZN Sp. z o.o.
11
SM 2017-08-31 06:28
A to dobre, przecież ty zostałaś zatrudniona już po tych zmianach! Nie wypada kłamać.
4
Mieszkaniec 2017-09-04 12:46
Administrator i zarządca unikają jakiegokolwiek kontaktu. Sekretariat nie odbiera telefonów, a jak się już zdarzy to i tak nie ma zarządcy ani administratora.
3
Zespół Zarządców Nieruchomości 2017-09-05 11:59
Szanowna Pani, Szanowny Panie,
Chcielibyśmy interweniować w opisanej przez Panią/Pana sprawie. Dlatego prosimy o kontakt mailowy na adres: wiadomosci@zzn.pl.

Z poważaniem,
Zespół Zarządców Nieruchomości
7
marek 2017-09-05 12:12
Przepracowałem 3 miesiące i sam zrezygnowałem omijajcie tą firmę wielkim łukiem wyzysk na maxa za marne grosze
4
Mieszkaniec 2017-09-05 12:32
Mój wpis trzy wpisy wyżej.
Dziś kolejny dzień próby kontaktu.
Zarządca - p. Heliasz na chorobowym
Administrator p. Marcin Grządzielski nie odbiera telefonów. Dziś dzwoniłem do Warszawy. Pani pracuje 1 miesiąca. Nie może połączyć mnie z panią prezes. Może podać numer telefonu do administratora, który ja mam. Dziś udało się dodzwonić do sekretariatu. Nie ma pana Grządzielskiego, przekażą mu aby po 13 się ze mną skontaktował. Trwa ta cała sytuacja już długo i się zaognia.
To jakaś paranoja, piszą o sobie, że są dla wspólnoty.
Pan Grządzielski sam twierdzi, że ma dużo pracy......
Tymczasem problem nie stygnie tylko się powiększa.
2
Zespół Zarządców Nieruchomości 2017-09-05 13:41
Szanowny Panie,
Pańska sprawa jest w toku, będziemy dziś kontaktować się z Panem. Dołożymy wszelkich starań, aby Pańska sprawa została wyjaśniona. Prosimy o wyrozumiałość w związku z sytuacją losową, jaką jest zwolnienie lekarskie Pana Heliasza.
Z poważaniem,
Zespół Zarządców Nieruchomości
9
Zespół Zarządców Nieruchomości 2017-09-05 19:58
Szanowny Panie,

Dziękuje za możliwość dzisiejszej rozmowy telefonicznej i przekazanie informacji o problemie jaki dla Pana i pozostałych mieszkańców Pana nieruchomosci stwarza nowy najemców lokalu użytkowego, którego właścicielem jest AMW w Poznaniu. Zgodnie ze złożona przeze mnie deklaracją sprawę skierujemy do rozpoznania i podjęcia stosownych kroków prawnych w celu prawidłowego i zgodnego z prawem wyegzekwowania korzystania z części wspólnych przez najmującego lokal użytkowy.
Z góry dziękuje za przesłanie korespondencji mailowej ww. sprawie.

Z wyrazami szacunku
Zespół Zarządców Nieruchomości sp. z o.o.

7
Marcin Grządzielski, administrator ZZN Oddział Poz 2017-09-06 09:15
Szanowny "Mieszkańcu". Informuję, iż temat dotyczący Wspólnoty Mieszkaniowej w której Pan mieszka doskonale jest mi znany. Wszystkie tematy dotyczące lokalu użytkowego, o jakich mnie Pan poinformował zostały załatwione bądź są w fazie realizacji co potwierdza prowadzona przez nas dokumentacja do której ma Pan wgląd w Oddziale ZZN. Myślę, że zna Pan dobrze sprawę, gdyż jesteśmy w stały kontakcie email i o wszystkich działaniach Pana powiadamiam. Mój charakter pracy niestety nie zawsze pozwala mi odebrać telefonu, zawsze można zadzwonić do Oddziału bądź na infolinie. Uważam , że tego typu sprawy powinniśmy załatwiać indywidualnie, a nie na forum internetowym, gdzie Pana wypowiedź może zostać źle zrozumiana i negatywnie wpłynąć na wizerunek mój oraz p. Heliasza. Oczywiście Pana sprawa jest dla nas bardzo ważna - tak jak każda sprawa dotycząca Wspólnoty i jej mieszkańców, więc dołożę wszelkich starań, aby została pozytywnie załatwiona.
11
Remigiusz 2017-09-11 14:03
Po prostu pisząc krótko i na temat jedna osoba wykonuje robotę za 3-ech !!! na tym to wszystko polega !!!
1
administrator 2017-09-18 13:16
puknij się w łeb!ile zarabiasz cwaniaczku,co?bo ja zapier...am za mniej niż najniższa krajowa?
2
Marcia 2017-09-21 23:13
Swoją drogą - pierwszy raz widzę aby pracodawca bronił się i odpowiadał na "zarzuty" na jakimś tam portalu "GoWork"?
Co za poziom i prestiż!!!

Poszukam czy dyrektor PZU albo Orlen również bronią swego dobrego imienia na tej stronie :-))))
1
Zostaw swoją opinię o ZZN WAM Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZZN WAM Sp. z o.o.