brak logo

ZZN WAM Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ZZN WAM Sp. z o.o.

admin 2015-08-15 00:11
Wykorzystaj swoje doświadczenie i pomóż innym. Opowiedz o firmie ZZN WAM Sp. z o.o. na naszym forum.
1
pracownik 2016-01-19 18:45
Małe zarobki do zakresu obowiązków, nierówne traktowanie pracowników oraz kadra zarządzająca słaba.
11
pracownik 2016-05-24 11:36
Potwierdzam jak wyżej-zakres obowiązków z roku na rok się powiększa a pobory stoją w miejscu.Coraz większy nacisk na sprzedaż dodatkowych usług z klientami np.ubezpieczenia co powoduje zmniejszenie czasu na wykonywanie swoich obowiązków, które i tak trzeba wykonać a jest ich coraz więcej.Od szarego pracownika wymaga się zadań menagerskich czyli ciągłego pozyskiwania nowych klientów(wspólnot). Kadra kierownicza słabo zaangażowana w sprawy pracownicze nie liczy się człowiek tylko zysk i zysk.
15
Unknown 2016-09-08 12:56
Będąc szczery proponują omijać szerokim łukiem.. Firma nie uczciwa, narzucająca się, wciskająca swoje dodatkowe produkty. Od kiedy pojawił się nowy właściciel - Litwin zaczęła się farsa związana z tą firma.
4
Pracownik 2016-09-27 19:55
Podzielam opinię wyżej, zakres obowiązków zwiększa się z dnia na dzień. Kadra Zarządzajca nudzi się i wymysla ciagle zmiany , których pracownicy nie nadążają wdrażać. Nie liczą sie z opiniami pracowników. Jak sie komuś nie podoba praca to może się zwolnić " nie ma ludzi nie zastąpionych" słowa szefostwa. Pracuję w tej firmie 15 lat i jeszcze nigdy nie widziałam takiego bałaganu. Jest administrator co zarabia prawie najniższą krajową i taki co ma powyżej 2tys ale obowiązki i ilość metrów mają takie same jawna dyskryminacja. Bo zarobki zależały od nacisku Dyrektora lub znajomości . Nie liczy sie zaangażowanie. Jak ktoś pozyska klienta to i tak nie dostaje premi lub z dużym opóźnieniem. Ale Dyrektor Regionalny i Dyrektor bardzo szybko pomimo, że nic nie zrobili bo to pracownik wykonał czarną robotę i dodatkowo w prezencie ma nieruchomość do obsługi. Brak motywacji pracowników. Kiedyś zadałam pytanie Pani Prezes co zrobić żeby więcej zarabiać dostałam odpowiedź- pozyskuj. Pozyskałam 40 tys m2 a o podwyższe mogłam pomażyć dla tego zabieram swoje zabawki z tej piaskownicy.
9
administrator 2016-10-19 19:42
Brak słów!Pracuje w tej firmie kilkanaście lat.Zarobki -najniższa krajowa,pomimo,że zasoby zwiększyły się dwukrotnie.W Warszawie wciąż wymyślają nowe głupizny.Będąc administratorem muszę być i sekretarką,księgowym,informatykiem,kierowcą,sprzątaczką,ubezpieczycielem,pozyskiwaczem nowych wspólnot i Bóg wie kim jeszcze.Pod telefonem muszę być zawsze.Nieraz w środku nocy muszę jechać na awarie.Większa część administratorów to emeryci,którzy dorabiają.Jak by przyszło utrzymać się tylko z pensji z ZZN było by to nie możliwe.
Nie szanuje się pracowników.Buta i arogancja szefostwa.Narzucają swoje firmy do wykonywania grubszych robót.Jednym słowem masakra!No cóż!Nasz kochany rząd sprzedał firmę wraz z pracownikami Litwinowi za grosze.Pracowałem u Litwina,nie wiedząc nawet o tym.Dowiedziałem się od ludzi,że mam nowego pracodawcę.Brak słów!Potwierdzam wszystko co wyżej napisano!
8
aaa 2017-01-20 23:31
najgorsza firma firma jaką widziałem i znałem z dalekaaaaaa !!!! co się dzieje o pomstę .....,xaaxacsjchsjchdsfie qweqweqweqwe
inaczej nie można, nawet nie wiadomo od czego zacząć, Wspólnoty cóż zacząłbym od tego żeby spojrzały jak są płacone faktury, jak administratorzy jak są rozliczane koszty, wywiązują si za swoich obowiązków, jak POK załatwia sprawy mieszkańców, słowem ręce opadają
2
damian 2017-02-18 14:16
Uważajcie na tę firmę - mówię o Olsztynie. Kadra kierownicza, mam tu na myśli dyrektora regionalnego, to cwaniak i nierób. Proponuje słabe zarobki, wymaga od pracownika zdecydowanie ponad jego obowiązki. Dopiero gdy coś się 'wali' i 'pali' to udaje, że się interesuje.
Na pracownika są zrzucane coraz to większe obowiązki: pozyskiwanie nieruchomości, przeglądy nieruchomości, nie płacą za nadgodziny, często trzeba jeździć własnym samochodem. Za jakiekolwiek niedociągnięcia obcinają premię.
Nie polecam tej firmy w 100%, praca dobra po studiach, złapać trochę doświadczenia i UCIEKAĆ jak najdalej.
11
pracownik 2017-03-01 17:35
Ta firma to kibel. Jeden wielki wyzysk Robia was jak chcą Was maja gdzies aby walnac scieme na zebraniach . Dyrektor premia a pleps dalej smiec
5
aaaa 2017-03-01 21:48
zaraz sie pewnie rozpisza byli i obecni pracownicy :)) i pewnie konkurencja cos tam popisze i troche niezadowolonych wspolnot
generalnie mowiac warszawa kompletnie odrealniona od rzeczywistosci i nie wie co sie dzieje poza nia, osoby w warszawie czesto wykazuja kompletny brak kwalifikacji i ignoracje, np jak ocenic prace zarzadcy nie beda ani razu na zebraniu wspolnoty kilka razy w raku i oczywiscie mowa o "trudnej wspolnocie", ocenic pok nie siedzac w poku i nie odbieraja telefon od trudnego klienta, jak mozna ocenic prace ksiegowej nie ksiegujac faktury, zrobic sprawozdania
moze zaczac awansowac dobry z spoza warszawy, a warszawe przeniesc w teren, oj by zaczelo sie dziac, wreszcie ktos zaczal by myslec
generalnie chyab jest tak ze pracownik z warszawy musi sie wykazac przed szefem w wa-wie, wiec cisnie rejon, nie wiedzac co sie w nim dzieje - oceniajac innych poprzez skypa, majac tabele i nie wiedza, a co z nia zrobic, przyklady mozna sypac dowolnie, pracownicy robia rowno w balona warszawe zeby dobrze tabelce wyjsc (dyrektorzy), chca zestawien, ktore nie oddaja rzeczywistosci, a rzeczywistosc w wiekszosci miast wyglada zle lub tragicznie, fatanie, latwo mowic z daleka co robic, nie bedac w terenie, mozna porownac ze centrala to ksiezyc a reszta to .... bialorus
wszystko sprowadza sie do tego ze wa-wa kaze cos zrobic, niby pomysl dobry, ale nie wie co sie dzieje poza nia, dyrektor musi, wiec kaze cos zrobic w temacie pracownikom, pracownicy cos robia i udaja ze jest ok, dyrektor udaje ze jest ok, a w wawie potem nagle cos odkrywaja ze cos im w tabelach nie gra :)))), wiecej wykwalifikowanej kadry w wawie - myslacej i nieklamujacych pracownikow w terenie, a jak teren powie prawde to niech przynajmiej docenia to w wawie,
i jeszcze jedno koszty byle jak kazdy porafi kazy ciac, byle glupi wezmie tabele, ale madry wie co sie kryje pod cyframi, a tego brakuje niestety
6
administrator 2017-03-05 10:19
Potwierdzam wszystko,co napisane wyżej!Wyzysk nie do zaakceptowania!Płaca nawet poniżej minimalnego obecnie obowiazujacego wynagrodzenia.Brak premii rocznej,premia m-czna bardzo mała.Nie ma żadnych talonów świątecznych.Ciekawe,czy w tej Warszawce ktoś by pracował na 1/2 etatu wykonując cały etat poświęcając swój urlop,za 750 zł mcznie.
Wymyślają co rusz tak bzdurne zadania,że chcąc je wykonać musimy zaniedbywać mieszkańców.No i te ciągłe opier..lanie nas przez zwierzchników,często poniżanie nas,lekceważenie!Tego nie da się na dłużej zaakceptować,dlatego jako kilkunastoletni administrator myślę zakończyć współpracę z ta firmą.
6
Zostaw swoją opinię o ZZN WAM Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZZN WAM Sp. z o.o.