brak logo

Sky-Net Sp. z o.o.

Brzozów

Opinie o Sky-Net Sp. z o.o.

symeos 2014-04-02 23:14:32
firma ok, płaca dobrze ale wymagają wiedzy i dyspozycyjności polecam dla ludzi którzy nie boja sie roboty
mmmmmm 2014-10-07 19:58:29
Pracowników nie zatrudniają :) ale jeśli chodzi o jakość świadczonych usług to jak najbardziej polecam. Duży zasięg w tych okolicach, cena przestępna, mała awaryjność (znikoma) i bardzo szybki i fachowy serwis. Jak WiFi w tych okolicach to tylko od tej firmy.
janusz 2014-10-24 11:42:10
Testowanie urządzeń to wielka ściema. Zapłać im 2800 zł a oni ci 300 ale jaka. Czy oni myślą że Polacy to naiwni aby? Ale pewno i takich trafia a później w telewizji płacz i wina rzadu
Marlena 2015-01-21 13:52:54
Ja testuję już trzeci miesiąc zapłaciłam kaucję zwrotną 1835zł i co miesiąc jak narazie firma wywiązuje się z wypłacanego zobowiązania w kwocie 300zł. Urządzenie zamontowane od ręki nie zamuje dużo miejsca oby tak dalej
wojtek 2015-02-27 17:44:18
Zakupiłem maszynę budowlaną z firmy SKY-NET. Maszyna zgodna z opisem, ale czas dostarczenia dwa razy dłuższy niż naumowie. Trudno się do nich dodzwonić
rolnik82 2015-03-08 21:13:49
w ofercje ich firmy znalaslem ciągnik rolniczy od podpisania umowy czekalem aż 35dni na dowoz zetora firma uczciwa ale nie dotrzymuje terminów
2
rolnik26 2015-03-11 08:45:49
mam kilka pytan odnośnie tej firmy gdyż interesuje mnie zakup ciągnika. mój mail aska45671@wp.pl pozdrawiam Dawid
rafi1983 2015-03-13 16:11:43
Witam
zakupiłem od nich koparko-ładowarkę,od czasu podpisania umowy wstępnej praktycznie brak kontaktu a termin dostawy mija.
bielanda15@interia.pl 2015-03-23 13:50:31
Witam tak jak powyżej pisano czas dostawy przekracza ten co na umowie, z tygodniowym opóźnieniem otrzymałem ciągnik john deere pomimo 1500zł rabatu oraz otrzymanych maili z informacją o opóźnieniu stres i nerwy były(niestety)
1
ludas 2015-03-26 08:33:16
Firma nie wywiązuje się z płatności za czynsz i już nie istnieje na Kościuszki w Bydgoszczy
@PISZON 2015-03-26 08:35:31
OD DŁUŻSZEGO CZASU CHODZĘ I DOBIJAM SIĘ DO NICH. MIĘLI SPROWADZIĆ MI KOPARKĘ I TERAZ NIE MA Z NIMI KONTAKTU.
smuki1974@wp.pl 2015-03-28 20:24:17
Witam. Jeśli ktoś z państwa zakupił lub wpłacił zaliczkę na maszynę firmie SKY-NET bardzo proszę o kontakt telefoniczny pod numer : ( usunięte przez administratora )br /> Pozdrawiam
2
Darek 2015-03-30 15:25:58
Jestem w podobnej sytuacji, mój nr telefonu: 500242116
rafalsiupa@wp.pl 2015-03-30 19:31:50
No i tak jak przeczuwałem przekręt, zgarnęli kasę i zwinęli interes.
Zero kontaktu, wysyłali tylko sms że są poza granicami kraju i że dostawa koparko-ładowarki będzie 28-31.03 i żeby przygotować resztę kasy.
Pozostaje tylko zgłosić oszustwo.
arex 2015-03-31 16:42:24
Witam. Ja również wpłaciłem zaliczkę na maszynę. Termin minał 2 tyg temu. Wciąż czekam jednak brak jakiegokolwiek kontaktu z nimi
aro 2015-03-31 17:41:54
dnia 23.02 podpisalem umowe w biurze w bydgoszczy. miesiac poźniej dostalem smsa ze dostaw maszyny odbedzie sie od 27.03 do 31.03. dzis jestem juz 26 dni po terminie planowanej dostawy. moj nr do kontaktu (usunięte przez administratora)
smuki1974@wp.pl 2015-03-31 19:48:47
Panowie zgłaszajcie to na Policję może ich jeszcze dostaną
plocennik1983@wp.pl 2015-03-31 21:00:14
witam ja równiez wplaciłem zaliczke na ciagnik FENDT 309 24.03 dostałem wiadomosc ze zakupiona maszyna bedzie dostarczona w dniach 27-31.03.2015 prosimy o przygotowanie pozostałej sumy a teraz brak jakiegokolwiek kontaktu znimi ja to jutro zgłaszam na policje
gabi 2015-04-03 14:29:35
powidomiona juz jest prokuratura i policja i po swietach bedzie to jeszcze nagłosnione w mediach bo to ludzkie pojecie przechodzi zeby takie dziadostwo było
1
patryk 2016-05-13 20:21:25
nie mam pojęcia czy ta firma istniała/istnieje/zamierza istnieć. Wpadłem tu przez pomyłkę, szukałem warszawskiej firmy o podobnej nazwie. Jednak to miejsce i opinie mnie zaintrygowały :)
Zostaw swoją opinię o Sky-Net Sp. z o.o. - Brzozów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sky-Net Sp. z o.o.