Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Marbud S.C. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe

Pracowałeś w firmie Marbud S.C. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
firma - 2015-02-01 15:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zlodzieje, oszusci i kretacze, uwazajcie bo bedziecie pracowac 3 miesiace za 2tys ,a na koniec wrzuca swoich ludzi
zdjecie uzytkownika
STEFAN - 2015-02-27 10:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK I TU SIE ZGADZAM Z TOBĄ PRACUJE SIE NA CZARNO BEZ REJESTRACJI ZARABIA SIE TE MARNE 2000 TYS A NA KONIEC MÓWIA DO WIDZENIA...
zdjecie uzytkownika
SP - 2015-05-01 17:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma solidna. Praca trudna. Wypłata z poślizgiem ale jest.
zdjecie uzytkownika
aviatorski - 2015-10-11 13:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja słyszałem, że wypłaty to na czas docierają, kumpel trochę robił dla marbuda i nie narzekał, ale widocznie wiecie zależy kto jakie ma priorytety, jemu rodzinka pomagała to nie zwracał uwagi na to, czy kasę ma 2 dni później czy tydzień, chociaż wiadomo, że na wypłatę się czeka jak na nic innego, chyba, że miłość haha :D
zdjecie uzytkownika
PS - 2015-12-25 20:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś sile dzieje w firmie ponieważ za miesiąc listopad i grudzień pracownicy nie dostali wypłaty mimo źe wykonano elewacje w Gliwicach dużo przed terminem.Ludzie nie dostali pieniędzy na Swięta.
zdjecie uzytkownika
bit - 2016-01-05 15:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@PS wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że to pierwsza taka sytuacja. Ciekaw jestem, czy właściciele firmy w jakiś sposób to tłumaczą, czy grają na czas. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zibi - 2016-01-27 10:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że zamieszczono tu parę wpisów od nierobów i pijaków którzy nazywają siebie pracownikami Ja pracuję w tej firmie od 12 lat. Jak przyszedłem do firmy nie znałem zawodu w którym miałem pracować. Zaczynałem jako pomocnik a powoli nabierałem praktyki i po 2 latach byłem już dobrym fachowcem. Od początku byłem zatrudniony na umowę o pracę. Wypłaty były płacone w terminach wcześniej ustalonych. Przez cały okres jak pracuję zdarzyły się opóźnienia chyba ze cztery razy ale były to opóźnienia około tygodnia. Firma płaci za pracę , za urlopy, za zwolnienia lekarskie a w okresie letnim dostajemy napoje. Pod względem BHP jesteśmy wyposażeni w ciuchy robocze i środki ochrony osobistej. A co najważniejsze mamy zapewniony transport samochodami firmowymi z domu do pracy i z pracy do domu. Kilka lat temu właściciele zakupili 3 samochody busy do dowozu pracowników i my z tych samochodów korzystamy. Koszty paliwa i naprawy samochodów zapewniają właściciele firmy. My na dojazdy do pracy i z pracy do domu nie wydajemy ani grosza. Z naszej strony zapewniamy tylko kierowców którymi są nasi koledzy którzy maja prawa jazdy i długoletnie praktyki związane z prowadzeniem samochodów. Wiem z całą pewnością ze jesteśmy ubezpieczeni przed nieszczęśliwymi wypadkami bo mój kolega jak miał wypadek w domu dostał odszkodowanie od ubezpieczyciela. Owszem nie toleruje się w firmie nierobów , pijaków i złodziei . Z takimi pracownikami właściciele firmy się szybko rozstają i te negatywne wpisy chyba od takich pochodzą. Ja ze swej strony oceniam firmę jako bardzo dobrą i dbającą o pracowników.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2016-01-27 10:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bit - 2016-01-05 15:09:08]:
Tobie chyba od picia wódy zlasowało rozum i zapomniałeś że przy wypłacie na koniec listopada dostałeś już zaliczkę na grudzień z informacja od szefa że wypłata za grudzień będzie po świętach.Ale jak przychodzisz po wypłatę zawiany to nie dziwię się że zapomniałeś.Zapomniałeś też że w grudniu pracowaliśmy tylko dwa tygodnie bo już 12 grudnia zjechaliśmy z Gliwic do domu bo już był mróz i nie można nic było robić.
zdjecie uzytkownika
henio - 2016-04-23 20:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej @zibi powiedz co jest grane że tak mocno się tu spieracie? Tam często zdarzają się pracownicy pod wpływem? Ja szukam pracy jako elektryk. Nie wiesz jak jest u was z elektrykami??
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-05-20 22:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widzę @henio atmosfera na forum się uspokoiła. Jeżeli tak to może i w zakładzie jest ok i warto z nimi porozmawiać o pracy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Marbud S.C. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marbud S.C. Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert