brak logo

Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek

Warszawa

Opinie o Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek

wojtek 2011-06-02 12:37:51
witam nie wystawiam tego po zlosci,ale nie jest tak pieknie jak mowia ... Firma ma zasade ze nie daje umow o prace,wstepnie umowa zlecenia,a potem to roznie bywa My robilismy na stadionie narodowym,kiedy to mial miejsce ostatni wypadek smiertelny Zaraz po tym zajsciu odeslano nas do domu i kazano czekac... Czemu? [usunięte przez moderatora] Nas nie stac na czekanie bo kazdy chce zarabiac I wtedy czlowiek dowiaduje sie o nowych rzeczach [usunięte przez moderatora]
xxx 2011-08-04 01:53:17
sa rowni i rowniejsi ...
francik 2012-02-15 07:51:27
To kiedyś była fajna firma,ale teraz się ludziom we łbach poprzewracało [usunięte przez moderatora] Fachowców się nie szanuje tylko [usunięte przez moderatora] wazeliniarzy,ale na szczęście idzie wiosna i z tego co wiem.to co najmniej połowa dobrych ludzi już sobie zaklepało robotę [usunięte przez moderatora] .
1
JACEK 2012-07-29 00:35:03
wojtek - 2011-06-02 12:37:51

witam
nie wystawiam tego po zlosci,ale nie jest tak pieknie jak mowia ...
Firma ma zasade ze nie daje umow o prace,wstepnie umowa zlecenia,a potem to roznie bywa
My robilismy na stadionie narodowym,kiedy to mial miejsce ostatni wypadek smiertelny
Zaraz po tym zajsciu odeslano nas do domu i kazano czekac...
Czemu? [usunięte przez moderatora]
Nas nie stac na czekanie bo kazdy chce zarabiac
I wtedy czlowiek dowiaduje sie o nowych rzeczach
Godzine czlowiek pracuje dla firmy tzn.odliczaja przerwy a to nie Wlochy!!!
[usunięte przez moderatora]
ala.pl 2012-11-14 18:31:27
nie ma sensu zeby kto kolwiek pzrzyjmowal sie do tej pracy poniewaz calowiek [usunięte przez moderatora] od poniedzialku do niedzieli za marne grosze nie ma czasu czlowiek dla rodziny
wafelek 2013-02-04 18:28:17
Myslalem ze to fajna firma ale sie przeliczylem tam zadzi maly panowie odradzam tam prace jak ktos tam bedzie robil to na drugom zmiane i przy betonie. Lepie zarobic mniej a pewno
wojciechwilk1953@o2.pl 2013-02-05 21:10:45
JACEK - 2012-07-29 00:35:03

wojtek - 2011-06-02 12:37:51

witam

nie wystawiam tego po zlosci,ale nie jest tak pieknie jak mowia ...

Firma ma zasade ze nie daje umow o prace,wstepnie umowa zlecenia,a potem to roznie bywa

My robilismy na stadionie narodowym,kiedy to mial miejsce ostatni wypadek smiertelny

Zaraz po tym zajsciu odeslano nas do domu i kazano czekac...

[usunięte przez moderatora]

Nas nie stac na czekanie bo kazdy chce zarabiac

I wtedy czlowiek dowiaduje sie o nowych rzeczach

Godzine czlowiek pracuje dla firmy tzn.odliczaja przerwy a to nie Wlochy!!!

Po drugie jezeli brales zaliczke to przy wyplacie odliczaja Ci 10% sumy ktora brales,ale wczesniej nikt Cie o tym nie uprzedza.

Kazdy szuka oszczednosci,ale wystarczy wczesniej wszystko powiedziec,a nie pozniej czlowiek jest nie milo zaskoczony...
[usunięte przez moderatora] .Na budowie jedna zdezelowana taczka ,kielnie pamiętały późnego Gomułkę i do tego połamane . [usunięte przez moderatora] .Niebawem chyba napiszemy pozew bo tak dłużej być nie może . [usunięte przez moderatora] Wojciech Rachwalski
mgi 2013-04-03 15:21:39
PRZEPRASZAM CHODZI O Nizbud Budownictwo Sp. z o.o.

Poza tym wszystkim, Nizbud Budownictwo Sp. z o.o. jest w stanie likwidacji, więc jak macie jakieś pieniądze do odebrania to szybko szybko
2013-08-25 20:44:49
[usunięte przez moderatora] . na alejach obiecywal zllote gory jesli bedziemy pracowac w niedziele. i co [usunięte przez moderatora]
2013-08-25 22:17:45
l [usunięte przez moderatora] jezdzom merolami. a na czym sie tak dorobili?na naszych garbach. [usunięte przez moderatora] w kazdej pracy placom za kazdom godzine,za przerwy rowniez, a oni nam robolom i tak potrancajom [usunięte przez moderatora]
1
2013-09-09 22:05:15
- 2013-08-25 22:17:45

TO JEST PRAWDA????
jarek 2013-09-09 22:13:25
magi - 2013-04-03 15:05:52

Poza tym wszystkim, Nizbud Sp. z o.o. jest w stanie likwidacji, więc jak macie jakieś pieniądze do odebrania to szybko szybko
[usunięte przez moderatora]
DUCZKI 2013-09-09 22:16:31
xxx - 2011-08-04 01:53:17

sa rowni i rowniejsi ...
[usunięte przez moderatora]
luk 2014-01-31 21:04:15
Leszek to super gość.Tylko otoczony jest bandą bliskich, która gra mu na nosie, i pierdoli dobrą firmę. Biuro nadzór i reszta - wiecie o kim pisze. Pozdrawiam Panie Leszku.
bartek 2014-02-18 22:51:44
Firma jest bardzo zła i złej formie.
wladek s 2014-06-23 23:36:28
Pracowałem w firmie a na koniec zostałem wyrzucony prze kierownika (usunięte przez administratora)
władek s 2014-07-10 20:07:46
Firma może kiedyś była dobra--ale dzięki głupim kierownikom tak jak łukasz .który wszystko zobił odwrotnie na budowie ul Obozowa 16. A rozglądał się za czym innym ---bardzo go interesowali faceci.
władek s
wladek s 2014-07-10 20:12:57
Brał od demnie pomarancze ,bułeczki.itd
jacek 2014-12-15 23:31:01
to jest prawda co napisał władek s
jacek 2014-12-15 23:32:34
W firmie szalał kierownik łukasz
WLADEK S 2014-12-24 22:25:16
Jak pracowałem na Obozowej 16,kierownik Łukasz szalał za mną jak by mógł to by wszedł we mnie,
WLADEK S 2014-12-29 23:30:21
Jak teraz myśle że Łukasz był g---------
bartek 2014-12-29 23:32:39
Władku masz słuszną uwagę Łukasz był dziwnym kierownikiem.
bartek 2014-12-31 22:51:09
W Nizbudzie pracowałem dosyć długo.Mały głupi Rafałem któremu zawsze było żle mało pracy i odesłał na inne kierownictwo a tam trafił jeszcze głupszy kierownik Łukaszek ktory lubił facetów.
zenek 2015-01-21 23:46:53
Firma Nizbud była kiedyś fajną firmą ,w ktorej można było dobrze zarobic.Teraz tylko zarabiają rodzinka prezesa.
HRABIA 2015-04-01 23:31:16
fajna FIRMA ŚMIESZNIE BYŁO NIE DLA MIĘCZAKÓW.
2
swirrr 2015-05-19 15:01:03
witam pracowałem tam w 2006 roku przez 2 lata niestety zrezygnowałem gdyz musiałem wracac do domu moje opinie ludzie ktorzy budowali na ścianie serio bardzo fajni. do Leszka nie mam nic dało się do gadać z nim we wszystkich kwestiach. Mały syf jakich hmmm mało. teraz to nie weim jak jest ale Ząbkowi zrobił szczęki.
damiano 2015-06-09 08:27:27
pracowałem dwa miesiące p.Lis nie wypłaciła kwoty z faktury szybko chcieli się dorobić bez zaplecza finansowego
ouzy 2015-09-19 17:57:40
Kierownictwo ,mysli tylko o juednym,jak zarobić,jak kogos naciagnąc od kogo wziać łapówke,inteligentnych ludzi w kadrze jest pare procent,są tacy kierownicy co nie mają pojęcia o rysunku technicznym, a i niwelator dla nich jest zbyt skomplikowany by go obsłużyć,Firma jak Firma,ale kadra psuje klimat,bez kultury z nogami na biurkach,ogólnie lipa
PIEKARZ77 2015-12-27 12:41:47
JA BARDZO CHWALE TĄ FIRME SA WYPŁACALNI
Rafall 2016-06-30 17:58:34
Pracuje w firmie NIZBUD już dłuższy czas i nie mam powodów do narzekania.
Praca do łatwych nie należy, za to jest odpowiednio nagradzana.
Pracownicy otrzymują umowę o pracę, nikt nie pracuje nielegalnie.
W razie jakichkolwiek problemów można było się jakoś dogadać.
Czytając te wszystkie komentarze Panowie, zastanawiam się czy jest mowa o tej samej firmie.
Pozdrawiam!



adorator 2016-06-30 20:24:52
skoro już piszesz o odpowiednim wynagradzaniu to możesz chociaż podać konkretne stawki alo nawet przybliżone widełki? kierownika robót teraz szukają.
Zostaw swoją opinię o Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek