logo MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

Myślibórz

Opinie o MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

pacjent 2015-12-18 10:08
Koparka to moja pasja, kopię i czuję że zmieniam świat, tu i teraz z ogromną mocą. Im głębsza dziura tym lepiej. Dlatego tak bardzo lubię tutaj pracować. Wszystkim polecam.
felrk 2016-02-07 21:17
Polecam prace w Maldrobudzie. Ja jestem zadowolony i moi kumple też. Wiosną zawsze są nowe przyjęcia do pracy bo firma rozkręca nowe budowy. Bez obaw można się zgłaszać.
1
czesław 2016-02-09 20:23
Popieram tutaj dobrze jest pracować. Maldrobud jest wporzadku.
1
julek 2016-02-10 07:34
Bredzisz kolego jak dziecko
Gwidon 2016-02-28 09:41
Masz rację Antok. Ludziom niskiego pokroju wszędzie jest źle i wszystko im przeszkadza. Im się wydaje, że sytuacja w jakiej się znajdują zależy jedynie od ich przełożonych. Nie są w stanie zrozumieć, że poziom ich życia to przede wszystkim ich wybór, który jest adekwatny do poziomu jaki sobą reprezentują. Każdy człowiek otrzymuje od życia to na co zasługuje swoją postawą i swoimi czynami. Pozdrawiam czytelników :),

Malkontenci głową w górę!
1
Dagmara 2016-02-28 20:29
Maldrobud to porządna firma, która dba o swoich pracowników. Znajomy tam pracuje i sobie chwali. Zresztą inne opinie też to potwierdzają.
1
franek 2016-02-29 10:28
Nie jest to prawdziwe do końca. nie zawsze szef zobaczy że się starasz i nie da ci kasy sprawiedliwie. W maldrobudzie chociaż sa premie za miesiac i za rok. to i tak dużo bo wcześniej w robocie tak nie miałem. Wiadomo mogli by więcej płacic ale i tak wiem że w innych firmach nie jest lepiej. Wszędzie to samo.
1
matuśiek 2016-03-10 12:30
Zapraszam do Sulechowa za 1700zl netto ciężkiej orki po 10 godz dziennie...
trezor 2016-03-19 02:20
Pracuję w Maldrobudzie na dźwigu od kilku dobrych lat i jestem bardzo zadowolony. Mam stawkę 23 zł na godzinę, miesięczną premię uznaniową i roczną trzynastkę. Firma robi podwyżki praktycznie co roku. Nigdzie nie znajdę takich warunków a zaczynałem na łopacie za 8 zł. Tutaj nie ma równej stawki dla wszystkich tylko wedle zasług. Ci niezadowoleni na forum to drobne pijaczki i lenie, którym nie chce się pracować i nic konkretnego nie mają do zaoferowania od siebie. Tak jak ktoś wcześniej napisał - jak jesteś tego wart to kierownictwo w maldrobudzie do zobaczy i doceni, dostaniesz poważną maszynę i dobre warunki płacowe. Ogólnie polecam
1
stefano 2016-03-20 04:53
Ja tam robie na łopacie i nie ma problemu, z nadgodzinami i premią mam na rękę trzy tysie.Brygadziści mają sporo więcej i jeszcze premia roczna. Pracuję od 15 lat i nie myślę o zmianie firmy. Każdy niech patrzy na siebie bo trzeba zafindalać zresztą u każdego prywaciaża tak jest. Komuna dawno się skończyła.
1
rstaweq 2016-03-23 04:36
Popieram pozytywy. Wszędzie znajdzie się ktoś niezadowolony ale to normalne w robocie. Na wakacjach w pięciogwiazdkowym hotelu na Malediwach też nie wszyscy będą Wniebowzięci. Maldrobud to dobry pracodawca, widzę na forum że inni koledzy w większości myślą podobnie.
1
koleś 2016-04-09 00:25
Warszawski oddział Maldrobudu ogłasza nabór do pracy.
1
milo 2016-04-16 16:14
Jedyna firma w mieście
smerfetka 2016-05-22 19:44
To porządna firma.
1
obwarzanek 2016-07-25 19:22
Jako stary pracownik polecam pracę w Maldrobudzie
1
bodzio 2016-07-26 12:54
Bo jesteś stary. A młodzi uciekają hehe
obwarzanek 2016-08-06 07:59
Bodzio, teraz młodzi myślą na krótko do przodu. Wolą robić na czarno bo kasa jest większa na łapę. Zero ubezpieczenia i lat do emerytury. Ja tam wolę uczciwie na jasnych zasadach. Wiem ze tutaj mnie nie wykręcą. Fajni ludzie tutaj pracują
1
salvadoe 2016-09-14 00:57
Wróciłem do Polski po przygodzie w Niemczech. Tam jest bardzo ciężko. Kasa trochę lepsza ale traktowanie pod psem. Na emigracji czujesz się obco i tęsknisz za domem i rodziną. Już nigdy tego nie powtórzę i wszystkim odradzam. Cieszę się że mogę pracować w maldrobudzie. To dobra opcja z perspektywami.
1
felix 2016-09-20 16:11
Słyszałem wiele dobrego o tej firmie. W moich stronach to najlepszy pracodawca w branży. Zresztą w Olsztynie tak naprawdę nie ma innej dobrej firmy budowlanej, w której można by się zaczepić do pracy :(
1
kazio 2016-09-20 22:26
Dużo pracownikow uciekło z firmy wiec biora jak leci. W firmie ogolnie panuje bieda zostali tylko ci ktorzy musza reszta uciekla
1
tygrys 2016-10-06 20:40
Ty pewno nic na tej koparce nie potrafisz i dlatego ciągle zmieniasz he he. widziałem takich operatorów chcą 20 a są warci 2
fragles 2016-10-15 06:48
Super, super, super!!! Właśnie dostałem podwyżkę i jestem bardzo zadowolony. Firma wszystkim pracownikom zrobiła podwyżki zresztą jak co roku. Tylko ciołki nie dostali i dobrze, niech dalej tak bumelują aż w końcu wylecą hi, hi, hi.
1
lolek 2016-10-18 19:27
Ogolnie firma z tych kiepskich. Robota ciezka na starym sprzecie zarobki bez szalu. Traktuja ludzi jak maszyny. Bardzo duzo dziwnych hm zwyczajow np gdy budowa lub inna robota jest np w Szczecinie to za przejazd do miejsca pracy ma placone tylko kierowca. Oczywiscie droga powrotna tagze jest gratiss. Czasami jest sie po 4 godziny za darmo w pracy poniewarz za dojazd nie placa. Płaca od godz 7 do 17. A wiec gdzy budowa znajduje sie kilka nascie km od siedziby firmy mamy wycieczke za darmo. Dziwne
1
hmm 2016-10-18 19:28
@lolek a co dokładniej oznaczają te pieniądze bez szału?
gustlik 2016-11-11 08:41
To solidny pracodawca, patrząc na inne firmy to mladrobud jest spoko. Wiadomo ze ta branza drogowa jest trudna jesli chodzi o warunki zatrudnienia. U nich jest trzymany dobry poziom. Warto polecić.
1
pitia 2016-12-01 20:39
Lolek, dziwne jest to co Ty piszesz. Sorry ale która firma płaci swojemu pracownikowi za czas przed rozpoczęciem pracy? Maldrobud zawiezie Cię do roboty i z tamtąd odbierze za free. Pogadaj lepiej z ludźmi którzy jadą do pracy prywatnym samochodem kilkadziesiąt kilometrów np. Do Szczecina i wydają kilka stów z własnej kieszeni na paliwo.
1
Lolek 2016-12-02 18:53
Powiem tyle ze ciesze sie ze nie musze juz tu pracowac
1
elvis 2016-12-18 20:17
Też pracuję w Warszawskim oddziale i wszystkim polecam.
1
Wachos 2017-01-06 06:48
Sulechów to tragedia. Jeśli nie będziesz biegał wkoło kierowniczka i nie bedziesz kłaniam mu się do pasa to jesteś zwykłym debilem. Tak traktowani są ludzie na tym odcinku . Kierownik to Bóg a ludzie którzy robią swoją robote a nie liżą
2
mimio 2017-01-27 08:36
Maldrobud tondramat nie firma. Lepiej trzymać się z daleka
1
Kwp 2017-01-29 22:25
Zapraszam do wojska zamiast tyrac u typa co wozi sie na waszym garnie sklasa.na start jako szer 2500 plus mieszkaniowka 900zl w sznie.sluzby dodatkowo mundurowka 13stka na urlop 1000na osobe.niech zaczna pseudoprzedsiebiorcy placic normalnie.koles w niemzech na walcu na starcie 18eur za godz a tam mniej zarabiaja firmy na drogach.frajer oplaca troli propsujacych tutaj i liczy na niewolnikow za jalomuzne. Zdrowego rozsadku zycze!
1
Kwp 2017-01-29 22:32
Co za zalosny bajkopisarz.synus prezesa?
2
Kwp 2017-01-29 22:39
W wawce na pewno dostajesz normalne pieniadze.tam nikt za 1600nie pojdzie gdzie medialna zarobkow tam pinad 4500tys! W zmy da 10za godz a zarabia mln.na szczescie PISIS opodatkuje pasozyty kapiralistyczne 45% podatkiem.kpiny takie pieniadze w 21wieku.dorabianie na ludzkiej krzywdzie kiedys za to odpowie prezesik kasa go nie wykupi od sadu Bozego!
1
rewq 2017-02-07 16:18
Mi się podoba praca w tej firmie.
1
alf 2017-02-16 20:04
powiem jedno do dupy firma
jarmark 2017-02-23 16:38
Maldrobud jest spoko
1
Kris 2017-02-24 08:59
Panowie , jak to jest w maldrobudzie gdy młody operator sprzętu ( koparki,ładowarki,prawko kat C,koparko -ładowarki) z małym doświadczeniem chciałby się zatrudnić aby pracować na sprzęcie. Będzie na tym owym sprzęcie pracował? Czy mu naobiecują a pójdzie do łopaty? I jaka stawka jest na początek dla młodego operatora? Proszę aby wypowiadały się osoby z dłuższym stażem w maldrobudzie które naprawdę mają coś do powiedzenia sensownego. Dziękuję
Artur 2017-02-25 00:09
Kris W tej firmie jest jak w każdej. Słabi zarabiają mało i latają na łopacie a ludzie na poziomie klikają w jojstiki za przyzwoitą kasę. Takie fora są nic nie warte bo każdy może wypisywać głupoty. Idź sobie do tej lub innej firmy pogadaj z ludźmi na miejscu i sam się przekonaj jak tobie się powiedzie. Wg mnie wiedzą z forów internetowych jest nic nie warta. A z reszta jak gdzieś ci nie pasi to idziesz do konkurencji i juz.kumasz?
1
:) 2017-02-25 07:30
:)
łopatka 2017-03-04 03:49
Spoko firma, mi się fajnie tutaj pracuje i zarobki z premia są spoko. Fajna ekipa, pozdrawiam kobrę i małysza.
1
qwerty 2017-03-05 19:57
Nie ma czego się czepić. Jest normalnie jak u prywaciarza. Jak komuś nie chce się robić to niech szuka roboty w szatni w kinie a nie w maldtobudzie :)
1
biedrona 2017-03-09 20:03
Wspaniała firma :)
1
piotrek 2017-03-12 06:00
Ja pracuję tu trochę i tez jestem zadowolony. Najbardziej mi się podoba to ze mam normalna umowę o prace i wszysto płacone na czas. Dostaje premie za miesiąc jak wszystko dobrze idzie. Kierownicy tępią pijaństwo i dobrze albo picie albo praca.
1
Iwona 2017-03-14 15:30
@piotrek rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Możesz powiedzieć coś więcej na temat benefitów oferowanych przez MALDROBUD? Chętnie dowiemy się również co najbardziej lubisz w swojej pracy.
2
piotrek 2017-03-26 21:47
W pracy najbardziej lubię pracować i drugie śniadanie.
1
lambada 2017-04-01 02:02
Dobra firma, nie ma co nażekać :)
1
Iwona 2017-04-03 10:11
@lambada a co najbardziej lubisz w pracy w MALDROBUD?
1
lambada 2017-04-08 08:16
Droga Iwono, w pracy w maldrobud najbardziej lubię łykendy.
Iwona 2017-04-10 11:37
@lambada a co sprawia,że uważasz MALDROBUD za dobrą firmę?
kokot 2017-05-23 12:10
Zatrudnili obywateli ukrainy wiec nie dziej sie dobrze w tej formie skoro brakuje miejscowych ludzi do pracy. jeszcze kilka lat i po maldrobudzi niewiele zostanie
Zostaw swoją opinię o MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa - Myślibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa