logo MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

Myślibórz

Opinie o MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

Teresa 2015-09-07 17:57
Przypadkiem zajrzałam na tą stronę. Nie spodziewałam się tak dobrej opinii wśród pracowników maldrobud. Z reguły Polacy to malkontenci, a tutaj jest dużo pozytywów. Ja także popieram zdanie tych zadowolonych. Wiele słyszałam o tej firmie, ma bardzo dobrą renomę i jest ogólnie znana i szanowana. Oby więcej takich polskich firm.
fred 2015-09-15 18:28
Polecam Maldrobud.
bazyl 2015-10-04 06:13
ja sie nie pokusze, moze poźniej
sekret 2015-10-09 15:16
Mnie się podoba. Zostaje co najmniej do emerytury a może pohasam tutaj jeszcze dłużej.
swir 2015-10-25 18:05
Maldrobud jest spoko
wacława 2015-11-24 19:29
Polecam wszystkim pracę w maldrobud. Solidna i silna firma jest perłą Myśliborza i całego regionu. Pracownicy są dobrze traktowani zgodnie z kodeksem pracy w sposób dający możliwość rozwoju zawodowego. Oczywiście nie wszyscy to rozumieją lecz ludzie na poziomie potrafią korzystać z możliwości jakie daje praca w maldrobud.
trolo-lol 2015-11-30 22:44
Pracuje dlugo wiec mam cos do powiedzenia. kasa sie zgadza-czasami hehe 10-tego wyplata zawsze jest a ze firma ma swoja polityke to druga sprawa. prywatna firma wiec koszty tnia jak moga i na czym moga nie zastanawiajac sie ze chytry dwa razy traci. ale skoro ich stac. Jestesm kierowca czekam na premie roczna-jezeli bedzie i sie zwalniam. czas zaczac prawdziwa prace kierowcy na nowszym sprzecie. Pozdrawiam
traktor 2015-12-10 19:37
trolo-lol ma rację! nie ma sensu pracować na starym sprzęcie, ja zawsze zmieniam firmę jak koparka na której pracuję jest starsza niż rok. To normalne. Trzeba być naiwniakiem, żeby robić na dwuletnim szrocie!
mamrot 2015-12-12 11:27
Co ma kierowca do koparki??? Chlopakowi chodzi pewnie o samochody i ciezarowki.. a te sa rozne na "nowszych" jezdza stazy wyjadacze mlodemu nie dadza nic lepszego niz stary LT :)
smar 2015-12-13 07:45
ok!
lllllllaaaasssss 2015-12-17 04:26
Mi bardzo odpowiada praca tutaj. Mogło być lepiej ale jest nienajgorzej. Ciężko rano wstaje się do roboty a po za tym jest wporzadku.
pacjent 2015-12-18 10:08
Koparka to moja pasja, kopię i czuję że zmieniam świat, tu i teraz z ogromną mocą. Im głębsza dziura tym lepiej. Dlatego tak bardzo lubię tutaj pracować. Wszystkim polecam.
felrk 2016-02-07 21:17
Polecam prace w Maldrobudzie. Ja jestem zadowolony i moi kumple też. Wiosną zawsze są nowe przyjęcia do pracy bo firma rozkręca nowe budowy. Bez obaw można się zgłaszać.
czesław 2016-02-09 20:23
Popieram tutaj dobrze jest pracować. Maldrobud jest wporzadku.
julek 2016-02-10 07:34
Bredzisz kolego jak dziecko
Gwidon 2016-02-28 09:41
Masz rację Antok. Ludziom niskiego pokroju wszędzie jest źle i wszystko im przeszkadza. Im się wydaje, że sytuacja w jakiej się znajdują zależy jedynie od ich przełożonych. Nie są w stanie zrozumieć, że poziom ich życia to przede wszystkim ich wybór, który jest adekwatny do poziomu jaki sobą reprezentują. Każdy człowiek otrzymuje od życia to na co zasługuje swoją postawą i swoimi czynami. Pozdrawiam czytelników :),

Malkontenci głową w górę!
Dagmara 2016-02-28 20:29
Maldrobud to porządna firma, która dba o swoich pracowników. Znajomy tam pracuje i sobie chwali. Zresztą inne opinie też to potwierdzają.
franek 2016-02-29 10:28
Nie jest to prawdziwe do końca. nie zawsze szef zobaczy że się starasz i nie da ci kasy sprawiedliwie. W maldrobudzie chociaż sa premie za miesiac i za rok. to i tak dużo bo wcześniej w robocie tak nie miałem. Wiadomo mogli by więcej płacic ale i tak wiem że w innych firmach nie jest lepiej. Wszędzie to samo.
matuśiek 2016-03-10 12:30
Zapraszam do Sulechowa za 1700zl netto ciężkiej orki po 10 godz dziennie...
trezor 2016-03-19 02:20
Pracuję w Maldrobudzie na dźwigu od kilku dobrych lat i jestem bardzo zadowolony. Mam stawkę 23 zł na godzinę, miesięczną premię uznaniową i roczną trzynastkę. Firma robi podwyżki praktycznie co roku. Nigdzie nie znajdę takich warunków a zaczynałem na łopacie za 8 zł. Tutaj nie ma równej stawki dla wszystkich tylko wedle zasług. Ci niezadowoleni na forum to drobne pijaczki i lenie, którym nie chce się pracować i nic konkretnego nie mają do zaoferowania od siebie. Tak jak ktoś wcześniej napisał - jak jesteś tego wart to kierownictwo w maldrobudzie do zobaczy i doceni, dostaniesz poważną maszynę i dobre warunki płacowe. Ogólnie polecam
stefano 2016-03-20 04:53
Ja tam robie na łopacie i nie ma problemu, z nadgodzinami i premią mam na rękę trzy tysie.Brygadziści mają sporo więcej i jeszcze premia roczna. Pracuję od 15 lat i nie myślę o zmianie firmy. Każdy niech patrzy na siebie bo trzeba zafindalać zresztą u każdego prywaciaża tak jest. Komuna dawno się skończyła.
rstaweq 2016-03-23 04:36
Popieram pozytywy. Wszędzie znajdzie się ktoś niezadowolony ale to normalne w robocie. Na wakacjach w pięciogwiazdkowym hotelu na Malediwach też nie wszyscy będą Wniebowzięci. Maldrobud to dobry pracodawca, widzę na forum że inni koledzy w większości myślą podobnie.
koleś 2016-04-09 00:25
Warszawski oddział Maldrobudu ogłasza nabór do pracy.
milo 2016-04-16 16:14
Jedyna firma w mieście
smerfetka 2016-05-22 19:44
To porządna firma.
obwarzanek 2016-07-25 19:22
Jako stary pracownik polecam pracę w Maldrobudzie
bodzio 2016-07-26 12:54
Bo jesteś stary. A młodzi uciekają hehe
obwarzanek 2016-08-06 07:59
Bodzio, teraz młodzi myślą na krótko do przodu. Wolą robić na czarno bo kasa jest większa na łapę. Zero ubezpieczenia i lat do emerytury. Ja tam wolę uczciwie na jasnych zasadach. Wiem ze tutaj mnie nie wykręcą. Fajni ludzie tutaj pracują
1
salvadoe 2016-09-14 00:57
Wróciłem do Polski po przygodzie w Niemczech. Tam jest bardzo ciężko. Kasa trochę lepsza ale traktowanie pod psem. Na emigracji czujesz się obco i tęsknisz za domem i rodziną. Już nigdy tego nie powtórzę i wszystkim odradzam. Cieszę się że mogę pracować w maldrobudzie. To dobra opcja z perspektywami.
felix 2016-09-20 16:11
Słyszałem wiele dobrego o tej firmie. W moich stronach to najlepszy pracodawca w branży. Zresztą w Olsztynie tak naprawdę nie ma innej dobrej firmy budowlanej, w której można by się zaczepić do pracy :(
kazio 2016-09-20 22:26
Dużo pracownikow uciekło z firmy wiec biora jak leci. W firmie ogolnie panuje bieda zostali tylko ci ktorzy musza reszta uciekla
1
tygrys 2016-10-06 20:40
Ty pewno nic na tej koparce nie potrafisz i dlatego ciągle zmieniasz he he. widziałem takich operatorów chcą 20 a są warci 2
fragles 2016-10-15 06:48
Super, super, super!!! Właśnie dostałem podwyżkę i jestem bardzo zadowolony. Firma wszystkim pracownikom zrobiła podwyżki zresztą jak co roku. Tylko ciołki nie dostali i dobrze, niech dalej tak bumelują aż w końcu wylecą hi, hi, hi.
lolek 2016-10-18 19:27
Ogolnie firma z tych kiepskich. Robota ciezka na starym sprzecie zarobki bez szalu. Traktuja ludzi jak maszyny. Bardzo duzo dziwnych hm zwyczajow np gdy budowa lub inna robota jest np w Szczecinie to za przejazd do miejsca pracy ma placone tylko kierowca. Oczywiscie droga powrotna tagze jest gratiss. Czasami jest sie po 4 godziny za darmo w pracy poniewarz za dojazd nie placa. Płaca od godz 7 do 17. A wiec gdzy budowa znajduje sie kilka nascie km od siedziby firmy mamy wycieczke za darmo. Dziwne
1
hmm 2016-10-18 19:28
@lolek a co dokładniej oznaczają te pieniądze bez szału?
gustlik 2016-11-11 08:41
To solidny pracodawca, patrząc na inne firmy to mladrobud jest spoko. Wiadomo ze ta branza drogowa jest trudna jesli chodzi o warunki zatrudnienia. U nich jest trzymany dobry poziom. Warto polecić.
pitia 2016-12-01 20:39
Lolek, dziwne jest to co Ty piszesz. Sorry ale która firma płaci swojemu pracownikowi za czas przed rozpoczęciem pracy? Maldrobud zawiezie Cię do roboty i z tamtąd odbierze za free. Pogadaj lepiej z ludźmi którzy jadą do pracy prywatnym samochodem kilkadziesiąt kilometrów np. Do Szczecina i wydają kilka stów z własnej kieszeni na paliwo.
Lolek 2016-12-02 18:53
Powiem tyle ze ciesze sie ze nie musze juz tu pracowac
1
elvis 2016-12-18 20:17
Też pracuję w Warszawskim oddziale i wszystkim polecam.
Wachos 2017-01-06 06:48
Sulechów to tragedia. Jeśli nie będziesz biegał wkoło kierowniczka i nie bedziesz kłaniam mu się do pasa to jesteś zwykłym debilem. Tak traktowani są ludzie na tym odcinku . Kierownik to Bóg a ludzie którzy robią swoją robote a nie liżą
2
mimio 2017-01-27 08:36
Maldrobud tondramat nie firma. Lepiej trzymać się z daleka
1
Kwp 2017-01-29 22:25
Zapraszam do wojska zamiast tyrac u typa co wozi sie na waszym garnie sklasa.na start jako szer 2500 plus mieszkaniowka 900zl w sznie.sluzby dodatkowo mundurowka 13stka na urlop 1000na osobe.niech zaczna pseudoprzedsiebiorcy placic normalnie.koles w niemzech na walcu na starcie 18eur za godz a tam mniej zarabiaja firmy na drogach.frajer oplaca troli propsujacych tutaj i liczy na niewolnikow za jalomuzne. Zdrowego rozsadku zycze!
1
Kwp 2017-01-29 22:32
Co za zalosny bajkopisarz.synus prezesa?
2
Kwp 2017-01-29 22:39
W wawce na pewno dostajesz normalne pieniadze.tam nikt za 1600nie pojdzie gdzie medialna zarobkow tam pinad 4500tys! W zmy da 10za godz a zarabia mln.na szczescie PISIS opodatkuje pasozyty kapiralistyczne 45% podatkiem.kpiny takie pieniadze w 21wieku.dorabianie na ludzkiej krzywdzie kiedys za to odpowie prezesik kasa go nie wykupi od sadu Bozego!
1
rewq 2017-02-07 16:18
Mi się podoba praca w tej firmie.
alf 2017-02-16 20:04
powiem jedno do dupy firma
jarmark 2017-02-23 16:38
Maldrobud jest spoko
Kris 2017-02-24 08:59
Panowie , jak to jest w maldrobudzie gdy młody operator sprzętu ( koparki,ładowarki,prawko kat C,koparko -ładowarki) z małym doświadczeniem chciałby się zatrudnić aby pracować na sprzęcie. Będzie na tym owym sprzęcie pracował? Czy mu naobiecują a pójdzie do łopaty? I jaka stawka jest na początek dla młodego operatora? Proszę aby wypowiadały się osoby z dłuższym stażem w maldrobudzie które naprawdę mają coś do powiedzenia sensownego. Dziękuję
Artur 2017-02-25 00:09
Kris W tej firmie jest jak w każdej. Słabi zarabiają mało i latają na łopacie a ludzie na poziomie klikają w jojstiki za przyzwoitą kasę. Takie fora są nic nie warte bo każdy może wypisywać głupoty. Idź sobie do tej lub innej firmy pogadaj z ludźmi na miejscu i sam się przekonaj jak tobie się powiedzie. Wg mnie wiedzą z forów internetowych jest nic nie warta. A z reszta jak gdzieś ci nie pasi to idziesz do konkurencji i juz.kumasz?
:) 2017-02-25 07:30
:)
Zostaw swoją opinię o MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa - Myślibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MALDROBUD Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa