brak logo

Madera Sp. z o.o. Sp.k.

Gdynia

Opinie o Madera Sp. z o.o. Sp.k.

golfik 2014-11-11 20:14
Prezes we własnej firmie jest prokurentem
To wszystko mówi
brać od nich kasę przed robota
panie mareczku nie wstyd panu?????
Nie wstyd tych klamstw? ???
znajomy 2014-11-12 07:34
czy ktoś wie gdzie oni teraz budują?
i kto jest u nich kierownikiem budowy?
z góry dziekuje za informacje
porażka 2014-11-12 14:00
to wszystko to jedna wielka porażka
i s ściema
murach 2014-11-13 23:57
Panie prokurencie kiedy zaległe pieniądze?
dostawca 2014-11-15 17:52
Pole golfowe zaliczone
a kasy obiecanej nie ma
poszła na nowe kije?
2
plytkarz 2014-11-17 17:08
Nixpol czy madera
co sami ludzie
te same schematy
nic nowego
długi są
zamkną vi będzie inna firma
zobaczycie
plytkarz 2014-11-19 05:50
O się na słuchałem w tej pracy o zarządzie
zrobili się prokurentami we własnej firmie
co to znaczy?
Kazdy wie
kiedy mi pan zapłaci panie wiącek?
Czy znowu ktoś panu coś potrącił?
Może skoro wciąż ktoś coś zabiera to znaczy ze nie dorósł pan do tej funkcji
może warto zająć się zawodowo golfem?
Tak może Pan nikogo nie osz.......
co pan myśli?
znajomy 2014-11-25 19:11
Od dawna brak funkcjonują
na krzywdzi e podwykonawców
kiedyś ich po zamykają
kwestia czasu
znajomy 2014-11-25 19:11
Od dawna brak funkcjonują
na krzywdzi e podwykonawców
kiedyś ich po zamykają
kwestia czasu
miesiu 2014-12-13 19:54
Panowie daleko od tej firmy
daleko
tak jak dołek od dołka
co ta za człowiek, ??
Zły przebiegnrzfły
1
janek 2015-02-26 08:06
szukam ludzi którzy zostali oszukani przez ta firmę
chce złożyc pozew zbiorowy do sadu
i wreszcie zakończyć dziłalnośc tych o....ów i z....ji.
proszę o kontakt
1
zenen 2015-03-02 11:25
cześć znam kilka takich firm
wiem że coś tam próbują działać
ale wiącek ma firmę komandytową
trudno coś mu zabrać
ale próbują
pracownik 2015-03-04 07:44
stary nie jestes jedyny który chce odzyskać swoje pieniadze
ustaw sie w kolejce
miała by pewnie z 50 metrów
to zły człowiek
przebiegły
murarz 2015-04-09 09:18
zle sie dzieje w tej firmie kasy brak na czas tylko obietnice i obietnice i obietnice a kasy jak nie mam tak nie ma,prokurent to jest niezły osz........
osukany 2015-06-23 14:12
mnie tez oszukali, ten nixpol na czele z Więckiem i Dobrzyńska , to zorganizowana grupa Madera, Dracon, Etmal, hotel wieniawa wszędzie te same osoby . Najwyższy czas poinformować odpowiednie organa i dobrać im się do skóry.
dostawca 2015-08-09 11:44
obawiam sie ze takich osób jest wiele,dziłałają dokładnie wten sam sposób
bazują głównie na oszukiwaniu podwykonawców,mają tez tam niejakiego pana wawrzyniaka to dopiero cwaniak oraz jankowski ich kierownik
szanowni państwo proszę byśmy sie skrzykneli i wspólnie zajeli sie sprawą i wpsołnym wnioskiem do prokuratury,trzeba w końcu wyciac ten wrzód i spowodowac by ci panstwo znależli sie tam gdzie ich miejsce czyli w wiezieniu.....
prosze o informacje gdzie i na jakich budowach oszukali ludzi bo sznowni panstwo zdajecie sobie sprawe ze ci cwaniacy sa prokurentami w swoich firmach
to nie przypadek,jest to celowe dzialanie majace na celu minimalizacje ryzyka w oszustwach i ludzie na boga trzymajacie sie od tych band.... z daleka
miki 2015-08-22 11:01
czyli nadal tak samo,cwaniaczki pokroju miazka i jego wspólniczki góra, ale to stan chwilowy,bo kiedys zapewne to sie skończy,żle dla nich jak sadze,bo to banda oszustów i cwaniaków, tylko ludzi szkoda,panie miazek wstydz sie pan chociaz znajac pana wałki ze wstydu jest pan wyzuty, tego ze nie zpłacił pan za to co robiłem jest tylko odroczone w czasie,kiedys postawie na hutniczej 51 transparet
-ludzie uwaga przestrzegam przed firma madera
podwykonawca 2015-08-22 11:11
panie wiacek zrobił pan kiedys bilans czy tez liste firm które pan oszukał?co pan widzi golac sie rano? twarz oszusta i cwaniaka i co jeszcze? realizował pan jakąs budowe nie wywalajac kogos w kosmos?np tak jak w hotelu wieniawa? zdarzyło sei panu takie fair zachowanie?nie sadze,byc moze jak stawiał pan jakis mały garaz i ktos znajac was zarzadał pieniedzy przed podjeciem pracy,bede do konca zycia ostrzegał ,jezdził po waszych budowach i ostrzegał ludzi przed wami, na polu golfowym sa zasady niestety w waszym zyciu zawodowym jest tylko jedna-BRAK ZASAD
ludzie zadajacie od nich pieniedzy przed praca,bo bedziecie czekac jak ja,od zakonczenia budowy hotelu wieniawa.
wstyd panie wiacek wstyd
podwykonawcy 2015-08-25 15:42
proszę o informacje na temat tej firmy,budowaliśy im dom w gdyni i do dzisiaj nie zaplacili za prace,pora skonczyc z tym procederem
wszelkie dane na adres jakub579@onet.pl,za info sie odwdziecze,potrzeba stanowczych działań z tym towarzystwem
mistrz lajków 2015-08-31 14:51
Może by ktoś podrzucił czy wszystkim nie płacą czy tylko "wybranym"?! Ludzie mieli umowy z Maderą? jak sytuacja wygląda obecnie?
2
jerzyb_ 2015-09-21 07:13
szanowni państwo
pisanie pism ze cos zrobiono nie tak jest ich chcwytem stosowanym od lat,maja byle jakich inz którzy za pare złoty robia to co im kaze prokurent wiecek i jego kolezanka, jest to metoda tak ochydna jak metoda na "wnuczka" gdzie wyludza sie pieniadze,to podobny proceder podparty kwitami ze cos zrobiono zle
zapewniam wam iz nikt nigdy nie otrzymał kwot wynikajacych z umów,nigdy
jest to firma która w swoim zamiarze ma oszustwo wspolpracujace z nimi firmy
panie i panowie nigdy z ta firma,albo pieniadze brac przed praca
stary wyjadacz... 2015-11-29 21:58
czemion - wszystko napisano - ta "firma"...to jedna wielka masakra. I racja - raczej nikt nie odzyska wszystkiego.Tylko wspólnie można coś zdziałać - ale żeby tak się stało, to najpierw ktoś musi dać ogłoszenie w jakiejś ogólnopolskiej gazecie, że szuka podwykonawców tej "firmy", którzy nie otrzymali swoich pieniędzy...
janko 2015-11-29 22:03
:)
"Mamy przyjemność pochwalić się, iż nasza prokurent Elżbieta Pohl-Duczmal za swoją działalność w Hotelu SPA Wieniawa, została nagrodzona statuetką Polskiej Lwicy Biznesu 2015r w kategori Turystyka i Hotelarstwo. Tytuł ten przyznawany jest przez prestiżowy magazyn LAW BUSINESS QUALITY. "
jerzyk 2016-02-29 16:03
dzisiaj wszystko można kupic nawet jakis tam tytuł w mało znaczacym wydawnictwie
jak jest z madera to zapytajcie w osiu koło tucholi w pewnych znanych zakąłdach miesnych był tam GW,zapytajcie firm które tam pracowały co o nich sadzą,a wszystko bedzie jasne prokurencie,jak ktos ma za duzo pieniedzy to moze dla tej firmy pracowac,w koncu mamy wolny kraj,ja znam ludzi którzy do dzisiaj nie otrzymali pieniedzy pod pozorem jakis zapisów umowy
informatyk 2016-04-11 19:23
Swego czasu pani prokurent Elżbieta, kobieta sukcesu, posiadała taki arkusz w excelu w którym już na etapie wstępnych kalkulacji inwestycji zapisywała komu nie zapłaci żeby wyjść na swoje. Strzeżcie się ludzie tych oszustów
informatyk 2016-04-11 19:28
takich jak wasza firma są całe dziesiątki, na każdej jednej budowie kogoś wydymali
wydymany 2016-04-14 08:15
drodzy państwo jak widze ten proceder kwitnie nadal,nie rozumiem dlaczego nikt nie ostrzega ich potencjalnych podwykonawców przed tymi ludzmi,przeciez to nie moze trwac nieskończenie długo, kazdy ma swoje prawa i za wykonana prace i poniesione koszty nalezy sie zapłata,ja moge obiecac iz od teraz tak długo jak sie da bede przestrzegał przed tymi oszus...........bede jezdził po ich budowach rozwieszał transparenty z tresica UWAGA OSZU.....
moze skrzykniemy sie wszyscy i wreszcie zgłoscimy sprawe do prokuratury bo słusznie ktos zauważył jest to ich znak rozpoznawczy,dlatego szukaja firm z coraz dalszych zakątków polski,oni dziłałają w zamiarze niezapłacenia pod byle jakim powodem,jest to ich sposób na wygrywanie przetargów za najnizsza cena bowiem wkalkulowane maja takie sprawy,tj nierozliczanie sie pod byle pretekstem z podwykonawcami najgorsze jest to ze zdawało by sie przyzwoicie ludzi ( kier budow) legimityzuja to swoim działaniem
pokrzywdzony 2016-05-18 13:21
Wiem gdzie budują
1
JERZYK 2016-06-20 13:52
SZOK SZOK SZOK SZOK SZOK
JAK TAK MOŻNA????????????????
1
qwe 2016-06-30 18:51
Czytając co poniektóre opinie, odnoszę wrażenie, że pisze to jedna-dwie osoba/y, która na dodatek nie potrafi zrozumiale się wysłowić. Nigdy się nie interesowałem tą firma, ale z punktu osoby neutralnej wygląda to co najmniej dziwnie. Być może się mylę, ale skoro firma nie zapłaciła to chyba musi mieć argumenty. Może inwestorzy też wyciągają konsekwencje za źle zrobione prace od generalnego wykonawcy? Czas pokaże.
2
ilona 2016-07-29 17:32
w SPA swoim klientom moze chce jak najlepiej ale to gowno prawda... oszukuje, klamie wszytsko jak najtanszym kosztem.
3
ilona 2016-07-30 18:01
tak, na umowe zlecenie i na pelen etat :)
szukaj na olx
2
ilona 2016-07-30 18:14
napisz do nich, chcesz pracowac z oszustka to Twoja sprawa ale lepiej zebyś sie nie przejechal.
zaraz jeszcze bedziesz placic za zaginiona swieczke...
3
lukas 2016-07-30 18:31
tripadvisor- opinie, wyrwane kartki z księgi gości swiadcza same za siebie, w innych hotelach nawet te zle opinie sa zostawiane. a jesli chodzi o madere:
-wymyslone dodatkowe koszty
-brak terminow wypłat
zenada
2
Aśka 2016-08-02 22:49
W SPA też tak oszukuje jak to robiła w Maderze i Nixpolu?
1
ilona 2016-08-12 16:22
Aśka - z tego co slyszałam mowi jedno a robi drugie...jest poprostu gołoslowna... proponuje nagrywac z nia umowy slowne zawarte...
2
Marcin 2016-08-22 11:57
Jeśli myślicie, że ktoś poda Wam informacje dotyczące umowy to się mylicie :D. Kobiecina zabezpieczyła się w umowie tajemnicą. Chyba, że ktoś nieoficjalnie będzie chciał się spotkać i porozmawiać. Życzę powodzenia :)
1
pracownik 2016-09-03 08:55
jak zawsze dno jak zwykle u prezesa więcka , dymanko dymanko dymanko,jak masz chce miec problemy z wypłatami i zszargane nerwy to mozesz ale pamietaj mowilismy,jest to typowy cwaniak by nie rzecz zło.............. w kolorowym sweterku, poczytajcie i popytajcie w gdyni to wszysto wam sie rozjasni
madera to spolka ktora nie placi nikomu, no moze na poczatku by zachecic,obstawili sie kilkoma cwanymi kierownikami i osz................. prosze na nich uwazac i to bardzo
4
lukas 2016-09-12 12:38
@klaudia- chcesz sie dowiedzieć jak tam jest to sie tam zatrudnij... zobaczysz kto tu bedzie mial zszargane nerwy... a jak nie odpowiada Ci Madera idz do spa wieniawa
1
Emanul 2016-09-12 13:33
Daj spokój, od razu zszargane, przecież to nieprawda jest, posłuchaj innych ludzi, oni przecież wiedzą jak jest
1
magdaleniaimichał 2016-11-16 07:32
szanowni panstwo.pracowałem swego czasu w maderze,mialem bezposredni kontakt z wiackiem i wiem jak jest,to wszystko co pisza na temat tej firmy to prawda,ludzie uwazajcie na nich bo sa cwani i bez skrupułow, nie moga znalezsc podwykonawcow poniewaz kazdego wala w rogi i to mocno,wszyscy pracuja z nimi raz góra dwa, nie warto sZargac nerwów, nie wiem jakim cudem jeszcze istnieja
opinie maja fatalne ale sami na nie zapracowali i tyle,odradzam zadawanie sie z tymi osz.....................
1
janusz 2016-11-24 09:20
nadal dymaja?podwykonawców i pracownikoów? nic sie nie zmieniło jak sadzimy taka polityka firmy
pan prokurent nie zaszczepił w działalnosci firmy zasad z pola golfowego, a szkoda,
panie prokurent kiedys zło które pan wyrzxadził innym ludziom powróci do pana bo swiat mimo wszystko jest sprawiedliwy
3
podwykonawca 2016-12-06 09:16
Nie zgadzam się z resztą opinii. Może to kwestia zmian w zarządzie ale robiłem dla nich przy ostatnich dwóch zleceniach i zero problemów z umową, płatnościami czy materiałem.

5
były kolega 2016-12-23 12:18
a wiec wiecek juz nie jest w zarzadzie? to dziwne chyba ze ktos wpisany jako podwykonawca to ktos z firmy madera wpisal by ocieplic wizerunek,ale tu nie ma co ocieplac drodzy moi
ale gdyby byl to panie wiecek wszystkeigo w nowym roku ,bedzie lepszy napewno jak nie dla pracowników i podwykonawców to dla pana napewno, prawda ? zycze osiemnastu dołków a o tym dolach które pan kopie pod innymi to niech pan sobie głowy nie zaprzata panie prokurencie, nie warto psuc sobie humoru i dobrego samopoczucia pozdrawiam goraco i zycze samych naiwnych ludzi w pana otoczeniu
takich lepiej sie dym.....
5
KTOŚ 2017-01-22 00:00
Teraz kończą Hotel Skipper w Rewie. Ciekawe ile tam uwalili wykonawców. W końcu taka ich polityka. Zatrudniają gówniarza, dopiero robiącego studia, nie mającego zielonego pojęcia o niczym innym niż ślepo wykonując polecenia innych durni. Tak Panie Szymonie - to o tobie! Obiecuje, że jeszcze się spotkamy, a wówczas ciekawe komu będzie wesoło.

Drodzy wykonawcy, jeżeli nie daj Boże zaryzykujecie i będziecie podejmować z nimi współpracę - wpiszcie odpowiednie warunki na zleceniu czy umowie, które pozwolą wam łatwo odstąpić od umowy z winy zlecającego. TAKA DOBRA RADA.

PS. Panie prokurencie, ładnym AUDI jeździsz. Ciekawe jak długo ..........

10
kolega 2017-02-25 13:21
firma i własciciele maja same dlugi i jeszcze mowia to osoba ktorym nie powinni i roznosi sie to po firmie... sprawy w sadzie dlugi nie zaplacone a wszytsko to przez chytrość!!
8
PRACOWNIK 2017-03-06 16:52
to nie przez chytrosc a przez oszustowo to ich sposób działania od lat,dymac ile wlezie wdszystkich i wszystko to pan w sweterku ten od grania w golfa sam kiedys wpadnie w dziure z której nie wyjdzie
OSTRZEGAM PRZED KONTAKTAMI Z TA FIRMA , TO FIRMA KTÓRA ZERUJE NA INNYCH I Z TEGO ZYJA
PANIE PROKURENCIE NADAL DYMASZ LUDZI TAKI TWOJ STYL DZIAŁANIA I JAK WIDZE TWOICH LUDZI
NICZEGO SIE NIE NAUCZYLES W CIAGU ZYCIA MIANOWICIE TEGO ZE KARMA WRÓCI DO WAS
JAK MOZESZ GOLIC SWOJA TWARZ KAZDEGO RANKA? NIE WSTYD TOBIE ANI TROCHE?ANI CIUT CIUT?
11
firma murarska 2017-03-24 18:26
.........ponownie problemy z platnościami i cos w czym sa dobrzy w odwracaniu kota ogonem...jestem przykladem tego ze nie słuchałem ludzi i nie wierzyłem opinia tu zawartym a to byl moj bład,do dzisiaj nie otrzymałem pieniedzy za prace które wykonalem jak mozna byc takim skur.................panie i panowie? to zakrawa na ironie losu ze dałem sie wydym.......tym ludziom,przyzekam ze odtad bede jezdzil i ostrzegał ludzi by z nimi nie pracowali - tak jak w rewie
8
podwykonacy 2017-04-27 08:31
nie pracowac dla nich ........nie zadawac sie nie komunikowac bo zel na tym wyjdziecie
taka nasza rada jako byłych podwykonawców
3
Jarecki 2017-06-27 22:40
Witam wiecie co to nowe madero w biedronce z nowym dozowaniem to takie badziewie że szkoda gadać nie wiem czy wy nie macie działu department of testers czy nie testujecie swoich produktów
nie pytacie się zwykłych użytkowników o opnie a to jest BARDZO DUŻY BŁĄD bo ten konsument na końcu daje wam pracę POWODZENIA
P.S Nie jestem konkurencją ani nic w tym rodzaju

Pozdrawiam pikap953@interia.pl
Zostaw swoją opinię o Madera Sp. z o.o. Sp.k. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Madera Sp. z o.o. Sp.k.