brak logo

Marpol S.A. Sp.k.

Ignatki

Opinie o Marpol S.A. Sp.k.

tatarak 2015-04-15 23:47
Czy ktoś może udzielić informacj na temat atmosfery, zarobków. Jak wygląda praca na produkcji
34
Robol 2017-05-04 13:27
Praca w systemie czterobrygadowym,czyli pracujesz siedem dni(!!)z rzędu po osiem godzin na trzy zmiany...Jeden weekend w miesiącu wolny.Za nadwyżkę dniowek ci nie zapłacą(dni do odebrania,kiedy im sie spodoba to Cię wyślą na wolne hehe).Atmosfera zatruta i nie mowa tu tylko o poganianiu przez wyższy szczebel(ciągle robisz za malo
14
PRACOWNIK 2017-06-28 15:56
Zapomniales dodac o fałszowaniu list płac i obecnosci z powodu 7 dniowego cyklu pracy.
11
7dni 2017-07-21 06:06
Jest premia uznaniowa. I jest ona zależna od humoru pani dr, jak baba z okresem. Raz ma humor raz nie. Zapieprzasz 7 dni z rzędu, 3 weekendy, jak trzeba to i w święta i dostajesz dni do odebrania. I to, jak ktoś napisał, odbierasz wtedy kiedy ci dadzą, a nie kiedy chcesz. A te na górze dostają premię za sprzedaż, gdzie to my "robole" na to wszystko pracujemy. I ciągle mało.
9
Seven days 2017-08-08 16:56
Dramat. Wyzysk i upokorzenie na dodatek ciągle mało mało i mało. Ewentualnie szybciej ,szybciej i szybciej.
6
hej 2017-08-17 16:06
Radzę omijać szerokim łukiem. Praca 7 dni z rzędu, zarobki bardzo słabe. Spora rotacja pracowników. Za pomyłki które niestety się zdarzają (jesteśmy tylko ludźmi) tracimy premię. Jest wiele innych ciekawszych miejsc pracy. Deficyt na pracownika jest praktycznie wszędzie, na szczęście mamy w czym wybierać :)))
7
Dobra rada 2017-08-30 06:44
Ten zakład to patologia.Pani J.Z. zatrudnia ludzi z okolic miejsca z ktorego pochodzi i ich faworyzuje.Kariera zawodowa polega na ilosci donosów na kolegow z ktorymi sie pracuje.Liczne błedy Pana zastepcy.Srednia pensja to ok 2700plnow zakladajac ze dostanie sie cała premie.Mozna sie starac o ryczałt na paliwo na dojazd do pracy ale to jest luksus dla ludzi z poza Białegostoku.Morale zakładu zerowe.Z tego co widze długo tu nie popracuje.Konczac moja opinie ODRADZAM UCIEKAC i NIE PATRZEC W KIERUNKU PŁOTU GDZIE ZNAJDUJE SIE OGŁOSZENIE FIRMOWE
9
pracownik 2017-09-23 11:28
Witam
Przypadkowo dowiedziałem się o forum na temat firmy Marpol i bardzo zaciekawiły mnie opinie pracowników lub byłych pracowników.Jako nieliczny pracuję w tym zakładzie ponad 15 lat, jestem zwykłym pracownikiem na produkcji i znam od podszewki wszystkie kulisy ,zawirowania i rozwój tej firmy.Na własne oczy widziałem jak pnie się w górę ,jak się rozwija i jak zmieniali się ludzie pracujący w tej firmie.Sprzedaż wzrost dochodów wdrazanie nowych technologii ,rotacja pracowników,wymagania stawiane w kazdym roku wzgledem pracowników wszystko to dane mi było obserwować w ciągu tych lat ...i dlatego moge wypowiedzieć się na temat tej firmy.../Pracownicy jak w kazdej zapewne firmie mają różne odczucia i opinie....Podstawowa rzecz NIGDY nie było opóżnienia czy zaległości z wypłatami ,czy za rządów byłego prezesa czy za rządów obecnej pani prezes,nastepna pozytywna sprawa to ubrania robocze ,obuwie/chociaż ja przez 10 lat nie otrzymałem nowego obuwia i nikokogo to nie interesowało w szczególności pana dyrektora// ale ogólnie te sprawy są zawsze w tej firmie na tak,warunki sanitarne itd są na bardzo przyzwoitym poziomie /stołowka .szafki śniadaniowe ,lodówka.itd/ nie ma ściemy...sciema zaczyna się oczywiscie względem zarobków ,wydajności,zaangazowania,układów,dotacji,premii,podwyżek rozliczeń systemu 4-brygadowego i podejscia do pracownika.Ja osobiście dorobiłem się pracując w tej firmie ....niezłego auta,mieszkania pow,130m2, i co rok wyjezdżam na Cypr ew.do Maroka/o/ do Japonii na gRENLANDIĘ OGÓLNIE GDZIE MI SIE PODOBA....nawet na księzyc..raz na jakis czas zabiorą pracownikowi premię,ale to szczegół bo człowiek nie moze być nieomylny -oczywiscie są tacy co nigdy im nie zabierają premii/-TO TYLKO szczegół / jestem szeregowym pracownikiem tej firmy który uuuuu od ponad wielu lat nie dostał podwyżki,/chyba za to że przez 15 lat byłem aż.....4 razy na zwolnieniu lekarskim/ no ale firma non stop się rozwija i przynosi dochody /w opini niektórych nie wiadomo skąd bo pracownicy robią żle i nieudolnie/...ogólnie nowym pracownikom którzy decydują się na pracę w Marpolu polecam jak najbardziej! stawka o wiele wyższa na dzień dobry niz starych pracowników .którzy pracowali po 15 ,14 ,13 lat dla firmy .
p.s. jezeli robisz ..pracujesz bardzo dobrze./czyli ponad stan/ mozesz dobrze zarobić /bez sciemy/
p.s. jezeli jestes z układu mozesz dobrze zarobić /bez sciemy/
p.s jezeli zostajesz poza układem i chcesz pracować jak człowiek a nie maszyna/niestety to nie miejsce dla ciebie/

pracownik Marpolu /obecnie pracujący jeszcze /
Zostaw swoją opinię o Marpol S.A. Sp.k. - Ignatki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marpol S.A. Sp.k.