brak logo

Gal-Tech Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Gal-Tech Sp. z o.o.

krycha9999 2015-10-09 23:23
Dokladnie firma BEZNADZIEJNA zarobki marne odtracaja od wyplat , zero organizacjii pracy totalne zero a ci cali prezesi traktuja ludzi jak smieci !!!
diablo 2015-11-11 09:34
witam nie radze tam sie przyjac bylem tam i nie radze prezes dal mi 200euro i powiedzial ze mam sie utrzymac caly miesic to dobre dla kawalera a jak ktos ma male dziecko rachunki chyba ze ma bogatych rodziców zdecydowanie odradzam a wubertal niemcy to praca na akort a oni opcinaja pracownikoei nie sobie
Lisicki 2015-11-23 10:15
Kuzkin a ja ci powiem tak pracuje tam od 3lat w tym czasie wywalili kilku za picie. Jak sadze pisza wlasnie te pokrzywdzone "pijaczki". Ja z mojej strony moge ci powiedziec, ze kasa jest znacznie lepsza niz zarobilbym w zawodzie na miejscu. Szukac czegos na wlasna reke w Niemczech mozna ale Niemcy tez oszukuja i nie placa wiec ryzyko jest duze. Tu przynajmniej mam kase terminowo na czas.
2
bakar 2015-11-23 10:46
A ja wpisuję opinię w imieniu mojego męża. On się wpisywał wcześniej ale został usunięty przez Administratora bo chyba zbyt dosadnie odpisał jednemu z niezadowolonych byłych pracowników. Prawda jest taka że ta firma GAL-TECH Sosnowiec płaci dobrze za dobrą pracę,oczywiście jak się chce pracować. Rozłąka nie jest łatwa, ale zarobki są ok i firma uczciwa. Współpracują z dużymi firmami niemieckimi a to oznacza stabilność.Mój mąż bardzo chwali sobie tą pracę.
Mario 2015-11-25 14:43
Witam cię Marku widzę że nadal robisz u nich. Ja gdyby nie te sprawy rodzinne to pewnie tez bym dalej robił. Ale jest nadzieja, że jak się poukłada to bede mógł wrocic. A co do tych ciekawych wpisów jak w Gal Techu jest zle to powiem wam ze sie niezle usmialem. Nie mam pojecia co to za gigusie pisały ale Marek ma troche racji piszac o tych wyrzuconych pijaczkach. Chociaz tak sobie mysle ze to ci co chcieli tam robic ale sie nie dostali takie psy ogrodnika.
1
adik 2015-11-27 14:10
A ja to jednak się zgodzę z poprzednimi niepochlebnymi opiniami bo racja w polsce o pracę ciezko to wiedza i wykorzystują, my za ile harujemy pół darmo a oni sami jakie stawki i auta majom
mirek 2015-12-28 16:03
Lisicki to ile elektryk ma na rękę?dzięki
mirek 2016-01-04 16:57
Kolego,ale minimalna stawka jaka jestile godzin się pracuje,czy mozna pracować w sobot.y-oczywiście jako elektryk.Dzięki
dziki 2016-02-04 17:40
Negatyw. Pojechałem na rekrutacje do Niemiec / zdałem jezyk. Przyjechałem na badania lekarskie + podpisanie umowy. Niestety nie mma pracy. 3 dni w pociągu w ....
i cały misterny plan też. Pieniądze za dojazdy oddali ale tylko dlatego że zdałem jezyk...
1
Zenada 2016-02-05 16:50
Witam Mi tez obiecali prace i czekam juz kolejny tygdzien i nic z tego nie ma.
Brak informacji i jakiejkolwiek odpowiedzialnosci. Nie polecam.!!!
1
kris 2016-02-09 12:54
a ja polecam
1
Bo pewnie jesteś właścicielem Firmy ::: Piekny Kaw 2016-02-10 09:09
Bo pewnie jesteś właścicielem Firmy ::: Piekny Kawalerze, płaca żenada, czas pracy żenada, warunki mieszkaniowe żenada
1
kris 2016-02-10 11:57
a ty kolego skąd masz takie informacje,pracowałeś w tej firmie
1
Lipa 2016-02-11 15:40
Niepoważana firma, teraz zjerzdzamy wszyscy do Polski , bo nie ma zleceń. Nie poważni ludzie, brak terminowości i dobrego kontaktu / czy tam komunikacji.
1
co 2016-02-11 21:30
to co jest grane ...brak pracy ..kiedy niby zjazdy?
1
prawda 2016-02-17 09:57
Ja tez mam wrażenie ze pozytywne opinie pisze ktoś z firmy..osobiście nie polecam prezes skąpi
1
bida 2016-02-17 12:59
bida aż piszy a Szef to pewnie myśli ze jak da 6Euro na łape to Polacy uchwycili Pana Boga za stopę:(. nie polecam
1
6euro 2016-02-22 01:33
Jasne ze w Polsce a co myślałeś że w Niemczech tam się zarabia 26zł na rękę
1
elektryk 2016-02-23 11:56
Obecnie pracuje na BAYER ciekawe kto pisze takie bzdury NIE POLECAM sa tacy co chodzili w trampkach po budowach w Polsce i nie maja pojęćia jakie zasady pracy sa w uni kabelek polączyć kolorkami i nic więcej nie potrafi odczytać schemat to kosmos nie mowiąc żeby znależć miejsce na planie gdzie śię znajduje .Wszędzie są jakieś wieksze lub mniejsze problemy , raczej sie nie zapracujesz na śmierć uważać trzeba na DRAGEROW robić swoje co zlecą i SPOKO LUZIK
1
Pracowałem tu 2016-03-21 14:15
Nie jest tak źle w tej firmie, co prawda zjazdy tak od 1 do 2 miesięcy. Nie wymagają dużo od pracownika i wysoki poziom bhp. Stawki powyżej 7,5 na ręke
2
polecam 2016-03-24 10:43
jest dobrze i fajny klimat i super ludzie pracują:). Trochę kradną ale tak to jest ok
1
prawda 2016-04-29 07:43
Firma zła,a dobre opinie pisze tylko kierownictwo.Normalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak chcecie przekonajcie się sami.
1
prawda 2016-05-17 11:27
Jedż zobaczysz.Ala kierownictwo do d..y,oszustwa na podatkach,stawki z kosmosu,większość kwater porażka, samozwańczy dup..zast.kier.jakby w wojsku kiedyś polityczny-totalny głąb.Porażka.Dziwne że firma ta wogóle jest na rynku niem.No,ale każdy może spróbować,a pózniej dodać opinie.
1
GonicCwaniaka 2016-05-17 16:11
firma bardzo dobra polecam, zwłaszcza tam jakieś łebka wywali i on podobno bzdury wypisuje. Wiec nie ma co przesadzać. Jakiś młody palancik. Ogólnie polecam nie narobicie sie.
1
ojojoj 2016-05-19 16:46
To tylko moze pisać trzęsihuj....jak to coś moze istnieć...jak ktoś się nie zna na pracy to musi podpierdal....
1
pracowałem 2016-06-03 22:11
Pracowałem w tej firmie , żerują na ZUS w jednym miesiacu masz odprowadzone składki od 8 tys w drugim od 2,4 a w trzecim jeszcze mniej .Na kwitkach wypisane po 176 h a przepracowane 250 h . Prezesi to cwaniaki patrza jak wyruchać , za darmo jeżdzenie autami do pracy. dzień na dojazd z polski do pracy do niemiec nie płatny . Zjazdy co 6 tygodni a najlepiej co 8 jakby sie dało albo wogóle . kierowcy jezdza po dwa razy wczesniej rano zeby ludzi do pracy zawiezc za darmo a macie wstydźie się !! urlopy bezplatne bo trzeba na zjazdy do poslki wypisywac - sluzbowy zjazd powienien byc platny chociaz polska dniowke . chorobowe otrzymasz 1500 zł , jakby Ci reke urwało w pracy to zapomnij o jakiej niemieckiej rencie polskie warunki pracy . JEDYNIE WYPLATA NA CZAS ZAWSZE
2
Hugo 2016-07-01 19:52
Pracowałem tam i dziwna firma wszystko jest prawdą co piszą na temat organizacji burdelu i podpisywania wypowiedzen bez daty a ludzie jak wszędzie lepsi i gorsi chodź kilku asów jest tam jeden plus kasa zawsze na czas niewiele ale się zgadza pomijając fakt ile z tego londuje z ZUS itp to drugie
1
cześć głąby ! 2016-07-04 20:23
Czytam te brednie i szlag mnie zaraz trafi. Robiłem w Gal-Techu i nic do firmy nie mam. Jestem elektrykiem ze znajomością niemieckiego na poziomie " średnim" a mimo to niemieckich egzaminów bhp nie zdałem. Swobodnie czytam dokumentację i nikt nie musi mi organizować roboty. Co do reszty to dojeżdżałem służbowym samochodem, za paliwo płacili, to samo przy zjazdach. Mieszkanie organizowała i koszty pokrywała firma. Fakt foteli i dywanów nie było. Wynagrodzenie na poziomie niższym od średniej niemieckiej ale to mnie nie dziwi - jak pracowałem u "Niemca" to od razu mi powiedział że nigdy nie dostanę tego co Niemiec (tak samo traktują tych z byłych dederonów). Jednym słowem tu nikt nie będzie stał nad tobą i mówił ci jak masz robić a uczyć trzeba się było w szkole, tu trzeba po prostu pracować.
2
Frigo 2016-07-18 05:58
tak czytam te wszystkie opinie i smiac mi sie chce z niektorych. Tacy rozgoryczeni wynagrodzeniami, urlopami, dojazdami. Czemu nie poszukacie sobie pracy na miejscu ? Bo co dostalibyscie 1500 i spadac ? Niedosc ze macie mozliwosc zarobienia wiecej jak wynika z wpisow, ktos wam przyszykuje wszystko na gotowe to jeszcze marudza :D A tak na marginesie to nikt nie wspomnial o zwrocie kasy z Niemiec za prace. Ciekawe czemu? Dobrze powiedzialo pare osob jak chcesz pracowac to bedzie ci dobrze jak szukasz roboty w ktorej mozesz popic i sie pobawic to znaczy ze jeszcze nie dorosles do jakiejkolwiek pracy i zatrudnij sie na "bramce" w knajpie. Ja akurat zajmuje sie zupelnie inna branza w ktorej jest problem z pracownikami. Cale szczescie jest mozliwosc zatrudnienia obcokrajowcow. Efekt ? W tej chwili 50% pracownikow jest z ukrainy i rynek idzie w ta strone. Na chwile obecna polski kierowca ma problem ze znalezieniem pracy na wschodzie (Przemysl, Rzeszow) a jak tak dalej pojdzie to i w Szczecinie tak bedzie. Ukraincy szanuja robote i pracodawce. Mowie wam to bo widze ze wasza branza tez przezywa kryzys. Dlatego szanujcie prace a jak wam sie nie podoba to ja zmiencie poprostu nikt was na sile nie trzyma w tej firmie. Po co pisac te puste, smutne komentarze jak to was wykorzystywano? Tylko dlaczego niektorzy co pisza sa tacy zadowoleni z pracy ??? Tez mam wrazenie ze pisze tu jakis "niespelniony pijaczek" co zapomnial sie uczyc w szkole a teraz ma pretensje do Św. Mikołaja ze malo zarabia.
1
skuteczny 2016-07-23 12:54
Zenada, brak porzadku , szef skąpi, nawet rekawiczek nie dadzą, ogólnie polska firma nastawiona na dymanie. Mieszkanie straszny szyf. zwoliło się bardzo dużo ludzi ale LIFE. NIE polecam
1
Andrzej J. 2016-08-12 08:05
Odradzam pracę w tej firmie marne zarobki brak diety jak zachorujesz potrafią cie nawet zwolnić bezpodstawnie i wykreślić z ubezpieczenia do takich posunięć ta firma jest zdolna mieszkania jakie wynajmują totalny syf grzyb daleko od miejsca pracy, za dojazd do pracy prywatnym samochodem nie są nawet w stanie określić stawki za kilometr każą byś tylko podpisał umowę bez stawki czyli jeździj za darmo do pracy z innymi pracownikami. Pracownik w tej firmie jest tylko cyferka do zarabiania kasy umowy tak sformułowane że musisz pracować po 10 godzin dziennie za nadgodziny nie wypłacają dodatków kombinacje na całego po całej lini, z opini innych pracowników które uzyskałem nie wypłacanie diet i umowy sprytnie sformułowane że by pracownika wy.... to są słowa pracowników którzy długie lata pracowali w tej firmie dlatego też ciagle poszukują nowych
1
grabus 2016-08-12 08:23
jak chcesz mieć problemy a ich nie masz zatrudnij sie do tej firmy a przekonasz się na własnej skórze jak pieknie jest dać się oczarować przez prezesów w gadce to oni są dobrzy że byś tylko podpisał cyrograf na siebie wymagania duże a zarobki nikłe i problemów wiele Jak tylko możesz omijaj szerokim łukiem firmę z wiadomym numerem gdyż nawet adres numer budynku mają taki sam jak numer akademika w sosnowcu a ten budynek mieści sie przecznice dalej
1
Andrzej J. 2016-08-29 21:31
SPROSTOWANIE DO POPRZEDNIEJ OPINI


jezeli chodzi o wypłaty to muszę przyznać były terminowe zwracam honor prezesowi, myślałem że będzie gorzeje po przeczytaniu opinii na tym forum czasem człowiek podejmuje pochopne decyzje wymagania jezykowe duże co prawda w tej firmie ale zarobki nie najgorsze polecam pracę w tej firmie ale jako normalnego elektromontera ostatnio nawet na stronie sepa widziałem ogłoszenie że płacą 25 euro na godzine z komunikatywnym jezykiem

firma potrafi sobie radzić w różnych sprawach a rotacja wszędzie musi być nie każdy wytrzyma psychicznie niektórych obowiązków tym bardziej językowych

jeżeli coś w poprzednim pości firma czuje się urażona przepraszam za nieprzemyślane opinie

wkońcu lecze się psychicznie to czasem rożne głupoty gadam
1
Piotr Elektryk (nie pije), nie chodze w klapkach 2016-09-11 19:12
Lipa, traktują ludzi jak " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; lub obchodzi to ich jak zeszłorocznych snieg. Nie polecam. Wywalili parę osób , ale to raczej jak się ktoś stawiał. Ogólnie firma płaci bardzo słabo i skąpi na wszystkim. Praca na kolanach w zimnie . Jedyną osobą która się cieszy to chyba tylko prezesik... Negatyw / żenada.
1
Jarek 2016-09-20 19:08
pracowałem
Pracowałem w tej firmie , żerują na ZUS w jednym miesiacu masz odprowadzone składki od 8 tys w drugim od 2,4 a w trzecim jeszcze mniej .Na kwitkach wypisane po 176 h a przepracowane 250 h . Prezesi to cwaniaki patrza jak wyruchać , za darmo jeżdzenie autami do pracy. dzień na dojazd z polski do pracy do niemiec nie płatny . Zjazdy co 6 tygodni a najlepiej co 8 jakby sie dało albo wogóle . kierowcy jezdza po dwa razy wczesniej rano zeby ludzi do pracy zawiezc za darmo a macie wstydźie się !! urlopy bezplatne bo trzeba na zjazdy do poslki wypisywac - sluzbowy zjazd powienien byc platny chociaz polska dniowke . chorobowe otrzymasz 1500 zł , jakby Ci reke urwało w pracy to zapomnij o jakiej niemieckiej rencie polskie warunki pracy . JEDYNIE WYPLATA NA CZAS ZAWSZE. W dodatku brygadier buraczek i to w dodatku cukrowy.. , słabo i z pracą i wypłatą i ludzie jacyś fałszywi w tej firmie. Prezes co Ty na to?
1
Józek 2016-09-28 21:24
Józek,
Ja też robiłem, ludzie dziwni , z problemem alkoholowym, brygadier raczej niemota, Warunki Zatrudnienia do Bani po pierwszej wypłacie nie mogłem uwierzyć, Warunki mieszkaniowe FARSA-i Tragedia. Ogólnie słabo nie polecam, chyba że kto ma nóż na gardle choć wiadomo życie pisze, różne scenariusze, w niemieckiej agencji mam 12Euro brutto i 45Euro diety i do tego samochód służbowy.

Prezes robi kasę na Białych Murzynach.
1
Waldemar 2016-09-29 11:38
Wiesz co, chyba troszeczkę Cię poniosło, ludzie i atmosfera ok
2
Olds-aoo 2016-11-20 16:50
Powiem tak, Ci którzy tak narzekają to albo urodzeni malkontenci, albo nigdy wcześniej źle nie trafili. To zrozumiałe, że każdy chce zarabiać dobre pieniądze, ale ludzie którzy założyli firmę i włożyli w to swoje pieniądze oraz podjęli ryzyko też oprócz satysfakcji chcą zarabiać, dlatego zaskakujące jest to, że niektórych to dziwi. Każdy, komu wydaje się, że jest wykorzystywany może przecież założyć własną firmę, nikt nikomu nie broni. Jeżeli decydujecie się pracować i podpisujecie umowę, w której określona jest kwota za jaką pracujecie i wynagrodzenie jest wypłacane zgodnie z umową i zawsze na czas, a do tego wszystkiego obowiązuje kodeks pracy, a nie kodeks szefa jak w wielu firmach, to nie rozumiem skąd te negatywne opinie?
3
Oldsaoo 2016-11-20 16:51
Powiem tak, Ci którzy tak narzekają to albo urodzeni malkontenci, albo nigdy wcześniej źle nie trafili. To zrozumiałe, że każdy chce zarabiać dobre pieniądze, ale ludzie którzy założyli firmę i włożyli w to swoje pieniądze oraz podjęli ryzyko też oprócz satysfakcji chcą zarabiać, dlatego zaskakujące jest to, że niektórych to dziwi. Każdy, komu wydaje się, że jest wykorzystywany może przecież założyć własną firmę, nikt nikomu nie broni. Jeżeli decydujecie się pracować i podpisujecie umowę, w której określona jest kwota za jaką pracujecie i wynagrodzenie jest wypłacane zgodnie z umową i zawsze na czas, a do tego wszystkiego obowiązuje kodeks pracy, a nie kodeks szefa jak w wielu firmach, to nie rozumiem skąd te negatywne opinie?
3
PRACA W POLSKIEJ FIRMIE UDUŚ SP ZO.O. 2016-11-21 11:06
UWAGA ZASTANÓW SIE ZA NIM WYJEDZIESZ DO PRACY PRZEZ POLSKĄ FIRMĘ DO PRACY

POWINNAŚ WIEDZIEĆ:


1. Nie należy się dieta (jedynie sucha godzina pracy)

2. Możesz maksymalnie pracować 2 lata jako pracownik oddelegowany z polskiej firmy

3. Nie należy ci się zasiłek rodzinny (gdyż pracujesz w polskiej firmie)

4. Nie należy się dodatek za nadgodziny powyżej 8 godzin (częsta praktyka polskich firm)

5. Składki ZUS odprowadzone są od średniej krajowej w Polsce a nie od realnych zarobków zagranicą

6. Mieszkanie po 4 lub więcej osób w jednym pokoju ( czyli 24h na dobę z tymi samymi ludźmi w mało komfortowych warunkach)

7. Po przepracowaniu 183 dni za granicą płacisz podatki w dwóch krajach za okres z przed 183dni od polskiego fiskusa musisz się starać przy rozliczeniu rocznym o zwrot nadpłaconych podatków

8. z reguły praca od 07:00 do 18:00 od poniedziałku do soboty

9. zjazdy do polski max raz w miesiącu na weekend

10. Nie wiesz na jakich współpracowników trafisz czy nie alkoholicy?

11. Pensje w tego typu polskich firmach wąchają się od 7,5 euro na rękę do 9euro netto wystarczy pomnożyć ilość godzin i wychodzi

12. Plusem jest transport z pracy na mieszkanie za który nie płacisz

13. kolejny plus jak nie znasz języka obcego to polska firma cię przyjmie i możesz zarabiać więcej niż w kraju za tą samą pracę

PAMIĘTAJ ABY WSZYSTKIEGO SIĘ DOPYTAĆ PRZED PODPISANIEM UMOWY I WYJAZDEM DO PRACY ŻE BYŚ NA MIEJSCU SIĘ NIE ROZCZAROWAŁ
1
polak polaka 2016-11-21 11:40
Prezesi tego typu firm jak najbardziej tną koszty na wszystkim

przede wszystkim na mieszkaniu kilka osób w jednym pokoju w warunkach godnych politowania grzyb smród zero komfortu odpoczynku po pracy kuchnie dzielone z innymi pokojami to samo łazienki w których można złapać łatwo grzybicy stóp

brak diet na wyżywienie jako pracownik oddelegowany do pracy za granicą

po prosty potrzebni są biali murzyni którzy nic się nie odezwą i zapierniczają od świtu do zmierzchu za taką kwotę którą Niemiec czy inny by nie pracował

słowa Raus, sznela to norma jako polski murzyn w Niemczech bo niestety tak nas traktują tyle lat po wojnie

a kto jak się o coś odezwie upomni od razu wylatuje, po prostu trzeba zasuwać nic się nie upominać to będziesz robił długo i jak wszędzie trzeba być pupilkiem prezesa

za granicą polak polaka wykorzysta z innej narodowości trzymają się razem ale nie Polacy każdy każdemu jest wilkiem że by byście pamiętali o tym przed wyjazdem do pracy za granicę kolegów nie ma umiesz liczyć licz na niebie i nie daj się wykorzystać
1
lukasz ...nie oszukasz 2016-11-21 12:07
jeżeli chodzi o atmosferę w pracy to podzielam wcześniejszych kolegów zero zgrania zespołu każdy każdemu jest wilkiem
dobra atmosfera w pracy to podstawa choć by były nawet gorsze zarobki cieszy iść do pracy jak jest miło jak wszystko kuleje jest jak jest wtedy i pracownicy i prezesi niezadowoleni z efektu pracy i robi się nerwowo
1
janek55 2016-12-16 16:33
za granicą tylko polak polaka wydyma taka szara prawda a zgadzam się z tym jak pracujesz za granicą to tam podatek i składki ubezpieczeniowe od samego początku powinny być odprowadzane omijajcie takie firmy polskie które obiecują gruszki na wierzbie no chyba że wystarczy wam poklepanie po ramieniu i mówienie zasuwaj będzie dobrze a w kieszeni jak była kicha tak dalej jest
1
??Galll 2017-01-05 14:23
kolejne rekrutacje praca z polskiej firmy w niemczech przeczytajcie wcześniejsze opinie i się dowiecie wszystkiego o tej firmie którzy pracownicy pracujacy w polsce nie chcą wyjechać do niemiec z uwagi na warunki jakie tam panują brak diet itp
1
Ckm 2017-01-22 12:17
prezes skapiradło
1
Olds-aoo 2017-03-14 11:34
Mam wrażenie, że Ci co tak negatywie oceniają pracę w GAL-TECH to osoby, które chyba nie bardzo sprawdziły się w pracy i albo im podziękowano, albo same zrezygnowały bo myślały, że trochę się pokręcą po budowie i dniówka jakoś zleci. Niestety praca za granicą tak nie wygląda. Kierownicy budów w Niemczech i nie tylko tam, obserwują pracowników i jeżeli nie widzą chęci do pracy to dziękują. Może należałoby się postawić na miejscu Prezesów i zastanowić się jakby to było gdyby to była moja firma? Może warunki mieszkaniowe to nie szczyt marzeń, ale w delegacji krajowej to też różnie z tymi warunkami bywa, raczej pracodawcy nie zapewniają pojedynczych pokoi z łazienkami, TV itd. Każdy się chyba zgodzi, że wynagrodzenie jednak zdecydowanie lepsze niż w kraju, a koszty utrzymania porównywalne albo nawet niższe? Wynagrodzenie jest zawsze wypłacane w terminie, są odprowadzane składki oraz podatek.
Ciężko się pewnie rozstać z rodziną i może dlatego niektórzy tą rozłąkę chcieliby mieć zrekompensowaną lepszymi pieniędzmi, czy też warunkami pracy albo mieszkaniowymi, ale skoro decydujecie się na stawkę proponowaną, a dalej nie macie pewności czy dacie radę daleko od rodziny to trzeba się może bardziej nad tym zastanowić i przedyskutować z najbliższymi czy to aby na pewno jest dla mnie? Pycha siada czasami i frustracja bierze górę :(
2
Maja 2017-03-20 11:01
@Olds-aoo rozumiem, że Ty inaczej odbierasz pracę Gal-Tech? Chętnie również usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w firmie.
1
Laki 2017-03-23 15:08
Wiadomo ze kasa lepsza niz w kraju i cos za cos tylko czestotliwosc zjazdow zadka i przez polska firme nie masz stalego miejsca zamieszkania w jednym regionie ciagle zmiany miejscowosci to jest dobra praca dla kawarelow ktorych nic nie trzyma w polsce i zarobi nieco lepiej jak w kraju
1
Olds-aoo 2017-04-02 15:44
Maja, słuszne spostrzeżenie, inaczej odbieram pracę w GAL-TECH. Nie będę się już może więcej rozpisywać bo moje dwie wcześniejsze opinie chyba dość jasno odzwierciedlają moje zdanie na temat współpracy z firmą GAL-TECH. Uważam, że firma jest ok, a "Złej baletnicy..." I jest chyba tak jak ktoś już wcześniej napisał, te złe opinie to chyba ci mniej zdolni i niechętni do pracy zostawiają.
1
noimi 2017-05-15 14:22
firma co szuka frajerow za 15 zl brutto umowa zlecenie
Zostaw swoją opinię o Gal-Tech Sp. z o.o. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gal-Tech Sp. z o.o.