brak logo

Cador Consulting Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Cador Consulting Sp. z o.o.

gdynianin 2011-04-21 04:31:05
Widzę że firmie zależy na zdobyciu nowych pracowników, stąd ten poprzedni post:) Ja bym się do końca z wyżej zamieszczoną opinią nie zgadzał, ale cóż, takie moje zdanie :)
anonim 2011-08-24 08:08:51
Masz racje. Firma od lat jedzie na stratach, obiecuje gruszki na wierzbie i z obietnic tych sie nie wywiazuje, płaci kiepsko. Szczytem wszystkiego jest to, ze starzy pracownicy jada na groszach, a nowi (spadochroniarze z konkurencji) dostali od reki dwa razy tyle. Ot i cala prawda.
oNa 2013-11-21 17:58:56
Omijać szerokim łukiem, brak perspektyw na cokolwiek. Firma dziad.Obiecują gruszki na wierzbie, nie wywiazują się z niczego.
Były 2014-02-11 14:27:18
Zgadzam się z powyższymi opiniami. Pensje głodowe, wymogi olbrzymie, brak perspektyw rozwoju. Szefowie obiecują góry złota nie oferując nic w zamian. Na szczęście już tam nie pracuję. Szkoda marnować czas na tę firemkę.
2
tiger 2015-04-08 14:55:42
Potwierdzam wcześniejsze opinie o tej firmie, straszne dziadostwo.
Wpieniony 2015-07-24 13:00:21
Firma to jakiś straszny żart. Kierownictwo i zarząd to absolutnie niekompetentne osoby. Firma handlowa z absolutnie zerową wiedzą o handlu. Pieniądze żałosne a obietnice o możliwości wyrobienia premii nie mają pokrycia. Nawet jak ktoś ma zapał do pracy to ma się wrażenie, że ta praca jest utrudniana przez głupotę osób decyzyjnych. Dramat. Stanowczo odradzam.
Czadoman 2015-08-25 15:57:23
Niestety ta firma to żart,smutny żart;( Opinie w/w są prawdziwe.
Fred 2016-04-22 22:36:44
ale w jak jej kwestii można się zdziwić? .....
1
Zawiedziona 2016-05-22 08:28:17
Zdziwisz i zawiedziesz się.
1
Zostaw swoją opinię o Cador Consulting Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cador Consulting Sp. z o.o.