brak logo

Cador Consulting Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Cador Consulting Sp. z o.o.

gdynianin 2011-04-21 04:31
Widzę że firmie zależy na zdobyciu nowych pracowników, stąd ten poprzedni post:) Ja bym się do końca z wyżej zamieszczoną opinią nie zgadzał, ale cóż, takie moje zdanie :)
anonim 2011-08-24 08:08
Masz racje. Firma od lat jedzie na stratach, obiecuje gruszki na wierzbie i z obietnic tych sie nie wywiazuje, płaci kiepsko. Szczytem wszystkiego jest to, ze starzy pracownicy jada na groszach, a nowi (spadochroniarze z konkurencji) dostali od reki dwa razy tyle. Ot i cala prawda.
oNa 2013-11-21 17:58
Omijać szerokim łukiem, brak perspektyw na cokolwiek. Firma dziad.Obiecują gruszki na wierzbie, nie wywiazują się z niczego.
Były 2014-02-11 14:27
Zgadzam się z powyższymi opiniami. Pensje głodowe, wymogi olbrzymie, brak perspektyw rozwoju. Szefowie obiecują góry złota nie oferując nic w zamian. Na szczęście już tam nie pracuję. Szkoda marnować czas na tę firemkę.
3
tiger 2015-04-08 14:55
Potwierdzam wcześniejsze opinie o tej firmie, straszne dziadostwo.
1
Wpieniony 2015-07-24 13:00
Firma to jakiś straszny żart. Kierownictwo i zarząd to absolutnie niekompetentne osoby. Firma handlowa z absolutnie zerową wiedzą o handlu. Pieniądze żałosne a obietnice o możliwości wyrobienia premii nie mają pokrycia. Nawet jak ktoś ma zapał do pracy to ma się wrażenie, że ta praca jest utrudniana przez głupotę osób decyzyjnych. Dramat. Stanowczo odradzam.
1
Czadoman 2015-08-25 15:57
Niestety ta firma to żart,smutny żart;( Opinie w/w są prawdziwe.
1
Fred 2016-04-22 22:36
ale w jak jej kwestii można się zdziwić? .....
1
Zawiedziona 2016-05-22 08:28
Zdziwisz i zawiedziesz się.
2
Mnie już tam nie ma 2017-03-18 11:31
Pracowałam w Cador ładnych klika lat. Bardzo trudnych lat. Wiele widziałam, wiele słyszałam. Układy układziki, pudrowanie g..na i malowanie trawy na zielono. Mój szef - hmm to dopiero była bajka. Cesarz jak z Kapuścińskiego otoczony świtą "miernych, biernych ale wiernych wazeliniarzy". Nie było warto, straciłam nerwy, zarobiłam grosze. Ostrzegam wszystkich, nie dajcie z siebie serca i nie poświęcajcie życia/czasu dla tej firmy. MASAKRA, szkoleń brak, menadżerowie przypisują sobie najlepszych klientów-Twoich klientów, więc o premii zapomnijcie, zostaniecie natomiast rozliczeni za brak wyników, trudno je mieć po odebraniu możliwości sprzedaży przez pseudo dyrektorka, który wykaże waszą sprzedaż na swoim koncie. Wysokie ceny produktów-trudno wybić się na rynku, zarobki do bani, atmosfera do d...jak szukacie pracy na dłużnej to nie w tej firmie, chyba że chcesz - ciężko pracować a mimo to mało zarabiać, nie oczekując słów uznania za poświęcony czas i włożony wysiłek. Jesteście tylko numerem personalnym, potrzebnym tylko i wyłącznie do tego, aby odebrać wam w odpowiednim czasie ciężko wypracowanych klientów celem wygenerowania dla siebie zysku z Waszej pracy. Nie polecam pracy w tej firmie. Mobbing ze strony prezesa, i jego pieska dyrektora, słabe płace. Praca ponad 8 godzin dziennie to norma i nie płatne ale powszechnie obowiązkowe. Prezes i śmieszni dyrektorzy to święte krowy, którzy stworzyli kilku osobowy pie…nik, wydaje im się że zarządzają korporacją, a tak naprawdę kilkoma pracownikami. Bezustannie będziesz winny za nieudolność zarządzających, którzy zawsze mają rację i podwładnych za nic, są wiecznie niezadowoleni z pracowników.
Szkoda zdrowia na tę firmę i tych śmiesznych małych ludzi... Omijać.
1
Zostaw swoją opinię o Cador Consulting Sp. z o.o. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cador Consulting Sp. z o.o.