brak logo

Interbau Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Interbau Sp. z o.o.

adam55412 2015-02-22 20:45
Chciałbym się dowiedzieć coś o tej firmie
Ale narazie odniosłem dobre
4
anonim 2015-11-29 19:06
moze znana, ja tam nie slyszalem, ale ciekawi mnie czy chce płacic czy utrzymuje sie dzieki rotacji studentow
podwykonawca 2016-04-11 15:46
dragedia i dno !!! nie placa w terminie i po nim tez sie migaja,wymagania z kosmosu a w zamian nic tylko obietnice. nie polecam zadnej wspolpracy z ta firma !!!
5
podwykonawca 2016-04-11 15:48
dragedia i dno !!! nie placa w terminie i po nim tez sie migaja,wymagania z kosmosu a w zamian nic tylko obietnice. nie polecam zadnej wspolpracy z ta firma !!!
2
Podwykonawca 2016-05-21 07:42
Witam. Panowie omijajcie ta firmę szerokim łukiem obiecują terminowe wypłaty a tak naprawdę za pieniedzmi trzeba czekać po 2 miesiące,a na koniec jeszcze was obecną bo jest standardowa śpiewka Bo My Nie Zrobiliśmy. Ogólnie Nie polecam!!!!
6
Podwykonawca 2016-09-05 08:54
Witam. Ostrzegam wszystkie firmy podwykonawcze !!! Omijajcie z daleka tą firmę !!! Oszukali moją firmę, nie wypłacili pieniędzy mimo podpisanego protokołu. Drugiemu podwykonawcy też nie zapłacili. W trakcie realizacji robót rzeba czekać po 3 m-ce za kasą, a na koniec i tak was obciążą. Bo kosztów gdzieś trzeba szukać. I nie myślcie, żę nie mają prawa. Zawsze coś znajdą, a to termin, porządki, bhp, itp. Odradzam wszystkim !!!
5
danio 2016-10-18 21:59
to na jakiej podstawie jeszcze działa ta firma? nikt wczesniej nie zgłaszał nikomu takich spraw?
3
przemo 2016-11-17 13:46
Jesli tak jest jak piszesz to proszę przedstaw się i napisz gdzie z tą firmą pracowałeś.
2
Grzegorz 2016-11-17 18:58
Witam.Ja współpracuje z firmą Interbau od ponad 8 lat i zawsze mi płacili na czas.
Współprace oceniam pozytywnie zresztą cały czas coś dla nich robimy.
4
misiek 2016-11-18 15:00
Robilem dla nich i moge powiedziec ze placa ale ci zatrzymaja cos do po odbiorach . Jak poprawki sa i sie zrobi na ok to kasa jest odrazu. A razem z interbal to juz z kilka lat dzialamy i problemu nie bylo wiekszego . Jak sie pije i opierdala na budowie i ma w d... kierownikow, porzadki i terminy to pewnie ze zatrzymaja do wyjasnienia bo wiem ze oni wieksze kary po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaja jak ja jak cos sie spartoli.
1
młody 2016-12-16 17:35
Witam
Panowie stolarze ostrzegam przed tą firmą ja robiłem dla nich blaty sosnowe i już 2 miesiące czekam na pieniądze i tylko Pan M .... obiecuje ze szef juz robi przelew żałosne tylko obiecują i nic więcej NIE POLECAM TEJ FIRMY DO WSPÓŁPRACY
Krzysztof 2017-01-11 10:38
Witam..

bardzo proszę o ostrożne interpretowanie opinii przedstawianych pod kątem firm o nazwie Interbau sp. zo.o. ponieważ jest ich kilkanaście na rynku i są rażąco krzywdzące dla tych firm których opinie nie dotycza - wprowadza w błąd osoby, które korzystają z tego typu informacji, Natomiast firmy o tej samej nazwie mają niejednokrotnie wypracowane przez lata stabilne pozycje na rynku budowalnym jako rzetelne i uczciwe.
1
Firma Budowlana 2017-03-16 20:19
To nie interbau a interwal oszukancza firma pracowałem jako podwykonawca naprawdę odradzam nie płacą nigdy w terminie a jak już zapłacą to naszukaja różnych powodów aby okroic wynagrodzenie nie odbierają tel po kilka dni nigdy więcej pracy dla tej firmy byłem świadkiem jak kilku firmom nie zapłacili na dużej budowie
1
Pawel 2017-05-09 16:18
Firma Interbau sp.zo.o. z Krakowa nie zatrudnia studentów więc można przyjąć, iż jest to zbieżność nazw firm występujących w Polsce. Podobnie jak opinia przedstawiona przez "Anonim" na temat firmy Interbau jest nieprawdziwa.
1
wykonawca 2017-07-18 10:30
Firma się konczy bo nikt juz nie chce z nimi pracowac i próbują się jakoś ratować teraz. Zgadnijcie gdzie będą szukać oszczędności? W naszych kieszeniach. Szczerze odrazam - sam sie narazilem na jednej budowie. A kierownik nie ma pojecia co robi i jest marionetka ludzi z biura. Podpowiem ze chodzi o budowe na slasku.
7
Jeszcze pracownik 2017-07-28 21:01
Potwierdzam, fair to oni nie postępują. Podpisują kontrakty zaniżają ceny i żeby wyjść na swoje upierd.... podwykonawców a teraz jeszcze swoich pracowników. Zawsze tak było odkąd pracuje , ale teraz jest coraz gorzej. Odchodzę z tej firmy bez żalu. Współczuje wszystkim związanym z ta firma,
a K.U. i cała reszta z biura się kiedyś przewiozą. Wiem ze jeden z podwykonawców doniósł prokuraturze o ich działalności, a ja chętnie udzielę mu pomocnych informacji o całości.
Panie Karolu za 1200 miesięcznie w delegacji nie da się żyć , a obiecane było co innego. Marna kasa i jeszcze nie wypłacana w całości.
2
Wazelina 2017-08-04 11:12
Witam , z tego co wiem , 1200 zł za siedzenie cały czas na telefonie i nie robienie nic to i tak dobra kwota , i co może powiedzieć człowiek który pracuje w firmie pół roku ? Myśle ze osoby które pracują ta po 12 lat mogli by się wypowiedzieć , pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o Interbau Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interbau Sp. z o.o.