brak logo

Interbau Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Interbau Sp. z o.o.

adam55412 2015-02-22 20:45
Chciałbym się dowiedzieć coś o tej firmie
Ale narazie odniosłem dobre
4
anonim 2015-11-29 19:06
moze znana, ja tam nie slyszalem, ale ciekawi mnie czy chce płacic czy utrzymuje sie dzieki rotacji studentow
podwykonawca 2016-04-11 15:46
dragedia i dno !!! nie placa w terminie i po nim tez sie migaja,wymagania z kosmosu a w zamian nic tylko obietnice. nie polecam zadnej wspolpracy z ta firma !!!
3
podwykonawca 2016-04-11 15:48
dragedia i dno !!! nie placa w terminie i po nim tez sie migaja,wymagania z kosmosu a w zamian nic tylko obietnice. nie polecam zadnej wspolpracy z ta firma !!!
2
Podwykonawca 2016-05-21 07:42
Witam. Panowie omijajcie ta firmę szerokim łukiem obiecują terminowe wypłaty a tak naprawdę za pieniedzmi trzeba czekać po 2 miesiące,a na koniec jeszcze was obecną bo jest standardowa śpiewka Bo My Nie Zrobiliśmy. Ogólnie Nie polecam!!!!
3
Podwykonawca 2016-09-05 08:54
Witam. Ostrzegam wszystkie firmy podwykonawcze !!! Omijajcie z daleka tą firmę !!! Oszukali moją firmę, nie wypłacili pieniędzy mimo podpisanego protokołu. Drugiemu podwykonawcy też nie zapłacili. W trakcie realizacji robót rzeba czekać po 3 m-ce za kasą, a na koniec i tak was obciążą. Bo kosztów gdzieś trzeba szukać. I nie myślcie, żę nie mają prawa. Zawsze coś znajdą, a to termin, porządki, bhp, itp. Odradzam wszystkim !!!
3
danio 2016-10-18 21:59
to na jakiej podstawie jeszcze działa ta firma? nikt wczesniej nie zgłaszał nikomu takich spraw?
2
przemo 2016-11-17 13:46
Jesli tak jest jak piszesz to proszę przedstaw się i napisz gdzie z tą firmą pracowałeś.
2
Grzegorz 2016-11-17 18:58
Witam.Ja współpracuje z firmą Interbau od ponad 8 lat i zawsze mi płacili na czas.
Współprace oceniam pozytywnie zresztą cały czas coś dla nich robimy.
3
misiek 2016-11-18 15:00
Robilem dla nich i moge powiedziec ze placa ale ci zatrzymaja cos do po odbiorach . Jak poprawki sa i sie zrobi na ok to kasa jest odrazu. A razem z interbal to juz z kilka lat dzialamy i problemu nie bylo wiekszego . Jak sie pije i opierdala na budowie i ma w d... kierownikow, porzadki i terminy to pewnie ze zatrzymaja do wyjasnienia bo wiem ze oni wieksze kary po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaja jak ja jak cos sie spartoli.
młody 2016-12-16 17:35
Witam
Panowie stolarze ostrzegam przed tą firmą ja robiłem dla nich blaty sosnowe i już 2 miesiące czekam na pieniądze i tylko Pan M .... obiecuje ze szef juz robi przelew żałosne tylko obiecują i nic więcej NIE POLECAM TEJ FIRMY DO WSPÓŁPRACY
Krzysztof 2017-01-11 10:38
Witam..

bardzo proszę o ostrożne interpretowanie opinii przedstawianych pod kątem firm o nazwie Interbau sp. zo.o. ponieważ jest ich kilkanaście na rynku i są rażąco krzywdzące dla tych firm których opinie nie dotycza - wprowadza w błąd osoby, które korzystają z tego typu informacji, Natomiast firmy o tej samej nazwie mają niejednokrotnie wypracowane przez lata stabilne pozycje na rynku budowalnym jako rzetelne i uczciwe.
Zostaw swoją opinię o Interbau Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interbau Sp. z o.o.