brak logo

Budex Łukasz Bury

Rydułtowy

Opinie o Budex Łukasz Bury

Pracownik 2012-02-14 14:41
Nie potwierdzam pracuje w tej firmie,klimat nie ciekawy zero szacunku dla zasług pracownika zero mozliwosci rozwoju,oczywiscie poza kierownictwem ktore jest z innej beczki bo nie zna sie na robocie a wysyłane jest na szkolenia,kursy pracuje juz kilka dobrych lat zeby nie powiedziec od początku a zarabiam coraz mniej!!!!
3
BUDEX 2012-03-16 13:45
To dlaczego Pan jeszcze pracuje skoro jest tak źle? Jest możliwość zarobku ale trudno jeżeli nie chce się robić!
pracownik 2012-03-20 21:54
Jedyna rzecz z którą sie zgodzę to ze wypłata na czas, poza tym wszystko dno opłacony z najniższej krajowej...a zarobic się da jak bedziesz \"robil\" nadgodziny, które może wybierzesz na zime, a i to może by trudne. prosze o opinie w jednym temacie http://www.gowork.pl/opinie_firma,1069368,0
4
były prcownik 2014-10-08 20:08
Tak jak wszędzie :)
W budownictwie szaremu jest zawsze ciężko a im więcej pokażesz tym więcej musisz robić za te same pieniądze....a im dłużej pracujesz tym mniej dostajesz ..lepiej zwolnić się i zatrudnić na nowo..bo nowi maja większe stawki :)
3
??? 2015-01-05 12:03
żal co tu jest pisane:)ktoś kto jest dobry i szanuje se robota to bydzie robić i też zarobi odpowiednie pieniadze,wiedz ten co takie głupoty pisz jest poprostu leniem i on niema pojecia o robocie a zarobić by chcioł kokosy:)a tak w ogóle to kasa zawsze na czas robisz 8godzin a jak chcesz to masz te nadgodziny i masz je wypłacone i niepłaczesz jak w innych firmach po 12h i wypłaty na raty komuś niepasuje to sie zwolnijcie a nie na boku narzekajcie
Dorota 2015-03-08 08:08
czytając powyższe opinie chce mi się śmiać na miejscu waszego szefa 90 procent pracowników bym zwolnił partacze jakich mało i jeszcze piszą o zarobkach najpierw nauczcice się pracować a nie walić pozory co można nawet w penej szkole zobaczyć
zyczliwa osoba 2016-07-10 18:31
szkoda słow o tej firmie.....w z jednej opin napisane ze szef placi na czas i ze nadgodziny mozna robic ...hehehe dobre ......srednia krajowa wzrasta co roku o prawie 100zl a stawki w tej firmir takie same nie wiem czy ktos wie ale on rocznie zarabia na czyjejs nie wiedzy pare ladnych tysiacow .....panstwo podnosi srednia krajowa a w budexie sztyc bez zmian ....stawki takie same......fachowcy zarabiaja tyle samo co osoby na niczym sie nie znajace zeby w dzisiejszych czasach nie zarobic 2500zl jako fachowiec to juz jest szczyt szczytow ....glupia polityka firmy jest kierownik a i tak pracownik odpowiada za wszystko to po co darmozjadow trzymac ......a kierownik bez wyksztalcenia budowlanego ...smiech na sali ,jak cos zawali zgoni na pracownika a ten albo do zwolnienia albo idzie z jalomuzna 10 -tego ......sztyc narzeka ze nie ma kasy ze wtopil na budowch a domek se wystawil w gorach .......zima mowi kryzys zwalnia ludzi lub zmienia umowy na pol etatu a nowe auto stac zeby kupic ....zero szacunku do pracowników...panie lukaszu lepiej jesc powoli normalna lyzka niz chohla z koryta bo mozna sie udławic ......pazernosc nie zna granic
8
XXX 2016-07-10 20:00
Jedno wielkie bagno, wykorzystywanie pracownika, zero docenienia. Przydała by się "geslerka" od firm budowlanych może by panu Buremu wyklarowała jak powinno wyglądać zarządzanie i docenienie pracownika.
7
rafa; 2016-10-16 18:08
A moglibyście napisać jakie dokładnie pan Łukasz daje wam warunki: umowę, godziny pracy, jakieś benefity? Może wtedy będzie jakoś łatwiej ocenić to obiektywnie bo wiecie narzekacie ale to jest jednostronne pracodawca nie ma się jak bronić więc jak napiszecie dokładnie co macie na koncie co miesiąc to bd inna gadka
Pracownicy jeszcze.. 2017-01-22 21:11
Warunki pracy, ludzie zatrudnieni na 1/3 ,1/4 etatu lub bez umowy najlepiej być zarejestrowanym  w urzędzie pracy  pare ludzi ma umowę najniższa krajowa oczywiście zarobki jak na umowie najniższe krajowe praca w akordzie za minimalne wynagrodzenie roczna premia wypracowana przez cały rok 50zł największa porażką tej firmy jest kierownik (Grzegorz)  jeśli można go tak nazwać bo żeby pielęgnować stanowisko kierownicze trzeba umieć postępować z ludźmi  który sprawia bardzo złą atmosfere w pracy nie chodzi tutaj o pilnowanie ludzi żeby pracowali ludzie już niechcą pracować pod jego kierownictwem panie Bury niech pan zainteresuje się trochę firma i ludźmi to oni utrzymują pana i pański dorobek to oni wypracowali to co pan dziś posiada to już ostatni dzwonek.

I proszę nie pisać ze ludzie nie chcą pracować i tylko narzekają itp.

Pracownicy odchodzą i odeszli głownie za sprawa kierownika to chyba daje do myślenia?  

6
Budowlaniec 2017-02-24 19:05
Pracowałek w firmie kiedyś,atmosfera była fajna.Łukasz sie sam o wszystko starał,wypłata była na placu i zawsze z uśmiechem coś dorzucił.Bywały sytuacje że pożyczek udzielał sam od siebie widząc że ktoś jest w trudnej sytuacji.Czasy się jednak zmieniły dużo słyszę dziś o Budexie ale same negatywne opinie i narzekanie.Podobno kończy sie jak Grinsbud!
3
Zostaw swoją opinię o Budex Łukasz Bury - Rydułtowy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budex Łukasz Bury