logo Bautech Sp. z o.o.

Bautech Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Bautech Sp. z o.o.

NICK 2017-02-12 22:13
w tym dziale siedzi ten BURAK którego powinni juz dawno wywalić za podejscie do klienta, potwierdzam ze jest MEGA CHAMSKI I AROGANCKI do klientów i ten drugi grubas od którego zieje alkoholem, aż wstyd dla firmy aby w tych czasach pozwalać aby pracownik przychodził pijany i aby było od niego aż TAK CZUĆ SFERMENTOWANĄ GORZAŁKE (byłem tak kilka razy a nie tylko raz i ZAWSZE OD NIEGO CZUĆ FERMENT GORZAŁY)
5
Nick 2017-02-13 19:05
Marna szansa,żeby zwolnili tego pana od obsługi,jakby mieli to zrobić to zrobiliby to już dawno temu,on tam pracuję długie lata,chyba,że ktoś z nim poważnie porozmawia i zmieni podejście do klientów i do pracowników,bo podobno dla pracowników też jest bardzo chamski.Swoim zachowaniem odstrasza klientów.On nawet żle się wypowiada o niektórych pracownikach Bautechu.
7
Zainteresowany 2017-02-13 21:49
Jak funkcjonuje ta firma,jak z wcześniejszych wpisów wynika,że większość pracowników to nieroby i pozoranci,jaka jest atmosfera w firmie,czy pracodawca często rozstaje się z pracownikami,jakie są zarobki?
2
smyk 2017-02-16 10:22
Aczy ktoś może powiedzieć o pracy zagranicą jak tam kierownicy i zarobkach
2
Nick 2017-02-16 10:57
Chodzi ci o to czy Bautech ma oddział zagranicą?
3
Muminek 2017-02-16 19:10
Witam,moja opinia o firmie Bautech trochę się różni od poprzednich,nie warto kogoś oczerniać jak się kogoś nie zna.Wszyscy w tej firmie są pracowici, sumienni i punktualni,pracownik stoi za pracownikiem murem,każdy każdego wspiera,każdy każdemu pomaga.Utwardzacze do posadzek nie są robione z szamba,to jest towar najwyższej i najlepszej jakości.Firma jest uznana na polskim i światowym rynku, otrzymała wiele prestiżowych nagród.Pracownik w tej firmie jest szanowany,doceniany i poważany.W firmie tej panują bardzo dobre warunki pracy.Nie bądżcie zawistni,jeśli chodzi o tą firmę,to że jest to bardzo dobra firma to nie znaczy,że musicie pisać negatywne komentarze,tylko po to,żeby im zaszkodzić.
5
BTH 2017-02-16 19:55
Do Muminek:
Tym bardziej, że większość pogardliwych komentarzy wychodzi spod rąk frustratów (ośmieliłabym się stwierdzić, że spod jędnej ręki). Takich, którzy nie zagrzali miejsca w tej firmie przez własne słabości.
7
Muminek 2017-02-16 21:05
Niech najpierw każdy spojrzy na siebie co robi i czy dobrze to robi,a niech potem może póżniej ocenia innych.Masz kogoś konkretnego na myśli,jeśli chodzi o jednego frustrata?
5
TECHNICZNY 2017-02-16 21:48
Muniek znasz tą firmę? widzę ze masz marne informacje na temat firmy. twierdzenie ze pracownik stoi za pracownikiem jest KŁAMSTWEM!!!!!!!!!!! DZIEŃ BEZ POD.... JEST DNIEM STRACONYM:-( Czyli typowe korporacyjne podejscie (korporacja przy 15 osobach zatrudnionych:-) pracownik jest tak doceniany i szanowany ze NIE MA PŁACONYCH PREMII mimo ze wyrobił plan sprzedażowy, wiec naprawde jest motywacja to intensywnej pracy. pracownik NIGDY NIE BYŁ SZANOWANY, JEST JAK SMIEĆ!!!!!!!!
5
Muminek 2017-02-16 21:57
...,czyli ty znasz tą firmę,jesteś jego pracownikiem?Wszyscy tam tak podpier...?To bardzo nieładnie ze strony pracodawcy,że nie wypłaca premii mimo wyrobionego planu sprzedażowego.
3
Muminek 2017-02-16 22:24
...,bo jest do Bautechu przyjęcie na stanowisko pracownik magazynowo-produkcyjny.
3
TECHNICZNY 2017-02-18 12:15
Nie jestem na szczęście pracownikiem tej firmy:-)
jestem a raczej byłam/em klientem który czesto tam bywał/a i widziałam/em jak było SUPER kiedys a jak jest TRAGICZNIE teraz.
dziwie sie właścicielom ze dopuścili do takiego stanu
Firma PIKUJE w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
Muminek 2017-02-18 13:29
Jeśli można wiedzieć to skąd masz takie informacje,że pracownicy się podpier...,że nie mają płaconych premii,kiedyś było inaczej?To chyba dawno temu było w tej firmie super.Myśle,że ta firma nie pikuje na dno.
4
Muminek 2017-02-18 21:25
Widocznie dobrze funkcjonuje ta firma jak jest na rynku od 25 lat i eksportuje utwardzacze do posadzek.Na to wychodzi,że wszyscy dobrze pracują,bo jakby było inaczej to firma by padła.Jeśli chodzi o wypowiedż pani o nicku BTH to o jakie słabości chodzi?Może ktoś pogardliwie wypowiada się o tym panie z obsługi,żeby dać mu do myślenia,żeby trochę lepiej odzywał się do klientów.Chyba każdy ma prawo do frustracji.Ciekawe czy pani o nicku BTH,też przeszło przez myśl,żeby zwolnić się z Bautechu.Proszę o odpowiedż.
2
Figo Fago 2017-02-20 16:07
Ta firma to nie masakra,firma bardzo dobra i solidna.
4
Gargamel 2017-02-20 16:10
Firma Bautech bardzo dobrze funkcjonuje,nie czepiaj się.
5
Fuks 2017-02-20 16:15
Ten pan z obsługi jest bardzo miły i uprzejmy,a ta pani z recepcji też jest bardzo miła i pomocna.
4
Salceson 2017-02-20 16:19
Tych utwardzaczy nie robi się z szamba,jesteś jakiś niedouczony,to jest ekskluzywny towar,towar najwyższej jakości.
4
KCN 2017-02-20 16:26
Tragedia to ty jesteś,firma Bautech ma ugruntowaną pozycje na rynku,jest liderem w swojej branży,jest znana w wielu krajach jako solidny fundament budownictwa.
4
Dobry Wujek 2017-02-20 16:29
Nie piszcie obrażliwych komentarzy,bo sami nie jesteście idealni,nie bądżcie frustratami.
4
Mariano Italiano 2017-02-20 16:31
Nie hejtujcie tego pana,niech sobie dalej tam pracuje,on na swoim stanowisku bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki.
4
Kurczak 2017-02-20 16:34
To nie jest burak i nie jest chamem,nie zazdrośćcie mu,że jest dobrym pracownikiem.
4
HWDP 2017-02-20 16:42
Sylwia to dobry i solidny pracownik,pozostali też,atmosfera w firmie jest dobra,rzadko rozstaja się z pracownikami.
3
Muminek 2017-02-22 20:38
Współczuje,jak nie płacą im premii mimo wyrobionego planu sprzedażowego,co to za pracodawca,nie wiem czy ja na ich miejscu pracowałbym tam w dalszym ciągu,raczej nie.Przez takie działania pracodawcy nie ma motywacji do pracy,odechciewa się pracować.Pracodawca powinien każdego szanować,przynajmniej tak mi się wydaje.Pracownicy powinni trzymać się razem,a nie się nawzajem pod...,pracodawca powinien doceniać pracowników.Oby kiedyś wróciły te czasy,jak atmosfera w firmie była super.Chyba lepiej żyć w zgodzie niż się kłócić.Jak jest jakiś problem to powinien być rozwiązywany,między skłóconymi osobami.Pracownicy powinni sobie pomagać.
2
BTH 2017-03-11 00:19
Oj, coś antybautechowskie forum zamilkło ...no dalej chłopaki okołogminne, dawać, dawać..nudą wali ;-) Pośpiewajmy może i potańcujmy dla zachęty...Hej hej Sokoły....:-)
6
muminek 2017-03-11 00:28
Hehe.."okołogminne" DOBRE :-) ale ileż w tym prawdy...
5
Bogusław 2017-03-11 15:14
Kto moze wie co dzieje się z Mariuszem J, handlowcem, dobry z niego specjalista, muszę mu osobiscie podziękować
3
Muminek 2017-03-12 11:36
Jak dobry specjalista z tego Mariusza J. to może przyjmą go do Bautechu.
5
Marecki 2017-03-12 15:31
Mòwiľ że odszedł bo za mało płacili, chociaź prosili żeby został
4
Mario 2017-03-12 15:33
Tak mogło być bo Michał też uciekł
3
Muminek 2017-03-12 17:14
Rozumiem,to przykra sprawa.Powinni im dać podwyżkę.Ciekawe jak teraz u nich wygląda sprzedaż, atmosfera w pracy i czy często rozstają się z pracownikami?
2
123 2017-03-12 22:49
odchodzą pracownicy bo klimat jest okropny, a handlowcy NIE MAJĄ PREMII tylko gołą pensję :(
nie słuchajcie OBŁUDY bautechu bo to taka sama jak PiSu:)
dla sprawdzenia wiarygodnosci zadzwoncie do któregokolwiek handlowca i zapytajcie sie ile dostał premii przez ostatni rok:)
Przecież trzeba zapracowac i uzbierac na premie dyrektorka zarzadzającego który w rzeczywistosci jest dyrektorkiem rujnującym:) który nie ma najmniejszego pojęcia o zarzadzaniu i nie zna sie na posadzkach.
jest zwykłym PIONKIEM
6
Muminek 2017-03-13 17:33
...,ale jakoś działa ta firma jak funkcjonuje na rynku od 25 lat,i pewnie jest grupka ludzi która pracuje tam kilka lat,więc chyba nie jest tam tak tragicznie.Na magazynie i na produkcji też chyba mają problem z pracownikami,widziałem ogłoszenie przed wakacjami,po wakacjach i w Lutym,że potrzebują pracownika,ale chyba kogoś znależli,bo ogłoszenie zniknęło.Mają tam tylko jednego dyrektora?
2
Muminek 2017-03-15 17:52
"Jest okropny klimat" to znaczy jaki?Współczuje,że mają takiego dyrektora.Proszę o odpowiedż?
2
Muminek 2017-03-17 19:04
Ci co wypisują takie negatywne opinie na temat Bautechu,ciekawe jakby sobie poradzili w tej firmie,może niech się opanują i nie będą pisać takich rzeczy.Chyba,że te niepochlebne komentarze piszą byli pracownicy, którym nie udało się długo tam popracować,bo są za słabi na tą firmę i teraz obarczają winą innych za swoje niepowodzenia.Życzę wszystkiego dobrego tym którzy oczerniają tą firmę,może ten jad który z was wypływa kiedyś się skończy,może to coś pomoże i nie będą już zawistni.Jeśli się mylę,proszę o sprostowanie,może ktoś ma inne zdanie na ten temat.
4
Kazik 2017-03-19 09:05
O co tyle wpisów I sporów? W firemce tej pracuje ok 11 osób a wyrasta na potentata w branży, Chyba właściciele specjalnie podsycają te spory, myślę ze nie warto o nich tyle mòwić, to napompiwana jedynie marketingowo bańka mydlana
5
Jery 2017-03-19 09:14
Mają obecnie 12 osòb, to naprawdę potentat
2
Muminek 2017-03-19 11:28
Po to jest to forum,że jak ktoś chce to może się wypowiedzieć,zgadzam się ze stwierdzeniem,że ta firma to potentat.
4
l 2017-03-22 14:18
To chyba/napewno spiewka/wstawka samego prezesia Irusia!
7
o 2017-03-22 14:27
12 osob ... potentat ... jakis dowcip !
6
Muminek 2017-03-29 22:14
Jak wyglądają zarobki,jeśli chodzi o pozostałych pracowników,oprócz handlowców?
5
Krzysztof Kowalczuk 2017-07-14 16:21
Ta firemka usiłowała okraść mnie z wynagrodzenia /150.000zł/ za moje prace na ich rzecz przy budowie Galerii w Bartoszycach w 2015/16roku .Wczoraj Sąd wdał wyrok " złodzieje płacą".
Czekam na efekt działań komornika w bautechu.
UWAŻAJCIE NA ZŁODZIEI I KRĘTACZY.Nie dajcie im się dorabiać na swojej pracy.Na mnie "zarobili" 15000zł.
Patrzcie im na ręce!.
3
Aflex 2017-07-17 13:26
Chyba ci się firmy pomyliły. Od kiedy Bautech sp.zoo buduje ? To firma handlowa
2
Waleczny 2017-07-18 09:11
Rozumiem, ze chodzi o firme Bautech ul.Szafarnia 10/44?? szczerze ODRADZAM! Nie uznali mi wypadku w pracy. Jak cos Ci sie stanie na budowie w Niemczech to odsylaja do lekarza w Polsce. Ostatnio wsadzili w Sindbada pracownika ktory mial rwe kulszowa i silny bol. Pracujesz 9 godzin a placa za 8. Za soboty nie placa w ogole. W umowie jest kara 300 euro jesli nie przepracujesz 3 miesiecy. Pracuje tu ponad 3 miesiace i w tym czasie odeszlo ponad 25 ludzi.
Dzis 18 sierpnia i nie ma wyplaty, podobno mamy czekac jeszcze tydzien. Miarka sie przebrala i dzwonie dzis do Inspekcji pracy.
2
Wiesiek 2017-07-18 09:28
Ta firma budowlana to dno. Zmieniaja ciagle nazwy podobno dlatego niemozna znalezc opini od ciesli ktorych zatrudniaja. Pracownicy jezdza samochodami Budexport a wczesniej nazywali Budexpol. Teraz coreczka prezesa jest podobno wlascicielem firmy bo jemu do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chcieli sie dobrac
3
Lidia 2017-08-07 10:21
@Waleczny a może warto się skontaktować jeszcze z innym lekarzem? Czy ktoś miał podobne odczucia z firmą Bautech i chciałby opowiedzieć to osobom zainteresowanym pracą? @Wiesiek Przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie poszczególnych pracowników.
2
Piotr 2017-08-15 20:24
Potwierdzam, co kolega napisal. Tez pracowalem w tej firmie. Nie polecam. Firmie przejela corka bo tatusiowi by zoll do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie dobral. Wynagrodzenia mi nie wyplacili za czerwiec 2017. Wie zadzwonilem do szanownej pani prezes. A ona powiedziala, ze pieniedzy nie dostane. A ja no to, ze zakladam sprawe w sadzie i bedzie miala pani problemy. A Ona na to, ze nej grorze. A Ja jej odpowiedzialem Ja nie grorze. Ja stwierdzam fakt i powiedzialem milego dnia dowidzenia. A sprawe juz dawno jest w Gdanskim sadzie. Chlopacy, ktorzy pracowaliscie w Hanowerze na Wabco. Idzcie w Moje slady. Wykonczymy BAUTECH Gdansk, ul. Szafralniana!!! Wykonczymy zlodzieji jeebanych!!!
4
Waleczny 2017-08-22 21:47
22 sierpnia i nie ma pieniędzy za lipiec. Dzwonie do biura a tam odpowiedź że nie maja pieniędzy na wypłaty. Skandal!!!
4
Lidia 2017-09-08 12:14
@Waleczny, @Piotr piszecie o tym, że pracodawca ma problemy z wypłacaniem wynagrodzenia. Jak dużą część pracowników dotknął ten problem? Próbowaliście gdzieś to zgłosić? Dajcie znać jak rozwiąże się sprawa z Waszymi pieniędzmi. To również jest ważne dla użytkowników tego wątku.
2
Waleczny 2017-10-09 20:40
Nadal nie ma pieniedzy za lipiec
1
Zostaw swoją opinię o Bautech Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bautech Sp. z o.o.