brak logo

Bautech Sp. z o.o.

Lesznowola

Opinie o Bautech Sp. z o.o.

Kacper 2016-03-11 10:46
Potwierdzam to co poprzednicy pisali, pracowałem w Dziale Technicznym ale nie wytrzymałem tej współpracy, sylwia robi tylko otoczke osoby kompetentnej a naprawde nie zna sie technicznie a sposób w jaki odzywa sie do wspólpracowników to jedna wielka żenada i chamstwo. Nie polecam pracy w dziale technicznym i kontaktu z sylwia
4
BOLO 2016-03-14 19:31
Witam mam wrażenie że mocno Sylwi zazdrościcie, jest po prostu dobra i kompetentna w swojej branży, weście się do roboty a może jej dorownacie, chociaż wątpie ale próbujcie. Trzymaj się Sylwia, nie dawaj się im, pozdrawiam.
4
BOLO 2016-03-14 19:32
Witam mam wrażenie że mocno Sylwi zazdrościcie, jest po prostu dobra i kompetentna w swojej branży, weście się do roboty a może jej dorownacie, chociaż wątpie ale próbujcie. Trzymaj się Sylwia, nie dawaj się im, pozdrawiam.
4
Kacper 2016-03-15 11:55
Moi drodzy, wpis BOLO to nic innego jak pochwała Sylwii wobec swojej osoby pod przykrywka, powiedzenie jakie jest w wpisie: weście się do roboty, to jest powiedzenie sylwii:) Pracowałem z sylwia to znam jej powiedzonka, i wiem jaka jest dobra i kompetentna w swojej branży:) HA HA HA
4
Jula 2016-03-15 20:27
Jesli juz to pisze sie "weźcie"a nie "weście"...analfabeci!!!kogo ta firma zatrudnia!!!hahaha
4
Aga 2016-03-16 19:12
Ja tez uwazam ze Sylwia to dobry i kompetetny pracownik, myslę że ocena leży po stronie pracodawcy a nie po stronie słabych kompetencyjnie pracowników?
4
Mikołaj 2016-03-16 20:01
Sylwia to NAJWIEKSZY CWANIAK I NIERÓB w firmie, gra tylko pozory kompetentnego pracownika a prawda jest zupełnie inna:) zreszta po co to komentowac skoro byly pracownik Kacper skomentował jej kompetencje: NAJWIEKSZY NIERÓB I POZORANT!!!!!!
4
Kacper 2016-03-16 20:11
Jula, wpis: weście się do roboty, to jest powiedzenie sylwii:) przytoczony był z wpisu BOLO, gdzie wszyscy znajacy wymowe i Polska gware sylwii wiedza ze to był jej wpis, taki własnie z niej ANALFABETA zarówno z wymowy jak i z wiedzy technicznej:) ile było wpisów do projektów gdzie proponowała głupoty a poźniej probowała zwalic wine na pracowników, zwyczjnie jest zenujaca, udowadnia to teraz wychwalajac sie jaka jest pracowita pod przykrywka BOLO.
5
Kacper 2016-03-16 20:14
Nieroby to kolejne okreslenie sylwi wobec pracowników.
Kolejny jej własny wpis wychwalajacy sama siebie:(
ona jest zenujaca, zreszta kazdy kto miał z nia kontakt to o tym wie.
6
lala 2016-04-18 16:35
Ktoś coś więcej napisze, oprócz tego jaka to nie jest Sylwia??
Ludzie konkrety. Czy roboty od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy wyrabiacie się z pracą? Jakie szefostwo ma podejście do pracownika itd? Czy wypłata na czas? I co znaczy problem z urlopami? Przecież urlop MUSISZ wykorzystać, no chyba ze firma ma ochotę ci za niego zapłacić.
4
lala 2016-04-19 11:57
Aż taka w dziedzinie posadzek mocna nie jestem, niestety. Widziałam że było stanowisko ds. ofertowania, zastanawiam się tylko czy nie mając technicznego doświadczenia laik to ogarnie. Ogólnie jestem ogarnięta nawet bardzo ale technicznie hmmm :) plus taki że szybko się uczę. I tak dumam czy wysyłać cv.
4
katarzyna 2016-04-25 15:16
Jeśli chodzi o wynagrodzenie to płacą na czas. Nie płacą za nadgodziny a bez tego nie ma szans wyrobić na stanowisku ds ofertowania bo pracy jest mnóstwo. Do obowiązków oprócz ofertowania należy mnóstwo innych rzeczy. Bez nadgodzin ciągłe wrażenie że nie wyrabiasz. A no i musisz technicznie podciągnąć bo odbierasz telefony i doradzasz co i jak.
8
Kruk 2016-06-15 13:54
W firmie za posadzki FUTURA odpowiada Pan Wojtek, który był wykonawca tych posadzek a teraz zastepuje go brat Jacek i z firmy Bautech zrobili prywatny folwark.
Pan Wojtek wszystkie zapytania kieruje do braciszka i tylko oni wykonuja te posadzki a inni wykonawcy mogą tylko pomarzyc:)
Ciekawe kiedy wyjdzie wszystko na jaw ze własnie tak działa:)
5
Klient 2016-06-18 16:52
Szanowni klienci opisze jak wyglada obsługa w tej firmie, ostatnio udałem sie do firmy Bautech po zywice.
Na wstepie przywitała mnie MIŁA Pani która po wstepnej rozmowie i informacji ze chce dokonac zakupu zywicy poprosiła pana od obsługi, a ten BURAK na cały głos stwierdził: "niech poczeka bo jestem zajety", łaskawie wyszedł po 10-15 minutach, nie mogłem zapłacic karta tylko gotówka co obecnie wydaje sie absurdem, po opłaceniu udałem sie na magazyn po towar.
cała operacja zakupu 2 wiaderek zywicy trwała 30 min.
NIGDY WIECEJ!!!!!!!!
a tego goscia z obsługi powinni wymienic na kogos innego bo tylko wstyd przynosi i swoja arogancja denerwuje klientów.
11
ed 2016-10-06 11:20
ale przecież wlasnie rekrutacji teraz nie ma u nich
4
Bolo 2016-11-20 07:44
Chyba kolejni handlowcy ich opuszczają
4
Faraon 2016-12-10 17:03
Ich handlowcy robią interesy na własną rękę, nikt nad tym nie panuje, jedna Pani to jeszcze ogarnia ale jadą po niej ze strachu
4
Mario J 2016-12-10 17:08
Tak napiszę coś innego, znam Sylwię I jej zaangazowanie, pozostali to naprawdę nieroby I pozoranci.
4
Michal 2016-12-20 18:29
Znam Sylwię i popieram to co napisał Mario J, wszyscy znamy Sylwii zaangażowanie a pozostali to naprawdę nieroby i pozoranci.
8
Wojtek 2016-12-22 00:20
Musze potwierdzić że zaangażowanie Sylwii jest olbrzymie:)
Sylwia tak sie zaangażowała ze wiedział jak i z kim rozmawiać aby wkręcić mnie do firmy za co jej dziekuje, bo dzięki niej zarabiam BARDZO DUŻE pieniążki w porównaniu do innych pracowników:)
Potwierdzam też ze większość pracowników to POZORANCI i NIEROBY, choć szczerze to ja też do nich należę bo w sumie nie znam sie na posadzkach a cała moja historia to dział odzieżowy i moda:) a skoro nie czuje budowlanki to i moja sprzedaż jest mizerna:( sprzedaż mam w DU... liczy sie ze dobrze zarabiam dzieki Sylwii:)
7
Nick 2016-12-22 17:24
Jaka panuję atmosfera,bo jestem zainteresowana pracą w Bautechu?
4
Marek C 2017-01-03 17:23
Muszę przyznać ze to co pisali poprzednicy to prawda:) wszyscy znamy Sylwii zaangażowanie a pozostali w firmie to naprawdę nieroby i pozoranci.
Do tych pozorantów zaliczam sie również ja bo Sylwia udowodniła wszystkim ze miała rację i faktycznie NIE NADAJE sie na kierownika działu handlowego i to dzieki Sylwii zatrudniliśmy Roberta aby pokierował firmą i działem handlowym.
To dzieki Sylwii teraz zapierd,,,,, po budowach jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i teraz inaczej patrze na to co przekazywali handlowcy, teraz juz nie bał bym sie I.... i przekazywałbym rzetelne informacje, wczesniej bałem sie mówić prawde bo sam nie byłem rzetelny :) zwyczajnie czesto byłem po ..... i jak tu rozmawiać:) i powiedzieć prawde?
Co do tego ze handlowcy kręcą boki to wszystko było za przyzwoleniem:) oni mieli swoje układy a ja i J,, mieliśmy swoje :) i MAMY:) i nikt ich nie zmieni
12
Kolec 2017-01-17 00:52
Z wpisów powyżej wynika że ta firma to niezłe szambo.
Pewnie z tego robią te posadzki, he he
9
Duo 2017-01-24 17:14
Firma MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
Nick 2017-02-04 17:07
Z tego co pisali poprzednicy to ta firma to chyba naprawdę tragedia.
5
Nick 2017-02-12 14:44
Tak,ten pan to "wyjątkowy" burak i do tego cham.
4
NICK 2017-02-12 22:13
w tym dziale siedzi ten BURAK którego powinni juz dawno wywalić za podejscie do klienta, potwierdzam ze jest MEGA CHAMSKI I AROGANCKI do klientów i ten drugi grubas od którego zieje alkoholem, aż wstyd dla firmy aby w tych czasach pozwalać aby pracownik przychodził pijany i aby było od niego aż TAK CZUĆ SFERMENTOWANĄ GORZAŁKE (byłem tak kilka razy a nie tylko raz i ZAWSZE OD NIEGO CZUĆ FERMENT GORZAŁY)
4
Nick 2017-02-13 19:05
Marna szansa,żeby zwolnili tego pana od obsługi,jakby mieli to zrobić to zrobiliby to już dawno temu,on tam pracuję długie lata,chyba,że ktoś z nim poważnie porozmawia i zmieni podejście do klientów i do pracowników,bo podobno dla pracowników też jest bardzo chamski.Swoim zachowaniem odstrasza klientów.On nawet żle się wypowiada o niektórych pracownikach Bautechu.
5
Zainteresowany 2017-02-13 21:49
Jak funkcjonuje ta firma,jak z wcześniejszych wpisów wynika,że większość pracowników to nieroby i pozoranci,jaka jest atmosfera w firmie,czy pracodawca często rozstaje się z pracownikami,jakie są zarobki?
2
smyk 2017-02-16 10:22
Aczy ktoś może powiedzieć o pracy zagranicą jak tam kierownicy i zarobkach
2
Nick 2017-02-16 10:57
Chodzi ci o to czy Bautech ma oddział zagranicą?
2
Muminek 2017-02-16 19:10
Witam,moja opinia o firmie Bautech trochę się różni od poprzednich,nie warto kogoś oczerniać jak się kogoś nie zna.Wszyscy w tej firmie są pracowici, sumienni i punktualni,pracownik stoi za pracownikiem murem,każdy każdego wspiera,każdy każdemu pomaga.Utwardzacze do posadzek nie są robione z szamba,to jest towar najwyższej i najlepszej jakości.Firma jest uznana na polskim i światowym rynku, otrzymała wiele prestiżowych nagród.Pracownik w tej firmie jest szanowany,doceniany i poważany.W firmie tej panują bardzo dobre warunki pracy.Nie bądżcie zawistni,jeśli chodzi o tą firmę,to że jest to bardzo dobra firma to nie znaczy,że musicie pisać negatywne komentarze,tylko po to,żeby im zaszkodzić.
4
BTH 2017-02-16 19:55
Do Muminek:
Tym bardziej, że większość pogardliwych komentarzy wychodzi spod rąk frustratów (ośmieliłabym się stwierdzić, że spod jędnej ręki). Takich, którzy nie zagrzali miejsca w tej firmie przez własne słabości.
5
Muminek 2017-02-16 21:05
Niech najpierw każdy spojrzy na siebie co robi i czy dobrze to robi,a niech potem może póżniej ocenia innych.Masz kogoś konkretnego na myśli,jeśli chodzi o jednego frustrata?
3
TECHNICZNY 2017-02-16 21:48
Muniek znasz tą firmę? widzę ze masz marne informacje na temat firmy. twierdzenie ze pracownik stoi za pracownikiem jest KŁAMSTWEM!!!!!!!!!!! DZIEŃ BEZ POD.... JEST DNIEM STRACONYM:-( Czyli typowe korporacyjne podejscie (korporacja przy 15 osobach zatrudnionych:-) pracownik jest tak doceniany i szanowany ze NIE MA PŁACONYCH PREMII mimo ze wyrobił plan sprzedażowy, wiec naprawde jest motywacja to intensywnej pracy. pracownik NIGDY NIE BYŁ SZANOWANY, JEST JAK SMIEĆ!!!!!!!!
2
Muminek 2017-02-16 21:57
...,czyli ty znasz tą firmę,jesteś jego pracownikiem?Wszyscy tam tak podpier...?To bardzo nieładnie ze strony pracodawcy,że nie wypłaca premii mimo wyrobionego planu sprzedażowego.
2
Muminek 2017-02-16 22:24
...,bo jest do Bautechu przyjęcie na stanowisko pracownik magazynowo-produkcyjny.
2
TECHNICZNY 2017-02-18 12:15
Nie jestem na szczęście pracownikiem tej firmy:-)
jestem a raczej byłam/em klientem który czesto tam bywał/a i widziałam/em jak było SUPER kiedys a jak jest TRAGICZNIE teraz.
dziwie sie właścicielom ze dopuścili do takiego stanu
Firma PIKUJE w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Muminek 2017-02-18 13:29
Jeśli można wiedzieć to skąd masz takie informacje,że pracownicy się podpier...,że nie mają płaconych premii,kiedyś było inaczej?To chyba dawno temu było w tej firmie super.Myśle,że ta firma nie pikuje na dno.
2
Muminek 2017-02-18 21:25
Widocznie dobrze funkcjonuje ta firma jak jest na rynku od 25 lat i eksportuje utwardzacze do posadzek.Na to wychodzi,że wszyscy dobrze pracują,bo jakby było inaczej to firma by padła.Jeśli chodzi o wypowiedż pani o nicku BTH to o jakie słabości chodzi?Może ktoś pogardliwie wypowiada się o tym panie z obsługi,żeby dać mu do myślenia,żeby trochę lepiej odzywał się do klientów.Chyba każdy ma prawo do frustracji.Ciekawe czy pani o nicku BTH,też przeszło przez myśl,żeby zwolnić się z Bautechu.Proszę o odpowiedż.
2
Figo Fago 2017-02-20 16:07
Ta firma to nie masakra,firma bardzo dobra i solidna.
2
Gargamel 2017-02-20 16:10
Firma Bautech bardzo dobrze funkcjonuje,nie czepiaj się.
2
Fuks 2017-02-20 16:15
Ten pan z obsługi jest bardzo miły i uprzejmy,a ta pani z recepcji też jest bardzo miła i pomocna.
2
Salceson 2017-02-20 16:19
Tych utwardzaczy nie robi się z szamba,jesteś jakiś niedouczony,to jest ekskluzywny towar,towar najwyższej jakości.
2
KCN 2017-02-20 16:26
Tragedia to ty jesteś,firma Bautech ma ugruntowaną pozycje na rynku,jest liderem w swojej branży,jest znana w wielu krajach jako solidny fundament budownictwa.
2
Dobry Wujek 2017-02-20 16:29
Nie piszcie obrażliwych komentarzy,bo sami nie jesteście idealni,nie bądżcie frustratami.
2
Mariano Italiano 2017-02-20 16:31
Nie hejtujcie tego pana,niech sobie dalej tam pracuje,on na swoim stanowisku bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki.
2
Kurczak 2017-02-20 16:34
To nie jest burak i nie jest chamem,nie zazdrośćcie mu,że jest dobrym pracownikiem.
2
HWDP 2017-02-20 16:42
Sylwia to dobry i solidny pracownik,pozostali też,atmosfera w firmie jest dobra,rzadko rozstaja się z pracownikami.
2
Muminek 2017-02-22 20:38
Współczuje,jak nie płacą im premii mimo wyrobionego planu sprzedażowego,co to za pracodawca,nie wiem czy ja na ich miejscu pracowałbym tam w dalszym ciągu,raczej nie.Przez takie działania pracodawcy nie ma motywacji do pracy,odechciewa się pracować.Pracodawca powinien każdego szanować,przynajmniej tak mi się wydaje.Pracownicy powinni trzymać się razem,a nie się nawzajem pod...,pracodawca powinien doceniać pracowników.Oby kiedyś wróciły te czasy,jak atmosfera w firmie była super.Chyba lepiej żyć w zgodzie niż się kłócić.Jak jest jakiś problem to powinien być rozwiązywany,między skłóconymi osobami.Pracownicy powinni sobie pomagać.
1
Zostaw swoją opinię o Bautech Sp. z o.o. - Lesznowola
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bautech Sp. z o.o.