brak logo

Bautech Sp. z o.o.

Lesznowola

Opinie o Bautech Sp. z o.o.

michdar 2011-03-19 05:20:06
Nie mam najlepszej opinii, byłem w tej firmie przedstawicielem zarządu na Ukrainie w czasie po tak zwanej rewolucji ukraińskiej, kiedy sprzedaż spadła im maksymalnie. Po moich działaniach odzyskali ukraiński rynek, który stał się głównym odbiorcą utwardzaczy do posadzek betonowych, ja stałem się niepotrzebny, mieli już co chcieli, więc mnie zwolnili, myślę na swoją zgubę, pracuję dla konkurencji. Rzadko można spotkać tak głupią politykę kadrową. W firmie tej liczy się jedynie zewnętrzny pijar, pracownicy są niczym!!
1
arto 2012-03-08 00:04:55
michdar - 2011-03-19 05:20:06

Nie mam najlepszej opinii, byłem w tej firmie przedstawicielem zarządu na Ukrainie w czasie po tak zwanej rewolucji ukraińskiej, kiedy sprzedaż spadła im maksymalnie. Po moich działaniach odzyskali ukraiński rynek, który stał się głównym odbiorcą utwardzaczy do posadzek betonowych, ja stałem się niepotrzebny, mieli już co chcieli, więc mnie zwolnili, myślę na swoją zgubę, pracuję dla konkurencji. Rzadko można spotkać tak głupią politykę kadrową. W firmie tej liczy się jedynie zewnętrzny pijar, pracownicy są niczym!!
Zgadzam się. Wyciągają ile się da informacji i wiedzy a później wyrzucają. Nie szanują ludzi i traktują ich jak śmieci. Firmą rządzi klika robiąca przekręty. Żenada a nie lider. Oferują śmieciowe umowy i o wszystko trzeba się wykłócać mimo że ma się to na piśmie. Jak najdalej od takich ludzi. Współczuję tym, którzy u nich jeszcze pracują - chyba że są w klice, bo tych nic nie ruszy.
2
senik 2012-03-08 00:55:38
Zgadzam sie. Pracowalem w tej firmie dobre 2 lata (az) bo to i tak dlugo :) Niewazne co robisz i jak jestes cenny dla firmy. Kiedy pracujesz dluzej, Twoje wymagania ida w gore - przez co stajesz sie niewygodny. Firma dla klientow super, pelna kultura. To co sie dzieje jednak w kadrach - porazka. Czlowiek w tej firmie to smiec. Zgadzam sie ze jest tak tzw. grupa ktora dowodzi. Szef wyjatkowo nastawiony na konsumpcje. Nie polecam.
3
nick 2012-04-05 15:07:40
ile pracowników zatrudnia Bautech?
szukam pracy w średniej wielkości firmie.
2
znawca 2015-11-24 23:49:52
jak chcesz się czuć taki "zaopiekowany" to jedz do dobrej lafiryndy pajacu! ona ci zrobi full serwis hahahaha
Arturo 2015-12-02 20:49:37
Zgadzam sie z poprzednikiem tez miałem doczynienia z tym Panem, krętacz i niezły kombinator.Czuje sie oszukany przez tego Pana a wydaje mi sie ze jestem dobrym klientem wiec tak nie powinno być.Przez tego Pana przestałem korzystać z usług Bautechu.
Albert 2016-02-03 23:41:09
Zauważyłem,ze niektóre opinie są nagminnie usuwane,tylko dlaczego?Ja byłem dość długi czas klientem tej firmy i zgadzam sie w zupełności z tymi usuniętymi niestety opiniami.Pracownik tej firmy niejaki pan Mariusz to krętacz.Oszukal mnie niestety aż dwa razy.Glupi byłem ale teraz to jest już niestety po fakcie.
2
Setka 2016-02-13 11:11:58
A ca z tym Mariuszem nie tak, moze odszedł i robią czary p..
Teen 2016-02-13 11:15:50
Tez szkam szukam osoby na podobne stanowisko, może porozmawiamy
Mario 2016-02-17 18:05:16
Tak mòwią ale to nie jest do końca prawda
yuchu 2016-02-18 10:41:45
chyba dla nich pracujesz, nie mylę się???
Pokem 2016-02-20 09:10:11
Zgadzam się z wcześniejszym wpisem, trzymajcie się od nich z daleka jak nie chcecie być rozczarowani. Rozmawiałem ostatnio z Wojciechem od nich i to mi powiedział
Maro 2016-03-02 09:58:14
Proszę o opinię na temat pracy w tej firmie (w Piasecznie). Jestem potencjalnie zainteresowany oferta pracy na stanowisko specjalista do spraw ofertowania.
Interesuje mnie przede wszystkim jaka jest atmosfera pracy, czy nie ma problemow z braniem urlopow, czy placa za nadgodziny, czy czesto sie rozstaja z pracownikami?
Były pracownik 2016-03-10 12:27:07
pracowałem w tej firmie i atmosfera była SUPER, odkąd do firmy trafiła pani S.... rozwalała stopniowo wszystko, przez nią odchodzili (a raczej ona robiłą im przysługę, w dziale technicznym przez 2 lata odeszło 6 pracowników) kolejni pracownicy i psuła atmosfere, obecnie atmosfera w firmie jest FATALNA. Z urlopami jest fatalnie, za nadgodziny nie płacili i NIE PŁACA.
z tego co słyszałem obecnie z pracownikami rozstaja BARDZO CZESTO tak jak dawniej. obecnie wszyscy którzy odeszli badz zostali zwolnieni to przysługa pani Sylwi.
1
Maciej 2016-03-11 10:21:01
Były pracowniku miałem kontakt z pania Sylwia jako klient i musze przyznać ze odniosłem wrażenie ze jest to osoba niekompetentna która wiecej mówi niż wie:) w trakcie rozmowy słyszałem takie bzdury jak obciążenia chemiczne posadzki:) a po kilku pytaniach odnosnie posadzki zaczeła zmieniac tematy i opowiadała co chciałaby robic w zyciu prywatnym, co mnie nie interesuje bo ja przejechałem po porade a nie słuchac wywodów o jej zyciu i planach!!!!!
czytałem ze firma przygotowuje obliczenia posadzki i dlatego udałem sie do firmy i chciałem zastosowac system Bautech natomiast pani Sylwia zaproponowała mi projekt za 2000zł od zewnetrznego projektanta, wiec po co przedstawia sie jako pracownik działu technicznego skoro proponuje za pieniądze projekt z zewnatrz:(
ogólnie cała rozmowa z tą pania to jeden wielki dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kacper 2016-03-11 10:46:10
Potwierdzam to co poprzednicy pisali, pracowałem w Dziale Technicznym ale nie wytrzymałem tej współpracy, sylwia robi tylko otoczke osoby kompetentnej a naprawde nie zna sie technicznie a sposób w jaki odzywa sie do wspólpracowników to jedna wielka żenada i chamstwo. Nie polecam pracy w dziale technicznym i kontaktu z sylwia
BOLO 2016-03-14 19:31:52
Witam mam wrażenie że mocno Sylwi zazdrościcie, jest po prostu dobra i kompetentna w swojej branży, weście się do roboty a może jej dorownacie, chociaż wątpie ale próbujcie. Trzymaj się Sylwia, nie dawaj się im, pozdrawiam.
BOLO 2016-03-14 19:32:39
Witam mam wrażenie że mocno Sylwi zazdrościcie, jest po prostu dobra i kompetentna w swojej branży, weście się do roboty a może jej dorownacie, chociaż wątpie ale próbujcie. Trzymaj się Sylwia, nie dawaj się im, pozdrawiam.
Kacper 2016-03-15 11:55:30
Moi drodzy, wpis BOLO to nic innego jak pochwała Sylwii wobec swojej osoby pod przykrywka, powiedzenie jakie jest w wpisie: weście się do roboty, to jest powiedzenie sylwii:) Pracowałem z sylwia to znam jej powiedzonka, i wiem jaka jest dobra i kompetentna w swojej branży:) HA HA HA
Jula 2016-03-15 20:27:24
Jesli juz to pisze sie "weźcie"a nie "weście"...analfabeci!!!kogo ta firma zatrudnia!!!hahaha
Aga 2016-03-16 19:12:22
Ja tez uwazam ze Sylwia to dobry i kompetetny pracownik, myslę że ocena leży po stronie pracodawcy a nie po stronie słabych kompetencyjnie pracowników?
Mikołaj 2016-03-16 20:01:54
Sylwia to NAJWIEKSZY CWANIAK I NIERÓB w firmie, gra tylko pozory kompetentnego pracownika a prawda jest zupełnie inna:) zreszta po co to komentowac skoro byly pracownik Kacper skomentował jej kompetencje: NAJWIEKSZY NIERÓB I POZORANT!!!!!!
Kacper 2016-03-16 20:11:49
Jula, wpis: weście się do roboty, to jest powiedzenie sylwii:) przytoczony był z wpisu BOLO, gdzie wszyscy znajacy wymowe i Polska gware sylwii wiedza ze to był jej wpis, taki własnie z niej ANALFABETA zarówno z wymowy jak i z wiedzy technicznej:) ile było wpisów do projektów gdzie proponowała głupoty a poźniej probowała zwalic wine na pracowników, zwyczjnie jest zenujaca, udowadnia to teraz wychwalajac sie jaka jest pracowita pod przykrywka BOLO.
Kacper 2016-03-16 20:14:57
Nieroby to kolejne okreslenie sylwi wobec pracowników.
Kolejny jej własny wpis wychwalajacy sama siebie:(
ona jest zenujaca, zreszta kazdy kto miał z nia kontakt to o tym wie.
lala 2016-04-18 16:35:50
Ktoś coś więcej napisze, oprócz tego jaka to nie jest Sylwia??
Ludzie konkrety. Czy roboty od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy wyrabiacie się z pracą? Jakie szefostwo ma podejście do pracownika itd? Czy wypłata na czas? I co znaczy problem z urlopami? Przecież urlop MUSISZ wykorzystać, no chyba ze firma ma ochotę ci za niego zapłacić.
lala 2016-04-19 11:57:26
Aż taka w dziedzinie posadzek mocna nie jestem, niestety. Widziałam że było stanowisko ds. ofertowania, zastanawiam się tylko czy nie mając technicznego doświadczenia laik to ogarnie. Ogólnie jestem ogarnięta nawet bardzo ale technicznie hmmm :) plus taki że szybko się uczę. I tak dumam czy wysyłać cv.
katarzyna 2016-04-25 15:16:45
Jeśli chodzi o wynagrodzenie to płacą na czas. Nie płacą za nadgodziny a bez tego nie ma szans wyrobić na stanowisku ds ofertowania bo pracy jest mnóstwo. Do obowiązków oprócz ofertowania należy mnóstwo innych rzeczy. Bez nadgodzin ciągłe wrażenie że nie wyrabiasz. A no i musisz technicznie podciągnąć bo odbierasz telefony i doradzasz co i jak.
6
Kruk 2016-06-15 13:54:04
W firmie za posadzki FUTURA odpowiada Pan Wojtek, który był wykonawca tych posadzek a teraz zastepuje go brat Jacek i z firmy Bautech zrobili prywatny folwark.
Pan Wojtek wszystkie zapytania kieruje do braciszka i tylko oni wykonuja te posadzki a inni wykonawcy mogą tylko pomarzyc:)
Ciekawe kiedy wyjdzie wszystko na jaw ze własnie tak działa:)
Klient 2016-06-18 16:52:08
Szanowni klienci opisze jak wyglada obsługa w tej firmie, ostatnio udałem sie do firmy Bautech po zywice.
Na wstepie przywitała mnie MIŁA Pani która po wstepnej rozmowie i informacji ze chce dokonac zakupu zywicy poprosiła pana od obsługi, a ten BURAK na cały głos stwierdził: "niech poczeka bo jestem zajety", łaskawie wyszedł po 10-15 minutach, nie mogłem zapłacic karta tylko gotówka co obecnie wydaje sie absurdem, po opłaceniu udałem sie na magazyn po towar.
cała operacja zakupu 2 wiaderek zywicy trwała 30 min.
NIGDY WIECEJ!!!!!!!!
a tego goscia z obsługi powinni wymienic na kogos innego bo tylko wstyd przynosi i swoja arogancja denerwuje klientów.
6
ed 2016-10-06 11:20:40
ale przecież wlasnie rekrutacji teraz nie ma u nich
Bolo 2016-11-20 07:44:38
Chyba kolejni handlowcy ich opuszczają
Zostaw swoją opinię o Bautech Sp. z o.o. - Lesznowola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bautech Sp. z o.o.