brak logo

Karmann Ghia

Żary

Opinie o Karmann Ghia

anonim 2009-04-10 11:10:24
jakos nie jest mi żal ,że karmann pada na pysk,poniekąd spełniły się moje marzenia więcej pokory na drugi raz,
stary znajomy 2009-04-21 17:14:36
brzucho - 2009-04-18 02:02:01

anonim - 2009-04-10 11:10:24

jakos nie jest mi żal ,że karmann pada na pysk,poniekąd spełniły się moje marzenia więcej pokory na drugi raz,

Przepracowałem w firmie Karmann w Chorzowie równe 2 lata fakt, że końcówka nie była zbyt miła, ale częściowo sam jestem sobie winien, ponieważ w większości taki przypadków prawda jest po środku. Poza tym łatwiej się żyje pamiętać przyjazne chwile typu; że jakiś malutki sukces zawodowy przez 2 lata tam osiągnąłem. Ciężko też powiedzieć na podstawie destrukcyjnych marzeń
brzucho co teraz robisz ?
anonim 2009-05-08 23:09:43
pajacu skoro tak krytykujesz karmana i ludzi w nim pracujących to nie bądż anonimowy bo pewnie cie wywalili nieudaczniku życiowy to sie wyżywasz teraz a nie masz odwagi sie przedstawić.
anonim 2009-06-11 11:48:54
anonim - 2009-01-24 09:30:23

Dodaj opinie o karmann - Żary. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.

Karman Żary czy to dobra firma?
1
agata 2009-12-02 22:46:28
pracowałam miesiac szło dobrze nagl bez słowa za co zwolnili po chamsku postapila firma
żaruś 2010-02-01 11:40:02
a Ty pajacu się przedstawiasz? wyzywasz człowieka od nieudaczników pod przykrywką anonima... widocznie na tyle tylko cie stać
zary 2010-03-20 13:43:11
na dzien dzisiejszy w karmann zary kolesiostwo i nic wiecej
naruszanie praw pracownika, niskie zarobki
liczy sie tylkonorma norma i jeszcze raz norma jakosc nie ma znaczenia a pózniej pracownicy dostaja po dupie.
Gołota 2010-03-28 21:18:26
Ja jestem zadowolony z pracy w Karmannie
1
zary 28.03.2010 2010-03-28 21:35:19
Maja prace i jeszcze im zle. Zawsze moga isc do posredniaka po zasilek. Jest juz ponad 700 zl.
anonim 2010-04-25 13:03:04
Witam. Mam pytanie odnosnie Karmann Chorzow? Chodzi mi o prace w biurze konstrukcyjnym. Czy sa wogole jakies przyjecia? Jak atmosfera? Jak zarobki? Jak szefostwo?
1
stefan 2013-01-23 09:23:20
pewnie codziennie na dywaniku w pozycji klęczącej ?:) dlatego jestes taki hardy ale i na takich dupowłazów też przyjdzie czas!
han 2014-03-09 22:36:53
Bo pełna nazwa tej firmy to karmann ghia, wówczas nie ma wątpliwości. W ogóle to nie jestem pewien, czy jeszcze istnieją.
Moms 2014-04-15 06:34:06
Trochę dziwią nieco hejterskie wypowiedzi. Myślałem, że po studiach karmann mógłby być dobrym rozwiązaniem na rozpoczęcie kariery, ale ludzie tak narzekacie, że szkoda słów.
Franko 2014-05-29 12:52:24
@Moms, narzekają, bo taka jest polska mentalność, może Ty bys nie narzekał, chociaz skoro ma byc to pierwsza praca, to nie wiem, czy karmann to dobry wybór.
haps 2014-12-09 16:47:33
Juz nie przesadzajmy, że narzekanie jest wynikiem jedynie mentalności, bowiem kazdy "narzek" ma jakiś powód. Dawno jednak nie było tutaj przykładów narzekania, czyżby sytuacja w firmie uległa znacznej poprawie i nie ma na co narzekać? czy co takiego się z nimi stało, może zakończyli działalność i dlatego jest tutaj taka cisza?
omlette 2015-02-28 05:10:49
W ogóle firma znana jako Karmann Ghia nie zmieniła nazwy przypadkiem, czy coś takiego? Bo musze przyznac, że dawno nie słyszałem żadnych informacji na ich temat, co jest dość dziwne jak dla mnie. Może w ogóle już nic nie usłysze, bo upadli, czy coś? Może ktoś wie coś więcej i mógłby rozwiac moje wątpliwości?
dorota91 2015-03-20 16:24:32
ja również poszukuję desperacko i bezskutecznie jakichkolwiek nowych i świeżych informacji na temat firmy Karmann Ghia w internecie ale niestety znaleźć niczego nie mogę. a może chociaż podacie jakieś źródło gdzie mogłabym poczytać nieco więcej naq ten temat? firma o takiej renomie i takiej wielkości z pewnością ma w necie takie infi
Arek 2016-05-12 22:56:22
Wiesz co, no tutaj czy na pracuje pe el to faktycznie nie ma pracy,ale na ich stornie www to jest wszystko tak jak powinno, jak miało być, to chyba dobry znak
Zostaw swoją opinię o Karmann Ghia - Żary
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karmann Ghia