brak logo

Zych Sp.j.

Karczew

Opinie o Zych Sp.j.

dół 2011-01-03 08:04
Ludzie może są i interesujący, natomiast atmosfera i brak możliwości rozwoju to już inna kwestia.
Praca dla ludzi o mocnych nerwach.
3
anonim 2011-01-19 17:45
A to prawda zależy też od zajmowanego stanowiska!!!.Muszę powiedzieć że jeśli chodzi o mnie to rozwinęła mnie jako pracownika i to w wielkim stopniu!!!!. Ale nie polecam nikomu takiej nauki.
4
rf 2016-08-06 18:11
Nadgodziny to jedna sprawa, ale jakich zarobków można się spodziewać?
ktoś za murem 2017-06-21 10:06
zarobki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na podwyżki nie ma co liczyć. plus że pensja na czas. Ciekawe kiedy to wszystko runie.
ktoś za murem 2017-06-21 10:07
...................... tyle; pensja na czas. reszta nie za bardzo
Karolina 2017-08-22 09:36
@ktoś za murem a powiedziałbyś szerzej o tej reszcie, którą uważasz za nie bardzo? Ważne, żeby argumentować swoje opinie. To pomaga osobom które chciałyby pracować w Zych. Jest to szczególnie ważne, gdyż firma Zych prowadzi rekrutację na stanowiska: Frezer narzędziowy; Ślusarz, tokarz, frezer, szlifierz, pracownik młodociany, absolwent, uczeń; Brygadzista; Ślusarz narzędziowy.
Boss 2017-09-11 11:17
Nie polecam firmy. Opinie jw. Jedynie pensja na czas i to nie wiadomo jak długo. Poza tym interes chyli się ku upadkowi. Zarobki poniżej przeciętnej. Brak kasy na wszystko. Zero szans na rozwój. A to że firma prowadzi rekrutację to efekt kiepskich zarobków w firmie. Większość dobrych pracowników odeszła. Stąd tyle wakatów w firmie.
Karolina 2017-09-14 09:26
@Boss ale gdyby firma Zych Sp.j. miała upadać to chyba by nie zatrudniała nowych osób? Czyli Ty już nie pracujesz w tej firmie? Wiedziałeś jakie będą zarobki przed podpisaniem umowy? Próbowałeś rozmawiać o podwyżce czy premii?
Boss 2017-09-14 12:36
Tutaj nie ma szans na podwyżkę a premie są zawieszone od co najmniej roku. Wiedziałem jakie będą zarobki gdy się zatrudniałem kilka lat temu. Przez te kilka lat nie było żadnej podwyżki a jeszcze zabrano wszystko co tylko można było zabrać, czyli premie, dodatki świąteczne, paczki itd. Teraz jadą na gołej pensji. Nowi kandydaci przychodzący do pracy dostają więcej niż starzy pracownicy z kilkuletnim doświadczeniem.
Karolina 2017-09-26 11:48
@Boss rozumiem. A na jakiej podstawie pracodawca zabrał wszystkie dodatki? Czy one były wymienione na umowie? A czemu nowi mają większe pensje? Może warto zwrócić uwagę, że pracownicy powinni być na równi traktowani.
Zostaw swoją opinię o Zych Sp.j. - Karczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zych Sp.j.