brak logo

Privacon Poland Sp. z o.o.

Zławieś Mała

Opinie o Privacon Poland Sp. z o.o.

abc 2013-03-29 00:12:33
szalu nie ma, tyle powiem. nie polecam. nie za te pieniadze
3
nolte 2013-05-07 08:44:22
Właściciele holendrzy kompletnie nie znają realiów rynku polskiego, poza tym są szalenie nieufni i szpiegują pracowników jak tylko można, jak na pracodawców zachodnich to jest beznadzieja, w porównaniu do polskich i tak średnio.
1
uaa 2013-05-08 13:11:57
wobec kontrahentow tez sa bardzo nieufni i traktuja ich jak zlodziei. nie polecam strata czasu i nerwow.
Rico 2014-05-23 09:16:25
Zarobisz tyle, na ile się dogadasz- przynajmniej nie ma przekrętów. Właściciele dbają o swoje interesy, czy to źle? Poza tym, bardzo szanują swoich pracowników.
aaa 2014-10-07 06:27:15
tak bardzo szanuja swoich pracownikow...8 stopni na hali w zime, nagrzewnice wlaczone jak sie ublaga...o wyciagach juz nie wspominam...no tak ciecie kosztow szkoda, ze kosztem pracownikow.
1
kula 2014-10-26 12:25:54
i marne grosze za prace brak powyżek
3
spawacz 2014-11-05 16:42:10
zarobki lipa bhp tez lipa szkoda zdrowia na ta firme pani dr mysli tylko o sobie a kierownicy to pojecia nie maja mysla ze oni sa najlepsi a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie na nioh robia kierownik W... był ok szło sie dogadać ale go przeniesli a ta reszta poniza ludzi pomidor szczegolnie
4
rom 2015-01-30 14:44:33
pracuję 6lat w Privaconie im dłużej, tym kasa lepsza. Firma stabilna, bez powodu nie wywalą, chyba, ze za chlanie.
1
mel 2015-04-24 09:37:03
kasa mala za ta prace jaka tam wykonujemy. ile lat bede musial tam robic zeby kasa byla lepsza o podwyzkach nie slychac??
polernik 2015-04-30 11:05:32
Pani dyrektor, dorobila sie pani na krzywdzie ludzkiej.Traktuje pani ludzi bardzo przedmiotowo.Jakim to trzeba byc wyrachowanym czlowiekiem ?
Jesli chodzi o kierownictwo, to na przykladzie tej firmy wystarcza malo rozgarniete typy, ktore sluchaja polecen pani w slepo,nie majac zadnych umiejetnosci o czym sie wszyscy przekonali.
Bhp to jakas farsa, no ale to firma ,ktora jest nastawiona tylko na wyzysk
Brak podwyzek od wielu lat
3
spawacz 2015-05-12 19:25:21
kierownicy na produkcji to ofer... udają najmądrzejszych a nic nie potrafią a ten co przeszedl z polerni to liczy kto ile robi bat mu dać albo broń pan B... wszech wiedzący w warlubiu masło ubijał a brak słów o podwyżkach lepiej Ukraińców sprowadzić porażka nikomu nie polecam tego syfu szkoda chłopaków
migol 2015-05-13 11:37:42
Tak sie sklada ze ukraincy juz tam jada.
Szczytem wszystkiego jest to ze nawet trzeba sie pytac o mozliwosc pojscia do kibla. zenada ,oto co mozna zrobic z firmy
W biurach na tyle sie nudza ze jezdza po ludziach ktorzy sa na chorobowym z jakims gownianym koszykiem owocow pod pretekstem odzwiedzin. Na drugi raz spuszcze psa i poszczuje.
To dlaczego nie dajecie na lekarstwa ?!
Kierowniczyna z produkcji B.M. przechodzi sam siebie. Brak wiedzy nadrabia checiami i tym ze lata w kolo jak piesek czepiajac sie ludzi .Chlopie nie badz zalosny, naucz sie moze szczekac to zapunktujesz u dyrektorki bo ona lubi takich jak ty.
Naprawde szkoda chlopakow ze daja sie tak ponizac za te glodowe stawki
1
poler 2015-05-29 11:06:37
Zenada to jest to co piszesz. Idź popracować jeden z drugim na budowie, to dopiero zobaczysz poniżanie, brak ubezpieczenia , brak wypłaty miesiacami itp.Wku.. mnie jak ktos takie bzdury wypisuje j/w Tu jest przynajmniej normalnie, praca legalna, ubezpieczenie, kasa na czas, ubranie robocze, posilki regeneracyjne i na święta tez pare zlotych dadza.
spaw 2015-06-08 08:43:08
na święta ty budowlańcu jak byles słaby to Ci nie płacić a privacon takich potrzebuje wiec lepiej sie nie wypowiadaj robisz ppewnie za 1300 i klaskasz uszami a na produkcji to paranoja nikomu nie polecam tej firmy szkoda zdrowia a zreszta jak p.dr to nie spawanie to jak praca w biedronie chociaż tam pewnie wiecej zarabiają
cypis 2015-06-14 19:54:31
Na polerni to jest dramat. Kierownik z najstarszym stażem nie jaki TD na tym dziale to zielony jest jakby pracowal tam drugi tydzień a ten ostatni A to spawaczem podobno był cienkim a myśleli ze kierownikiem będzie dobrym. Litości oni pogrążają się każdego dnia i jak tu ma być dobrze. Czlowiek nawet by sie chcial postarac ale przy nich to ręce opadają
Biały Murzyn ... 2015-07-31 08:19:09
Heh... czytam i płaczę z tych jak bronią tej firmy jak by nie wiem co dawali ... , na start 11 brutto teraz się chyba to zmieniło na 11.70 ... , spawacz 12:50 brutto śmiech na sali i tak znam takich co za 11 brutto rok spawali bez podwyżki ... , ale jak mówi nasza Wspaniała Pani M. cyt. ,, to nie jest ciężka praca więc nie będziemy płacić nie wiadomo ile " heh jak to nie jest ciężka praca dźwiganie profili o przekroju 100 mm + -/ i dł. do 4 m to Pani powinna pracować w czynie społecznym w takim wypadku za swoją pracę . więc pozdro do tego robienie furtek i bram nawet 2x2 m i więcej samemu a później że ludzie na L4 z plecami i nadgarstkami ... , ogólnie szkoda słów no ale co tu zrobić puki ludzie się nie zbiorą i nie jeb. w stół to nic się nie zmieni a jak firmowy strajk się zrobi produkcja stanie to inaczej będą gadać a teraz dobra pora bo terminy gonią a tak to kilku tylko się twardo udziela na zebraniach i stawia no ale co z tego mają no oczywiście brak podwyżki heh 5 lat bez a Wyzysk człowieka wobec człowieka będzie tu trwał ciągle .
a tak na marginesie Firma w firmę stoi mowa o Hacomie tam stawka początkowa 9 na rękę a tu po kilku latach się ma ledwo tyle .. no nic pozdrawiam i nakłaniam o przekazanie tej wypowiedzi Holendrom bo to fragmenty całości tego co Ludzie o tej firmie myślą i o jej zarządzie .
spaw 2015-10-09 20:42:21
no macie racje tylko ilu ludzi siedzi w d... kierownikom teraznowa hala szaleje panowie osrani i oszczani ciagle stoperan biora szkoda czasu na prace w privacon za 12.5 pani M blokuje wszystko
spawacz 2016-06-03 21:58:58
Zgadzam się z opiniom Biały Murzyn na 1000% Jest coraz gorzej brak szacunku dla ludzi. Oceny kwartalne wybijanie się na przerwę zgłaszanie kierownikowi ,ze idziesz do toalety oby nie za często .Mają coraz to nowsze pomysły żeby poniżyć pracownika Ciekawe jak daleko się posuną Pozdrawiam
jkl 2016-06-28 14:11:55
Ocenami można motywować w szkole. Do pracy chodzi się żeby zarobić na życie a w tej firmie to można się jedynie garba dorobić
aga 2016-07-20 17:59:57
podobno będą przyjmować kobiety?jaka to będzie praca?czy na dłużej czy tylko na czas określony?czy warto się zatrudnić?
Roel 2016-09-11 02:50:15
Kobiety do pracy przy metalu ... hmm no cóż tonący brzytwy się nawet złapie . Wszystko było by ok gdyby nie chamskie zachowanie kierowniczyn ,którzy ewidentnie uważają się za wielkich panów naprawdę myślicie że jesteście nietykalni ?
powiedz mi 2016-09-11 22:11:28
Hej, ale wiecie jakich zarobków można się teraz spodziewać? Chętnie bym się załapał, bo dbają o dobre stawki.
Zostaw swoją opinię o Privacon Poland Sp. z o.o. - Zławieś Mała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Privacon Poland Sp. z o.o.