logo Milex sp.zoo

Milex sp.zoo

Szczecin

Opinie o Milex sp.zoo

xxx 2014-08-13 08:14:27
ha ha ha, dobre, ta osoba co to pisała sama siebie ośmiesza. Ten Pan jest szują jakich mało i my wszyscy o tym dobrze wiemy a jeśli by chodziło o pozew zbiorowy to wielu innych już dawno nie pracujących by się przyłączyło .
1
n. 2014-08-19 10:45:58
Boszeeeeee jaki/a ty jesteś durny/a. To wina pracowników,że się rozwalił kontrakt na Durringu?????? I właśnie dlatego,że są tacy beznadziejni to Niemcy z pocałowaniem ręki biorą do roboty tychże pracowników,dlatego wydzwaniali za nimi do Polski???? Ogarnij się i pomyśl 5 razy zanim się wypowiesz,bo myślenie jak widać nie jest twoją mocną stroną. Jakim trzeba być kretynem,żeby takie pierdoły głosić?
hdsjdkh 2014-08-19 19:02:46
Niemcy..? Z tego co mi wiadomo to Ewa nie jest niemką. I wiadomo, że lepiej zatrudnić Polaka niz brac firmę. I wytłumacz mi co to sa za niemieckie warunki stawka od 5do 8 euro i bez umowy. I dlaczego tyle osób zjechało z powrotem do Polski i wrocilo do milexu,,, Wiec za bardzo sobie ni polepszyliscie
malutka 2014-08-22 22:00:46
Hmm .. Malina i Waldek ? Ci Ludzie to już dawno sa skonczeni !
Waldek Do tej pory nie wydal mi wynikow ze szpitala i pieniedzy ktore musialam wplacac za szpital ! A jak dzwonilam to udal glupiego ! Kontaktowala z Nim sie inspekcja pracy i ludzie z ambasady wgl telefonow nie odbieral . A teraz do dnia dzisiejszego naliczane sa odsetki i waldek wisi mi 1500 euro .. Czlowiek zapieprzal jak głupi a okradali Cie z wlasne wyplaty !!
Fakt Ludzie z Luny na prawde w porzadku i z reszty holtelow rowniez .
Pozdrawiam !
1
m 2014-08-23 22:01:58
pozdrawiam.... cała była LUNE :)
1
MARTA KAZIMIERCZAK 2014-08-24 14:11:24
zal mi was kolezanki i koledzy,ktorzy wypisujecie opinie, a nie macie odwagi sie podpisac wlasnym imieniem i nazwiskiem,nadal sie boicie?PYTAM KOGO,CZEGO???.W wiekszosci macie racje co do dzialan wspanialej firmy i jeszcze wspanialszego opiekuna.ALE DUZO "SZCZEKACIE " :) A MALO ROBICIE.NIEDLUGO NAPISZE OBSZERNA OPINIE ,KROK PO KROKU O FIRMIE I PANU W.G(JAK SIE SAM PODPISUJE)DO WALDKA:SPOTKAMY SIE JESZCZE ALE JUZ NA INNEJ DRODZE.A WY LUDZIE MIEJCIE ODWAGE I NIE PODPISUJCIE SIE "X" BO TO JEST ZALOSNE I PAMIEJTAJCIE "W KUPIE SILA"JAK ROBIC PORZADKI TO TERAZ :)
1
m 2014-08-25 10:52:57
brawo marta :) ty jednak jestes silna
1
malutka 2014-08-26 21:15:35
Silna ? To malo powiedziane ! Dziewczyna nie znajac Jezyka poradzila sobie znakomicie i zniszczyla caly milex . I ja Równiez pozdrawiam Lune i milo was wspominam ! Co niektorych oczwiscie ! :) Bo co z niektorymi do tej pory utrzymuje kontakt .
1
fama 2014-08-27 19:51:24
Złodiejaszkom z Milexu grunt pod nogami sie pali .Ani brygadzista ani prokurator im nie pomoże.
degustator 2014-08-31 17:07:23
mam teraz szkolenie i nie wiem jeszcze gdzie pojade. czy naprawde jest tak ciezko? nie jestem rzeznikiem ale sie staram. wychodze z zalozenia ze ciezka praca moge osiagnac wiele. mam nadzieje ze nawiaze wiele ciekawych znajomosci. jestem podekscytowany i gotowy na wszelkie wyzwania. dajcie jakies szczere opinie o miejscach gdzie moge trafic po szkoleniu w firmie kamil. dziekuje bardzo.
4
byla 2014-08-31 20:47:49
witam!!! w koncu ktos zrobi porzadek w Duringu!!! Zostalam za kogos zwolniona niby za mieso ktorego nie wzielam??? inni wynosza tonani? A malina tego nie widzi???Pozdrawiam Lune Henia z bytomia jak pracuje jeszcze Pa
Byla2012 2014-08-31 21:19:15
wtedy pojechalam do tego syfu??? Obecnie jestem na urlopie maciezynskim mam240 zl ciekawe jak z tego wyzyc??? Za cos czego nie zrobilam a co niektrxy darabiaja sie niezlych aut i to na oczach Maliny i Waldka i jest ok
m.....a 2014-08-31 21:26:11
teraz masz i tak duzo bo ja po 6miesiacach macierzyńskiego dostawałam 160zl ok.ale nic z tym nie zrobisz, teraz jestem na urlopie i też pewnie beda próbowali mnie oszukać . pozdrawiam E.
yyyy 2014-09-09 15:43:12
jak tam wypłata w duringu nie za bogato?
Miki 2014-09-12 15:44:56
Ja powiem tak przerobisz 270-300h na uboju zaliczą ci 160 taka prawda bez ubezpieczenia jak chcesz do lekarza na wlasny koszt. Kinkong tylko drze morde a sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi tylko stoi i sie gapi taka prawda a ty na flumenie popierdalasz.
A taśma zasówa jak rudy w 4 pancernych i ludzie nie wyrabiają.A jeśli chodzi o higiene w pracy to mit.
Master 2014-09-28 02:02:22
Byłem na uboju w Tonniesie w Rheda Wiedenbruck kilka miesięcy, tępo jest zabójcze, pracowałem głównie na odkurzaczu, rano palców nie mogłem wyprostować inne stanowiska nie lepsze. Niema czasu praktycznie na nic, dwie godziny wcześniej ałtobusem wyjerzdzasz i tam siedzisz, po pracy czekasz na ałtobus czasami nawet 1,5 godziny. Wszystko co piszą w opiniach to prawda Polak tam jest nikim Rumuni i Bułgarzy są lepiej traktowani i mają lepszą kasę...
leon 2014-09-30 11:36:40
Witam.Mam nadzieje że jeszcze nie pojechałeś .Ja byłem 2 lata temu też mi odradzano byłem 5 tygodni po pięciu tygodniach wsiadłem w samochód i wróciłem do domu warunki nie do opisania większość ludzi to chamstwo. też tak myślałem pojade zarobię wrócę .Naprawdę odradzam wiem ciężko przyjąć to do wiadomości tym bardziej że w Polsce praca jest jaka jest ale powtarzam te pieniądze nie są tego wartne mam nadzieje że przekonałem ale decyzja należy do ciebie ja żałowałem ale przynajmniej nikt mi nie będzie wmawiał że nic nie robiłem w tym kierunku żeby sobie polepszyć życie .
2
wwww. 2014-10-01 21:09:41
czy ktos wie co w sprawie stosia czy ktos za to beknal i czy w bremen nadal ten sam majster inadal taki mobing i 0 poszanowania ludzi i zwalniania na kaprys bizona.
1
wwww. 2014-10-02 17:25:22
czy sprawie smierci kolegi na tasmie tez ukrecono leb sa lepsi od mafii pruszkowskiej jezeli cos wiecie dajcie znac
Bohater 2014-10-06 22:45:09
Co ty opowiadasz ? Nie zyje ? Jak mozesz podaj coś wiecej pracowalem pare lat temu tam za rządow bizona... Zdziwiony jestem ze dalej ten uboj maja. Milex jest jak ta reszta firm w jeden worek i do rowu.
1
marcin 2014-10-07 20:32:34
prawda ze nie zyje stosio.bizon dalej rzadzi .
1
wwww 2014-10-10 18:54:28
bylem wtedy na uboju w bremen wglowie mi sie nie miesci ze to tak wyciszyli czlowiek nie zyje a dla majstra i opie kuna dla firmy wajta wajta. byly smieszne przesluchania ludzi przez bhp ze szczecina potem kilku ludzi ktorzy mieli odwage powiedziec prawde zostalo wdziwny sposob zwolnionych inni maja przerabane ja ciesze sie ze juz nie tkwie wtym bagnie ale stosia nie moge odzalowac spokojny bezkonfliktowy kolega mozna bylo temu zapobiec
RAFAL 2014-10-12 22:35:54
TAK TO WSZYSTKO PRAWDA CO OPISUJA NIE POLECAM NIKOMU TEJ PRACY STRATA CZASU/I NERWÓW
mmm 2014-10-20 21:17:12
Tylko nie mówcie,ze timotej z ta co i cycuch..........
1
RAFAL 2014-10-22 22:18:10
DLATEGO MAJA JESZCZE PRACOWNIKOW PONIEWAZ KAZDY NOWY NIE WIE JAK TAM JEST KAZDY CHCE ZAROBIC......DOPIERO SZYDLO Z WORKA WYCHODZI JAK JESTESMY NA MIEJSCU,NIE POLECAM SAM TAM BYLEM LEPIEJ SZUKAC COS INNEGO NIE PRZEZ AGENCJE?LEPIEJ SZUKAC NA WLASNA REKE..... ALBO DOSTOSOWAC SIE W POLSCE ,WIEM ZE JEST CIEZKO W PL Z PRACA ALE LICZY SIE PSYCHIKA,ZANIM POJEDZIESZ TAM DOBRZE SIE ZASTANOW.....
ola 2014-10-23 20:34:59
Hejka czy moze mi ktoś odpowiedzieć, czy Dymek jeszcze pracuje i co on teraz robi???
Marcelka 2014-10-25 10:57:25
Chciała bym tu wypowiedzieć się na temat CZARODZIEJA ZE szczecina pracującego w sogel .Typ straszne natrętny szmaci ludzi ,część damskiej ekipy ma najgorzej ponieważ jeżeli nie ulegnie się temu facetowi tak jak było w moim przypadku to zostanie się najgorszą kur.. i szmatą.Znajdę sobie inną prace a do lóżka z nim nie pojdę.Praca za tyłek nic z tego.Przestroga dla jadących tam kobiet do pracy DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIĘ TEMU HU..WI CZARODZIEJOWi powinni zrobić z nim wreszcie pożądek to jest karygodne zachowanie
mmi 2014-10-25 17:47:03
Sami podpoząkwaliście się zasadom ktore tam są.Nic nie wymagacie ,to tacy jak sikora,kojot,czrodziej,schrek,rumun,aborygen i wielu innych czują sie pewnie bo mają za sobą szefów firm.Brak jaj u wszystkich powoduje że te kur..wy się panoszą jak ksiądz mieędzyinnymi w steine.Obić mor.dypo pracy ,auta taż mają,to zrobić porzadek,anie sie żalić tutaj.
1
rzeźnik 2014-10-26 11:41:27
Milex żeruje na naiwności ludzi, obiecuje złote góry i na tym się kończy. Co do sprawy Stosia który zmarł to rodzina nie dostała nawet złotówki a sprawa została umorzona.
Dalej opiekunowie to banda imbecylów która okrada ludzi na godzinach, a jeden karze co ładniejszej Pani iść z sobą do łóżka ( tak to o panu mowa Janku Ch. jak będę miał Twój adres to z miłą chęcią odwiedzę Twoja żonę i pokarze jej nagrania jak wykorzystujesz kobiety), no i mamy majstrów a to banda imbecyli która jedynie co potrafi to zastraszać ludzi i szantażować ich. A co lepsi to potrafili tak człowieka skatować że ten w szpitalu lądował połamany.
fiodor 2014-10-26 20:42:47
gdzie milex wykopuje tych h opiekunow i majstrow dlaczego mimo sygnalow nic nie robia taki pan janek ch 'pan waldek g majsrowie ktorzy potrafia uderzyc pracownika pan piotr bizon R k pan dymek pan king kong i nadal pracuja sa bezkarni banda zlodzieji iszulerow jezeli ktorys kiedys stanie na mojej drodze skopie im d py szkoda swiatla by pisac o tych idiotach i imbecylach zal ludzi ktorzy ciezko pracuja z dala od rodzin a takie ''ZERA''ich okradaja pozdrawiam za nic nie wrocilbym do tego gowna nara
1
rrrrr 2014-10-29 21:56:54
maszcalkowita racje zlodzieje i imbecyle
1
rzeźnik 2014-10-30 17:39:43
w tym samym budynku co Milex jest jedna z najlepszych kancelarii adwokackich w Szczecinie i Karapuda korzysta z ich usług, więc batalia sądowa ma tylko sens jeśli pójdzie pozew zbiorowy przeciwko tej firmie
RAFAL 2014-10-31 23:15:17
to wszystko prawda co tu wypisuja odradzam tam pracy wyzysk i kanciarstwo odradzam szkoda waszej psychiki .a ty
wolny czlowiek................nie badz taki madry sam sobie tam rob jak tobie pasuje.
wolny człowiek 2014-11-03 18:05:43
To przestańcie się nad sobą użalać i dajcie pracować wszystkim tym co tu pracują od lat tak jak ja :):):)
RAFAL 2014-11-03 19:39:28
ja nie sieje bzdur tylko bwiem bo tam bylem i wiem jak tam jest zostalem oszukany przez ta firme a po drugie to hamuj slownictwo i nierob tyle bledow
Ona 2014-11-04 18:32:33
Sam robisz błędy " nie" z czasownikami piszemy osobno
fiodor 2014-11-07 18:18:17
dlaczego usunieto moja opinie kto to kontroluje idecyduje co ma zostac a co wyciac zdenerwowalo mnie to nie jest to powazne.
Jack Daniels 2014-11-11 19:15:43
Daniel ile jeszcze potrzebujesz ,okradasz ludzi z pensji i jeeszcz flaszke ludzie muszą przynieść za poproszenie załatwienia czegoś.Zwykła kurw.a polska jesteś.Już niedługo wyjedziessz z Weissenfels.
2
robert 2014-11-13 22:53:54
MAJA JESZCZE PRACOWNIKOW PONIEWAZ KAZDY NOWY NIE WIE JAK TAM JEST KAZDY CHCE ZAROBIC......DOPIERO SZYDLO Z WORKA WYCHODZI JAK JESTESMY NA MIEJSCU,NIE POLECAM SAM TAM BYLEM LEPIEJ SZUKAC COS INNEGO NIE PRZEZ AGENCJE?LEPIEJ SZUKAC NA WLASNA REKE..... ALBO DOSTOSOWAC SIE W POLSCE ,WIEM ZE JEST CIEZKO W PL Z PRACA ALE LICZY SIE PSYCHIKA,ZANIM POJEDZIESZ TAM DOBRZE SIE ZASTANOW.....
dominik 2014-11-15 00:31:20
bo nie znajdziesz
xxx 2014-11-18 21:52:28
racja popieram tesz czekam nawet znam adres jego
mariola 2014-11-20 13:23:31
Witama do pracy sie wybieram. Jak tam jest z hotelami w verlu sa damskie i meskie?czy w rhedzie jest dla kobiet tylko??
3
Arab 2014-11-22 20:16:49
witam forumowiczów. pracowałem w Sogel krótka opinia co do pracy i do majstrów. wiec tak praca cieżka, tempo zabójcze płaca śmieszna co do wykonywanej pracy, godziny obcinane, w ogóle atmosfera słaba. co do majstrów nie napisze wulgaryzmów bo i tak zaraz admin je usunie, ale ogólnie jak bym ich spotkał i miał pistolet waliłbym im po kolanach tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] samochody podpalił. nie polecam pracy w firmie milex
Robert 2014-11-23 20:42:14
popieram
fiodor 2014-11-23 21:11:22
arab masz w razie czego wspolnika ochotnika ja ukrecalabym im jaja po tym jak bys im zalatwil kolanka to by byla frajda ailu ludzi by klaskalo nie zartuje nie dotknelabym ich bo bym sie brzydzila milex to bagno
nikt 2014-11-24 06:58:49
wchodzę do gry,bo nie lubie złodzieji i frajerów,a ciekawe jak płaczą i błagają o litość cwaniaki które mówią albo zapierda.laj albo (usunięte przez administratora) bo tu sie guzikami nie płaci.Sami ruchają pracownice po kątach a do żonek ślą smsy only You kochana tęsknie za Tobą ,co tutaj?ciężko kochanie,ręce bolą,a obok ruchanie leży.Pali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wozy, walić jak do dzikich kaczek.bo 7me nie kradnji.Którego jedziemy jako number one?
twardy 2014-11-26 20:29:01
Brawo brawo panowie i panie ! Sam pracowalem jeden kontrakt bo przydusilo mnie pare lat temu widze bez zmian Ku*** i zlodziej na kazdym kroku. Majstrowie bez zmian milex nic nie robi z tym. Moze kiedys sie zabiora za nich raz konkretnie i zakoncza ten wyzysk na Toonis-ach jaki prowadzi milex. Powiem jedno milex to banda zlodzieji i cwelow. Pozdrawiam a co do tego najazdu chetnie bym sie przylączył.
mikolaj 2014-12-06 16:54:08
jak dlugo jeszcze prezesi i wladni beda udawac ze wszystko jest cacy kiedy przyjrza sie tym niby opiekunom tym ponoc majstrom kiedy ich rozlicza to znajda kupe kasy i dla firmy idla ludzi ktorzy na firme pracuja czekam kiedy otworza oczy izrobia co nalezy. nie ma pracownika z niewolnika i nikt nie chce byc okradany ponizany wyzywany i lekcewazony atak jest w milexie za sprawa pseudo majstrow i opiekunow robia co chca i nie ma na nich bata .kiedy milex bedzie mozna nazwac firma bo teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma
robert28 2014-12-08 00:37:10
Witam wiele opinii już słyszałem na temat tej firmy. Może ktoś powiedzieć czy jest jakiś posiłek regeneracyjny i jak sprawa z zarobkami nadal te 5,2 euro ??? Ile da się zarobić???
pracownik-świeży 2014-12-08 07:32:00
Stawka pierwsza 7,75 euro od 1 sierpnia 14r. posiłków nie mam - nie przysługuje prawnie .
pozdr
Zostaw swoją opinię o Milex sp.zoo - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo