Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milex sp.zoo

Pracowałeś w firmie Milex sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-12-27 00:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko chyba nie ma co przeliczac tego tak calkowicie na polskie zlote, bo jak mniemam koszty utrzymania sie sa jednak wyższe niż u nas. Napiszcie prosze ile zostaje człowiekowi po odjeciu kosztów zamieszkania, dojazdu i średnich kosztów zwiazanych z jedzeniem. chodzi mi o to ile mozna odłożyć po miesiacu pracy w Milex.
zdjecie uzytkownika
jacek34 - 2015-01-05 23:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-12-27 00:16:55]:
zależy jak żyjesz,jak chcesz zaoszczędzić to parę groszy będzie ,ale kokosów niema gdyby były nie było by takiej rotacji i wręcz poszukiwania młodych do przyuczenia ja akurat w tej firmie nie pracowałem,ale chłopak ,który tam był narzekał na majstrów,pijaczków ogólne warunki na kasie też oszukują więc jedynie jak ktoś chce zdobyć jakąś praktykę to może spróbować a potem zmienić pracodawcę pozdr.
zdjecie uzytkownika
zbych - 2015-01-06 12:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek34 - 2015-01-05 23:29:17]:
jacek34 również mogłeś dodać ze kolega powiedział ze świnie latają :-) Jedź popracuj a potem wydawaj opinie na temat pracy .
zdjecie uzytkownika
luzer - 2015-01-11 10:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w weeisenfels nasi majstrowie chodzą do pracy jak chcą raz jest daniel raz chrystian , popracują cztery godziny i idą do domu w piątek też raz jest jeden raz drugi a kasę biorą za cały miesiąc,tylko taki a jak z nas ktoś jest chory to potrafią powiedzieć nie pi....ol tylko zapi.....aj do roboty i co miesiąc okradają z godzin czy nikt tego nie widzi czy szefostwo firmy o tym wie
zdjecie uzytkownika
luzer - 2015-01-11 10:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zapewniała nas że będą premie za przepracowany cały miesiąc i że jadąc na urlop nic nie tracisz , a tak nie jest i co miesiąc brakuje godzin niech w końcu ktoś się tym zajmie ,ludziska zjeżdżają bo praca ciężka a kasa za mała , no i te godziny pracy to też jest porażka co dziennie na inną jak mamy tydzień w którym jedziemy do domu topoń.5.00 wt. 8.00 śr.9.30. czw.10.30. piątek jest na 14.00 i wracamy na 4.00 w poniedziałek kto wymyśla takie godziny a nasza firma nic sobie z tego nie robi ważne że kasa wpływa , a nam zabiera się weekend
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2015-01-12 18:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tylko mieczaki płaczą i statyści nie obrażając fryzjerów udają ze nie umieją trzymać noża a co do kasy to oni są fachowcami a chodź stan na zameczek czy rureczki wypowiedz sie przy taśmie tylko do kibla leci bo niby ma rozwolnienie i
zdjecie uzytkownika
jolka31 - 2015-01-13 22:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie w końcu są zarobki ??? co innego każdy piszę ile się wychodzi ile mieszkanie kosztuję? Pozdrawiam wszystkich na forum
zdjecie uzytkownika
przerażony - 2015-01-14 03:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam wszystkim ta firma to oszuści !!! pracuję niedługo i jestem totalnie rozczarowany kradną nasze pieniądze nie wiem dlaczego jeszcze nikt tego nie zgłosił może jakiś pozew zbiorowy by coś zmienił do posta wyżej zarobki marne 700 euro
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-14 07:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przerażony - 2015-01-14 03:58:43]:
Ty przerażony , a ile godzin przepracowałeś 90 i na pewno zaliczkek nabrałeś.
Zanim napiszesz to sprawdź ile miałeś godzin i ile zaliczek bo siejesz zamęt bara...
zdjecie uzytkownika
luzer - 2015-01-14 20:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Luzak - 2015-01-12 18:50:37]:
ty mnie gnatami nie strasz cwaniaczku , mięczak to z ciebie ,a srakę to masz co gonitwa tak to możesz mówić do tych na skórkach albo na ciepaniu ,mnie roboty nie trzeba uczyć(usunięte przez administratora) !!!
zdjecie uzytkownika
luzer - 2015-01-14 20:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-14 07:21:10]:
ty pracownik może ty łazisz w żółtym ,nie tylko młodych i przerażonych kroją na kasie , a co do godzin to nigdy się nie zgadzają, przerażony pisze prawdę cwaniaczku z paprykowa [wylęgarni]....!!!!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-01-16 21:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam na szkolenie 26.01.2015 a od lutego do niemiec jak placa? jaka umowa bo mowili ze niemiecka zapewna najnizsza krajowa a na reke powiedziano mi ze 7e za godzine i ze przerabia sie tam 200 godzin czyli placa chyba calkiem w miare a i odejmuja 2e za dzien na media w hotelu prosze o szczera odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2015-01-17 03:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem Tak na uboju mordenga byłem na flumenie przez 2 miesiące kinkong drze jape jak nie wyrabiasz na poczatku ale to nie szkodzi tempo jak na autostradzie
z 360 h zaplacono mi za polowe na miesiac :D zlodziejstwo straszne zwłaszcza jak bułgarzy wejda
zdjecie uzytkownika
polak42 - 2015-01-17 17:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
Jeżeli taka sytuacja Panuje w tej firmie to po co tam pracujecie? W tych czasach można wszystko nagrać iść do sądu,różnego rodzaju instytucji ludzie sami na to pozwalacie fakt faktem polak polaka najlepiej potrafi okradać i z tym się zgodzę ,ale trzeba z tym zrobić porządek ja pracowałem w podobnej firmie 2 lata temu okradali mnie aż w końcu załatwiłem sprawę i odzyskałem swoje pieniądze wraz z odsetkami nie mówiąc o karach jakie zostały ponakładane na pracodawcę zróbcie porządek
zdjecie uzytkownika
luzer - 2015-01-17 17:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-01-16 21:23:06]:
na rękę to nie wiem ile dostaniesz ale od 1 stycznia jest 8 euro brutto , za hotel płacisz 66 euro za miesiąc a robota , jest ciężko no i na godzinach oszukują co miesiąc średnio 10 godzin brakuje , a gdzie jedziesz do Rhedy cz Weeisenfels
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-01-17 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie wiem ze jest teraz najnizsza 8,50 zapewniali mi na rozmowie ze jakies 7 bede mial na reke i ze tak 200 godzin trzeba przerobic za ten hotel tez wiem ze odliczaja wypytalem w sumie o wszystko urlopy zwolnienia i powiedziano mi ze wszystko przysluguje tak jak powinno ale jak wszedlem z ciekawoscina te forum to widze ze 80% nazeka ja jak bedzie inaczej tam jak mi mowili na rozmowie to sie odrazu zwolnie nie bede za murzyna robil a ze ciezko to ocenie czy ta robota jest warta tych pieniedzy jak pojade a gdzie lepiej jechac? bo nie wiem tego jeszcze dopiero podczas szkolenia mnie przydziela a gdzie te zaklady sa bo o to zapomnialem spytac?
zdjecie uzytkownika
kindziu - 2015-01-19 07:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-01-17 18:00:11]:
nie 8,50 tylko 8,00 na godzinę i to brutto dla nas którzy pracuja przy mięsie taka stawka sie nalezy od 01.12
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-19 09:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej znalezc nowa prace niz harować jak wół, ja skorzystałem ze strony Rekrutacyjnej Rewolucji po zarejestrowaniu masz pelno ofert poprzez rekrutacje wielu firm ;)
zdjecie uzytkownika
falubaz - 2015-01-19 21:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luzer - 2015-01-11 10:50:11]:
Siema luzer co do jednego to masz rację co godzin i kasy firma nas kroi ,reszta mnie nie obchodzi ,dla mnie ważne jest żeby mi uczciwie zapłacili za moje przepracowane godziny a ostatnio mnie oszukali , na innym kontrakcie chłopak też był n urlopie i zarobił dużo więcej nie wiem jak to jest czy firma nas inaczej traktuje bo mniejszy kontrakt ,jeszcze jedno trzeba coś z tym zrobić a nie tylko nażekać
zdjecie uzytkownika
janek30 - 2015-01-20 19:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie do osób,które były na przyuczeniu w Gryficach.Czy jest jakaś stawka godzinowa czy za darmo pracujemy ? Pytam bo w podobnej firmie płacą 10 zł na godzinę
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2015-01-20 20:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
King kong bardzo wporzadku gościu . A to ze "drze pape" to czasem trzeba wkoncu jest majstrem i za to mu płacą pracowałam tam troche na uboju i idzie pracować jak się chce !! Ludzie przestańcie narzekać .. Jak ktoś chce pracować to bedzie pracował !! pozdrowienia dla całej ubojni no i oczywiscie Kong konga i Marcina ;))
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-01-21 16:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem ze mam pretensje tylko co do godzin i do tego ze pracodawca nie zapewnia ubezpieczenia reszta jest norma wiadomo ze polak polaka okrada :D
zdjecie uzytkownika
nnnnnnnnnnnn - 2015-01-22 08:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakim ty ubezpieczeniu mówisz ? przeciez zus jest zapłacony
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: witam co do rozmowy było wszystko ok tylko nie wszystko sie zgadzało ale to norma żeby zamydlić oczy tylko coś zróbcie z brygadzistą ;ADAMEM 'bo bardzo gnoi ludzi a to gówniarz i zero szacunku dla drugiego WALDEK TO JEGO przeciwieństwo potrafi zrozumieć
Pytania:
zdjecie uzytkownika
gtg - 2015-01-22 19:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-20 16:07:19]:
Ja pamiętam dobra była ,,!!,
zdjecie uzytkownika
www - 2015-01-22 21:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Młoda - 2015-01-20 20:45:54]:
za darmo robisz na kursie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milex sp.zoo?
Zadaj pytanie
x