Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milex sp.zoo

Pracowałeś w firmie Milex sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rzeźnik - 2014-10-30 17:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym samym budynku co Milex jest jedna z najlepszych kancelarii adwokackich w Szczecinie i Karapuda korzysta z ich usług, więc batalia sądowa ma tylko sens jeśli pójdzie pozew zbiorowy przeciwko tej firmie
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-10-31 23:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko prawda co tu wypisuja odradzam tam pracy wyzysk i kanciarstwo odradzam szkoda waszej psychiki .a ty
wolny czlowiek................nie badz taki madry sam sobie tam rob jak tobie pasuje.
zdjecie uzytkownika
wolny człowiek - 2014-11-03 18:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RAFAL - 2014-10-31 23:15:17]:
To przestańcie się nad sobą użalać i dajcie pracować wszystkim tym co tu pracują od lat tak jak ja :):):)
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-11-03 19:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie sieje bzdur tylko bwiem bo tam bylem i wiem jak tam jest zostalem oszukany przez ta firme a po drugie to hamuj slownictwo i nierob tyle bledow
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-11-04 18:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam robisz błędy " nie" z czasownikami piszemy osobno
zdjecie uzytkownika
fiodor - 2014-11-07 18:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usunieto moja opinie kto to kontroluje idecyduje co ma zostac a co wyciac zdenerwowalo mnie to nie jest to powazne.
zdjecie uzytkownika
Jack Daniels - 2014-11-11 19:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Daniel ile jeszcze potrzebujesz ,okradasz ludzi z pensji i jeeszcz flaszke ludzie muszą przynieść za poproszenie załatwienia czegoś.Zwykła kurw.a polska jesteś.Już niedługo wyjedziessz z Weissenfels.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-11-13 22:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAJA JESZCZE PRACOWNIKOW PONIEWAZ KAZDY NOWY NIE WIE JAK TAM JEST KAZDY CHCE ZAROBIC......DOPIERO SZYDLO Z WORKA WYCHODZI JAK JESTESMY NA MIEJSCU,NIE POLECAM SAM TAM BYLEM LEPIEJ SZUKAC COS INNEGO NIE PRZEZ AGENCJE?LEPIEJ SZUKAC NA WLASNA REKE..... ALBO DOSTOSOWAC SIE W POLSCE ,WIEM ZE JEST CIEZKO W PL Z PRACA ALE LICZY SIE PSYCHIKA,ZANIM POJEDZIESZ TAM DOBRZE SIE ZASTANOW.....
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-14 14:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinii nikt nie usuwa poza administratorem i to też tylko wtedy, kiedy naruszają w jakimś stopniu regulamin, a jego trzeba jednak przestrzegać, prawda? Macie więcej informacji o tym jak wygląda u nich praca, chodzi mi konkretnie o godziny pracy, w jakich się pracuje, dajcie znać koniecznie jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
rotgier - 2014-11-14 14:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszelkie prace związane z rolnictwem oraz produkcją chętnie przyjmę ale jakoś w internecie nie mogę znaleźć żadnych ofert pracy od Milex a wierzę że na pewno są. pomożecie? no i dajcie znać jak tam ogólnie warunnki i ile można wydusić od nich kaski co miesiąc. mam już doświadczenie zawodowe związane ze wspomnianymi braNŻAmi
zdjecie uzytkownika
dominik - 2014-11-15 00:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo nie znajdziesz
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-18 21:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2014-11-13 22:53:54]:
racja popieram tesz czekam nawet znam adres jego
zdjecie uzytkownika
mariola - 2014-11-20 13:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witama do pracy sie wybieram. Jak tam jest z hotelami w verlu sa damskie i meskie?czy w rhedzie jest dla kobiet tylko??
zdjecie uzytkownika
Arab - 2014-11-22 20:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam forumowiczów. pracowałem w Sogel krótka opinia co do pracy i do majstrów. wiec tak praca cieżka, tempo zabójcze płaca śmieszna co do wykonywanej pracy, godziny obcinane, w ogóle atmosfera słaba. co do majstrów nie napisze wulgaryzmów bo i tak zaraz admin je usunie, ale ogólnie jak bym ich spotkał i miał pistolet waliłbym im po kolanach tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] samochody podpalił. nie polecam pracy w firmie milex
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-11-23 20:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram
zdjecie uzytkownika
fiodor - 2014-11-23 21:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arab masz w razie czego wspolnika ochotnika ja ukrecalabym im jaja po tym jak bys im zalatwil kolanka to by byla frajda ailu ludzi by klaskalo nie zartuje nie dotknelabym ich bo bym sie brzydzila milex to bagno
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-11-24 06:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wchodzę do gry,bo nie lubie złodzieji i frajerów,a ciekawe jak płaczą i błagają o litość cwaniaki które mówią albo zapierda.laj albo (usunięte przez administratora) bo tu sie guzikami nie płaci.Sami ruchają pracownice po kątach a do żonek ślą smsy only You kochana tęsknie za Tobą ,co tutaj?ciężko kochanie,ręce bolą,a obok ruchanie leży.Pali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wozy, walić jak do dzikich kaczek.bo 7me nie kradnji.Którego jedziemy jako number one?
zdjecie uzytkownika
twardy - 2014-11-26 20:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo brawo panowie i panie ! Sam pracowalem jeden kontrakt bo przydusilo mnie pare lat temu widze bez zmian Ku*** i zlodziej na kazdym kroku. Majstrowie bez zmian milex nic nie robi z tym. Moze kiedys sie zabiora za nich raz konkretnie i zakoncza ten wyzysk na Toonis-ach jaki prowadzi milex. Powiem jedno milex to banda zlodzieji i cwelow. Pozdrawiam a co do tego najazdu chetnie bym sie przylączył.
zdjecie uzytkownika
qur - 2014-11-28 17:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie + czesc ;) lubie wiele rzeczy, ale nie znosze osob ktore chca zarabiac a niestety oszukuja swojego pracodawce i w ogole. tak wlaczajac sie do waszej dyskusji. polecacie tam prace czy lepiej jak sobie poszukam innej pracy w innym miesjcu.. napiszcie ile zarobie jak tutaj pojde do roboty
zdjecie uzytkownika
mikolaj - 2014-12-06 16:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dlugo jeszcze prezesi i wladni beda udawac ze wszystko jest cacy kiedy przyjrza sie tym niby opiekunom tym ponoc majstrom kiedy ich rozlicza to znajda kupe kasy i dla firmy idla ludzi ktorzy na firme pracuja czekam kiedy otworza oczy izrobia co nalezy. nie ma pracownika z niewolnika i nikt nie chce byc okradany ponizany wyzywany i lekcewazony atak jest w milexie za sprawa pseudo majstrow i opiekunow robia co chca i nie ma na nich bata .kiedy milex bedzie mozna nazwac firma bo teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma
zdjecie uzytkownika
robert28 - 2014-12-08 00:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wiele opinii już słyszałem na temat tej firmy. Może ktoś powiedzieć czy jest jakiś posiłek regeneracyjny i jak sprawa z zarobkami nadal te 5,2 euro ??? Ile da się zarobić???
zdjecie uzytkownika
pracownik-świeży - 2014-12-08 07:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert28 - 2014-12-08 00:37:10]:
Stawka pierwsza 7,75 euro od 1 sierpnia 14r. posiłków nie mam - nie przysługuje prawnie .
pozdr
zdjecie uzytkownika
drew - 2014-12-12 20:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik-świeży - 2014-12-08 07:32:00]:
jeśli chodzi o stawkę to nie jest taka tragiczna jesli już przeliczamy to wszystko na Polskie złote, choć wiadomo , że oczywiście chciałoby się jednak trochę więcej. Co do posiłków to ja się akurat nie łudziłem , że przysługują, bo jakiś tam kontakt miałem wcześniej z innymi pracownikami Milexu i o tym wspominali
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: witam co do rozmowy było wszystko ok tylko nie wszystko sie zgadzało ale to norma żeby zamydlić oczy tylko coś zróbcie z brygadzistą ;ADAMEM 'bo bardzo gnoi ludzi a to gówniarz i zero szacunku dla drugiego WALDEK TO JEGO przeciwieństwo potrafi zrozumieć
Pytania:
zdjecie uzytkownika
robert28 - 2014-12-18 17:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drew - 2014-12-12 20:50:12]:
7,75 euro ,ale pewnie brutto? a tak ogólnie jak z godzinami pracy i czy zakwaterowanie płatne ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-20 16:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto pamięta Danuta Gappa majstrową?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Milex sp.zoo?
Zadaj pytanie
x