Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milex sp.zoo

Pracowałeś w firmie Milex sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wedkarz - 2014-01-01 18:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [23 - 2013-12-11 15:08:35]:
hehe gleba byłem i wiem ponad200godz i 1003e na koncie.porazka na maxa
zdjecie uzytkownika
nim - 2014-01-04 00:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile mozna wyciagnac przez europol w weisswaser i jakie sa warunki mieszkalne? Kobiety z facetami czy osobno?
zdjecie uzytkownika
Karolinka - 2014-01-04 12:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
(usunięte przez administratora)A dla prawdziwych malrzenstw jak nie maja ukladow to nie ma mieszkan.Atmosfera w pracy i po pracy jest okropna.Jezeli jestes ladna mloda dziewczyna to mozesz liczyc sie z tym ze jakis majster bedzie cie chcial uwiezc mimo ze ma rodzine a jak mu sie nie uda to wyrzuci ie z pracy.Sam majster o ksywie Sikora tak zyje.Trzeba sie powaznie zastanowic
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-01-05 12:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Narzekacie tylko jak źle ciężko mało kasy itd.. to bądź tu mądry i wyciągnij nawet te 900E w Polsce czyli jakieś 3500+ więc o co wam chodzi a w naszym kraju majstrowie nie są dużo lepsi.. Pozdrawiam normalnych ;)
zdjecie uzytkownika
Stara znajoma - 2014-01-21 18:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Luk - 2013-12-11 17:08:14]:
Chrobak?- nie polecam nikomu, z reką na sercu :)
zdjecie uzytkownika
Mały - 2014-01-24 01:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje się ktoś jak długo trwa u nich szkolenie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-24 19:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Sam kurs trwa trzy tygodnie ale jeszcze zależy czy będziesz jechał do pracy w Niemczech z (usunięte przez administratora)czy z Milexu bo może dojść dodatkowy tydzien płatnej pracy !
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-02-01 16:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto oamieta majstrowa z Bremen?
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-02-02 22:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mozecie coś wiecej powiedziec na temat tej firmy Millex. Jak tam mozna sie dostać i czy bez umięjętności w branży mięsnej da rady się załapać?
zdjecie uzytkownika
elmo - 2014-02-05 22:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem to i wiem. Początek jest ciężki, wszyscy drą na ciebie japy bo co chwile cos spieeldolisz. po 3,4 tygodniach raczej każdy się ogarnia a jak nie to na tankstelle tira na polskich tablicach łapać hehehe:)
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2014-02-09 10:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja pracuje w waiseenfels i moge powiedziec tak ze praca nie jest az tak zla bo blisko do domu ale te majstrowie to pozal sie boze.majster (usunięte przez administratora) ma wszystko i wszystkich w (usunięte przez administratora) wiecej go nie ma jak jest nic u nich nie zalatwisz godziny pisza na oko nigdy sie nie zgadzaja jak do pracy nie przyjdziesz to tez sie nic nie stanie bo nawet nie zauwaza ze cie nie ma.majster (usunięte przez administratora) to jest po prostu taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nawet pracownicy ktorzy do piero przyjechali nie maja zadnego do niego respektu kazdy sobie robi co chce.jednym zdaniem ladny kabaret.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-02-13 18:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam jechac do pracy do Niemiec na ubuj z firmy milex jak tam jest czy sie oplaca
zdjecie uzytkownika
karolka - 2014-02-19 15:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w najblizszym czasie na szkolenie ? Napiszcie co i jak tam a i jakie te egzaminy . Na czym polegaja z goru dzieki '*
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-02-20 15:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema czy ktos jedzie do niemiec 3 MARCA
zdjecie uzytkownika
malykot - 2014-02-25 17:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2014-02-13 18:15:06]:
a ktory to taki glupi g cz r
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-03-03 08:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2014-02-13 18:15:06]:
jak 800e kogos urzadza to jedz tam, ale tam nie lezysz
zdjecie uzytkownika
mops77 - 2014-03-04 14:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tera byłem w redzie na ubojó katastrofa.pracuiesz po 11 10 9 godz i po pracy czekasz na autobus do domu 1.5godzi.przyjerzdzasz do domu niema wody ludzie chodzom w odchodach codzienie ine mieszkanie cały miesionc pracujesz 1godzine wiencej zadarmo gdzie zato powiny być pałzy som 20min i 10 gdzie jest jeszcze 30min ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pocco - 2014-03-16 22:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem teraz masakra godziny nocne,albo do nocy powiem prawde (usunięte przez administratora).......jestes tam nikim tak jak pisza to prawda 200 godzin do 900 euro pojebani tam rumuni maja wiecej od polakow polak 5.20 rumun mniej godzin robi a ma 8.50 e na godzine za hotel placisz 60 e m-c zenada
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2014-03-19 10:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolinka - 2014-01-04 12:39:23]:
Zgadzam sie z Toba co do Sikory to pies na baby!Gruby,oblesny,lysiejacy wiesniak nie majacy wogole szacunku do swojej rodziny!
zdjecie uzytkownika
pocco - 2014-03-21 18:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prawda - 2014-03-19 10:46:15]:
kiedy tam bylas
zdjecie uzytkownika
ciąg dalszy - 2014-03-25 20:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tym forum niczego ciekawego sie nie dowiecie.co ciekawsze wypowiedzi są usuwane przez administratora...zostaje tylko bla..bla...bla
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2014-03-27 13:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciąg dalszy - 2014-03-25 20:20:29]:
Tak bylam i wiem jak tam jest!
zdjecie uzytkownika
karol p - 2014-03-30 12:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-04-05 10:56:45]:
(usunięte przez administratora) ale i tak bylo zle poprostu nie spodobałem sie komus i tyle. pozdrawiam majstra (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mika - 2014-04-05 07:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w najbliższym czasie szykowane są jakieś wyjazdy do Niemiec, wiecie może coś na ten temat? Dzięki za opinię ;)
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-04-13 12:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciąg dalszy, administrator może co najwyżej usunąć posty niezgodne z regulaminem, a tak to raczej wszystko inne zostaje, no i Milex nie ma tu nic do gadania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
76 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x