Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milex sp.zoo

Pracowałeś w firmie Milex sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
daga - 2014-08-06 09:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pospolity klamczuch szkoda ze masz już szczękę. Jak byś miał swoje zęby to byś już ich nie mial
zdjecie uzytkownika
daga - 2014-08-06 09:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pospolity klamczuch szkoda ze masz już szczękę. Jak byś miał swoje zęby to byś już ich nie mial cycu jeden
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-08-06 10:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hymmm...firma MILEX-jaka mam wystawic opinie???? hehe az sie smiac chce,PAN przez wielkie W....,jeden wielki oszust [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jakim prawem włamuje sie do pokojów na hotelu co nie ma zadnego prawa zabrac zadnej rzeczy bez naszej wiedzy,nawet nie mial smialosci o tym poinformowac a gołąbek tez okazal sie oszustem bo razem z W...opruznia pokoje,KŁAMCZUCHY i jeszcze ma smiałość powiedzieć ze jak do pracy to podgóre a mamy spojrzec na siebie ???? pfffff...sam zobacz na siebie,jaka masz pelna kieszen:)zadowolony????dupolizie???
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-08-06 13:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejjj tyle nam zabral kasy ze przynajmniej starczy mu na koszty sadowe i zostanie z głowa w nocniku :D pzdr dla pana Waldemara:D
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-08-06 13:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gołąbek majster? on dostał zielony czepek bo już nie było innego wyjścia, przez przypadek mu się udało uzyskać,majster taśmy to taki co potrafi na każdym stanowisku stąnąć w razie komuś się coś stanie a on nic nie potrafi tylko łopatkę zbierać i wywozić, a jak podpierdzielał nas wszystkich to i zielony dostał,ciekawe ile waldek dal mu w łapę za włamanie się do pokoi naszych.
zdjecie uzytkownika
Jaaa - 2014-08-06 14:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdązyli wszystkie pokoje oproznic i co teraz bedzie z pracownikami.?
zdjecie uzytkownika
zz - 2014-08-06 17:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a dlaczego usunięto mój wpis co cycku baranie bez szkoły ciekawe co ty zrobisz jak cię opuści milex my pracownicy sobie bez milexu poradzimy a ty gołąbek gdzie pójdzie a pan prezes k wie że gołąbek miał przez ciebie co tydzień tankowanego busa i jeżdził do polski
zdjecie uzytkownika
Słynny - 2014-08-06 22:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj żal wam wszystkim dupę ściska jak czytam te wypowiedzi fryzjerów z duringu to aż mi was szkoda nauczyliscie sie jednego i macie pretensje do całego swiata mało jest firm tam nikt nikogo nie trzymał na łańcuchu tylko wam pasowało jedno stanowisko przez cały rok i co miesiąc pretensje dlaczego takie małe wypłaty wescie sie w garść i dalej do roboty a nie tylko płaczecie jak znasz robotę jeden z drugim to jaki problem jedna czy droga firma dla fachowca to chyba żaden problem lecz dla kowala czy fryzjera to jest problem bo inne firmy wymagają więcej niż taki milex i najlepiej wypisywać same bzdury i winę zrzucić na kogoś innego i tylko płakać te opinie to piszą sami kowale i same pijaki albo praca albo na kuroniowke pozdrawiam cały duringu
zdjecie uzytkownika
u - 2014-08-06 22:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Słynny - 2014-08-06 22:23:35]:
ktory to pisze malina czy grzyb.... bo tylko wy jestescie zdolni to takiej wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
Słynny - 2014-08-06 23:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku ogarnij sie i stan przed lustrem a zobaczysz samo płaczące dno nic więcej tylko wiecznie narzekasz bo to cię boli i wymyslasz cuda a nic naprawdę nie umiesz konkretnie zrobić teraz pojedziemy do trzesacza ganiąc bydło na łąki do zobaczyska
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-07 09:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie wiara z duringu za to co zrobił cyc z naszymi rzeczami pozostawionymi w pokojach trzeba po prostu zgrać się i założyć zbiorowy pozew o naruszenie własności osobistej tak zostawić tego nie można jakie on ma prawo nasze rzeczy wyrzucać na ulice
zdjecie uzytkownika
wiara - 2014-08-07 10:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-07 09:34:36]:
widzę że ktoś tu pomyślał trzeba ich uwalić bo potraktowali nas jak szmaciarzy pozew zbiorowy to nie duża kasa a sąd odda nam ją jak wygramy niech cyc cierpi a poza tym spójrzcie na swoje wypłaty bo mi ostatni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okroił
zdjecie uzytkownika
swój - 2014-08-07 14:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Słynny - 2014-08-06 22:23:35]:
pały i nic poza tym dobrze to jest wszystko nieroby i alkoholiki
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-08-07 15:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tych nierobow i alkocholikow to waldek ma za co zyc teraz
zdjecie uzytkownika
Do słynny - 2014-08-07 17:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słynny zapraszam do osterfeld Fachowcu jak z koziej d..upy trąbka.Ludzi się nie okrada.zobaczymy jak ci pot po oberschalach będzie leciał,Wątroba czeka na takich THE BEST.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-08-09 16:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co cycu cała załoga wraca do duringu tak tak tyle że już ty malina i ten lizusdupa gołąb nie macie do zakładu wstępu pozdrawiam was życząc powodzenia

jak to wraca? piero rumuni nie dali rade
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-08-09 22:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co cycu cała załoga wraca do duringu tak tak tyle że już ty malina i ten lizusdupa gołąb nie macie do zakładu wstępu pozdrawiam was życząc powodzenia


ściema to co piszesz żarty sobie stroisz sam to wymyśliłeś/aś
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-08-10 09:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za lipiec ponad 200godzin 750euro,za sierpień ponad 200godzin 1100euro to nowe przepisy czy grzyb się os..rał że na urlop zdrowotny pojedzie.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-11 02:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba isc do gwiazdy to nam pomoze z cycem porzadek zrobic,a niech sie zona cycka dowie jak ja wali w rogi nadal,a mial juz niby swiety byc,matki polki w duringu nie chcieli bo kradla to w trzesaczu zapiepsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pewnie wezmie ja do sogel bo juz nie bedzie musial sie jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z timotejem dzielic,cycu z boczkow dobrze widac jak agatce reke w spodnie wlozyles,czeka cie sad uuuuuuuuu oddasz wszystko co nam ukradles
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-08-11 08:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy ktoś coś wie na temat Zakładów Mięsnych "Górzyca",czy to rzetelny zakład itp.?
zdjecie uzytkownika
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX - 2014-08-12 11:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wypisujecie bzdury i brednie... Waldek byc może nas nie oklamal moze sam do konca nie wiedzial czy bedzie kontrakt w nowej firmie cz go nie bedzie. Po co teraz wypsywac glupoty. Milex zaproponowal inne kontrakty. Robic sie nie chciało tylko wiecznie marudzenie bylo wielcy fachowcy za 10 zł. A niech kazdy popatrzy na siebie malo chlopakow po lizingach jezdzilo a w Polsce zony i dzieci. To chyba ich sprawa co robia sa dorosli niech kazdy teraz na swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] popatrzy. Bo oczerniac jest latwo. Najwiecej Ci co nic nie robia maja teraz do powiedzenia. Zobaczycie teraz co to znaczy praca.Bo wam zawsze bylo zle.. To teraz macie. Zero przestrzegania zasad. Jak kazali rece myc nie myli tylko patrzyl kto gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na myjke jak lecieli to malo sie nie pozabijali. Szkoda ze do roboty nie bylo spieszno tylko wiecznie na kacu przychodzenie... To jest wina pracownikow ze na duringu nie ma kontraktu. Bo tylko przyjsc odpierdo**lic robote i spierdolic na hotel sie napic alkoholu. A teraz bedziecie Waldka oczerniac zrobił co musiał. Hotele oproznił ale rzeczy ma u siebie na hotelu. Niech kazdy spojrzy na siebie a pozniej oczernia innych. Bo nie jeden z Was jest gorszy od Waldka.. ! Pozdro
zdjecie uzytkownika
n - 2014-08-12 22:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX - 2014-08-12 11:46:23]:
chyba dawał ci coś na boku ze piszesz takie bzdury....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-13 08:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha, dobre, ta osoba co to pisała sama siebie ośmiesza. Ten Pan jest szują jakich mało i my wszyscy o tym dobrze wiemy a jeśli by chodziło o pozew zbiorowy to wielu innych już dawno nie pracujących by się przyłączyło .
zdjecie uzytkownika
n. - 2014-08-19 10:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX - 2014-08-12 11:46:23]:
Boszeeeeee jaki/a ty jesteś durny/a. To wina pracowników,że się rozwalił kontrakt na Durringu?????? I właśnie dlatego,że są tacy beznadziejni to Niemcy z pocałowaniem ręki biorą do roboty tychże pracowników,dlatego wydzwaniali za nimi do Polski???? Ogarnij się i pomyśl 5 razy zanim się wypowiesz,bo myślenie jak widać nie jest twoją mocną stroną. Jakim trzeba być kretynem,żeby takie pierdoły głosić?
zdjecie uzytkownika
hdsjdkh - 2014-08-19 19:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niemcy..? Z tego co mi wiadomo to Ewa nie jest niemką. I wiadomo, że lepiej zatrudnić Polaka niz brac firmę. I wytłumacz mi co to sa za niemieckie warunki stawka od 5do 8 euro i bez umowy. I dlaczego tyle osób zjechało z powrotem do Polski i wrocilo do milexu,,, Wiec za bardzo sobie ni polepszyliscie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski