Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Milex sp.zoo

Pracowałeś w firmie Milex sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bremen - 2014-06-28 12:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś wie jak jest w bremenhaven ? był tam ktoś lub jest ?
zdjecie uzytkownika
baca - 2014-07-01 09:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bremen - 2014-06-28 12:17:21]:
chłopie nie pchaj sie do bremen [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> NU2w
zdjecie uzytkownika
borowik - 2014-07-04 17:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakto jest niedosyc że płacą 5,70 na godzinę to przy 200godzinach wychodzi niecałe 900 euro.matematyka się zmieniła,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
hipol - 2014-07-05 12:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos na szkolenie 14.07.?
zdjecie uzytkownika
łysyyyy - 2014-07-07 01:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie kryje pod Redha ? Praca bardzo cieżka praca... I marne Eur ;) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Orejro - 2014-07-08 08:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No taki marny znowu być nie może, bo w jaki sposób nakręcaliby ludzi do pracy? Coś konkretnego muszą zaproponować...
zdjecie uzytkownika
ksisii - 2014-07-13 11:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę w poniedziałek do Rheda ktoś napisze jakie są warunki mieszkalne i po ile osób w pokojach ?
zdjecie uzytkownika
Daniel Grzyb - 2014-07-13 18:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mili pracownicy sami dajecie się okradać a ja tylko wykorzystuję sytuację,szkoda mi Was ale mam wydatki.
zdjecie uzytkownika
Nic - 2014-07-13 21:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daniel Grzyb - 2014-07-13 18:05:58]:
Jeżeli coś piszesz to miej ta godność i podpisz sie a nie wypisujesz bzdury pod czyimś nazwiskiem
zdjecie uzytkownika
N - 2014-07-16 15:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nic - 2014-07-13 21:16:20]:
TO NIE BZDURY TO FAKTY
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-07-17 07:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a już niedługo od 1 sierpnia najniższa stawka do 7.75 euro
zdjecie uzytkownika
forest - 2014-07-17 09:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzegorz - 2014-07-17 07:50:56]:
swięta prawda i nikt nie bedzie mógł mniej zapłacic niż 7.75 EURO
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-07-17 16:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za załatwienie obojętnie jakiej sprawy proszę nie przychodzić z pustymi rękami,lubię dobre koniaki i nie tylko,a to że pracujecie za takie niskie wypłaty to Wasza sprawa bo sami się na to godzicie.Czyli mogę jeszcze mniejsze stawki dawać ha ha.Więcej dla mnie i tak trzymajcie,podoba mi się.Oczywiście pozdrawiam i życzę miłej pracy jak przedwczoraj 13 godzin.
zdjecie uzytkownika
rufus - 2014-07-17 21:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byloby wszystko w porządku gdybys się ze mną dzielił...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-17 21:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,to nie są oszczerstwa.Ciężko pracujemy a grzyb i rufus nie zapisują dokładnie godzin.na wyplate brakuje sporo euro ale oni uważają ze to nic wielkiego.Dodac kilkanascie oszukanych równa sie ładna sumka dla nas....mozna ciezko pracowac,nawet po 13 godzin ale chcemy miec z tego pieniądze dla rodzin w Polsce..po to tu jestesmy
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-07-18 19:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mnie opchodza wasze rodziny wy tu jestescie dla mnie nie dla rodzin
zdjecie uzytkownika
cygan - 2014-07-19 09:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Orejro - 2014-06-18 07:33:38]:
Szkolenie prowadzi pan z wieloletnim doświadczeniem i przekazuje wiedzę bardzo przystępnie jeżeli tylko słuchasz i chcesz pojąć to wszystkiego da się nauczyć. to prwada że 95% to praca na rozbiorze a nigdzie nie jest łatwo. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-07-20 11:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Rufusie jak zostaniesz opiekunem to będziesz miał dostęp do kasy,a narazie dociskaj ludzi aby szybciej pracowali,możesz przecież brać od ludzi pieniądze za lżejsze stanowisko pracy,musisz sam pomyśleć jak wyciągnąć kasę od ludzi.
zdjecie uzytkownika
rufus - 2014-07-21 19:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jade do szwecji
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2014-07-22 16:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć na weissenfels jest jakaś pani Ewa która bardzo lubi chłopców,kto to taki??
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 21:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o danielu i rufusie to prawda.dobre
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 21:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przyjezdzajcie do mileksu do weissenfels bo robisz cały miesiąc i zarabiasz 700 euro i to jeszcze z wielkim ale.kradną godziny i walą kary za byle co...
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-07-24 18:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kary są po to abym miał więcej pieniędzy dla siebie,czy nie potraficie tego zrozumieć i uszanować,mam rodzine i wydatki.tak naprawde to obiojetnie ile wam zapłace i ile dam kar to i tak będziecie robić a ja będe was strzygł jak barany hi hi.
zdjecie uzytkownika
kim - 2014-07-25 20:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wilman już przejmuje w rhedzie po polskich firmach kontrakty i jakoś dziwne że płaci dużo więcej niż milex,także pakować garki sikory,przemki,grzyby,i inne cuda natury i do trzęsacza konie karmić lub hotel sprzątać.lepiej żeby wypłacili godziny normalnie w Weissenfels bo będą chować auta jak majstry z triady.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-27 21:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś na temat obecnych warunków w Niemczech po szkoleniu. Do jakich firm przydzielają ,czy nowe umowy gwarantują uchwaloną minimalną stawkę,Jakie konto walutowe i złotówkowe warto założyć,Ile euro trzeba mieć aby przeżyć pierwszy miesiąc
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milex sp.zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x