logo Vos Logistics Polska

Vos Logistics Polska

Radomsko

Opinie o Vos Logistics Polska

były vosik 2014-06-07 13:42:21
Owszem pracowałem i nie polecam brak zasad pod każdym względem
5
były 49 2014-08-08 18:02:18
zgadza sie brak zasad tylko obietnice niby 3/1 a potrafi urosnąć do 5/1 zarobki to 1500pln podstawy + 42euro doba łatwo policzyć ze to jest mniej niż 5 tys poza tym chamstwo niech sie zastanowi ten co zechce złożyć papiery
4
J-24 2015-07-31 10:53:52
Praca dla kierowcy bez doświadczenia dobra na rok bo dłużej ciężko wytrzymać Jesteś traktowany jak element nie do końca potrzebny w tej firmie Liczy się tylko biuro w Warszawie i ich prawdy obiawione O wszysko musisz pytać Byłem-pracowałem-odszedłem-nie załuje
4
yyy 2016-04-15 11:42:37
orkizzpoznania kolego jest to spowodowane faktem bardzo małej ilości posiadanych uprawnień do prowadzenia zestawu c+e przez pl obywateli dla tego iż zawód jest jaki jest, jest się długo po za domem a i pieniądze już nie są na dzień dzisiejszy tak atrakcyjne jak pare lat wstecz i ludzie nie palą się do zdobywania tych uprawnień tym bardziej że na dzień dzisiejszy są one na pl warunki zarobkowe bardzo drogie sięgają dokładnie nie wiem ale plus minus około z pierwszym kursem na przewóz rzeczy mniej więcej z + - 12 tyś w zależnośi od ośrodka , pozdrawiam
xxx 2016-04-16 13:42:40
Ofert na kierowców dużo ale cóż z tego jak ogłaszaja się w koło te same dziady u których nikt nie chce jezdzic a czemu nie chce bo słabo płaca, maja problemy z płaceniem, długo sie jest poza domem itd Zdobycie prawa jazdy c+e ciezkie i drogie jedynie jak chce sie zarobic jakies lepsze pieniadze to trzeba siedziec za granica 3,4 tyg
Kornel 2016-07-26 17:37:55
To dobra firma, robota poukladana, kasa zawsze na czas, więc normalka. A zarobki to wysokie mają starsi stażem. Za mlodego to trzeba się dotrzeć, gadać z dyspo i życie leci pomalutku. W tym miesiacu premia dodatkowa, wpadnie trochę grosza i trzeba wypocząć
3
007 2016-09-19 16:46:39
Skoro sie oglaszaja to znaczy ze brakuje im ludzi.Nikt nie odchodzi z firmy gdzie jest dobrze.Prosta zasada wiec wnioski nasuwaja sie same
1
Yes 2016-09-25 19:44:58
Gadałem z facetem od kierowców , mają spore wymagania
kolo 2016-11-30 10:11:22
VOS-nie nazywajmy szamba perfumeria tak wlasnie tam jest , ledwo co wyrabiaja na stancje w w wa
Marko Polo 2016-12-05 21:27:20
Obrazasz kolo ludzi pracujących w tej firmie, ta praca nie jest dla fajek, trzeba miec jaja i jasny cel w życiu. Czy ty czasem nie jesteś tym co go zwolnili ostatnio za alko, że tak plujesz na kolegów co ciężko zarabiają na chleb?
Zostaw swoją opinię o Vos Logistics Polska - Radomsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vos Logistics Polska