logo Vos Logistics Polska

Vos Logistics Polska

Radomsko

Opinie o Vos Logistics Polska

były vosik 2014-06-07 13:42
Owszem pracowałem i nie polecam brak zasad pod każdym względem
9
były 49 2014-08-08 18:02
zgadza sie brak zasad tylko obietnice niby 3/1 a potrafi urosnąć do 5/1 zarobki to 1500pln podstawy + 42euro doba łatwo policzyć ze to jest mniej niż 5 tys poza tym chamstwo niech sie zastanowi ten co zechce złożyć papiery
6
J-24 2015-07-31 10:53
Praca dla kierowcy bez doświadczenia dobra na rok bo dłużej ciężko wytrzymać Jesteś traktowany jak element nie do końca potrzebny w tej firmie Liczy się tylko biuro w Warszawie i ich prawdy obiawione O wszysko musisz pytać Byłem-pracowałem-odszedłem-nie załuje
7
yyy 2016-04-15 11:42
orkizzpoznania kolego jest to spowodowane faktem bardzo małej ilości posiadanych uprawnień do prowadzenia zestawu c+e przez pl obywateli dla tego iż zawód jest jaki jest, jest się długo po za domem a i pieniądze już nie są na dzień dzisiejszy tak atrakcyjne jak pare lat wstecz i ludzie nie palą się do zdobywania tych uprawnień tym bardziej że na dzień dzisiejszy są one na pl warunki zarobkowe bardzo drogie sięgają dokładnie nie wiem ale plus minus około z pierwszym kursem na przewóz rzeczy mniej więcej z + - 12 tyś w zależnośi od ośrodka , pozdrawiam
xxx 2016-04-16 13:42
Ofert na kierowców dużo ale cóż z tego jak ogłaszaja się w koło te same dziady u których nikt nie chce jezdzic a czemu nie chce bo słabo płaca, maja problemy z płaceniem, długo sie jest poza domem itd Zdobycie prawa jazdy c+e ciezkie i drogie jedynie jak chce sie zarobic jakies lepsze pieniadze to trzeba siedziec za granica 3,4 tyg
1
Kornel 2016-07-26 17:37
To dobra firma, robota poukladana, kasa zawsze na czas, więc normalka. A zarobki to wysokie mają starsi stażem. Za mlodego to trzeba się dotrzeć, gadać z dyspo i życie leci pomalutku. W tym miesiacu premia dodatkowa, wpadnie trochę grosza i trzeba wypocząć
5
007 2016-09-19 16:46
Skoro sie oglaszaja to znaczy ze brakuje im ludzi.Nikt nie odchodzi z firmy gdzie jest dobrze.Prosta zasada wiec wnioski nasuwaja sie same
2
Yes 2016-09-25 19:44
Gadałem z facetem od kierowców , mają spore wymagania
kolo 2016-11-30 10:11
VOS-nie nazywajmy szamba perfumeria tak wlasnie tam jest , ledwo co wyrabiaja na stancje w w wa
Marko Polo 2016-12-05 21:27
Obrazasz kolo ludzi pracujących w tej firmie, ta praca nie jest dla fajek, trzeba miec jaja i jasny cel w życiu. Czy ty czasem nie jesteś tym co go zwolnili ostatnio za alko, że tak plujesz na kolegów co ciężko zarabiają na chleb?
2
seven 2016-12-29 20:28
dziadostwo i syf warszawka ma cie za niewolnikow flety jak hieny czychaja zeby cie utopic w gownie doswiatczepodniesli na 50 e diety i glodowa podstawa.tabor [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzymajacy sie na tasmach cud nic nie serwisowane bo niema pieniedzy na to.szkolenia super w radomsku tylko prawdy nie mowia nit opowiadaja o vosie z przed 5 lat ile niemieli aut i jaka to prezna firma .wyplaty na czas i to chyba najwiekszy plus nie polecam tej firmy ludziom z doswiatczeniem .


1
Pepe 2017-01-06 16:31
W vosie pracuje ładnych parę lat i dotarłem się z fletem. Na początku nie było łatwo ale teraz leci. Jeden lubi warzywa a drugi córkę ogrodnika. A poza tym robota poukładane i starzy kierowcy dobrze tu zarabiają. Firma duża i stabilna, to tyle na temat
2
Kiero 2017-01-14 17:13
Dobra robota na początek, bo biorą bez doświadczenia. Rzucisz się na głęboką wodę, pojeździsz 2-3 lata i zjeździsz praktycznie cala cywilizowana Europe. Po VOSie to już żadna robota niestraszna.

Z zalet:
- kasa na zawsze na czas,
- brak potraceń i obrywek,
- dniówka, żadna płaca z km,
- na bazy w NL i B możliwe wyloty samolotem.

Z wad:
- auta szrotowate, niby max 5 lat, ale bardzo styrane, brak lodówek, czasem nie działa klima, wciąż dużo roburow w niskich kabinach (nowe Actrosy i MANy kupują na szczęście w dużych kabinach),
- stan części naczep wola o pomstwę do nieba,
- baza w Zeebrugge to jakiś dramat, w obozach koncentracyjnych były chyba lepsze warunki,
- Gule i Szwaby Polaków traktują jak pracownikow 2 kategorii (a Rumunow jak 3), część kierowców Polaków to )bez urazy) alkoholicy i dziady oporowe.

Ogółem nie jest źle. Raczej nie polecam osobom z doświadczeniem, czasami człowiek więcej pracuje fizycznie niż za kołkiem ("płyty" w naczepach, przepinki, stała robota na załadunkach w Szwecji, Luxie). W Roburze w niskiej kabinie ze starą naczepą Van Holla (rok produkcji 2001) wyglądasz jak dziad, ale co msc na konto wpada 6500-7500 zł. Lepsze to niż latać nowym Volvo 500 koni i wypłatę oglądać w ratach. Decyzja należy do Ciebie.
4
Już niemlody 2017-01-15 22:59
Co by nie powiedzieć to jest to jedna z lepszych firm na polskim rynku a wiem co mówię. Długie lata szukałem to tam to tu i co z tego, tylko koszty i ciagle kariera od zera. Jako stary kierowca vosa te 9 a czasem 10 koła chapne ale to rzadziej. Owszem trzeba tyrac ale nikomu nie płacą za nic. Doświadczeni kierowcy co dobrze znają języki to mogą wiecej zarobić u Niemca czy Francuza na ich kontrakcie ale tam można tylko stracić życie, bo robota na wariata bez tacho i mają cię za nic. W vosie za młodego to nie latwo a zarobki jak podaje kiero. A z tymi lodówkami to dają na 6 rat i każdy ma własną, to jest pomysł bo jak ktoś tam trzyma żarcie to by strach po kimś się czymś zarazić. Tak że tyle moich drodzy co do vosa. Szukajcie a znajdziecie, szerokości życzę
6
Zostaw swoją opinię o Vos Logistics Polska - Radomsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vos Logistics Polska