brak logo

Posserwis Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Posserwis Sp. z o.o.

Rolf 2013-09-30 11:11:10
Nie polecam - nie pchajcie się do firmy gdzie jest małżeństwo - do tego "szefowa" ma sie za nie wiem co a nic sobą nie reprezentuje - będzie po tobie jechać ile się da - nawet jak nie ma racji - zarobki przeciętne - dużo tam nie zarobicie plus jedynie ze się nie pracuje 8h - ale to jedyny - bo zachowanie szefowej daje ci tak w kosc jakbyś tam był 10h 0 każdy odchodzi z tej firmy
xxxxxx 2013-12-22 13:39:22
Zgadzam się z tym w 100%-Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie-nie mają pojęcia o niczym-dosłownie, zatrudniają podwykonawców w całej Polsce i chcą żeby pracować dla nich za (usunięte przez administratora)... O fachowej wiedzy pojęcia zero,no może jedynie wiedzą na czym polega wymiana źródeł światła, a cała reszta to dla nich czarna magia. Nie potrafią nawet zatrzymać w firmie koordynatorów serwisów, nie rozumieją tego, że to ogromna strata głównie dla nich. Ludzie stamtąd odchodzą przez traktowanie wymienionej "szefowej" i beznadziejne zarobki..Podwykonawco-jeśli chcesz zarabiać 5 zł/h i być śmieciem dla szefostwa firmy-POLECAM.
Jacek 2013-12-24 20:52:15
Nie prawda. Współpracuję z firmą od prawie 10 lat. Nigdy nie miałem żadnych problemów z płatnościami. Jasne że czasem trzeba się potargować. Co do szefowej to co ? Pewnie lepiej by dla was było jak to byłby facet ! No cóż musiała sobie poradzić jak mąż zachorował i poradziła sobie i to dobrze !
Staszek wie wszystko najlepiej 2014-02-08 22:12:51
To nie jest kwestia płci tylko kompetencji,(usunięte przez administratora).Klasyczny przerost formy nad treścią.Praca dla desperatów i ludzi bez większych ambicji.
KRAKUS 2014-11-17 16:44:11
Zastanawiałem się czy dodać swoją opinię. Postanowiłem jednak jak widać powiedzieć, myślę, że obiektywnie o współpracy z POSSERWIS.
Niestety potwierdzam wiele tez postawionych powyżej. Największym problemem POSSERWISU jest Anna ŚLIWA.Totalnie niekompetentna, z ogromnym ego, powodującym napięcia i konflikty. Dziwny układ, Mąż (Prezes) i żona. On prawdopodobnie musi tolerować wybryki żony. Przez wiele lat uczciwie, lojalnie z nimi współpracowałem, ciągle , malutkimi kroczkami ścinali wycenę prac, ile było można, dla dobra współpracy ustępowałem, próbowałem negocjować, ustalać standardy współpracy, zawsze kończyło się na Annie Śliwie, zawsze arogancko, często w chamski sposób urywana była jakakolwiek dyskusja. Nie mogłem sobie pozwolić na dopłacanie do tej współpracy.
Rozumiem, że trzeba dbać o interes firmy (POSSERWIS), ale trzeba się choć odrobinę znać na tym czego się podjęli. Wiedza techniczna, umiejętności, wykonawstwo to rzeczy obce Pani Śliwie, jednak zachowuje się tak jakby zjadła wszystkie rozumy w tej sprawie. Nic dla niej bezpieczeństwo, solidność,dyspozycyjność,lojalność, uczciwość. Te rzeczy również kosztują, jeśli dla kogoś (Anna Śliwa) są to rzeczy nieistotne, to są skazani na ludzi z łapanki, a to już równia pochyła...
Współpracowałem z nimi ok. 4 lat, nie dało się dłużej...
Jeśli mam zreasumować jednym słowem ew. współpracę: ODRADZAM!!!
1
Wiesław 2014-11-29 08:26:14
W pełni zgadzam się z opinią P.Jacka. Również przepracowałem z Posserwisem już ponad 6 lat i aż tak nie narzekam. Proponuję dać coś więcej od siebie a dopiero krytykować. Spróbujcie sami postawić się w ich sytuacji i wyciągnąć prawdziwe wnioski czy sami podołalibyście tak dużemu przedsięwzięciu jakie mają na głowie. Być może krytykanci poradziliby sobie lepiej ale nie sądzę że wyżej niż na szczeblu w małej gminie lub swojej wiosce.
Łukasz 2014-12-01 11:33:43
Witam, Współpracuę już ponad 6 lat z Firmą POSSERWIS znam Panią Anię osobiście i nie mam żadnych uwag, Prosze pamiętać że w ich kompetencji leży umawianie i dpinanie zleceń a w naszej jakość ich wykonania i posiadana wiedza i to chyba rozjaśni Wam cały temat ;) Oni wywiązują się zawsze - Zlecenia i Płatności, jeżeli Ty też się wywiązujesz ze swoich prac to jest ok, nie wierzę żeby Posserwis zrobił coś wbrew podwykonawcy lub na złość lub etc .
obiektywnie 2014-12-05 09:21:31
Witam!
Ja niestety podpinam się do innych jeśli chodzi o współprace tej firmy z podwykonawcami. Każdy podwykonawca prędzej czy później się o tym przekona dlaczego to co piszą niektórzy jest prawdą. Opinie ludzi, którzy pracują i pracowali jako pracownicy tej firmy (nie podwykonawcy)też znam... niezbyt pochlebne. Ludzie idźcie Swoją drogą bo obudzicie się z ręka w nocniku...
subiektywnie 2015-01-07 14:04:04
Firma jakich wiele na rynku. Ma swoje plusy(wszystko przejrzyste, pieniądze na czas) a także minusy. Niestety opinie na temat Pani A.Ś. są prawdziwe. Trudno znaleźć równie niesympatyczną i fałszywą osobę jak Pani Ania!!!!
6
... 2015-02-16 22:07:15
Nie wiem na czym niektóre wypowiadające się osoby opierają swoje zdanie ale raczej nie na rzeczywistości albo po prostu wypisują to właściciele firmy Posserwis.
Wiem na czym polega realizacja zadań przez posserwis ale nie rozumiem już innego wymiaru jak brak przyzwoitości lub poprostu kopanie w dupe ludzi dzięki, którym doszli do tego co mają... Darujmy sobie szczegóły - nie chodzi tu by kogoś obrażać a raczej przestrzegać przed dawaniem traktowania siebie z góry i jak parobka. pzdr
Krzychu 2015-03-23 07:52:06
Współpracuje z Posserwis około 4 lat. Obsługuje teren centralnej Polski. Znam osobiście zespół koordynatorów jak i szefostwo. Nie rozumiem ludzi którzy piszą, o braku kompetencji szefowej i arogancji.... W każdej firmie, tym bardziej takiej, w której jest kontakt z ludźmi, musi być twarda ręka, bo inaczej działalność taka szybko by zakończyła karierę. Szefostwo jest od nakręcania zleceń, a Ty jako serwisant powinieneś stanąć na głowie, żeby utrzymać dobre imię oraz wysoką jakość usług. Jak dotąd miałem jedną przykrą rozmowę, a Panią Anną, ale to tylko dlatego, że sam dałem ciała i zdarzyło mi się, że jednego zlecenia nie dopilnowałem. Co do płatności... na tyle firm ile znam i z iloma współpracowałem, to Posserwis jest na szczycie jeśli chodzi o terminowość. A jeżeli ktoś pisze, że cos nie zapłacone, ze pracuje za jałmużnę... to sam jest sobie temu winny. Życzę sukcesów.
1
xyz 2016-02-10 09:43:31
Z dobrze prowadzoną i solidne firmą chyba nigdy nie spotkałaś się J.-;)
2
Ale 2016-05-11 20:10:05
Posserwis Sp. z o.o. dba o pracownika, moja dziewczyna kiedyś tam pacowała i nie możemy powiedzieć złego słowa, ja wszedełm tu zapytać czy są ogłoszenia?
Wady i zalety.. 2016-11-01 21:53:10
Moje wrażenia po współpracy z firmą posserwis:
+ terminowość płatności
+ nieschematyczny sposób pracy ( dla osób lubiących wyzwania )
- dostajesz po głowie za paproków ( partnerów posserwisu ) po których musisz poprawiać i oczywiście nie możesz słowem się odezwać
- znoszenie obelg i humorków kierowniczek, pracownic sieciówek (np. douglas),
czasem po prostu krew cie zalewa i czujesz się jak śmieć
- traktowanie z góry i jako robola przez pion zarządzający posserwisu (musisz akceptować ich ceny, inaczej najprościej mówiąc - oleją cię bez jakichkolwiek negocjacji a później najlepsze- proszą o pomoc )
- chcieli abym wypożyczał im swój specjalistyczny sprzęt( za kilkanaście tys.) osobom którzy nie wiedzieli do czego to w ogóle służy
- ciągła rotacja koordynatorów zleceń i związane z tym pytania typu : Co Pan potrafi???
- po kilkudziesięciu zleceniach narzucanie nieopłacalnych cen
- nieuszanowanie kompetencji, lojalności- tu mógłbym napisać książkę, ale nie chce niektórym osobom zaszkodzić- myślę ze pani Anna Ś. kiedyś wpadnie na to co mam na myśli i zacznie te dwie cechy u ROBOLI doceniać
- ogólnie po kilku latach czuje duży niesmak jak pomyśle słowo posserwis
Szacunek dla tych którzy chwalą sobie współpracę z posserwisem. Być może nie doświadczyli tego co ja i moi pracownicy lub po prostu nie dostrzegają pewnych rzeczy, ale to już ich poczucie wartości. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Posserwis Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Posserwis Sp. z o.o.