brak logo

Szkoła Językowa ARTOS

Olsztyn

Opinie o Szkoła Językowa ARTOS

anonim 2011-10-12 03:32:06
Hej! Czy mógłby ktoś więcej napisać o szkole Artos? Ja slyszałam, że jest miło i sympatycznie i dobra kadra. Szukam dużo info o szkołach bo chce się zapisać. Pomóżcie!
anonim 2011-10-16 07:13:55
ja uczylem sie francuskiego w artosie! ktos kiedys mowil ze mają kiepskie opinie, ale ja naprawde polecam, dobra szkola, super kadra i ciekawe zajecia! POLECAM
1
Eryk123 2011-10-16 14:45:14
Dla mnie szkoła bardzo fajna i profesjonalna, słyszałem różne opinie, ale najlepiej przekonać się samemu. Ja jestem bardzo zadowolony. Polecam :)
Werlon 2012-04-17 17:05:04
Dla mnie masakra... uczymy sie tylko zdania egzaminu koncowego a nie jezyka angielskiego.... Szkoda bo troche kasy poleciało.
Anna 2013-09-30 11:16:46
Najlepsza szkoła w Olszynie. Uczęszczam do niej juz od paru miesięcy razem z koleżanką i jesteśmy bardzo zadowolone z nauki. To nie przelewki tylko prawdziwy kurs z jęz. angielskiego, który daje szybko widoczne efekty.
weronika 2014-01-22 09:36:36
Szkoła naprawda fajna,miła atmosfera,indywidualne podejście do kursanta, wysoki poziom nauczania. Naprawde nauczyłam się języka polecam
Kasia 2014-05-11 22:43:51
Ja chodzę tam na niemiecki i jest bardzo dobrze. Prowadząca dużo wymaga, ale nie tylko od nas, od siebie też. Zajęcia profesjonalne, ciekawe gry językowe do mówienia, trochę dużo pracy domowej, ale ... podobno ćwiczenie czyni mistrza :)Polecam
OLSZTYNIAK 2014-11-23 12:40:19
Gdy ktoś pisze ze szkola Artos slaba a tylko jedna taka opinia jest na tyle pozytywnych opini to mowie tak!!! Niechcialo sie uczyc i tyle. Artos wymaga dyscypliny i solidnosci i pracy studenta,szkola baaaaaardzoooooo doooobraaaaa studiowalem dawno dawno temu jak i ostatnio zapisalem sie ponownie zapisalem aby jeszcze bardziej sobie utrwalic i nauczyc sie czegos nowego,bo angielski caly czas sie zmienia i warto co jakis czas sobie przypominac ,WIEC ARTOS NIE MA ROWNYCH SOBIE. ZAWSZE CZULEM SIE W ARTOSIE JAK U SIEBIE ,ciekawie ,mili wykladowcy i pelny profesionalizm. Tak bylo 18 lat temu i jest teraz NO CHANGES ,ALWAYS THE BEST. CHOOSE ARTOS,YOU WILL NEVER REGRET. Szkoła ambitnych studentow ktorzy chca sie nauczyc a nie tylko siedziec na zajeciachi doing nothing.POZDRAWIAM
zizi 2015-01-20 15:25:37
Ciekawe, dlaczego są tu tylko opinie zachwyconych klientów, a nie ma wypowiedzi pracowników. To daje co nieco do myślenia. Od kuchni wygląda to niestety inaczej.
Good luck 2015-09-12 22:44:35
Jaka masakra. Po Artosie studenci studiują za granicą i żeby studiować np.w Anglii to trzeba dobrze już mówić i trzeba znać angielski na niezłym bardzo wysokim poziomie. Artos to klasa,nie chciało się przyłożyć do nauki i tyle. Jeszcze nigdy nie spotkałem studenta Artosu aby narzekał na jakość i poziom Artosu,tylko że było dużo nauki i że nie licznym się nie chciało uczyć a chodzić po dyskotekach. Zdecydowana większość bardzo sobie chwalila i dalej chwali Artos za wysoki poziom nauczania. Nigdy nie studiowałem np.w żadnej ze szkół w warszawie ale mogę się założyć że zdecydowana większość z nich bardzo odstaje od Artosu a nawet powiem że nie wiem czy jest jakaś która by dorownala Artosowi. Artos to bardzo wysoki poziom. Chcesz być dobry, bardzo dobry a nawet najlepszy wybierz Artos. Szkoła warta każdych pieniędzy i czasu.
zizi 2016-02-27 23:35:22
Nie słyszeliście o tym, że Artos słynie z niepłacenia pracownikom? Jeśli nie, to nie życzę wam, byście się o tym przekonali na własnej skórze. Znam parę osób, które tam pracowały i miały bardzo złe doświadczenia. Wymagania z kosmosu, zarobki wcale nie takie rewelacyjne, a przy tym notoryczne opóźnienia w wypłatach.
Euro 2016-03-10 18:48:44
Jeszcze nie było takiego, który byłby zadowolony z pensji w stu procentach. Pracowałam kiedyś w Artosie i było ok. Jasne zawsze było by fajnie zarabiać lepiej ale ja nie narzekalam.Nigdy nie miałam żadnych problemów w Artosie. Pozdrawiam Artos.
t 2016-03-10 19:20:07
Chyba masz na myśli inną szkołę bo Artos to szkoła number one
zizi 2016-08-11 20:56:43
Ech, szkoda komentować. Mam wrażenie, że jesteście nieźle zmanipulowani. Ale wiem, co mówię - obyście się o tym nie przekonali.Pozdrawiam byłych pracowników, którzy się stamtąd wyrwali. Pana A.M. nie pozdrawiam.
argento 2016-08-21 16:26:11
To, że to wszystko ładnie wygląda na papierze, a w praktyce możesz przez kilka miesięcy nie zobaczyć swoich pieniędzy, a przy próbie upomnienia się usłyszeć "My tu szukamy ludzi z pasją, a nie materialistów, przy takim pani podejściu nasza wspólpraca źle rokuje" (autentyk, który zaserwowano mojej koleżance). Ale pewnie ten komentarz zostanie skasowany - już się zorientowałam, że opinie niewygodne a prawdziwe nie są tu mile widziane.
argento 2016-09-12 21:40:43
O to, że właściciele szkoły kiedyś mieli w zwyczaju po kilka miesięcy nie płacić pracownikom, a upomnienie się o wypłatę było bardzo źle widziane. Dziękuję bardzo, wolę firmy, gdzie przynajmniej wiem, kiedy coś będzie na koncie.
Piotr 2016-09-12 22:18:39
Może i tak się kiedyś działo czy zdarzało, ale wiadomo nie od dziś, ze to przeszłość i to bardzo zamierzchła, więc ja to raczej na spokojnie bym przyjmował, ogólnie to płacą teraz na czas i wszystko jest w porządku
Zostaw swoją opinię o Szkoła Językowa ARTOS - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szkoła Językowa ARTOS