brak logo

EGA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Starogard Gdański

Opinie o EGA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Gutøslaw 2016-09-23 17:03
W Ega musimy sprzedawać to co z kontenera wygrzebie nasz dyrek. Za nic nie odpowiada. Towar wypada marnie to co odsprzedajemy markowego jest b drogie na tle konkurencji. Sa ogromne braki na rotujacych produktach Cisnienie na sprzedaz jak wszedzie ale razy2.Wydaje mi sie ze jesteśmy na rynku dlatego ze czasem mamy promocje "do lapy" i mamy naprawde dobrych przedstawicieli. Mam już dosyć tych cwaniaków jeszcze trochę i coś sobie znajdę. Każą pracować od 8 u klienta pierwszego do 16 u ostatniego. Na wszystkim oszczedzaja. Auta ruszać nie mogę... nawet do sklepu. Z urlopem non stop problem trzeba brać rok wcześniej i to z reguły juz zajęty... Płakać się chce bo zostawiłem dobra prace i przyszedłem tutaj myśląc że to już jest ułożona korporacja w której piąć się będę bo szczeblach kariery zawodowej - nic z tych rzeczy. Koledzy jeździli ponad miesiąc bez umowy co gdyby był jakiś wypadek ? Myślący nad tą firmą proponuje wypytac się dokładnie i wtedy podjąć decyzję najlepiej asekuracji się jeszcze jakaś inna oferta ponieważ ta może nie spełnić oczekiwań.
10
Gutøslaw 2016-09-23 17:04
W Ega musimy sprzedawać to co z kontenera wygrzebie nasz dyrek. Za nic nie odpowiada. Towar wypada marnie to co odsprzedajemy markowego jest b drogie na tle konkurencji. Sa ogromne braki na rotujacych produktach Cisnienie na sprzedaz jak wszedzie ale razy2.Wydaje mi sie ze jesteśmy na rynku dlatego ze czasem mamy promocje "do lapy" i mamy naprawde dobrych przedstawicieli. Mam już dosyć tych cwaniaków jeszcze trochę i coś sobie znajdę. Każą pracować od 8 u klienta pierwszego do 16 u ostatniego. Na wszystkim oszczedzaja. Auta ruszać nie mogę... nawet do sklepu. Z urlopem non stop problem trzeba brać rok wcześniej i to z reguły juz zajęty... Płakać się chce bo zostawiłem dobra prace i przyszedłem tutaj myśląc że to już jest ułożona korporacja w której piąć się będę bo szczeblach kariery zawodowej - nic z tych rzeczy. Koledzy jeździli ponad miesiąc bez umowy co gdyby był jakiś wypadek ? Myślący nad tą firmą proponuje wypytac się dokładnie i wtedy podjąć decyzję najlepiej asekuracji się jeszcze jakaś inna oferta ponieważ ta może nie spełnić oczekiwań.
3
Raffi 2016-09-23 19:42
Tomaszu Ty doskonale wiesz wiec odpocząć sobie głupie pytania. Twoje wypowiedzi uznał bym za spam ponieważ nic nie wnoszą w związku z tym żeby w mojej wypowiedzi była jakaś opinia dodam że w firmie brak jakichkolwiek szkoleń zero rozwoju uwstecznianie gwarantowane. Musimy jeździć raz lub dwa razy w roku w weekend na spotkanie żeby dyrektor mógł powiedzieć ze po 10 ostatnich odejścia pracowników i po nowych przyjęciach mamy juz odpowiedni zespół ludzi ... ha ha ha Naprawdę gada tak co spotkanie Nikt dobrego słowa o nim nie powie... wiec tj o czymś swiadczy Proszę zwrócić co za głupie pytania są zadawane po rzetelnej opinie na temat w/w firmy.
4
Nick 2016-09-23 19:46
Masz racje kolego. Pip naslac ☺ to zamknął ten cały bajzel
5
Nick 2016-09-23 20:48
Twoja nie wnosi nic dyrektorka ☺
1
Bezwzględny 2016-09-25 15:27
Szczerze to firma Ega mocno boryka się z problemem kadrowym. Jak ktoś przyjdzie to zaraz się zwalnia ponieważ druga umowa jest juz gorsza, dyrektorzy są nie kompetentni, a w firamię jest strasy bajzel. Znany nam Tomasz B. Wypisuje ciągle głupoty typu " czy szukają tam pracowników bo ja chce tam isc" hahaha Poziom jego wypowiedzi nigdy nie powalal na kolana musi być naprawdę słabo skoro w taki sposób chce odwrocic uwage od negatywnych opinii który jest ogrom. Nigdy on nie był przedstawicielem handlowym nie zna branży od najniższego szczebla i ma straszne kompleksy. Nie polecam firmy nawet wrogom. Pozdro
4
Bezwzględny 2016-09-25 15:27
Szczerze to firma Ega mocno boryka się z problemem kadrowym. Jak ktoś przyjdzie to zaraz się zwalnia ponieważ druga umowa jest juz gorsza, dyrektorzy są nie kompetentni, a w firamię jest strasy bajzel. Znany nam Tomasz B. Wypisuje ciągle głupoty typu " czy szukają tam pracowników bo ja chce tam isc" hahaha Poziom jego wypowiedzi nigdy nie powalal na kolana musi być naprawdę słabo skoro w taki sposób chce odwrocic uwage od negatywnych opinii który jest ogrom. Nigdy on nie był przedstawicielem handlowym nie zna branży od najniższego szczebla i ma straszne kompleksy. Nie polecam firmy nawet wrogom. Pozdro
4
Fakty o tym się mowi 2016-09-25 15:38
Od momentu odejścia starego dyrektora przedstawicieli handlowych( przepraszam zwolnienia, podobno powtarzam podobno przy dużym udziale jednego z dyrektorów) podejście do przedstawicieli zmieniło się diametralnie( ma gorsze), zaczęto zmieniać warunki premiowania na dużo gorsze dla przedstawicieli, w momencie kiedy pokazał się 3 dyrektor sprzedający pomysły covala właścicielowi z EGI firma zaczęła schodzić na psy tak samo jak wyżej wymieniony COVAL, rotacje z tego co się orientuje są do tej pory.
Drodzy panowie dyrektorzy jedna z zasad handlu to budowanie długotrwałych relacji z klientami, niemożna powiedzieć aby przedstawiciel pracujący 3,6 8,12 miesięcy takie relacje zbudował, poza tym firma naraża się na śmieszność tak samo jak coval.
Jeśli ktoś uważa wypłatę na poziomie 1800 no 2400 z premiami za taką prace za szczyt marzeń to polecam tylko żeby osiągnąć taką wypłatę trzeba sprzedać towaru za około 80 000.
Lubią przedstawicieli z doświadczeniem w branży dają im 20 klientów i liczą ze zwerbuje nowych klientów z firmy w której wcześniej się pracowało a potem bez podania powodu potrafią zwolnić w chamski sposób.

Nie polecam w tej firmie pracy ludziom którzy poważnie podchodzą do życia i chcą pracować w stabilnej i poważnej firmie. Firma nie daje możliwości rozwoju na stanowisku PH.
6
Hauhau 2016-09-26 17:14
Wspaniale zebranie w ten piekny wrzesniowy weekend. Dziekuje bardzo !!. Jak ja lubie spedzac prywatny czas w firmie. Panie T. na kolejne spotkanie prosze sie przygotowac ,stroj przede wszystkim,dykcja po drugie aby po raz kolejny nie zacmily Pana gwiazdy z Covala.
7
bubu 2016-09-27 13:28
byliśmy na tym samym szkoleniu i widzę że mamy podobne odczucia.

5
adas 2016-09-27 13:32
Widocznie rekrutacje dawno już zakończyli, skoro nie maja już ofert, był czas na wysyłanie Cv. Podejrzewam, ze na przedstawiciela handlowego to raczej oferuja wszedzie dobre warunki bo masz podstawę oraz do tego premie a dostajesz nawet auto służbowe.
1
123456 2016-10-27 21:29
Ciekawie czy w Listopadzie wyrobią się z wypłatą do 10? Bo jak nie to dopiero 14 wpłynie.
PIerwszyLeszcz 2016-11-04 10:17
Twardy jestem niesłychanie niedam kamer na ścianie se założyć dalej będę w brydża batożyć Piszcie co chcecie i tak po premii dostaniecie. Pechowycy rozliczeń nie ujrzycie - wypłaty się nie doliczycie
2
PierwszyLeśzcz 2016-11-05 15:48
Szefunio z Chin wraca... hahahaa
o rety skończy mi się w brydża gra.
Będę z Wami szczery on już wszystko wie- ukarze mnie już się martwię.
Jeszce dni cztery i w biurze będę miał kamery wiec to wykorzystać i jeszcze w brydża pograć.
3
Zbyszko 2016-11-05 18:22
Hej poeto PierwszyLeśzczu.
Zwolnilo się miejsce w TVPis Telexpresie

Niejaki słaby Orłoś odszedł.Wysyłaj szybko CV może się dostaniesz
Potrzebują gwiazd ,a jak widać tylko do komentowania się nadajesz i w tym jesteś mistrzemmmmmmm
2
SzczePan 2016-11-06 09:31
Gwiazdy są z Covala a ja tylko z egi.
3
Tryglodyta 2016-11-06 09:37
Przyszli PecHowcy nastawcie się ze idąc do tej firmy wiedzy -nie poszerzycie w żaden sposob, na stres będziecie się musieli uodpornic, do spotkań firmowych w weekendy przyzwyczaić - nie dostaniecie za to ani kasy ani wolnych godzin. Auta uzywac nie bedziecie mogli, socjal zaden karty multisport itp - to nie ten poziom. Jakakolwiek premie ciężko wyrobić ponad połowa jej nie otrzymuje bo progi premiowe są zbyt duze a na spotkaniu rekrutacyjny nie ma o tym mowy. Firma liczy na to ze po 3 miesiącach tak ja polubicie e nawet za 1800zl będziecie siedzieć tu latami. Nie przyszedł bym tu gdyby nie obiecywali gór i konkretnie przedstawili swoją ofertę zamiast głupiego obiecywali dobrych zarobków dla przedstawiciela z dużym doświadczeniem. Niestety są w błędzie bo rotacja jest znacznie wieksza niz w firmach pokrewnych. Moja poprzednia firma nie była dobra ale ta jest w moim odczuciu tragiczna. Wyobraźcie sobie ze prac dyrektorów polega na klikanie f8 i odświeżania tabel. Żaden z nich nie jest w stanie w żaden sposób pomóc w sprzedaży a pretensje o to ze jest słaby obrót i głupie smsy otrzymujemy ciągle.
Bardzo proszę zwrócić uwagę na negatywne opinie które się pojawiają i w przeciągu godziny niby zapytania i sugestie ze firma jest chyba fajna hahaha Poziom piszących to dyrektorów jest jak sami widzicie poniżej krytyki skoro w taki głupi sposób chcą żeby nie było widać opinie które piszą pracownicy czekający na lepsze zmiany które nigdy nie nadejdą.
P.s
Pan duże Te faktycznie prezencja nie zachwycal jak na urzedowane stanowisko prezesa.
5
Tutek 2016-11-06 09:40
Przepracowałem w firmie Ega 8 miesięcy. Dostałem tylko jeden telefon z góry. Było wszystko fajnie aż pewnego dnia ni z gruchy ni z pietruchy w sobotę przyjechał kurier i przywiózł mi wypowiedzenie. Omijać tę firmę szerokim łukiem. Razem ze mną poleciały 2 osoby. Mała firma z dużym ego i nędznym towarem. Pracowników zwalnia na poziomie firmy garażowej. Dyrektorzy nie mają bladego pojęcia o handlu.
7
YrekbratSlawka 2016-11-06 16:43
Firma cały czas szuka nowych przedstawicieli,dotyhczasowi są zwalniani z dnia na dzień a dyrektorzy zmieniają się jak rękawiczki. Podczas rozmowy z obecnym dyrektorem wydawało się że jest to firma na poziomie. Jednak fakty dotyczące firmy i jej opisywanie zostały mocno naciągnięte oraz przeinaczone. Oczywiście deklarowano,że oddzwonią nawet gdy odpowiedz będzie negatywna. Telefonu po dzień dziejszy dyrektor nie odbiera. Podsumowując zachowanie osoby przeprowadzającej rozmowy mija się z celem. Dużo mówi i obiecuje i na tym się kończy. Firma Ega kreuje się na wiodącą markę na rynku jednak działania oraz organizacja pozostawia wiele do życzenia.. Sam fakt ciągłych zmian personalnych daje do myślenia. Mało kto zna tę firmę w branży narzędziowej, a produkowane przez nią narzędzia są mało wytrzymałe..
6
Szukający 2016-11-24 15:04
Hejka Wszystkim, a możecie coś powiedzieć na temat dyrektora który był chyba z niecały rok na swoim stanowisku w EGA i go zwolnili w regionie wielkopolski i dolnego śląska - bo on chyba nie był z covala a ponoć mocno weryfikował nieprawidłowości w tej firmie ?
2
Niedozaje#$*&a 2016-11-24 21:10
Koleś był zajebisty, mega ogarniety, bardzo pomocny i nie chciał podpier@#%*ć wiec dyro Tomasz go zwolNil. Powiedział raz "gorze" ze towar jest za drogi w stosunku do jakości... wiec poszedł do ostrzału bo Adasiowi to się nie spodobało.
2
SzczeryPechowiec 2016-11-24 21:16
Myślę że jeżeli chcesz być dyrektorem w firmie jak EGA a nic nie umiesz to wystarczy ze wazelinke zapodasz szefowi jeśli chcesz być pechowcem to MUSISZ lubić sex analny bo ru***ją Cię na każdym kroku. Ja zaraz idę na zwolnienie a na wiosnę nowa firma ☺
Pozdrawiam masochistow
3
Szukający 2016-11-25 23:17
Wielkie dzięki za pomocne wskazówki, z drugiej strony to bardzo dziwne głupie że pozbywają się dobrej Kadry menedżerskiej a trzymają jak piszecie byle kogo z covala
3
Były 2016-12-05 14:16
Cześć Wszystkim czy sytuacja w EDZE coś się poprawiłą od ubiegłego roku bo słyszałem dużo narzekań a podobno szukają handlowców - wie ktoś coś?
1
HansZimmerman 2016-12-06 22:59
Nie wiem ale raczej wątpię zeby tam sie polepszylo bo to wg mnie garażowa firma chociaż kumpel się chwalił ze podstawę 4200 netto dostał + premia. Słyszałem ze w tym roku podobno 4 starych handlowców odeszło wiec trzęsą portami żeby więcej za nimi nie poszło i wypłaty pójdą w góręi szacunek. Jak nie masz co robić to na przetrzymqnie do wiosny składaj CV i powiedz ze dużo dobrego słyszałeś i chcesz swoje życie powiązać z Egą
1
haha 2016-12-19 14:38
Hej hej jak po balach na zamku?? Atmosfera przy końcu roku kwitnąca, co nie?
3
Pracownik 2016-12-31 00:04
Masakra!!!dla kogo ta firma???
2
oracz2 2017-01-02 11:00
zwalniają połowę magazynu żeby zatrudnić ukraińców! aaaa i zatrudniają również ludzi z orzeczeniem o niepełnosprawności, żeby dostać za nich kase hahaha!!!!!!!!! tonący brzytwy...
5
atomówka 2017-01-05 20:22
Witam, jak sytuacja w biurze? Na stornie wciąż wisi ogłoszenie w sprawie pracy dla sprzedawcy. Czy na miejscu jest tak samo jak piszą o ph??? Mocno myślę na złożeniem cv.
1
lepsze jutro 2017-01-05 22:05
Pracujesz dajesz z siebie wszystko poświęcasz czas prywatny na to by spełniać wymagania przed tobą stawiane a na końcu i tak traktują Cię jakbyś i tak nic nie robił. Przedstawiciele pracują więcej niż ktokolwiek myśli, ilość godzin ,zadań ,kilometrów jest nieadekwatna do tego co do nas wraca.
Ciągła presja nas niszczy odechciewa się dawać więcej i więcej bo i tak w następnym miesiącu będzie to samo. (mało)Spieszcie się szanować ludzi tak szybko odchodą a później co, znów budowanie relacji odzyskiwanie zaufania klienta i wszystko od nowa??? Doceniajcie ,pomagajcie a nie robicie wszystko by nie chciało się tu dalej pracować. My jesteśmy częścią tej firmy , robimy dobrą robotę zejdźcie z nas, Chcemy pracować bo szanujemy pracę ale bez zbędnego nękania i dołowania!!
6
fifarafa 2017-01-06 16:53
Sendo! Gnoić każdy leszcz potrafi, słowa pochwały NIGDY nie usłyszałem. Chociaż za wciskanie gówna porządnym ludziom wypadałoby pochwalić. Produkt, z ktorym pracujemy to najgorszej jakości padło, nie dziwcie sie wiec ze " narzędzia" z Dalekiego Wschodu popularnością sie nie cieszą.

ŻEBY WYMAGAĆ OD INNYCH, NAJPIERW TRZEBA ZACZĄĆ WYMAGAĆ OD SIEBIE!!!!


a te marne 1800 podstawy ... Sami spróbujcie za to i premie max 400 utrzymać rodzinę.
Żegnam.

PS powodzenia życzę tylko zwykłym żuczkom z EGI, bo kadra kierownicza ma się pico bello
8
Szukający 2017-01-20 15:15
Słuchajcie a w tej firmie jeździ się na GPS-ach - sprawdzają to? Bo jeśli tak to wystarczy poprosić o wydruki i zażądać wypłaty za nadgodziny, jeśli będą straszyć to zgłosić to do PIP-y i tyle, poza tym jak mają coś na sumieniu to bekną - np. praca bez umowy, nieterminowe wypłaty wynagrodzeń nękania sms-sami czy telefonami wszystko da się sprawdzić w tych czasach - nie dajcie się gnoić.

W pracownikach siła firm!!!

Pozdrawiam
6
HERO 2017-01-20 15:23
Uszanowanko dla wszystkich - ja słyszałem od człowieka który pracował tam kilkanaście lat, że koleś który w tej firmie tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zadziera i ponoć rządzi z przyzwolenia właściciela niejaki "brzęczący", to już raz wyleciał na zbity ryj z tej spółki i ponoć nic go to nie nauczyło.
Facet ponoć straszy i mobbinguje pracowników zawsze zasłaniając się tym że może wszystko i grozi zwolnieniami. Może trzeba byłoby zacząć od rozkminienia sprawy czemu go szefostwo trzyma w tej pseudo firmie????
6
Proszę Pamiętać 2017-01-23 08:19
Zniesławienie lub pomówienie to przestępstwo
Pomówienie innej osoby, grupy osób, osoby prawnej (na przykład jakiejś firmy) czy instytucji o postępowanie lub przymioty, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej albo narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, jest przestępstwem wymienionym w art. 212 Kodeksu karnego.
1
majesty 2017-01-24 07:35
Witam.Widzialem ostatnio ogloszenie na stanowisko specjalisty do spraw exportu/importu w Starogardzie Gdanskim.
Nie ukrywam,ze szukam pracy,ale po komentarzach jakie tu czytam to na prawde zastanawiam sie czy w ogole fatygowac sie i skladac cv.
Moze mi ktos doradzic, najlepiej ktos kto tam pracowal?dziekuje
PrzyszłyPracownik 2017-01-25 08:24
Też widziałem te ogłoszenia. Ktoś wie jak u nich wygląda kwestia finansowa? Może jakieś benefity? Szukają całkiem rzadkich języków i ciekawy jestem, co za to oferują bo z ogłoszenia nie da się wiele wyczytać.
2
Handlowiec 2017-01-26 22:40
Panowie szukający pracy. Ostatnio zwolnili się handlowcy z 16 i prawie 18 letnim stażem pracy!!! To daje do myślenia! Znam ich obu. Teraz pracują u konkurencji, zero stresu zero GPS-u, zero sms-ów, zero bezcelowych telefonów itp itd... Ja pracowałem tam ponad 6,5 roku. Poszedłem w cholerę bo... No właśnie, przeczytajcie wyżej co było, co jest i co będzie w tej firmie... Wariactwo!. Firma nie wyciąga żadnych wniosków z takiej rotacji. Jak można do jednego sklepu wysyłać dwóch handlowców z różnymi wykluczającymi się promocjami? Gazetkami? (Jeden okazało się miał wczorajszą i rano nie zajrzał do e-maila. Chociaż z tej wynikało że jest ważna do końca tygodnia, a to był chyba wtorek rano, albo środa. Wariactwo. Zero kompetencji!!! Z magazynu zwolnili gościa po 23 latach pracy. Był tam od początku. Za co? Za odważenie się odezwać do szefa gdy ten poganiał magazyn... Wariactwo...! Powodzenia w tej... Firmie, albo w tym czymś :-)
5
LECH 2017-01-27 12:26
W 100% popieram i potwierdzam wypowiedź Kolegi - NIE POLECAM TAM PRACY NAWET PRZEZ MIESIĄC !!! Ja co prawda pracowałem tam krótko bo 3 m-ce ( i trafiłem na fantastycznego Dyrektora - o ile dobrze pamiętam Andrzeja Walenteka - ponoć też go zwolnili czy sam odszedł ) - ale to co się tam dzieje jest jakąś masakrą, mój Dyrektor nagrał mi temat z super firmą ta tzw. Autoryzowany Punkt Handlowy - miałem temat kontynuować, już wszystko dopięliśmy a jeden idiota z centrali nie uzasadniając niczym - NIE BO NIE zablokował całe zatowarowanie i sprzedaż - masakra. Po miesiącu jak się dowiedział że ten punt to jeden z największych liderów pewnej grupy handlowej to na kolanach chcieli tam lecieć ale niestety firma miała już wyrobione o nas zdanie - zresztą jak większość firm na rynku. Uciekajcie do innych normalnych firm a to coś omijajcie z daleka i ludzi którzy tam "zarządzają"
7
Dojony 2017-01-31 21:39
co taka cisza na forum ??? czyżby się w garażów-ie poprawiło a może po 25-leciu mordy Wam zamknęli Wodeckim i Noimanem buuuu hahaha
5
APZ 2017-02-02 13:20
Dobrze zorganizowana, rozwijająca się firma - można się tu wiele nauczyć... Mimo wielu negatywnych komentarzy - warto samemu się przekonać. Ludzie na dzień dzisiejszy nauczyli się rościć sobie różne prawa - nie koniecznie pamiętając o rzetelnym wykonywaniu własnych obowiązków.
2
Pracownik_już niedługo 2017-02-03 13:39
do APZ - wstydu koleś nie masz pisząc takie bzdury - zapewne masz na imię Adaś, Tomuś lub Iruś - bo nikt obiektywny, jeżeli miał styczność z tym czymś kiedykolwiek a w szczególności z w/w ludźmi i towarem EGA dobrego słowa nie napisze !!!
4
Robtecc 2017-02-06 10:49
Człowieku to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Problem w tym że okazuje do to po czasie bo na rozmowie wszystko fajnie. Wiele obietnic a tak naprawdę nie macie nic do zaoferowania - brak stabilizacji, ludzi traktujecie przedmiotowo. Kadra kierownicza na poziomie ponizej krytyki. Mialem wrazenie ze sa to ludzie z lapanki nie majactly pojecia o handlu. Moje spostrzeżenia były trafne. No polecam nikomu tej firmy. Ja sie mocno zrazilem. Zastanowie sie czy nie zarzadac wyplaty nadgodzin. Ma ktos znajomego radce prawnego ktory bierze tulko prowizje od wygranej sprawy. Proszę o kontakt robtecc@interia.pl
3
Zainteresowany 2017-02-07 22:45
Witam,

Jakie auto dla PH? Do użytku prywatnego? Jaki target?

Pozdrawiam,
Zainteresowany
PanImport 2017-02-09 14:13
Lenie weźcie się do roboty!!!! Sprzedawać Import!!!!!!!!!!!!!!
3
boos 2017-02-10 14:09
NO PROSZĘ - PRZYKŁAD STANDARDU W FIRMIE EGA - PODEJŚCIE DO PRACOWNIKA - PRZEDSTAW SIĘ ODBYTOWCISKU - CZYŚBY IRUŚ?
2
add 2017-02-11 07:15
Tata Nano do użytk, prosto z Indyjskiego kontenera.
1
joljol 2017-02-13 20:22
zwalniają z dnia na dzień...za co? nie wiadomo.. pensja?? nigdy nie jest 10-tego (jak piszą na umowie) zawsze kilka dni zwłoki z przelewem kasy... i t jakiej kasy- najnizszj krajowej
1
PIP 2017-02-14 10:33
Masz kasę po 10-tym - nie miej skrupułów - zgłaszaj temat do Państwowej Inspekcji Pracy i nie obawiaj się o jej utratę (Polskich wyzyskiwaczy trzeba tępić - a ta "firma" - to typowy przykład) w razie potrzeby pomogę.
3
Zainteresowany 2017-02-14 20:11
Czy może ktoś opisać jak wygląda praca PH w tej firmie?
Maciej 2017-02-16 16:46
Omijajcie ten twór z daleka - TOTALNY NEGATYW
1
Zostaw swoją opinię o EGA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - Starogard Gdański
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EGA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA