brak logo

Dong Yang Electronics Sp. z o.o

Biskupice Podgórne

Opinie o Dong Yang Electronics Sp. z o.o

amadeusz 2010-05-10 17:03:14
nie polecam pracy w żadnej KOREAŃSKIEJ firmie
niskie place,zero szacunku do pracowników,praca często ponad siły, wykorzystywanie ludzi ile wlezie,premia za produkcje tylko dla liderów,masterów i tym podobnych,szeregowy pracownik nie ma z tego ani grosza
anonim 2010-06-17 04:32:51
nie polecam tej pracy nikomu na SMT obiecano mi prace siedzaca a tu nie nie mam zamiaru z powodu chorego powaznie kregoslupa siedziec w domu chce pracowac a oni zamiast obiecac mi prace siedzaca woleli mnie zwolnic jakby mieli skrzydla to by do Korei polecieli .szkoda gadac
anonim 2010-06-17 04:32:53
nie polecam tej pracy nikomu na SMT obiecano mi prace siedzaca a tu nie nie mam zamiaru z powodu chorego powaznie kregoslupa siedziec w domu chce pracowac a oni zamiast obiecac mi prace siedzaca woleli mnie zwolnic jakby mieli skrzydla to by do Korei polecieli .szkoda gadac
Helka 2010-10-19 20:12:25
popieram Cie Dong Yang i reszta tych firm to jest normalnie (usunięte przez administratora)!! Ludzie nie polecam tej parcy, Polska kadra zmienia sie (usunięte przez administratora)
anonim 2011-03-18 16:26:02
jakie zarobki !!!
anonim 2011-03-22 19:54:58
Dong Yang Electronics obiecal mi prace siedzaca a tu zwolnili a podrugie drugi raz nie moge wrocic do firmy bo nie przyjmuja
anka 2011-07-28 21:09:53
tylko w jednym sziale firmy 4brygady jest dodatek fakt faktem tylko 50 zl ale zawsze to cos nadgodziny platne 100% ja chetnie bym tam wróciła
pracownica na dziale injection 2012-04-21 20:15:24
(usunięte przez administratora)Mam wyższe wykształcenie i z braku pracy poszłam do tej firmy. Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną lecz przed rozmową pani (usunięte przez administratora) obiecała mi pracę w kontroli jakości na smt to była wstepna rozmowa, gdyż przyjechałam do firmy okazało się że na tym dziale nie przyjeli mnie tylko zostałam rzucona na injection niby na kontrolę jakości. Jak się okazało to nie była kontrola jakości tylko gorzej niż produkcja w mojej umowie o pracę miało być 4 godziny komputera i 4 godziny praca siedząca to było (usunięte przez administratora) pracownika przez kadrową. zostałam obrażona przez bhp i menadżera tej firmy. Kobiety pomóżcie ludziom (usunięte przez administratora) w tej pracy i bądcie za sobą bo was (u(usunięte przez administratora) Uważajcie ja też ignorowałam czytaniu na tym portalu negatywnych wypowiedzi, ale niestety to prawda.
1
Ja* 2012-04-27 12:29:05
Zgadzam się, z opiniami, pracuje już tam długo i widzę co się dzieje, nie są podpisywane urlopy, albo w ostatniej chwili są wycofane, zmuszają ludzi , żeby przychodzić w weekendy do pracy (usunięte przez administratora)i. Nawet jak do wc się chce wyjść to trzeba zapisać się ile min. się było. (usunięte przez administratora)Ten zakład powinni zamknąć raz na zawsze. NIE POLECAM NIKOMU!
1
nika 2012-06-11 12:08:52
Wyższe wykształcenie i takie błędy w pisowni!! Nie dziwota, że Cię do biura nie chcą zatrudnić. Proponuję Ci poszukać pracy za granicą, może z językiem obcym lepiej sobie poradzisz niż z ojczystym..
1
pracownica na dziale injection 2012-06-15 19:18:54
nika - 2012-06-11 12:08:52

Wyższe wykształcenie i takie błędy w pisowni!! Nie dziwota, że Cię do biura nie chcą zatrudnić. Proponuję Ci poszukać pracy za granicą, może z językiem obcym lepiej sobie poradzisz niż z ojczystym..
Czy ty jesteś zacofana w rozwoju dla mnie jesteś osobą niepełnosprawną i niepełnosprytną skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Może ty masz problemy z odczytywaniem treści po polsku. Widać nie tylko z opini ludzi ale też z odpisywaniem na korespodencje że tam pracują ludzie umysłowo ograniczeni w rozwoju właśnie mam do czynienia jędną z nich .Ty mi napisałaś że z językiem obcym sobie lepiej poradzę, ale co do ciebie to ty nawet nie umiesz poradzić sobie z odczytaniem opini gubisz się w treściach i nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nie interesuj się czy chcą mnie zatrudnić do biura bo to nie twój interes , a do ciebie nie dzwonili z taką pracą dla(usunięte przez administratora) może w tym języku sobie poradzisz .
obserwator_2 2012-06-16 08:40:53
hahahah
jesteście baaardzo zabawni:)
zamiast wypisywać takie rzeczy bierzcie się lepiej do pracy...
a jak Wam nie pasuje taki zakład szukajcie innej, lepszej pracy- w czym problem?
Pani z wyższym wykształceniem na pewno sobie świetnie poradzi, widać tylko że gorzej z radzeniem sobie z agresją i z otoczeniem....
Pozrawiam
Anonim 2012-07-14 10:23:50
Masz \"PRZESZCZEŃ\" w komórkach mózgowych, dlatego ci nie styka i proces myślenia sprawia ci taką trudność. Może po prostu nie wiedziałaś jak włączyć komputer i chwała im za to, że cie do niego nie dopuścili. Jesteś porażką polskiego systemu nauczania i oby takich ludzi \"z wyższym wykształceniem\" było mniej, bo ten kraj zejdzie na psy!!! Powodzenia w szukaniu pracy.
lipa 2012-08-26 09:47:04
a morze ktosz jest dyslektykiem wiec pomysl zanim cos napiszesz (usunięte przez administratora) jesli chodzi o prace we wszystkich LG to jest tam (usunięte przez administratora) i podzial ludzi i jesli nie wejdziesz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e to masz lipe ajesli wejdziesz to tesz masz lipe bo bedziesz cala ((usunięte przez administratora)
aaa 2013-01-25 21:23:59
bylam kiedys na smt przez pol dnia i wiecej tam nie przyszlam te maszyny sa okropne wogole nie polecam pracy jesli ktos nie musi w systemie takim jak tu 3 dni pracy i 1 dzien wolny to masakra kazda sobota i niedziela pracujaca wspujczuje wszystkim ludziom ktorzy pracuja na 4 brygadowkach a ja sobie pracuje od pon-piatku od 7 -15 i mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziwie sie ludziom ktorzy nie szukaja czegos lepszego tylko siedza tak bez mozliwosci zmiany na lepsze
Basia 2013-02-21 18:37:32
Dobre. Jak awans, utrzymanie się w pracy to tylko (usunięte przez administratora) do pracy. Czy musi się wydarzyć wypadek by zrobić z tym porządek? (usunięte przez administratora) Każdy udaje coś i kogoś, kim nie jest. (usunięte przez administratora)
1
irek 2013-09-24 10:20:45
Wiesz raczej każdy chciałby zarabiać na zasadzie nic nie robię a kasa i tak leci :) Ale tak poważnie to ile weekendów jest pracujących w miesiącu?
Smt 2013-10-04 15:38:58
Hej masz racje co do przelozonych (usunięte przez administratora). Osobiscie jestem pracownikiem (usunięte przez administratora) i tez slyszalem o tej sytuacji jak lider nie przychodzi do pracy a obecnosc ma wpisana . Ja jako zwykly pracownik napewno dawno bym wylecial a ta liderka z tego co wiem nie poniosla zadnej odpowiedzialnosci za to co zrobila ! Zenada !!!
Ktoś z SMT 2013-10-04 21:43:02
Witam, Oczywiście masz racje. Zwykły pracownik już dawno by wyleciał za drzwi... Również pracuje na dziale (usunięte przez administratora) i jest to przykre- że Lider nie poniósł żadnych konsekwencji za ten czyn de facto nic sobie z tego nie robi- Widać, że jedni mogą Wiele a inni Nic. Gdzie tu jest jakaś sprawiedliwość . "Tej osobie już dziękujemy"...
As 2013-10-05 13:45:18
czytając waszą opinie na temat Lidera/ki z (usunięte przez administratora) nasuwa mi sie jedna myśl... Jak w każdym zakładnie : Przyjdzie dzień zwolnień- redukcja etatów - Macie Asa w rękawie - argument Dlaczego My a nie Lider... Pozdrawiam - TYLE W TEMACIE.
2
bahama 2014-06-17 15:27:54
Pracuje od 3 miesiecy i szczerze mówiac praca niejest ciezka a pracuje na inj ale jest ciezka psychicznie a jak widze mastrow czy liderow wchodzocych w 4 litery tym zoltym baranom to poprostu szlak mnie trafia ale pracy niema i co zrobic trzeba [usunięte przez moderatora] pozdrawiam
dong ding 2014-10-21 19:10:52
nie polecam tej firmy, z człowieka robią barana, wykańczają psychicznie. pozdrowienia dla tyranki z inj "PANI" lider (usunięte przez administratora)
Magdalena 2014-11-06 12:30:24
Czy ktos z Bielawy pracuje lub wybiera sie do pracy w dong yang ?
mława 2015-09-05 20:32:22
hej. mam do Was pytanie. Czy dział kontroli jakości ma u Was jakiś dodatek do wypłaty lub większą wypłatę od ludzi z innych działów?Patrząc na to,że mają większą odpowiedzialność?
erfg 2016-03-10 19:34:49
@say say wiesz taka jest prawda xze to nie jest wykluczone zeby mlode osoby nie mialy dosiwadczenia bo przeciez sa studenti zaoczni a oni czesto pracuje
Zostaw swoją opinię o Dong Yang Electronics Sp. z o.o - Biskupice Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dong Yang Electronics Sp. z o.o