brak logo

Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski

Nowe

Opinie o Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski

złotowłosa 2012-01-03 12:19
Praca na olkopie to najgorsze co może być.Właściciel to [usunięte przez moderatora] dorabia sie na pracownikach
**** 2012-08-22 15:34
Jak mozecie pisać takie opinie. Ja pracuje juz tyle czasu w Olkopie i jakos sobie chwale.
kolo 2012-08-22 21:02
**** - 2012-08-22 15:34:46

Jak mozecie pisać takie opinie. Ja pracuje juz tyle czasu w Olkopie i jakos sobie chwale.
bo jesteś jego zięciem :)
wielki 2014-01-03 17:24
zdecydowanie odradzam
pracownik 2015-01-01 22:25
Ja również odradzam pracę na Stacji OLKOP właściciel to straszny furiat... traktuje pracowników jak śmieci,nakłada kary pieniężne na pracowników... można zdrowie stracić
3
ABC 2015-03-29 18:32
TOTALNY BRAK KULTURY ZE STRONY WŁAŚCICIELA, BRAK SZACUNKU DLA LUDZI I ICH PRACY, LICZY SIE TYLKO KASA, KASA I JESZCZE RAZ KASA!!!! OBCIĄŻANIE PRACOWNIKÓW ZA WSZYSTKO - TO NORMA. WŁAŚCICIEL TO - FURIAT, CHOLERYK, DESPERAT, UWIELBIAJĄCY WIĘCEJ NIZ JEDNĄ Z MŁODYCH PODWŁADNYCH :)JEŚLI KTOŚ CHCE NABAWIĆ SIĘ CHOROBY NERWICOWEJ TO POLECAM PRACĘ W OLKOPIE!!!
9
nick50 2015-05-01 09:23
To Ty chyba dureń jesteś albo desperat!
1
nick50 2015-05-01 09:30
Pracownicy stacji paliw płacą z własnych marnych pensji za przeterminowany towar, dostają kary pieniężne za wszystko! Właściciel furiat pokrywa sobie wszelkie straty karami pieniężnymi na pracownikach. Praca w Olkopie to szczyt desperacji porównywalny z pracą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
mechanik 2015-08-23 23:16
warsztat samochodowy ktory niema kanalu
głupi 2015-09-02 23:07
LUDZIE DAJTA SOBIE SPOKÓJ Z TOM FYRMOM TAM SIE NABAWITA JENO CHOROBY, NAJLEPSZY DOKTOR PO TEJ PRACY TO PSYCHATRA STARY DA WAM W KOŚĆ TAK ŻE NAJLEPSZY CHYRURG WAS NIE POSKAŁDA JAK MATA ZA DUŻO KASY TO POLECAM ON Z WAS JOM WYDOI W POSTACI KAR TO JUŻ CAŁKIEM ZDESPEROWANY STARUSZEK KTÓRY ZAWSZE MOŻE A W LEWEJ KIESZENI NOSI VIAGRE JEGO NAJWIĘKSZYM HOBBY JEST KASJERKA CO DO KIEROWCÓW TO POLECAM SCANIE Z KAMERAMI NA KABINIE A WARSZTAT TO DUŻA HALA Z KANAŁEM DŁUGOŚCI 3M DO OBSŁUGI CAŁEGO ZESTAWU Życzę wszystkim powodzenia w pracy.Przepraszam za pismo ale tak mówi STARY ...........PEPSY WENDLYNY BYZNES i CIERPLYCE.
4
szczera prawda 2015-10-24 14:03
wszystkie negatywne opinie o olkopie to szczera prawda. pracownicy sa zazstarszeni przez tego despote. ten człowiek zwany szefem jest zwykłym desperatem który twierdzi ze to on pracuje na pracowników a pracownicy to zwykłe szmaty w które wyciera nogi. hitler w porównaniu do niego to pikus bo on nie mścil sie tak jak on najpierw rozwali komus ambicje poznije kleknie pracownikowi psycha a pozniej zakopie odkopie i tak na okrągło. jego powinni ukamienowac dla przykładu innym pracodawca co nie potrafia uszanowac drugiego człowieka. dla niego na stacjach nie pracuja ludzie tylko motłoch
9
kolo 2015-10-28 21:49
Na temat Gabrysia to poprostu brak słów mało chodzi po polskiej ziemi takich tempaków hamów i złodziei jak on
7
marii 2015-11-21 19:03
CAŁKOWITA PRAWDA CZŁOWIEK BEZ OKRZESANIA WSZYSCY GO OKRADAJA WSZYSCY TO ZŁODZIEJ E , BRAK SŁOW .
OSTATNIO WYSKOCZYŁ Z HASŁEM ZEBY ZOSTAC AJĘTEM NA STACJI NALEZY MU DOĆ AKT NATARIALNY WŁASNEGO MIESZKANIA .
SMIESZNY CZŁOWIEK STARY WAŁKARZ I ZŁODZIEJ.
3
mmmm 2015-11-21 19:07
CAŁKOWITA PRAWDA CZŁOWIEK BEZ OKRZESANIA WSZYSCY GO OKRADAJA WSZYSCY TO ZŁODZIEJ E , BRAK SŁOW .
OSTATNIO WYSKOCZYŁ Z HASŁEM ZEBY ZOSTAC AJĘTEM NA STACJI NALEZY MU DOĆ AKT NATARIALNY WŁASNEGO MIESZKANIA .
SMIESZNY CZŁOWIEK STARY WAŁKARZ I ZŁODZIEJ.
Ludzi uważa za smieci i złodzieji .
Dziwie się że tam jeszcze nikt nie złozył doniesienia na policje o mobing i znęcanie psychiczne .
4
haha 2015-11-26 09:12
przeciez to zlodziej naklada kary za byle co i nie placi nadgodzin ludzie pracuja po 280 godzin bez dodatkow ,tam trzeba INSPEKCJI PRACY
4
Straszny Leń 2015-12-24 16:11
Jak facet ma takich ludzi przez których się denerwuje to nic dziwnego ze się wścieka.I to normalne ze dba o SWOJE PIENIĄDZE,normalka.
anonim 2016-01-14 12:52
pracowałem na OLKOPIE, facet wredny, kasiasty kanciarz jakich mało, traktuje ludzi jak smiecie, którzy są tylko od odwalania roboty, nic wiecej.
3
starszy pracownik 2016-02-21 20:55
omijać tę firmę z daleka. szef to nienormalny facet ktory wszystkich mierzy swoja miara i ma ich za leni i złodzieji. placa do wymagan bardzo słaba ale nie będę pisał więcej bo szkoda czasu a mogę powiedzieć o tej firmie bardzo duzo
4
ktoś 2016-03-09 23:42
Ludzie bardzo zastraszeni.
1
heniek 2016-05-06 16:07
Ten właściciel w jakiś sposób doszedł do tych dużych pieniędzy. Jeśli go do tej pory nie zamknęli to chyba wszystko co tu piszecie to wielka bzdura. Wszędzie trzeba pracować. Większość komentarzy jest od tej samej osoby. Negatywne komentarze to nikły promil w stosunku do ilości zatrudnionych tam ludzi. Jest jednak jedna prawda: Właściciel boi się jak ognia zatrudniać ludzi którzy potrafią myśleć, są kreatywni i mają doświadczenie i coś do powiedzenia. Oni są jego prawdziwym zagrożeniem i boi się ich dominacji. Pozdrawiam p.Właściciela
ellalla 2016-07-07 21:11
Pracowałam u tego pana prawie 3 lata.Na szczęście to już przeszłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Teraz mam pracę w normalnych bezstresowych warunkach.
Pozdrowienia dla wytrwałych w boju.
5
IKSIŃSKI 2016-07-18 22:43
ZROZUMIE TO TYLKO TEN, KTO PRACOWAŁ W TEJ FIRMIE.................................
7
FIRMA WEATIBUD 2016-07-26 21:11
W CPN olkopie w Rypinie SPRZEDAJĄ EKO GROSZEK W WORKACH Z WODĄ A Z NICH WODA LEJE SIĘ STRUMIENIEM A WYSTARCZY ZROBIĆ ZADASZENIE ALE SZEFOWIE SĄ BEZ MÓZGU.
1
Gil 2016-07-31 10:41
Bo dla szefa to za duży wydatek, on jest strasznie wyliczony
1
Toronto 2016-09-15 20:52
Odradzam (usunięte przez administratora)tego miejsca najwiekszemu wrogowi. !!!
3
Bu 2016-10-19 17:41
Sorry, pracowalem tam. Wiem jak tam jest, jak, zap....lasz sam na całej stacji bo jesteś Sam na sklepie i Sam ogarniasz plac. Dobra atmosfera? Haha ... Nie będę za dużo pisal, napisze jedno -'nie wierzcie w te brednie o tym że ludzie negatywnie się wypowiadajacy to konkurencja czy zawiść. Nic z tych rzeczy. To wszyscy na pewno ludzie którzy poznali smak pracy tam. Wszystkie opisane sytuację nie raz działy się przy mnie. Przysiegam. Omijac!
3
rick 2016-10-21 23:00
Ja już mam to za sobą, teraz mam dobrą pracę w miłej atmosferze.
życzliwa 2016-10-31 22:55
Najbogatszy cieć w Polsce sługus Olechnowicza popychacz własnych pracownic 60 minus 24 36 lat różnicy to musi być miłość i co ciekawe jakie to Rzymskie.
10
Cycander 2016-11-05 00:54
Miałem to szczęście trafić na zajefajną obsadę stacji. Niestety z idiotą się nie wygra i jak wychodzi robić 2,5 etatu w jeden miesiąc "bo on am wizję" to trzeba brać nogi za pas. Opró z tego to wiadomo - świątek , piątek itd. Nie było źle, ale nie żałuję, że już mnie tam nie ma.
2
Marek 2017-01-08 19:34
Pracowałem na stacji Olkop rok . Pan Kropkowski zatrudnia ajenta do prowadzenia stacji,pracowników zatrudnia ajent na umowę zlecenie 1600 zł netto/miesiąc .Praca światek,piątek i niedziela ponad 200 godzin totalna psychoza ,kary pieniężne za byle co kodeks pracy nie istnieje . Paliwo ON z importu szczecin ,benzyna Lotos magazyny pod Toruniem,Tankowałem paliwo 95 do swojego auta kilka razy zbiornik paliwa 55 litrów jeszcze przed rezerwą ok 10 litrów wyszło mi 50 litrów .Średnie spalanie w mieście 10 l/100 km na paliwie z Olkopu średnie spalanie 13,5 l/100 km.Wniosek dystrybutor zawyża ilość litrów lub zła jakość paliwa.Wszystkie negatywne opinie na temat tzw.właściciela Pana Kropkowskiego to prawda.Obsługa stacji w ciągłej rotacji , nikt nie wytrzymuje psychicznie na dłużej,ciągły mobbing ,wszędzie kamery skierowane na pracowników jak w obozie lub więzieniu ( kapo ,więzień,esesman). Gratuluje Panu A.Olechowskiemu za wybór takiego zarządcy jakim jest Pan Kropkowski P.S. w internecie nie znalazłem zdjęcia , wizerunku tego typa Kropkowskiego bardzo ciekawe .Pozdrawiam wszystkich normalnych pracowników Olkopu
6
Kowalska 2017-01-11 14:20
Udało ci się z A. Olechowskim!!!! Ty tak naprawdę!!!
2
eD 2017-02-02 21:42
SERIO ŻE JEST TAM AŻ TAK ŻLE???
x 2017-02-13 13:09
?
ania 2017-02-13 13:37
Witam,pracuje w olkopie i nie wieżę w to co czytam! Co wy chcecie od tych ludzi, a szczególnie od szefa. Nie podoba się ze kamery macie nad pustymi łepami ,gdzie ich nie ma w tych czasach?! To chyba lepiej dla waszego bezpieczeństwa oraz klienta czy nie? No tak nie można się usiąść z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i siedzieć no i oczywiście jezcze zarobić. Wstań z dupskie posprzataj,umyj kible bo to należy do twoich zasranych obowiazkow w pracy jak i w domu chyba ze mieszkacie w chlewie no to sory,praca ci wtedy nie pasi. Czepiajc się szefa trzeba pomyśleć może z wami było coś nie tak skoro tak reagował,każdy jest człowiekiem i każdemu puszczają nerwy,i napewno bedac na jego miejscu byście zrobili to samo. Wescie sie wkoncu za robotę to by nie było takich "akcji" jak wy to nazywacie i kar pieniężnych. Ale po co lepiej opisać w necie dlaczego nikt mu jeszcze nic nie powiedział w oczy tylko bzdury wypisujecie na dodatek anonimowo. Rozmawiałam z szefem nie zrobił na mnie zlego wrażenia wręcz przeciwnie porozmawial,pozartowal jak normany czlowiek wiec nie wiem po co to wszystko!!? A co do wynagrodzenia nie jest źle. ps pozdrawiam najlepszą kierowniczka na świecie P .M
ktoś 2017-02-16 22:56
szkoda mi takich ludzi jak ty
ania 2017-02-19 15:25
Dlaczego?
tasior 2017-02-21 19:50
Gabrych ty świnio czy Ty sie Boga nie boisz zobacz ile masz lat ..niebieskie tabletki nie daja niesmiertelnosci
hahaha 2017-02-22 06:51
Widzę, że mózgów to wy nie macie !!jak ktoś chwali sobie pracę to musi dupy dawać! !?? Jeśli tak twierdzicie to tak sami robicie. patola!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski - Nowe
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski