brak logo

Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski

Nowe

Opinie o Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski

złotowłosa 2012-01-03 12:19:43
Praca na olkopie to najgorsze co może być.Właściciel to [usunięte przez moderatora] dorabia sie na pracownikach
**** 2012-08-22 15:34:46
Jak mozecie pisać takie opinie. Ja pracuje juz tyle czasu w Olkopie i jakos sobie chwale.
kolo 2012-08-22 21:02:07
**** - 2012-08-22 15:34:46

Jak mozecie pisać takie opinie. Ja pracuje juz tyle czasu w Olkopie i jakos sobie chwale.
bo jesteś jego zięciem :)
wielki 2014-01-03 17:24:00
zdecydowanie odradzam
pracownik 2015-01-01 22:25:33
Ja również odradzam pracę na Stacji OLKOP właściciel to straszny furiat... traktuje pracowników jak śmieci,nakłada kary pieniężne na pracowników... można zdrowie stracić
3
ABC 2015-03-29 18:32:07
TOTALNY BRAK KULTURY ZE STRONY WŁAŚCICIELA, BRAK SZACUNKU DLA LUDZI I ICH PRACY, LICZY SIE TYLKO KASA, KASA I JESZCZE RAZ KASA!!!! OBCIĄŻANIE PRACOWNIKÓW ZA WSZYSTKO - TO NORMA. WŁAŚCICIEL TO - FURIAT, CHOLERYK, DESPERAT, UWIELBIAJĄCY WIĘCEJ NIZ JEDNĄ Z MŁODYCH PODWŁADNYCH :)JEŚLI KTOŚ CHCE NABAWIĆ SIĘ CHOROBY NERWICOWEJ TO POLECAM PRACĘ W OLKOPIE!!!
6
nick50 2015-05-01 09:23:18
To Ty chyba dureń jesteś albo desperat!
nick50 2015-05-01 09:30:51
Pracownicy stacji paliw płacą z własnych marnych pensji za przeterminowany towar, dostają kary pieniężne za wszystko! Właściciel furiat pokrywa sobie wszelkie straty karami pieniężnymi na pracownikach. Praca w Olkopie to szczyt desperacji porównywalny z pracą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
mechanik 2015-08-23 23:16:45
warsztat samochodowy ktory niema kanalu
głupi 2015-09-02 23:07:53
LUDZIE DAJTA SOBIE SPOKÓJ Z TOM FYRMOM TAM SIE NABAWITA JENO CHOROBY, NAJLEPSZY DOKTOR PO TEJ PRACY TO PSYCHATRA STARY DA WAM W KOŚĆ TAK ŻE NAJLEPSZY CHYRURG WAS NIE POSKAŁDA JAK MATA ZA DUŻO KASY TO POLECAM ON Z WAS JOM WYDOI W POSTACI KAR TO JUŻ CAŁKIEM ZDESPEROWANY STARUSZEK KTÓRY ZAWSZE MOŻE A W LEWEJ KIESZENI NOSI VIAGRE JEGO NAJWIĘKSZYM HOBBY JEST KASJERKA CO DO KIEROWCÓW TO POLECAM SCANIE Z KAMERAMI NA KABINIE A WARSZTAT TO DUŻA HALA Z KANAŁEM DŁUGOŚCI 3M DO OBSŁUGI CAŁEGO ZESTAWU Życzę wszystkim powodzenia w pracy.Przepraszam za pismo ale tak mówi STARY ...........PEPSY WENDLYNY BYZNES i CIERPLYCE.
3
szczera prawda 2015-10-24 14:03:35
wszystkie negatywne opinie o olkopie to szczera prawda. pracownicy sa zazstarszeni przez tego despote. ten człowiek zwany szefem jest zwykłym desperatem który twierdzi ze to on pracuje na pracowników a pracownicy to zwykłe szmaty w które wyciera nogi. hitler w porównaniu do niego to pikus bo on nie mścil sie tak jak on najpierw rozwali komus ambicje poznije kleknie pracownikowi psycha a pozniej zakopie odkopie i tak na okrągło. jego powinni ukamienowac dla przykładu innym pracodawca co nie potrafia uszanowac drugiego człowieka. dla niego na stacjach nie pracuja ludzie tylko motłoch
6
kolo 2015-10-28 21:49:20
Na temat Gabrysia to poprostu brak słów mało chodzi po polskiej ziemi takich tempaków hamów i złodziei jak on
6
marii 2015-11-21 19:03:25
CAŁKOWITA PRAWDA CZŁOWIEK BEZ OKRZESANIA WSZYSCY GO OKRADAJA WSZYSCY TO ZŁODZIEJ E , BRAK SŁOW .
OSTATNIO WYSKOCZYŁ Z HASŁEM ZEBY ZOSTAC AJĘTEM NA STACJI NALEZY MU DOĆ AKT NATARIALNY WŁASNEGO MIESZKANIA .
SMIESZNY CZŁOWIEK STARY WAŁKARZ I ZŁODZIEJ.
3
mmmm 2015-11-21 19:07:22
CAŁKOWITA PRAWDA CZŁOWIEK BEZ OKRZESANIA WSZYSCY GO OKRADAJA WSZYSCY TO ZŁODZIEJ E , BRAK SŁOW .
OSTATNIO WYSKOCZYŁ Z HASŁEM ZEBY ZOSTAC AJĘTEM NA STACJI NALEZY MU DOĆ AKT NATARIALNY WŁASNEGO MIESZKANIA .
SMIESZNY CZŁOWIEK STARY WAŁKARZ I ZŁODZIEJ.
Ludzi uważa za smieci i złodzieji .
Dziwie się że tam jeszcze nikt nie złozył doniesienia na policje o mobing i znęcanie psychiczne .
3
haha 2015-11-26 09:12:23
przeciez to zlodziej naklada kary za byle co i nie placi nadgodzin ludzie pracuja po 280 godzin bez dodatkow ,tam trzeba INSPEKCJI PRACY
4
Straszny Leń 2015-12-24 16:11:28
Jak facet ma takich ludzi przez których się denerwuje to nic dziwnego ze się wścieka.I to normalne ze dba o SWOJE PIENIĄDZE,normalka.
anonim 2016-01-14 12:52:28
pracowałem na OLKOPIE, facet wredny, kasiasty kanciarz jakich mało, traktuje ludzi jak smiecie, którzy są tylko od odwalania roboty, nic wiecej.
2
starszy pracownik 2016-02-21 20:55:35
omijać tę firmę z daleka. szef to nienormalny facet ktory wszystkich mierzy swoja miara i ma ich za leni i złodzieji. placa do wymagan bardzo słaba ale nie będę pisał więcej bo szkoda czasu a mogę powiedzieć o tej firmie bardzo duzo
3
ktoś 2016-03-09 23:42:36
Ludzie bardzo zastraszeni.
1
heniek 2016-05-06 16:07:46
Ten właściciel w jakiś sposób doszedł do tych dużych pieniędzy. Jeśli go do tej pory nie zamknęli to chyba wszystko co tu piszecie to wielka bzdura. Wszędzie trzeba pracować. Większość komentarzy jest od tej samej osoby. Negatywne komentarze to nikły promil w stosunku do ilości zatrudnionych tam ludzi. Jest jednak jedna prawda: Właściciel boi się jak ognia zatrudniać ludzi którzy potrafią myśleć, są kreatywni i mają doświadczenie i coś do powiedzenia. Oni są jego prawdziwym zagrożeniem i boi się ich dominacji. Pozdrawiam p.Właściciela
ellalla 2016-07-07 21:11:46
Pracowałam u tego pana prawie 3 lata.Na szczęście to już przeszłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Teraz mam pracę w normalnych bezstresowych warunkach.
Pozdrowienia dla wytrwałych w boju.
4
IKSIŃSKI 2016-07-18 22:43:48
ZROZUMIE TO TYLKO TEN, KTO PRACOWAŁ W TEJ FIRMIE.................................
6
FIRMA WEATIBUD 2016-07-26 21:11:13
W CPN olkopie w Rypinie SPRZEDAJĄ EKO GROSZEK W WORKACH Z WODĄ A Z NICH WODA LEJE SIĘ STRUMIENIEM A WYSTARCZY ZROBIĆ ZADASZENIE ALE SZEFOWIE SĄ BEZ MÓZGU.
1
Gil 2016-07-31 10:41:53
Bo dla szefa to za duży wydatek, on jest strasznie wyliczony
1
Toronto 2016-09-15 20:52:58
Odradzam (usunięte przez administratora)tego miejsca najwiekszemu wrogowi. !!!
3
Bu 2016-10-19 17:41:04
Sorry, pracowalem tam. Wiem jak tam jest, jak, zap....lasz sam na całej stacji bo jesteś Sam na sklepie i Sam ogarniasz plac. Dobra atmosfera? Haha ... Nie będę za dużo pisal, napisze jedno -'nie wierzcie w te brednie o tym że ludzie negatywnie się wypowiadajacy to konkurencja czy zawiść. Nic z tych rzeczy. To wszyscy na pewno ludzie którzy poznali smak pracy tam. Wszystkie opisane sytuację nie raz działy się przy mnie. Przysiegam. Omijac!
1
rick 2016-10-21 23:00:35
Ja już mam to za sobą, teraz mam dobrą pracę w miłej atmosferze.
życzliwa 2016-10-31 22:55:54
Najbogatszy cieć w Polsce sługus Olechnowicza popychacz własnych pracownic 60 minus 24 36 lat różnicy to musi być miłość i co ciekawe jakie to Rzymskie.
4
Cycander 2016-11-05 00:54:29
Miałem to szczęście trafić na zajefajną obsadę stacji. Niestety z idiotą się nie wygra i jak wychodzi robić 2,5 etatu w jeden miesiąc "bo on am wizję" to trzeba brać nogi za pas. Opró z tego to wiadomo - świątek , piątek itd. Nie było źle, ale nie żałuję, że już mnie tam nie ma.
Zostaw swoją opinię o Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski - Nowe
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olkop Hurtownia Paliw Gabriel Kropkowski