Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sokołów-Logistyka Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Sokołów-Logistyka Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
1320 - 2013-10-22 21:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
soolow jest ok
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-07-28 21:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nadal jest OK?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-01-22 13:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem jako mechanik!! porażka prezes beznadziejny nie znający sie na pracy. zarobki jeszcze wieksza porazka w porownaniu do wymagań. ogólnie mówiąc dno nie serwis................
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-10-02 02:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie widze, ze firma nie działa od lat na rynke, ale jeszczr się utrzymują, wiec to na pewno dla nich na plus jest i to ogromny. Odnośnie samego zatrudnienia to wydaje mi się, ze kasa nie taka zła jak na firme, która zajmuje się logistyką i ma swój własny serwis. Od strony klientów na pewno mozna ich polecić.
zdjecie uzytkownika
wdef - 2016-03-17 16:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziala dziala zwlaszcza ze maja teraz oferte pracy dla fakurzystyki w Sokołosie Podlaskim wymaagan jest znajomości obsługi Microsoft Office,umiejętności radzenia sobie ze stresem
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-20 21:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podejrzewam, że ten office jest szybko sprawdzany. Taki fakturzysta nie ma zbyt szerokiego wachlarza obowiązków, więc musi się na tym naprawdę znać. :)
zdjecie uzytkownika
szyna - 2016-04-02 12:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze? Taki fakturzysta to nie jest nic trudnego. Zakres obowiązków jest taki jak sama nazwa stanowiska mówi ;) Ale niedawno zakonczyli rekrutacje na to stanowisko
zdjecie uzytkownika
emilek - 2016-04-04 17:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! obecnie jest u nich potrzeba osoba jako Kierowca pojazdów samochodowych, tylko, że widze, że do Tarnowa już jest iststnia aktualna oferta pracy na pewno.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sokołów-Logistyka Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sokołów-Logistyka Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert