brak logo

M E C Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o M E C Sp. z o.o.

taki tam 2014-02-27 19:10:21
malo placa(usunięte przez administratora) Pracują juz tam prawie cale rodziny... he he ...pracowalem tam to wiem :)
1
pluto 2014-03-29 08:12:54
Zgadzam sie z kolega, tam pracuja rodzinami prawie. Dużo jest takich osób dobrze ustawionych co nic nie robia tylko sie lansują...
3
mec 2014-09-05 22:17:40
W tej firmie siedzi sie dużo po godzinach ( bezpłatnych ). Planerzy niektórzy nic nie kumają.
2
hej la la 2015-02-16 09:19:02
Rodzinami to fakt...
nie żałuje odejścia 2015-02-27 10:08:17
Rzeczywiście rodzinami. Dużo osób bardzo wykwalifikowanych nie awansuje tylko Ci co wchodzą w zad*kib szefostwa, w ktorym nie ma wsparcia. Radź sobie sam.
Angielski to podstawa w mediach - niektórym sue udaje bez. No coz rodzina zalatwila, nie wypada zwolnic do póki noga sie nie potknie.
6
J 2016-10-14 22:17:21
No i doskonale, że ich poszukuje i mam nadzieję, że znajdzie, bo przyda się trochę świeżej krwi w tej firmie, wiadomo przeciez, że jak się już się rozkręci to jest naprawdę w porządku, zwłaszcza że pensje są super
E 2016-11-18 19:26:08
Na każdej ewaluacji szukanie na siłę argumentów, że nie zasłużyłeś na podwyżkę. Od lat powtarzają, że kryzys, freeze na zatrudnienia etc. Niskie płace. Gdyby nie groźby odejścia to po 3 latach w tej firmie dalej zarabiałbym 3 K brutto. A pracy i obowiązków przybywa. Nadgodziny za które nie płacą. Dużo osób zatrudnianych po znajomości, jedynym sposobem na awans jest włażenie w tyłek przełożonym. Góra zupełnie oderwana od rzeczywistości. Dodatkowo pracuje tam kilka osób, których można określić mianem socjopatów.

Nie polecam.
3
WitekPytlewski 2016-12-12 19:21:37
Moja opinia dotyczy działu Analytics & Insight MEC. Badania ilościowe zlecane są niestety bardzo taniej, nieznanej agencji badawczej. Efektem jest zastraszająca NIEwiarygodność wyników. Dla przykładu dając to samo pytanie w pierwszej i ostatniej części ankiety, otrzyma się skrajnie rozbieżne wyniki (sprawdzone empirycznie). Niestety na tej podstawie dawane są rekomendacje dla firm, które myślą, że zlecają badanie międzynarodowej korporacji, w istocie realizuje je całkowicie anonimowa firemka (podwykonawca 10 poziomów niżej niż ARC czy nawet ASM). Próby nie są losowe, sam się do niej zapisałem przez Internet. Zastrzeżenia budzi też sposób realizacji. Za c-a-ł-e badanie, które miało objąć b. dużą próbę posiadaczy kart płatniczych wyjeżdżających w ciągu ostatnich 12 mies. za granicę (zwróć uwagę na grupę docelową badania i czas ankiety: 20-30 min), samej agencji zapłacono kilka zł brutto za ankietowanego, co "utrudniło" realizację badania (wiadomo, co spowodowało naprawdę). Wyniki były konfundujące. Zdarzało się, że u kolegów z pracy były nieprawidłowości w realizacji badań (np. "nie ta" grupa docelowa), czy dowiedział się o tym Zamawiający - łatwo się domyśleć. Szef działu "I" bardzo dba o swoją pozycję, będąc świadomym, że nie bardzo zna się na badaniach ("najpierw określmy warstwy wg płci i wieku, a później je zważmy wg płci i wieku") i zatrudnia tylko osoby, które będą mu posłuszne i nie będą wychodzić przed szereg. Odszedłem sam, mimo że raczej pasowałem do tej selekcji, bo siedzenie tam dłużej nie ma sensu. Polecam dla studentów, jako odskocznię do dalszej kariery.
4
Zostaw swoją opinię o M E C Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M E C Sp. z o.o.