brak logo

M E C Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o M E C Sp. z o.o.

taki tam 2014-02-27 19:10
malo placa(usunięte przez administratora) Pracują juz tam prawie cale rodziny... he he ...pracowalem tam to wiem :)
2
pluto 2014-03-29 08:12
Zgadzam sie z kolega, tam pracuja rodzinami prawie. Dużo jest takich osób dobrze ustawionych co nic nie robia tylko sie lansują...
3
mec 2014-09-05 22:17
W tej firmie siedzi sie dużo po godzinach ( bezpłatnych ). Planerzy niektórzy nic nie kumają.
2
hej la la 2015-02-16 09:19
Rodzinami to fakt...
nie żałuje odejścia 2015-02-27 10:08
Rzeczywiście rodzinami. Dużo osób bardzo wykwalifikowanych nie awansuje tylko Ci co wchodzą w zad*kib szefostwa, w ktorym nie ma wsparcia. Radź sobie sam.
Angielski to podstawa w mediach - niektórym sue udaje bez. No coz rodzina zalatwila, nie wypada zwolnic do póki noga sie nie potknie.
6
J 2016-10-14 22:17
No i doskonale, że ich poszukuje i mam nadzieję, że znajdzie, bo przyda się trochę świeżej krwi w tej firmie, wiadomo przeciez, że jak się już się rozkręci to jest naprawdę w porządku, zwłaszcza że pensje są super
E 2016-11-18 19:26
Na każdej ewaluacji szukanie na siłę argumentów, że nie zasłużyłeś na podwyżkę. Od lat powtarzają, że kryzys, freeze na zatrudnienia etc. Niskie płace. Gdyby nie groźby odejścia to po 3 latach w tej firmie dalej zarabiałbym 3 K brutto. A pracy i obowiązków przybywa. Nadgodziny za które nie płacą. Dużo osób zatrudnianych po znajomości, jedynym sposobem na awans jest włażenie w tyłek przełożonym. Góra zupełnie oderwana od rzeczywistości. Dodatkowo pracuje tam kilka osób, których można określić mianem socjopatów.

Nie polecam.
5
XXX 2017-04-10 17:12
Zdumiona jestem taka iloscia negatywnych opinii - w branzy pracuje kilka lat i ta firma jest zdecydowanie najfajniejsza firma w jakiej pracowalam! Zajebisty zespol, fajne szefostwo, mozliwosc rozwoju a do tego samodzielnosc! Dostalam sie do niej bez zadnych znajomosci - po prostu liczylo sie doswiadczenie i umiejetnosci zarzadzania projektami/ zespolem.
2
... 2017-04-11 14:37
Jeśli chodzi o dzial badań w MEC - nie zgadzam się z opinią osoby wyżej. W badaniach pracuję od kilku lat, ale dużo się nauczyłam i nadal uczę będąc w tej firmie. Zespół jest po prostu super, atmosfera też, na luzie a jednocześnie wszyscy są profesjonalni i merytorycznie przygotowani do radzenia sobie z wszelkimi wyzwaniami zawodowymi w swojej dziedzinie. Troska o jakość realizacji badań i raportowania jest zawsze priorytetem. Nie raz i nie dwa byłam świadkiem kiedy dokładano wszelkich starań i nadkładano pracy żeby dogodzić klientom i wypuszczać opracowania, które będą prawdziwie wspierające dla biznesu i zgodne ze "sztuką" badawczą. Poza merytoryczną stroną jest jeszcze ogromne doświadczenie, które mają starszy rangą pracownicy, co w efekcie daje rezultat polegający na zrozumieniu branży mediów/reklamy/marketingu i przez pryzmat tego trafne interpretowane badań. Nie każda agencja badawcza ma taki mediowy "background" co powoduje, że w swoim "poletku" dział Insight z MEC jest zawsze krok do przodu.
2
Zostaw swoją opinię o M E C Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M E C Sp. z o.o.