brak logo

Rumler Polska Firma Handlowa

Gdynia

Opinie o Rumler Polska Firma Handlowa

tedi 2015-06-28 21:02
rozmowy trawaja 3 msc szopka jakiej nie widziałem jedna rozmowa do 50 km a druga w gdyni wycieczka na pół polski i pytaja czy fajnie sie jechało i czy gdynia sie podoba kolejny kabaret na rozmowie i znów czekanie i propozycja najnizszej krajowej.... a na pierwszej rozmowie to góra pieniedzy miala byc... Ja odpadam z takiej szopki jesli ktos był na rozmowie to bardzo prosze o opinie ciekaw jestem czy ktos tez przejechał sie na takie jasełka
6
szybki bokser 2016-05-05 20:47
trza im było wpierdol spuścić i po temacie!
2
Porażka 2016-12-29 19:57
Minimalna krajowa + malutki procent od zebranej kasy.miesiecdznie premia 400-500 zł. Do tego firma oszukuje podatkowo, premia wypłacana pod stołem od wielu lat. do tzw ręki. Masakra
Zielony 2017-01-19 14:45
Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę, na stanowisko przedstawiciela handlowego, jakieś informacje?
dają auto czy najlepiej żebym kupił sam sobie nowe i płacił za paliwo???
Niebieski 2017-01-20 08:34
Właśnie....też jestem ciekawy. Do tego zastanawiam się gdzie odbędzie się ta rozmowa ponieważ podane są dwa miasta....?
Mati 2017-01-21 08:27
Na jaki region? Bo rowniez dostalem zaproszenie
janplu 2017-02-21 21:44
Jestem zaproszony na 10-ty tydzień roku.Tak jakby nie mogli podać dokładnej daty.Raczej dam sobie spokój bo mam wyjazd na 165km od domu więc jak będzie kicha to bym się wkurzył.Dobrze że przeczytałem kilka opinii bo już miałem odpisywać na tak!Poza tym dzwoniłem na podany w mailu nr tel. i od razu jakiś cwaniak zaczął mnie traktować z góry!!Dzięki za podpowiedz!!!
2
A6 2017-02-22 12:04
Byłem na takiej rozmowie , rozmoaw ok tylko bez konkretów i chyba pioritet to czy ktoś pojedzie do Gdyni, z dwóch dni rozmmów chyba nie wybrali nikogo bo za tydzien pojawiłą sie nowa oferta i szukają dalej, podobno na tym regionie ktos pracował juz od 8 lat wiec ja sie pytam czy poważna firma moze sobie pozwolic na przestuj na rynku 2-3 miesiące? chyba konkurencjia też działa i ich zastepuje
1
Zostaw swoją opinię o Rumler Polska Firma Handlowa - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rumler Polska Firma Handlowa