brak logo

Avis

Katowice

Opinie o Avis

szybki 2012-06-27 22:52:48
Czytam opinie i chwytam sie za głowe :O Te opinie sa kreowane widocznie przez kierownictwo. Zainteresowanych pracą w tej firmie proszę sprawdzcie sobie i porownajcie sobie opinie Avis i Europcar w całym serwisie gowork.pl. Interesujaco podobne. Ściema i [usunięte przez moderatora] z grzybnia. Faworyzowanie ludzi zasiadajacych przy biurkach, tzw agenci techniczni są najgorszym ścierwem zatrudnionym na umowe zlecenie zarabiajacym 1500 brutto. Osobiście miałem przyjemność (lub nie) pracować w Europcar Katowice - Avis Katowcie, tu nic nie działa jak powinno, kierownictwo z wynagrodzeniem potrafi się spóźnić ok 20dni i więcej. Jeżeli ktoś myśli że zarobi krocie to jest w grubym błędzie, stawki godzinowe na najniższym poziomie - jeśli kierowca ma za dużo godz. (średnio ok 100) zostaje wysyłane na wolne, tak aby nikomu nie było zbyt dorze. W tej firmie nie ma żadnej możliwości rozwoju, pracownicy traktowani są jak maszynki do zarabiania pieniędzy dla korporacji. pracując przez 2 tyg po 13h na dobe dostajejsz 2 t
3
Byly pracownik 2012-11-05 17:25:54
Firm nie wyplaca nadgodzin, jedynie daje mozliwosc ich odbioru (przymusowy urlop). To prawda, ze pracownicy techniczni sa najnizej. Firma ciagnie umowy smieciowe jak tylko sie da, do 3lat!
Panuje przekonanie, ze najlepsza motywacja do pracy jest...uscisk prezesa. Zanujace.
3
Harpun 2013-02-02 12:00:30
Z dala od tej smutnej firmy ! Pracownicy pionu technicznego (kierowcy) jak i agenci wynajmu traktowani są jak gówno.Zarobki są żenujące a wymagania dotyczące pracowników wyżyłowane pod sam sufit.Zarządzanie załogą w pionie kierowniczym przypomina prywatny folwark zwierzęcy ( choć i świnie maja rozum , tamte świnie za grosz ) Nieco lepiej są traktowani poplecznicy kierownictwa (5-8 osób) które zasiedziały się w firmie i nie widzą siebie w innych rolach na innych scenach.Atmosfera wiecznego narzekania pełna przekleństw i wznoszenie rąk do nieba, z wyczekiwaniem na Bóg wie co.Polityka finansowa firmy w stosunku do pracownika to 1500 pln...wszystko bez wyjątku jest tam żałosne.
2
Normalny 2013-06-16 18:53:00
Widzę, że nic się nie zmieniło w tym syfie ! Jaki pan ( [usunięte przez moderatora] ) taki kram ! Pozdrowienia dla [usunięte przez moderatora]
ss 2014-02-13 16:39:37
(usunięte przez administratora)Szkoda życia i nerwów !
alfabet 2014-11-21 22:42:47
Pisząc, że " kierownictwo z wynagrodzeniem potrafi się spóźnić ok 20dni i więcej" łgarz w żywe oczy. Bo od 15 lat wypłata wynagrodzenia nie spóźniła się nawet o jeden dzień. Kłamca
1
MD 2015-02-19 12:01:36
Firma stacza się po równi pochyłej. Jeśli szukasz pracy to nie tu ! Chyba, że lubisz lizać klamki i kadzić różnego rodzaju tępym kreaturom. Ja już niedługo stąd odejdę i nawet się nie obejrzę !
2
Ja 2015-05-10 19:21:44
Glupoty piszecie. Kasa na konto zawsze w terminie. elastyczne godziny pracy, kasa nie jest zla jak dla zwyklego pracownika (9-10 zl/h netto). Poza tym nie jest ciezko bo samochody sa nowe i nic z nimi nie trzeba robic a jak ktos lubi jezdzic to sama przyjemnosc.
justme 2016-05-31 19:36:35
pracownik jest tu tylko potrzebny do dorabiania firmy, najwygodniej jest zatrudnić na umowę przez agencję i niczym wiecej sie nie interesować a jak chcesz sie spytac o normalna umowe to jestes postrzegany jak osoba z innej planety, atmosfer w miarę w porzadku ale tym niesttey nie da się zapłacić rachunków, nie polecam
Benek 2016-06-02 17:19:10
Firmy nie polecam pracowalem jako agent techniczny atmosfera miedzy kierowcami super ale juz patrzac jak jest sie traktowanym przez (kerownictwo i menagerów ;) nawet ci reki nie podadza. wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk Placa nie adekwatna do odpowiedzialnosci i wykonywanych zadan( nie tylko jazda autem jestes od wszystkiego) traktuja cie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Piszecie ze fajna praca jazda autem itp to powodzenia Auta owszem nowe na poczatku fajnie ale z czasem zaczynasz dostrzegac co tu jest grane.
Pracadla studenta ktory jest na garnuszku rodzicow i chce sobie dorobic na impezy
3
robero82 2016-10-21 09:46:39
Hm jestem ciekaw jak to będzie a jednak pokusilem się na rozmowę rek. AT+kierowca może coś się zmieniło wszystko nagram dyktafonem bo widzę że są i uwagi oraz ostrzeżenia
Zostaw swoją opinię o Avis - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Avis