brak logo

Nestro Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Stare Olesno

Opinie o Nestro Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

nick 2013-05-17 16:56:16
Nestro to jedna z firm która nie traktuje poważnie swoich klientów , a także swoich pracowników np. do mnie na budowe za każdym razem przyjeżdza inny monter więc to chyba jest powód by nie ufać tej firmie.Niemiecka Solidność śmiech na sali i deszcz rdzy z mojego silosu.NIE POLECAM
meble 2013-06-26 14:45:06
Witam, jestem właśnie po zakończonym montażu instalacji odpylania przez NESTRO. Wyszło dobrze, owszem monter raz się zmienił ale ten który przyjechał był też OK. Zobaczymy po jakimś czasie jak system będzie pracował i czy będziemy zadowoleni. Na dziś mogę napisac, że wszytsko przebiegło sprawnie i terminowo...pozdrawiam
1
ML MEBLE 2014-04-18 16:51:22
Krótko mówiąc katastrofa. Ekipa monterska to jakaś zgraja(usunięte przez administratora)ciągle narzekających jak to ich firma robi w konia. Nic dziwnego zresztą podobnie traktują moją firme. NIE POLECAM
hala 2014-05-25 11:07:08
Ostrzegalismy tą firme NESTRO aby nie sprzedawala odpylania do ML MEBLE, bo sie skonczy oczernianiem i przesuwaniem zakonczenia budowy, tak jak to mialo miejsce w przypadku hali ktorej do dzis nie rozliczyli. NIE POMYLILIŚMY SIĘ!
Miś Mebel 2014-05-27 08:42:09
Jestem po zakończeniu prac. System zmontowany bardzo szybko, dodatkowo ekipa monterska podpowiedziała parę rozwiązań które wykorzystam w przyszłości polecam !!
1
Norco 2014-08-02 20:28:18
Tak to prawda ta firma to porażka. Najlepiej omijać z daleka. Nic dodać nic ująć.(usunięte przez administratora)Nie polecam
Miś Mebel 2014-08-22 14:16:40
Wycofuje moją dobrą opinie. Katastrofa przez duże K>>>
1
polskie meble 2016-04-28 21:24:56
Jestem po zakończonym montażu i uruchomieniu. Firma jednak wyciągnęła wnioski i posiada już nowych montażystów i elektryka, teraz wyglądało to dużo bardziej profesjonalnie. Z tego co wiem nie pracuje już poprzedni monter i elektryk, którzy wcześniej u mnie byli i wyszło im to na lepsze, ponieważ teraz były osoby komunikatywne a nie zarozumiałe jak poprzednio.Z terminem przeciągnęli co prawda o 2 dni, ale chociaż się starali....
MEBLE ELBLĄG 2016-07-07 18:17:13
Witam, z niepokojem przeczytałem opinie z 2013 roku i bacznie obserwowałem cały proces od dostawy do zakończenia montażu. Prawdopodobnie firma rzeczywiście wyciągnęła wnioski i pozbywając się niektórych pracowników, postawiła na kompetencje i normalne relacje.
Oprócz dodatkowej dostawy 2 kolan d o rurociągu, nie mam zastrzeżeń do przebiegu prac i atmosfery.
Pracownicy montażu, a zwłaszcza nowy elektryk bardzo komunikatywny, rzeczowy i kompetentny. Polecam!
1
Zostaw swoją opinię o Nestro Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - Stare Olesno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nestro Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe