brak logo

Unimet Sp. z o.o.

Tczew

Opinie o Unimet Sp. z o.o.

mikołaj 2014-03-23 14:39:24
Witam i pozdrawiam wszystkich czy może mi ktoś napisać o firmie unimet praca w Niemczech jakie warunki ile godzin pracy jakie zarobki bo mam wyjeżdżać z tej firmy i chciałbym coś niecoś wiedzieć o tej firmie bo niema żadnej opinii i nie wiem czy jest tak żle że się nikt nie wypowiada czy jest taka dobra że żal powiedzieć.
juras 2014-03-24 08:07:26
Mikołaj,jeżeli masz inne możliwości,to je wykorzystaj.(usunięte przez administratora) Robota jak wszędzie,normalnie po 11 godz. warunki mieszkaniowe(usunięte przez administratora) O pieniądzach aż wstyd pisać.Umowę dostaniesz gdzieś w granicach 13,70 euro brutto,a na miejscu dowiesz się że do ręki jest 6 i mniej.(usunięte przez administratora)
2
janek 2014-03-24 20:08:10
Witam. NIE POLECAM tej firmy!!!! Płacą w ratach po 200e tygodniowo a reszta idzie w długi, czasami dadzą 500e aby zamydlić oczy ale i tak długi się robią po 3-4tyś euro. Warunki mieszkaniowe wiadomo w hotelu, praca jak to na budowie. Umowa to zależy od pracodawcy- ty nie masz nic do gadania. Jakby regularnie płacili to nie byłoby źle...przynajmniej w Berlinie ale przypuszczam, że w Hamburgu jest to samo. Szukaj coś innego, ja usiłuje odzyskać od nich kasę i zakładam gewerbę i spadam z tej "firmy".
Grzesiek 2014-03-25 12:31:13
A ja polecam tą firmę.Jak ktoś nie lubi regularnych wypłat,lubi mieszkać jak sardynki w puszce(często bez prądu i wody)to polecam.Jadąc do kraju,przymusowy urlop bezpłatny-żebyś czasem nie poszedł na chorobowe.A jeszcze w Hamburgu mieszka się za zamkniętym ogrodzeniem i monitorowanym terenem,żeby komuś nie przyszło do głowy wyjść na spacer albo do sklepu.O kasie już nie będę pisał bo mi żyłka pierdolnie,Nie Polecam!!!!!!!!!!!!!!1
mikołaj 2014-03-25 19:26:51
Dzięki koledzy za opinie tej firmy teraz już wiem co mam robić że muszę się trzymać jak najdalej od nich to tyle Nara.
katana 2014-04-16 21:53:09
(usunięte przez administratora).Wstyd się w domu pokazać na święta z taką wypłatą(usunięte przez administratora)Wielka kaszana!!!!!!!!!
stary 2014-05-03 05:33:12
witam!!!!!!!!!!podzielam opinie kolegow bo tu pracuje .firma zeczywiscie placi chlebowe po 100 lub 200 euro.ale zadluzenie rosnie poniewaz juz placa w dwoch ratch i nie koniecznie .trzymajcie sie z daleka od nich(usunięte przez administratora).pozdrawiam
Tom 2014-05-19 19:58:33
Z daleka od tego (usunięte przez administratora)
1
paweł 2015-01-10 20:43:41
dokładnie panowie na Hamburgu pracowałem to dramat ,syf jak w domnordzie lub s-budzie ,śmieszne pieniądze ,nie płacą urlopu ani podatku , zastanawiam się czemu takie firmy jeszcze istnieją ? DRAMAT .Gdzie jest Arbaitsamt ,Policja ,Zoll?
1
sprawdzony 2015-11-06 06:54:31
wszystkie opinie podzielam ,jak juz pracujesz jeden z drugom to nie podpiujcie zadnychpism np o urlopach bezplatnych pism ze otrzymujesz stawke podana na umowie czy przy ostatecznym rozliczeniu ze nie bedziesz roscil wiecej nic do firmy bo napewno przegrasz .straszne zlodziejstwo w firmie
zenek 2015-11-06 07:04:34
zgadzam sie z wami i nikomu firmy nie polecam poniewaz zawiodlem sie np kiedy wyplacali co tydzien tzw chlebowe a pan Z,tylko patrzy na twarz komu dac sto ,lub 200 E.prezes sam rozlicza wyplaty a ksiegowa sie tlumaczy biedna kobieta musi wszystko od nas sluchac .omijajcie ta firme z daleka bo pojdziesz z torbami .
lolo 2015-12-26 15:13:19
pracowałemu tych hamow 8 lat lepiej kid z okien wp..... niz unich robic prezes zajac to .......
2
jes 2016-05-14 18:13:20
Witam Was. @julig wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa, na to aby podjąć walkę na rynku, obecnie jest już lepiej i śmiało stawiają czoła innym większym firmom. Co do umowy to się z Tobą zgodzę
Zostaw swoją opinię o Unimet Sp. z o.o. - Tczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unimet Sp. z o.o.