brak logo

Rem-Bud

Olsztyn

Opinie o Rem-Bud

toom 2011-11-28 13:41:58
Uważajcie na tą firmę nie płacą ani ludziom ani firmom ,mało tego nie szanują ludzi.
zdzich 2011-11-29 21:27:07
ludzie czy wy nic nie wiecie ta firma to (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) nie ma pojęcia o budownictwie zwołajmy się wszyscy w jakimś miejcsu w kortowie idzmy do kanclerza i trzeba w oczy powiedzieć jak sprawa się ma że pracują tam ludzie z ulicu niemający doświadczenia tak jak (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem), i uważam że trzeba złożyć pozew zbiorowy do sądu o odszkodowanie wraz z ustalonymi odsetkami bo odbioru budynów nie będzie wszystko zle a zresztą co nas to obchodzi że nie ma pieniędzy ,niech wezmie kredyt z banku.
zorro 2011-12-31 18:02:16
A kto to jest (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem)? czy to ta osoba co ciągle chodzi w tym samym sweterku i tych samych pantoflach ciągle uśmiechnięty jakby coś jarał,tak wiem to firma nic nie znacząca w olsztynie i na rynku rem bud to firma która zatrudnia ludzi z ulicy nie ma swojej brygady ani ludzi,i tak prosperuje posług€je się najtańszymi materiałami i sprzetem z wypożyczalni ciągle nic swojego,a wy jak jesteście poszkodowani to trza iść do udrzędu kontroli skarbowej lub do państwowej instytucji pracy w olsztynie i tam zabiorą się mu do tyłka na miejscu wszystko wytłumaczą a ponaddto powiem wam że już ludzie poszli do sądu w sprawie wynagrodzeń także idzmy i my wszyscy.
wera 2011-12-31 18:08:09
do sadu z gościem (usunięte przez administratora).totalna beznadzieja szkoda słów.
kiki 2011-12-31 18:13:50
tak to samo słyszałam o gosciu chociaz pracowałam tam nie długo bo zaledwie tydzień i nawet zaliczki na bilety i życie tani materiał i nażędzia które rozlatywały się w ręku był taki jeden kierownik co tylko grzebał w nosie i siedział na schodach w przetłuszczonych włosach a zawsze miał wiele do powiedzenia ale nie na ten temat brak wiedzy totalny ..
Basia 2012-01-21 12:43:03
Nie polecam podjecia w tej firmie pracy, ja niestety podjelam i do dzis nie dostalam swojego wynagrodzenia za prace. Wyciagnelam od nich wieksza polowe wyplaty, ale kosztowalo mnie to zachodu i ciaglego dzwonienia do biura i upominania sie o swoje pieniadze. Sa mi winni tylko (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) zl ale za kazdym razem jak dzwonie to mowia ze niamaja kasy. Smiech na sali normalnie. Przestrzegam przed podjeciem tam jakiejkolwiek pracy.
Anonim 2012-04-07 19:50:48
Witam,
A wiecie coś o firmie eko inwest? Podobno teraz przejęli Rem Bud. Jest tam szef na imię ma (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) ?? Z góry dziękuje za pomoc
Ale głupoty wy piszecie 2012-04-26 22:06:33
Ale głupoty Wy piszecie.
Opisujecie się jako Ludzie z łapanki fajnie się szanujecie "Ludzie z Łapanki" Nigdy nie szanowaliście pracy a wynagrodzenie każdy otrzymał.
TACY SĄ LUDZIE DAJ IM PRACĘ A ONI ...
milobylopoznac 2012-06-12 14:37:17
Potwierdzam powyższe opinie o firmie rem-bud/ eko-invest, już dawno nikt nie wykorzystał pracownika tak bezczelnie, mało tego nie oddał za to należytego zarobku!!!!!!!
nie ważne 2012-06-26 09:20:51
Z tego co wiem to(usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) i to miendzynarodowa maja powiazania z (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem)i i najgorszymi (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) w swiecie wiec nie dziwne ze nie boja sie tu dzialac ponoc bardzo skutecznie perswaduja swoje interesy ale co tu sie dziwic polska jest dawno sprzedana
Pracownik 2012-06-26 09:30:16
ja co prawda pracuje w Eko inveście są pod tym samym adresem co rem bud i póki co nie narzekam. Dynamika rozwoju, nie obiecują gruszek na wierzbie, ale jak ktoś im podpasuje to nie ma co narzekać, gorzej z tymi co kombinują.
Adam S. 2012-07-09 17:20:13
Wizytówką firmy jest biuro, jak tam wszedłem, to już otrzymałem pierwsze oznaki, że coś jest nie tak. Aplikowałem na stanowisko kierownika budowy. Od Pana(usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) dowiedziałem się, że jak dla niego kierownik nie musi mieć uprawnień. Jak doszło do rozmów na temat wynagrodzenia, usłyszałem iż za taka kwotę to ona ma 2 kierowników. Wybaczcie Państwo, ale jeśli kierownik budowy zarabia mniej niż(usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) PLN, to znaczy że to nie jest odpowiednia sobą na tym stanowisku. Wiele by pisać, Pan (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) 0 pojęcie na temat bu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ictwa. Tyle w temacie, szkoda poświęcać czas na rozmowę
1
Adam 2012-07-12 23:38:03
Ja tam z nimi nie mam zamiaru zadzierać
A czemu ???
Rafał 2012-08-29 11:02:33
pewnie cie nie przyjęli dlatego piszesz bzdety.
kamil 2012-11-27 11:58:39
zgadzam sie ze wszystkimi podwykonawcami(usunięte przez administratora)
kffdvdd 2013-02-21 06:29:55
ta firma ma nową siedzibę (kosciuszki 23/1 olsztyn) przestrzega swoich pracowników żeby w razie przyjścia kogokolwiek mówić, że to nie jest jej siedziba tylko innych pseudodziałalności które prowadzi
KArol 2013-05-29 17:25:18
(usunięte przez administratora)Porażka cieżko odzyskać pieniądze nawet drogą sądową.
Adam 11 2013-07-08 18:17:56
Którą siedzibę? Tą na Piłsudskiego czy na Kosciuszki?
No Name 2013-08-13 08:47:33
Drogi Anonimie, czytasz opinie na forum i zastanawiasz sie jak pracuje się w REM-BUDZIE? Pracuje sie tak, jak ludzie pisza we wczesniejszych postach. A co do wynagrodzenia, nie jest adekwatne do pracy jaką się wykonuje. Możesz napracowac sie ciężko cały miesiąc i po tym miesiącu dostac tylko kopa zamiast pieniędzy.
mr X 2013-08-19 18:47:13
a mówiłem że Cię znajdę..
XXX 2013-08-27 11:29:39
Sformułował bym pytanie inaczej: czy oprócz prowizyjnego zarobku jest podstawa? Odp: nie. Można jedynie dostać kontrakt w którym twój zarobek jest uzalezniony od wielu czynników, bez żadnej podstawy lub umowę o dzieło sformułowaną w taki sposób, żeby mieć furtkę aby nie wypłacić wynagrodzenia.
pytanie 2014-05-20 15:25:38
Widzę same mało aktualne opinie? Czy jest chociaż jedna osoba, która napisze jak się tam pracuje (wady, zalety)????? Dzięki z góry!
bida i cisz 2014-12-30 18:28:55
no widze ze neistety od ponad pol roku nie mozna liczyc na jakies odpowiedzi w temacie. czy mam rozumiec ze teraz tam nikt nie pracuje i nie hcce nawet sie wypowiedziec. przykro tak sie widzi to wszystko. myslalem ze uzyskam pomoc... szkoda wielka szkoda. teraz pozostaje poszukac informacji gdzie indziej
maciek 2015-03-04 17:58:00
no właśnie ja nie wiem jk sprawa z zatrudnieniem tam wygląda dokładnie.. a wydaje mi się, ze jednak jakoś nowe oferty od nich to były.. a poza tym sądze, że oni mają także takie prawo, że moga sobie ustalać rekrutacje kiedy tylko potrzebują, wiec sami widzicie, że praca u nich nie jest przesądzona naprawde.
michał 2015-03-26 04:03:18
Gdzie @maciek widziałeś te oferty? bo ja szukam i niestety nic nie ma i nie wiem czy nie umiem szukac, czy może po prostu nowe miejsca pracy w rem-budzie były ale się skońćzyły. Mam doświadczenie w budowlance w samej sobie, ale i w remontach no i może w końcu coś by mnie zmotywowało żeby sprowadzić się do tego olsztyna. Słyszeliście coś o jakiś wolnych etatach czy zleceniach w rembud? mam nadzieję
jarek 2016-05-16 21:56:43
i taki wymóg jest według mnie dostateczny dla księgowej. Chyba każdy szanujący się księgowy wie, co należy do jego kompetencji i obowiązków.
Zostaw swoją opinię o Rem-Bud - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem-Bud