brak logo

Armet-B PPHU

Kobiernice

Opinie o Armet-B PPHU

leon 2011-05-17 03:09:12
PPHU ARMET-B to zwykła firma wyzyskująca [usunięte przez moderatora] to wariat i wyzyskiwacz przyjmuje pracowników na dwa miesiące a później zwalnia bez powodu pieniądze nigdy nie na czas tylko z kieszeni ile ma tyle daje opinie w Kobiernicach ma że to jest partacz szkoda się tu rozpisywać na tak temat ARMET-B Pan [usunięte przez moderatora] pięknie ładnie opowiada swoje wizje a w rzeczywistości to zwykły oszust do tej pory nie wypłacił mi wynagrodzenia NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
anonim 2011-05-17 03:10:34
To chyba pomyliłaś Firmy ;) ola0671
Zenon 2011-05-19 02:23:38
Zgadza sie ARMET-B z kobiernic to firma wyzyskiwacz na okresie próbnym to jak by mógł to by człowiekiem tyrał bo płaci za dzień a nie za godziny a po okresie próbnym jak przechodzi się na stawkę godzinową to zwalnia [usunięte przez moderatora]!!!
1
Paweł 2011-09-20 05:17:25
I tu kolega ma racje Pan [usunięte przez moderatora] to oszust i wyzyskiwacz nikt nie ma dobrego zdania w Kobiernicach o tym człowieku zwykły partacz i kłamca Ostrzegam wszystkich co chcą tam pracować
1
pracownik 2014-04-22 16:09:09
Zgadzam się oszust , problem z wypłatą , jak pracownik upomni się o pieniądze to dostaje wypowiedzenie z pracy . Na warsztacie stare sprzęty , brak ciepłej wody . Zachęcam wszystkich oszukanych do zgłoszenia sprawy do sądu pracy .
1
oleks 2014-05-08 23:24:14
Armet-b to masakra. (usunięte przez administratora)
1
lula 2014-06-20 10:52:22
lepiej tam nie robić(usunięte przez administratora)
1
zigi 2014-09-10 11:26:46
oszust wyzyskiwacz niema pojęcia o prowadzeniu firmy niema czym robic sprzęty pamietają lata 80 placi jak chce z kieszeni idzie sie do roboty a nie wiadomo kiedy wruci najdluzej trzymal nas 28 godzin piepszony pajac wizjoner szklanych domow jedynie w czym jest dobry to w bajerowaniu krutko mwiac pajac....
1
spawacz 2014-09-19 18:36:52
oszust daje umowe na stale po tygodniu potem robi się po 12 -15 godzin przyhodzi wyplata to zuca zkieszeni po 200 300 zl reszte jak ma i sa to grosze a nie wyplata a jak chce sie człowiek zwolnic natychmiastowo bo niema sęsu robic po tyle godzin za grosze to trzeba odrobic 2 tygodnie albo dyscyplinarka potrafi wycisnac czlowieka jak cytryne piepszony filozof
1
jan 2014-10-27 16:59:34
Pracuję od 2 lat, zarobki 3-4. Ale umiem i chcę pracować.Jak któryś z kolegów nie umie, nie chce, albo lubi kraść to rzeczywiście nie znajdzie w armecie miejsca. Nie ma mowy o piciu i bumelkach. Opinie wyżej z 2014 r to nawet wiem chyba którzy to napisali i dlaczego wylecieli !!!
rob 2014-11-01 23:25:26
Od 2 lat pracuje tam tylko pseudo biurowy Micha.ek ktory dalej kryje i bieze na siebie przekrety starego! Z armetu ludzie sami uciekaja a nie wylatuja. Calkowity brak bhp, samochod bez przegladu a wyplaty na raty i obcinanie godzin- tak wyglada armet b! Juz nawet edek z wieskiem maja dosc tego wizjonera, haha elektrownie bedzie budowal pogiety Cz.u.J.
JOEL 2014-11-04 14:02:23
WITAM! FIRMA OBECNIE POSZUKUJE PRACOWNIKA BIUROWEGO. CZY KTOŚ MOŻE NAPISAĆ JAK WYGLĄDA TAM FAKTYCZNIE SYTUACJA? CZY WŁAŚCICIEL PŁACI W CAŁOŚCI WYPŁATY I JAKIE JEST PODEJŚCIE DO PRACOWNIKA?
1
Seba 2015-01-30 08:36:44
Facet musi szukac nie pracownikow ale fachowej opieki psychiatry.
Wysmialem go na rozmowie kto bedzie poswiecal na dojazd na budowe (Kraków)tam i z powrotem za darmo okolo 4 h dziennie czas pracy liczy sie od przyjazdu na budowe .
Wszystkim fachowcą odradzam nie ufajcie mu ani Panu Z AGENCJI PRACY
1
Yola 2015-02-05 19:48:01
Seba, zgadzam się z Tobą w 100%, łącznie z Panem z Agencji i z większością poprzednich komentarzy również(oprócz Oli-bo to chyba faktycznie nie tej firmie). Nie polecam nikomu pracy w tej firmie, ani w charakterze pracownika fizycznego, a tym bardziej biurowego (biuro w piwnicy.... chyba trudno nazwać biurem). Totalna MASAKRA!!!
Yola 2015-02-05 20:04:55
PS. sorki, nie o wpis Oli chodziło, tylko "anonima - 2011-05-17 03:10:34".
antyrus 2015-02-05 20:39:14
No i faktycznie znam trzy osoby które tam pracowały i faktycznie potwierdzają to co powyżej napisaliscie... a mogę wiedzieć dlaczego nikt z was nie próbuje gościa wyprostować przez Inspekcje Pracy albo w inny mozliwy sposób? Strach? gość ma łysych ruskopodobnych słowian ze sobą czy jak?
1
fryzjer 2015-02-25 18:19:03
brak słów. ta firma to totalna poraszka.
BYŁEM TAM! PRACOWAŁEM TAM! i uciekłem......
ten gość sie powinien z własnym h..jem na łby pozamieniać!
taki z niego biznesmaaaan a same długi i komorniki na nim siedzą.
że tez sie nie wezmie za niego jakiś urząd..czy cuś..
odradzam każdemu podjecia jakiej kolwiek pracy w tej firmie a zwłaszcza!!!! jakiej kolwiek pracy dla szefa tej firm ..pana ŻEGLARZA! hahahahahhhaha
józek 2015-03-18 06:27:06
Jak chcesz robić za free to Twoja sprawa ale doświadczenia zawodowego tam nie nabierzesz. A i uważaj bo auta firmowe są bez przeglądu to nie bądź jeleniem i nie zgłaszaj się jako kierowca. Na warsztacie sprzęty są bardzo stare i nie sprawne - koleś wciskał Ci będzie bajeczkę , że okradła go poprzednia załoga i teraz kompletuje nową. Facet od razu da Ci uniwę o pracę ale jak przyjdzie di wypłaty to Cię zwolni
józek 2015-03-18 06:30:44
Był Pip i nic mu nie zrobił bo w papierach ma wszystko ok. W tym przypadku to pozostaje tylko sąd pracy.
kety 2015-04-27 14:20:38
No i doczekał się filozof rozpraw w sądzie. Oczywiście jest kilka ładnych tysięcy w plecy bo przed sądem juz swoich ściem nie podciśnieniowe.
byly pracownik 2015-07-06 20:07:11
stara bajka ze okradla go poprzednia zaloga ja jak sie przyjalem w tamtym roku to z wielka laska kupil dwie przylbice robic o pieniadze nie pytac zasrany wizjoner omijajcie to miejsce z daleka nie poplacone rachunki w sklepach
były pracownik 2015-08-24 13:10:42
wg mnie i z tego co opowiadali pracownicy to się poprawiło się, wiele z tych opini jest już bardzo nie aktualna, sytuacja firmy jest taka jak innych firm na rynku raz lepiej raz gorzej, ja odszedłem ze względu na daleki dojazd do pracy, ale nie było problemów z wypłatami, w lepszych miesiącach zarabiałem nawet do 6-7 tys na miesiac ale byly tez gorsze po 3 tys na miesiac. najlepiej sprawdzic samemu
1
Okrent 2015-12-08 08:53:20
Tak się składa że świadkowałem w sądzie przy tej sprawie i na wniosek pracowników została zawarta ugoda i nikt nie jest w plecy "ładnych kilka tysięcy" :) Piękne kłamstwo :) ale internet przyjmie wszystko!
marek 2015-12-17 10:30:52
panie marku w nowym roku nad pana firmą przejdzie armagedon
Monika 2016-05-13 14:47:17
Informacje są pewne z tego co wiem, trzeba śledzić jeszcze więcej, a się znajdzie kiedyś to czego się szuka
kris 2016-11-29 09:28:03
Pracuję w tej firmie już prawie dwa lata i przyznaje ze bywało różnie. Jak w każdej firmie jest lepiej i gorzej, jednemu sie podoba drugiemu nie Ale większość opinii nie pokrywa się z prawdą. Nie przeszedł nad nami "ARMAGEDON" a i Pensja wypłacana jest w terminie.
Zostaw swoją opinię o Armet-B PPHU - Kobiernice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Armet-B PPHU