brak logo

Butik your new style

Bydgoszcz

Opinie o Butik your new style

sloneczko 2009-10-18 02:10:56
Butik your new style
Kuropatwy 1
05-500 Piaseczno
.mam pytanie czy ktos pracował w tej firmie [w róznych miastach,] jak ja wspomina.pozdrawiam
1
xyz 2010-06-22 23:05:33
Może ktoś wypowie się na temat BUTIKU w Bydgoszczy? Co sądzicie na temat pracujących tam dziewczyn?
:) 2010-06-22 23:07:37
Firma jest beznadziejna...pracowałam tam na zlecenie...nie polecam...
1
hmmm 2010-07-25 20:43:17
firma bardzo słaba
dla osób z praktyką w handlu to strata czasu
"motywują"premią którą trudno zdobyć więc goła pensyjka...
ogólnie nie polecam
m21 2011-05-04 17:55:24
Pracowałam w Bydgoskim Butiku przy ul. Gdańskiej, i jednej rzeczy której należy sie wystrzegać w tym sklepie jest "Pani" kierownik. Zachowuje się ona jak pan na włościach, brak w niej jakiegokolwiek szacunku wobec pracowników czy zrozumienia. Sama nie robi nic, jej praca polega na przyjmowaniu koleżanek oraz piciu kawy, natomiast od pracujących tam dziewczyn wymaga pracy na najwyższych obrotach przez 9 godz. Ogólnie praca z nią tylko dla ludzi o mocnych nerwach, rotacja jest ogromna, dziewczyny odchodzą lub są zwalniane w szybkim tempie co nie sprzyja atmosferze. Ostrzegam, i proszę nie dać się zwieść jej sztucznemu uśmiechowi i sztucznym rzęsom. Pozdrawiam !
anonim 2012-03-07 07:57:56
O atmosferze nie będę pisał, bo teraz już nie ma firm gdzie byłaby dobra.
Ostrzegam przed firmą, ponieważ oszukują na każdym kroku. Obecnie zarabiasz minimum krajowej, czyli ok. 1030 zł na rękę, a nielegalnie w kopercie 270 zł. Niechętnie wypłacają nadgodziny, a jeśli już wypłacą to obliczają to na Twoją niekorzyść. Jedna osoba była zatrudniona na czarno. Kontrola inspekcji pracy niewiele pomogła, na ten dzien pozbywają sie nielegalnego pracownika, a innym zamykają buzię i mają mówić, że dostają najniższą krajową. W sklepiju w Focusie kamery (nawet w \"kantorku\"), liczniki na bramkach, ciągły OPR o złe wyniki. Pół roku temu kierowniczka (usunięte przez administratora) przyjeżdża i udaje, że nie wie jako kto ma pracować. Po czym zwalnia dziewczynę, która awansowała 2 tyg. wcześniej na kierownika. Następnie zwalnia kolejne pracowniczki i do końca grudnia zostawia sobie tylko (usunięte przez administratora)(przyjaciółka), przed która też przestrzegam, jest słodkopierdząco, żartownisia, a za plecami wie już jaki ma plan zwolnienia i udaje z tą osobą przyjaźń, żeby wybadać, że się nie orientuje. Historia wygląda tak, że zatrudniają następnie mnie i wiele głupot wygadują na temat poprzednich pracowników. Ale nie jestem tak głupią osobą, znam wszystkie poprzednie osoby. \"Ryba psuje się zaczynając od głowy\" i w tym problem, bo właściciel (usunięte przez administratora), to dusigrosz i na każdym kroku, będzie chciał Cię wycisnąć z ostatniego grosza. Albo każe podpisywać, jak poprzednim dziewczyną dokument potwierdzający wypłatę ekwiwalentu za pranie w wysokości 300 zł. Dodatkowo obroty firmy są drastycznie niższę niż na początku ubiegłego roku, dlatego (usunięte przez administratora)zastanawia się nad nowym biznesem, zamyka wszystkie swoje sklepy, zostawia tylko 2 Grudziądz i Bydgoszcz Focus. Ten który bedzie bardziej rentowny wygra. Sprawa jest bardzo śmierdząca, bo każdy udaje, że zarabia minimum krajowej, a wszystko odbywa się niezgodnie z prawem. Kierownik na umowie ma grosze - a zarabia ponad 2.000 zł., (usunięte przez administratora)- 1.600 zł. A Ty jako nowy pracownik będziesz wykonywać to samo za 1.300 zł, a zgodnie z umową zarobisz 1.030 zł.

Odradzam, bo wszystko co tam się dzieje jest nielegalne i na każdym kroku szef będzie chciał Cię oskubać z pieniedzy.
anonim 2012-05-10 21:05:30
Pracowałam w Firmie Butik (o ile to mozna nazwac firmą)na tyle długo aby poznac firme BARDZO DOBRZE, osoby ktore pracuja na umowe zlecenie wykonuja taka sama prace jak osoby na umowe o prace ale nic oprocz marnych groszy za godz im sie nie nalezy,WARUNKI SOCJALNE jakie miałysmy to poprostu DRAMAT - przez dwa lata nie było drzwi do ubikacji!!! wilgoc na zapleczu, nawet czajnika firma nie dała pracownikom.Co poł roku inwentaryzacja- ktora zawsze wypada mega ZLE np. straty na 4 tys gdzie wszystko musza oddac pracownicy, mimo tego ze rzeczy same znikaja ze stanu lub sie na nim pojawiaja, po telefonach do Serwisu ktory niby zajmuje sie sprawami technicznymi i całym systemem, mozna usłyszec ze to TAKIE BUTIKOWE CZARY MARY, wiec wszystko jasne ze firma macza paluchy w tym aby oskubac pracownikow z marnej premi - ktora zdarza sie ZAWSZE NA MIESIAC przed inwentaryzacja.
Przy zamykaniu sklepu ( całkowitym) traktuja ludzi jaka śmieci, regionalna ZMUSZA do pracy po 17- 20h mowiac ze to normalne, pracownicy sami musza organizowac materiały do pakowania gdyz firma zapomina ze przenosi czy zamyka dany sklep, panowie z ich cudownej ekipy remontowej potrafia powiedziec aby po kartony isc sobie na śmietnik.
FIRMA Ż E N A D A !!!!!! nikomu nie polecam tam pracy,na kazdym kroku sami (usunięte przez administratora) i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Praca dla ludzi o mocnych nerwach lub o bardzo dobrym poczuciu humoru;) !!!!!!.
2
bisia 2012-10-20 22:26:11
Witam,
Pracowałam w tej firmie i jestem ciekawa o sklepie w jakim mieście mówisz?
anonim 2012-10-28 18:12:56
Witam,
Każdy w tej firmie niezależnie od stażu pracy jest zatrudniony na umowę zlecenie i zarabia śmieszne 8 zł/h. Ubrania podkupywane z Wólki Kosowskiej lub innych firm. Atmosfera wszędzie nerwowa, z nikim nie można się dogadać, każdy walczy tylko o swój tyłek. Odradzam!
1
oooo 2013-02-13 16:41:53
Cala prawda tez tam pracowałam!!!!!!!!!!!!
2
gregor z krainy ozz-buahahah 2013-02-21 11:01:18
skoro zostałaś zwolniona i rzucasz Imionami , to może warto samemu się ujawnić gamoniu. Fajnie się oczernia wszystkich , ale o swoich szarych scenariuszach szybko się zapomina :) wprowadzanie towaru i ściemnianie z kasą.. pisząc twoje gorzkie żale, bardzo łatwo się zdradzasz kim jesteś-kiedy pracowałaś , za czyjej kadencji , ale inteligencja , której nie masz sama pokazuje czemu nie pracujesz.. Ale opinia ciekawa , nawet myślała o pracy w butiku , bo słyszałam o zmianach , podobno nie ma już ((usunięte przez administratora)przyjaciółeczki i (usunięte przez administratora)) ale widzę że warto zostać w swoim cyrku w fokusie i się nie wychylać. A ty jesteś żałosna na maksa - PÓŁ Fokusa widziało jak walisz ściemę , a obsrałaś wszystkich tylko ty Nie winna i biedna .. żenada
nn 2013-06-24 23:20:59
zgadzam się również z Toba tez tam kilka miesiecy spędziłam a ostatni nekanie nie polecam sobie psuc nerwów wielka jedna żenada szczęgólnie Pani Iwona z Gdańskiej wielka różowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
nx 2013-07-02 20:25:58
potwierdzam dobrze opisane najgorsza praca jaka może być adresy firmy nie istnieja wielki jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam szkoda nerwów.
nvn 2013-07-14 20:06:19
Praca o silnych nerwach ani jeść ani pić tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jak się człowiek rozchoruje to na 4 albo o balkoniku trzeba stać w pracy. Bo inaczej zostaniesz na bruku !! reszta ich nie obchodzi.
andzia5 2013-08-17 19:19:44
Butik w Focusie w Bydgoszczy, pseudo kierowniczka starsza pani Iwonka (pasuje do tego sklepu jak świni siodło) po prostu masakra sama wymaga wchodzenia w (usunięte przez administratora) a siedzi całymi dniami na zapleczu. druga wredna s....a to przydupas kierowniczki (usunięte przez administratora) (dla przestrogi podam rysopis: szczupła, ciemny blond włosy, okulary i zez) na tą w szczególności trzeba uważać bo wchodzi w d...ę udaje milutką a tylko nasłuchuje i obserwuje co by donieść kierowniczce najlepiej z nią w ogóle nie rozmawiać. Praca horror wieczne włażenie w d...ę klientom jak i kierowniczce i regionalnym oczywiście najlepiej wychodzi to (usunięte przez administratora), za marną kasę, atmosfera masakra i co tu więcej pisać szukający pracy niech lepiej omijają to miejsce szerokim łukiem.
1
nin 2013-08-20 00:45:13
Kierowniczki zle traktują pracowników wcale sie nie dziwie że nikt tam nie chce pracować!!! studenci przychodza na umowe zlecenie i odchodza. Takie wredne babska nie powinny tam dalej pracować bo inaczej ten cały syf nie długo upadnie!!!!
nin 2013-08-20 13:23:26
Pisze o butiku w focus mall odradzam lepiej tam nie wchodzic!!! praca o silnych nerwach pracowniczki zapierdzielaja na premie do kierowniczek .
nin 2013-08-20 15:25:34
Dostaniesz tylko po kimś 2 koszulki rożowe z napisem butik do noszenia w pracy obowiazkowo i nic wiecej żadnych premii nic nie masz a nagród żadnych nie ma a jak sa to nie wszyscy dostaja!!!
nin 2013-08-21 18:09:43
Koszulke dostaniesz jak pojdziesz do pracy a tak mozesz norlamnie się ubrać jakąś bluzke i dzinsy!!! Ale nie polecam nie wytrzymasz w tym focusie.pozdrawiam
nin 2013-08-22 23:26:13
koszulke nosisz w pracy a najpier pierwszy dzień idziesz ubranan po swojemu i jak maja to odrazu dostajesz i ubierasz!! pozdro
nn 2013-10-21 14:50:27
Ktoś wie czy się zmieniło coś w pracy w Butiku w focusie??
1
nnnnnnnnnnnnn 2013-10-29 00:09:06
Praca w tym BUTIKU jest jedna wielka żenadą!!! Wszyscy wymagają tyle ale jak maja okazję być w taki jeden dzień nie dają rady zostawiają pracowniczki z tym syfem. Kierowniczka i jej zastępczyni walczą o swoje (usunięte przez administratora) kablując na inne pracowniczki , które wszystko za nie robią!!! nie polecam
3
ChL 2013-12-30 23:34:37
Z tym chyba macie racje bo ciagle jest nowe ogloszenie o prace :D
Zaryzykuje i złoze tam CV :D
2
ala 2014-03-23 23:26:21
Tez bym była zainteresowana praca w butiku new your style, jestem bardzo dyspozycyjna, może napisze ktoś na ile teraz można liczyć, z góry dziękuję.
wujo 2014-04-30 21:33:38
nie spodziewaj się kokosów. Akurat jako sprzedawca w takim sklepiku jak new style możesz liczyć na niewiele więcej od 2 z przodu
gosia 2014-05-07 22:17:40
To i tak całkiem dużo, ja sie spodziewałam minimalnej krajowej, a tutaj piszecie 2 z przodu, serio your new style tyle płaci?
Redusek 2014-05-15 00:37:23
Byłam dziś na rozmowie, praca tylko na zlecenie i 6zł na godzine a wymagania... w carefurze daj wiecej przy wykładaniu towaru. Szkoda czasu. Podziekowalam
1
Inga 2014-07-04 22:54:44
Witam, pracowałam w M1 Czeladź w Butiku i nie mogę powiedzieć dobrego słowa.
Obiecują 7,70na godzine ale po przeliczeniu wypłaty wychodzi 6zł i to jeszcze umowa o dzieło. Ogólnie kierowniczka nic nie wie, wpada tylko pogrzebac na zapleczu za ciuszkami i wypada tak samo regionalna. (usunięte przez administratora)
2
Przemo 2014-11-15 00:50:48
Myslicie,ze w centrali tez jest kolorowo? Nie ma opcji. od kilku misiecy zwalniają jak leci z każdego dzialu. brak slow, mysle,ze się zawina szybciej niż się wszystkim wydaje...
szkoda, bo było milo :(
ewka 2015-01-16 22:44:43
Praca w butiku jest ciężka' trzeba mniec nerwy ze stali. Nie polecam nikomu
butik* 2015-10-17 11:59:23
dwa tysiące!! zostałam tam kierownikiem bardzo szybko, ale umowę o prace dostałam po dłuższym czasie będąc kierownikiem,tych dwóch tyś nawet na oczy nie widziałam. Większość tych sklepów to franczyza, Ci właściciele nie mają pojęcia jak prowadzić taki sklep odzieżowy. Oszukują Cie i jeszcze nie daj boże żebyś musiała oddawać kasę bo właściciel potrzebował na zakupy czy na coś innego. Nikt mnie nawet łaskawie nie przeszkolił bo i po co, a potem pretensje do mnie że jest coś źle, a Twój pracodawca nie umie nawet kasy fiskalnej otworzyć, a wydać klientowi dobrze resztę to marzenie. System zwrotów i reklamacji tam to jakaś kpina, klient czeka dosyć długo, bo musisz zrobić 1500100900 rzeczy. Brak zaplecza wyposażonego w dodatkowy komputer, zero ułatwienia. W Annopolu z tego co wiem są kamery na całym sklepie dziewczyny nawet nie dostały od swojego pracodawcy pisma, że zgadzają sie być nagrywane! Nie raz widziałam jak z żoną wydzierał sie na pracowników na salonie. To jest oburzające, żeby tak sie zachowywać. Gdyby nie było tylu franczyzowych sklepów, to na pewno pracowało by sie tam lepiej, były by na pewno lepsze warunki, przynajmniej minimalne do pracy, a tak nie jest, wiec nie polecam, chyba że szukasz pracy na nie cały rok.
ciekawska 2015-12-05 23:21:40
witam serdecznie, czy zdradzi mi ktoś jaki jest obrót dzienny/miesięczny takiego sklepu , wiem ze to zależy od lokalizacji ale zastanawiam się czy wejść z nimi w interes i chce wiedzieć czy będzie mnie stać aby spłacić kredyty ?
kama 2015-12-25 17:21:51
wszystko zależy od miasta obroty są od 300zł do 3000 tys najmocniej ma sie Warszawa i Bydgoszcz. Jeżeli jakieś szczegóły lub pytania na temat współpracy z nimi to pisz i pytaj.
Mala 2016-06-07 00:20:25
Rowniez nie polecam!!!jako kierownik marne 1000zl plus po skonczeniu wspolpracy inwentaryzacja i manko do splacenia 5000zl za poprzedniego KIEROWNIKA REGIONALNEGO ktory wczwsniej mial sklep...BANDA ZLODZIEI NIE PAKUJCIE SIE W TO PROSZE!!;
jniu 2016-06-19 21:35:37
A wiadomo jaka jest wypłata? Podobno całkiem niezłe zarobki.
Zostaw swoją opinię o Butik your new style - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Butik your new style