brak logo

Pio Bud Firma Handlowo-Usługowa Piotr Jagusztyn

Radom

Opinie o Pio Bud Firma Handlowo-Usługowa Piotr Jagusztyn

pracownik 2011-03-08 07:45:54
witam miałem okazje pracowac w firmie pio bud szczerze odradzam tego pana jako pracodawce bo naprawde niezły kręt [usunięte przez moderatora] tylko na maszynach gra i nie ma dla pracowników wypłat płaci jak chce i kiedy chce naprawde negatywna opinia
były pracownik 2011-08-25 05:21:54
Witam.Niestety jak kolega wyżej opisał też niestety nie mam dobrego zdania o tej firmie jak i o pracodawcy pieniądze były płacone w części i w ratach reszta obiecana zawsze w przyszłym miesiącu i tak z miesiąca na miesiąc a od listopada 2010 do sierpnia 2011 to już całkowicie stał się nie wypłacalny i kombinuje jak koń pod górę.Przestał płacić pracownikom jak też składki ZUS ,Pracowników po wysyłał bez ich wiedzy na urlopy bezpłatne aby zadłużenie w zusie nie rosło a pracownicy nic nie wiedząc pracowali i pracują nadal w tym systemie,ja tak niestety bez składek przepracowałem półtora miesiąca.
xxx 2011-08-28 23:47:27
PIO BUD - dziwna firma zero kontaktu telefonicznego e-mailowego,biuro handlowe na Kalińskiej non stop zamknięte albo ta firma już nie istnieje lub zbliża się do upadłości i zamknięcia.
anonim 2011-09-12 13:27:22
Wystarczy pierwszą napotkaną osobę w Leżajsku zapytać co zna właściciela firmy bo akurat [usunięte przez moderatora] pochodzi z tego miasta a tu ludzie się znają więc można tu dostać od ludzi na ulicy opinie niestety negatywne o tym typie jak i o jego firmie jak ją prowadzi i jak traktuje swoich pracowników którzy pieniądze dostają tylko wtedy jak wielki pracodawca coś ma , a raczej coś wygra w automaty bo w tej firmie na wypłatę tylko wtedy można liczyć jeśli maszyna coś wypłaci.
anonim 2011-10-01 04:37:25
Pierwszą wypowiedź na temat tej firmy to chyba umieścił sam właściciel,bo miałem okazje u niego niestety pracować i nie mam dobrego zdania o tej firmie jak i właścicielu który jest od zawsze nie wypłacalny i wielki krętacz wobec swych pracowników jak i zleceniodawców których też kantuje na każdym kroku aby on tylko dobrze na tym wyszedł i miał z czym pojechać na maszyny aby sobie pograć
pio dupek 2012-01-01 22:58:18
PIO BUD= PIO [usunięte przez moderatora] z firmy Pio Bud zostało samo [usunięte przez moderatora]!!! Wszyscy olali właściciela ostatnia resztka pracowników odeszła z tej chorej firmy został sam właściciel z łopatami do śniegu z zeszłego roku który teraz tylko liczy na zimę że śnieg spadnie i znajdzie idiotów którzy będą dla niego odśnieżać dachy bo przy tym nie trzeba fachowców lub sam dla zdrowotności weźmie łopatę i troszkę śniegu zrzuci z dachu aby mieć jakieś drobne na automaty do gry aby pomnożyć pieniądze i dostać nocleg u żony
kleentex 2012-01-12 12:54:33
jestem ciekawy czy juz go tych trzech panow opuscilo ze szwagrem na czele nie ladnie jest kogos wyjebac a samemu lizac ale z tego co tu pisza to i was wyruchal
diabeł 2012-05-13 22:27:45
Firma solidna , wiele zleceń dla mnie zrobili , nie miałem z ta firma żadnych problemów. Właściciel firmy jest to konkretny gość , zna się na swojej robocie . Poznałem go osobiscie i jego pracowników . Traktuje ich jak wspólników firmy , mają u niego jak u Pana Boga za piecem. Wydaje mi sie ze opinie negatywne na temat właściciela są wyssane z palca , firma jest konkrek i kazdemu bym polecał. Po za tym jak ktoś ma prywatne sprawy nie rozwiąza ne z włąscicielem tej firmy to niech nie pisze głupot tylko wyjasni to w cztery oczy , a wychodzi na to że to jakis FRAJER. Pozdrawiam i nie wieżcie w negatywy tej firmy.
Były pracownik 2012-07-05 16:06:16
Ten ostatni wpis to musi należeć do samego właściciela. Firma niesolidna, a właściciel oszukuje swoich klientów jak i pracowników. Ciągnie się za nim wiele spraw sądowych, z których większość już jest w rękach komornika za nieuregulowane zobowiązania. Szukajcie innej firmy jesli chcecie mieć wykonane prace zgodnie z umową.
Karol 2012-07-11 14:06:52
Orientuje się ktoś z Was czy jeszcze ta firma prosperuje na rynku??? Od dłuższego czasu próbuję się skontaktować z właścicielem i zero kontaktu e-mailowego , numery telefonu chyba właściciel pozmieniał ,listów poleconych za potwierdzeniem nie odbiera.
były na szczęćcie już pracownik 2012-07-11 23:48:08
kolega wyżej coś ściemnia bo pracowałem bardzo długo w tej firmie Pio Bud gdzie ta firma nie miała większych zleceń tylko jednostkowe gdzie każdy się poznał ,że firma leci w bambuko i dla nikogo nie robiła więcej niż jedno zlecenie Poprzednią opinie to musiał sam właściciel sobie dodać.A co do Karola pytania to słyszałem żę teraz [usunięte przez moderatora] właściciel byłego Pio Bud pracuje lub nie wiem odrabia może długi jako pracownik firmy furex w dziale palet.O ile nie zmienił numeru telefonu to ostatni numer kontaktowy z [usunięte przez moderatora] to [usunięte przez moderatora].Życzę powodzenia i kontaktu w końcu z właścicielem [usunięte przez moderatora] który chyba Panu też jest coś dłużny skoro Pan próbuję też go namierzyć
Ciekawy 2013-02-05 22:17:44
Wie ktoś może jak zakończyła się sprawa Kleen Tex-u z Suchodniowa przeciwko Pio Bud-owi ????
Widzę ,że w końcu pod koniec zeszłego roku trochę zaczęto się brać za [usunięte przez moderatora]. komornik wystawiał na licytację jego działkę położoną w miejscowości Osieki , wszedł na jego pensje z Furex-u., jedyne co mnie dziwi to czemu jeszcze jeździ Sprinterem który był zarejestrowany na niego i jakoś do tej pory komornik nie zabiera tego auta za tak kolosalne długi
Mandzukic 2015-01-17 01:04:41
Ciekaw jestem czy tylko te rozprawy sądowe ich nie pogrążą do końca. Oby nie, bo jest to zwykle jednoznaczne z tym, że wiele osób traci pracę, chociaż zupełnie nie jest winna sytuacji, bądź pośrednio w niej uczestniczy. Powiedzcie chociaż czy można liczyć na jakieś normalne wynagrodzenie i miłą rozmowę rekrutacyjną?
trako 2015-03-21 03:29:15
z tego co wiem to nie jedyny interes tego Pana który nie okazał się trafiony. Do niego należała również Fantazja czyli centrum rozrywki dla dzieci w Radomiu. Chyba brak mu trochę konsekwencji , bo tak naprawdę pomysł jeden czy też drugi na rozwój swojego interesu wydaje się bardzo trafiony. i może umiejętności brak
budowlaniec 2016-05-11 14:58:31
Cześć. jestem świeżo po studiach i aktualnie szukam pracy wysyłając dziesiątki CV. Ma ktoś może aktualne informacje na temat Pio Bud? Jakie są tam warunki i czy warto?
Zostaw swoją opinię o Pio Bud Firma Handlowo-Usługowa Piotr Jagusztyn - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pio Bud Firma Handlowo-Usługowa Piotr Jagusztyn