brak logo

VistaGroup Sp.j.

Warszawa

Opinie o VistaGroup Sp.j.

ardum 2011-12-12 16:35:21
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo kompetentni ludzie. Polecamy jako solidnego partnera.
AUSTROFLEX 2011-12-13 15:22:37
Znana i szanowana firma. Polecamy
arti 2011-12-14 08:04:15
chętnie oddam swój głos. Znam firmę bo tam pracowałem. Szkoda że nie pilnowałem swojej pracy bo dzisiaj miałbym przyjemność tam dalej pracować. Brakuje mi tej determinacji i solidności które są motorem napędowym całej tej firmy. Z sentymentem pozdrawiam i życzę sukcesów :). Szkoda że nie ma wolnego wakatu :). Wróciłbym chętnie...
Przybyszewski Bogdan 2011-12-14 12:27:28
znam z bardzo dobrej strony. Nasze portale oparte są na rozwiązaniach tej firmy Polecam. Bardzo solidna firma
tomex 2011-12-14 16:25:50
pracujemy na ich rozwiązaniach. polecamy
ozirus 2011-12-15 20:01:57
Znam i polecam. Testowałem system do bólu. Są OK.
Agnes 2011-12-16 18:33:23
Duży pozytyw dla tej firmy. i szacun za innowacyjne rozwiązania
Anusia 2011-12-16 20:56:32
no pewnie że znam i polecam bo to przyjazna firma
Wikiński Ryszard 2011-12-17 15:50:55
skusiłem się na dwie aplikacje i jestem mile zaskoczony. Nie przypuszczałem że dają takie wypasione możliwości. Mają bardzo dobrą ofertę
MIKE 2011-12-18 17:14:54
Pracuję i jestem bardzo zadowolony. Firmę tworzą ludzie z których każdy jest na swój sposób wyjątkowy i niepowtarzalny. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia po weekendzie :)
Rogucki Tomasz 2011-12-19 10:18:54
Miałem przyjemność poznać Managment firmy. To bardzo mocny filar tego dynamicznie rozwijającego sie przedsiębiorstwa. Firma skupia ludzi wybitnych i bardzo uczciwych. Życzę firmie samych sukcesów i pozdrawiam serdecznie Pana Leszka z rodziną. Korzystając z okazji życzę wszystkim pracownikom tej szanowanej na rynku firmy Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Sukcesów i rzetelnych partnerów.
Tomasz Rogucki
MItex 2011-12-19 15:53:19
Wysokie noty za kreatywność i fachowość. Bardzo solidna i nieprzeciętna firma godna polecenia
ALUTECH 2011-12-20 09:58:40
Rzetelna firma i solidni pracownicy. Warto współpracować z tak dobrym partnerem. Życzymy dalszych sukcesów
sp 2012-01-08 10:11:51
wypowiedzi sponsorowane, firma istnieje od kliku lat a tu nagle na przełomie 3-6 miesięcy taki wysyp pozytywnych opinii
polmiks 2012-09-06 12:53:15
Wykonane dla nas rozwiązania indywidualne spełniają bardzo wysokie standardy. Bardzo dobry kontrahent polecamy
mame 2014-12-04 17:15:50
Dokładnie, myśle tak jak Majka :-) Dlatego też prosze o informacje o sytuacji jaka dzieje sie w VistaGroup Sp.j. z punktu widzenia pracowników. warto starac sie tam o posade? Jak obecnie funkcjonuja i podchodza do pracownika? A dodatki pozapłacowe – czy są i jakie? Jak można opisać atmosferę pracy w firmie na dzien dzisiaejszy??
Piotr 2014-12-29 23:21:34
Dziwne,
niedawno Urząd Skarbowy i Policja siedziała w firmie a nagle cisza? Tylu pracoeników się skarżyło i cisza ?
Wygląda, że w GoWork można zamówić wszystko.. a zwłaszcza opinie.
Firma ( właściclele) wpisyłali na Nasz temat fałszywe i oszczercze opnie pod innymi danymi - potwierdzone przez Policję i Prokuraturę w Warszawie.
No nigdy bym z takimi personami nie zadawał się.
były pracownik 2015-01-10 18:09:47
@majka jak może się wszystko zmienić skoro właściciel podszywal się pod wyomaginowanego księgowego ? :) ja mówię o właścicielu firmy :)
1
anonymus 2015-05-02 05:49:32
Dalej jeszcze działa spółka ? Ktoś słyszał ?
były pracownik 2016-04-21 17:43:21
Właściciel ciągle wpisuje bzdury jakby firma instniała i pisze za innych, wszystkie posty to ściema. Prokuratura, Urząd Skarbowy to efekt pracy tej firmy. Omijać z daleka, firmy już nie ma.
marcin 2016-05-22 10:28:32
no ale chyba firma istnieje poniewaz w krsie nie ma zadnych info
Zostaw swoją opinię o VistaGroup Sp.j. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VistaGroup Sp.j.