brak logo

VistaGroup Sp.j.

Warszawa

Opinie o VistaGroup Sp.j.

Kubuś 2011-11-17 03:27:44
Wiem bo sam kupiłem ich rozwiązania i są odlotowe.
Tomek Szumert 2011-11-19 12:27:23
Mają odlotowe moduły. Testowałem długo ale nie żałuję. Są naprawdę dobre. Nie muszę płacić za pozycjonowanie. System ma ciekawe rozwiązania które lokują stronkę na topie. Super. Czekam na kolejne aktualizacji
Zozol 2011-11-19 23:28:18
Ja też testowałem na wszystkie sposoby. Jestem wymagający więc zwlekałem z zakupem ale musze przyznać... Fajne cacko. Kupiłem i jest gites majonez. Takiego narzędzia do kreowania własnego wizerunku w internecie długo szukałem. Polecam
Cezary 2011-11-23 11:51:19
Używam rozwiązań i jestem zadowolony. Czekam na kolejne ciekawe moduły.
Miras 2011-11-24 07:44:49
Mój dobry kumpel tam pracuje i bardzo sobie chwili. Pozdro
Seba 2011-11-28 03:55:12
Produkty mają fajne i intuicyjne. Nareszcie marketing sam zarządza stroną. Takiego cacka szukaliśmy. Mamy od zeszłego roku a teraz dokupiliśmy aktualizację do najnowszej wersji. Działa bez zarzutu. Są naprawę dobrzy :-).
Domino 2011-11-28 21:24:49
testowałem wersje na maksa i rzeczywiście maja dobre produkty, kupiłem trzy wypasy. Mają teraz dobrą ofertę swiąteczną. polecam
anonim 2011-11-29 10:10:09
Pracowałem i bardzo mile wspominam. Wyjątkowi ludzie i firma. Trochę żałuję że już nie pracuję ale cóż... Jak się nie ma co sie lubi to się lubi co się ma
Robson 2011-11-29 10:13:28
a i jeszcze jedno. Wielki szacun do produktów. Polecam klimat i ciekawą pracę
krzysztof tatarkiewicz 2011-11-29 23:55:27
Znamy firmę. Są leader innowacyjnych rozwiązań internetowych. Współpracujemy i polecamy
anonim 2011-11-30 23:04:35
Oferują unikatowe rozwiązania. Stosunek jakości do ceny bardzo dobry. Polecamy. Produkty godne polecenia
Solosz Krystyna 2011-11-30 23:24:27
dopiszę jeszcze że zakupiliśmy system do zarządzania własną stroną. Firma jest rzeczywiście solidnym partneren. Dla osób nieznających się na tych wszystkich sprawach informatycznych to doskonałe rozwiązanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni bo wreszcie jesteśmy niezależni do dotychczasowego programisty który dyktował nam swoje warunki. Jeszcze raz polecam
anonim 2011-12-01 06:45:21
jak chcesz zaistnieć na rynku to nie zapominaj o formie internetowej, ważne żeby produkt którym dysponujesz dotarł do jak największego grona...
sp 2012-01-08 10:11:51
wypowiedzi sponsorowane, firma istnieje od kliku lat a tu nagle na przełomie 3-6 miesięcy taki wysyp pozytywnych opinii
polmiks 2012-09-06 12:53:15
Wykonane dla nas rozwiązania indywidualne spełniają bardzo wysokie standardy. Bardzo dobry kontrahent polecamy
mame 2014-12-04 17:15:50
Dokładnie, myśle tak jak Majka :-) Dlatego też prosze o informacje o sytuacji jaka dzieje sie w VistaGroup Sp.j. z punktu widzenia pracowników. warto starac sie tam o posade? Jak obecnie funkcjonuja i podchodza do pracownika? A dodatki pozapłacowe – czy są i jakie? Jak można opisać atmosferę pracy w firmie na dzien dzisiaejszy??
Piotr 2014-12-29 23:21:34
Dziwne,
niedawno Urząd Skarbowy i Policja siedziała w firmie a nagle cisza? Tylu pracoeników się skarżyło i cisza ?
Wygląda, że w GoWork można zamówić wszystko.. a zwłaszcza opinie.
Firma ( właściclele) wpisyłali na Nasz temat fałszywe i oszczercze opnie pod innymi danymi - potwierdzone przez Policję i Prokuraturę w Warszawie.
No nigdy bym z takimi personami nie zadawał się.
były pracownik 2015-01-10 18:09:47
@majka jak może się wszystko zmienić skoro właściciel podszywal się pod wyomaginowanego księgowego ? :) ja mówię o właścicielu firmy :)
1
anonymus 2015-05-02 05:49:32
Dalej jeszcze działa spółka ? Ktoś słyszał ?
były pracownik 2016-04-21 17:43:21
Właściciel ciągle wpisuje bzdury jakby firma instniała i pisze za innych, wszystkie posty to ściema. Prokuratura, Urząd Skarbowy to efekt pracy tej firmy. Omijać z daleka, firmy już nie ma.
marcin 2016-05-22 10:28:32
no ale chyba firma istnieje poniewaz w krsie nie ma zadnych info
Zostaw swoją opinię o VistaGroup Sp.j. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VistaGroup Sp.j.