brak logo

VistaGroup Sp.j.

Warszawa

Opinie o VistaGroup Sp.j.

sp 2012-01-08 10:11
wypowiedzi sponsorowane, firma istnieje od kliku lat a tu nagle na przełomie 3-6 miesięcy taki wysyp pozytywnych opinii
polmiks 2012-09-06 12:53
Wykonane dla nas rozwiązania indywidualne spełniają bardzo wysokie standardy. Bardzo dobry kontrahent polecamy
mame 2014-12-04 17:15
Dokładnie, myśle tak jak Majka :-) Dlatego też prosze o informacje o sytuacji jaka dzieje sie w VistaGroup Sp.j. z punktu widzenia pracowników. warto starac sie tam o posade? Jak obecnie funkcjonuja i podchodza do pracownika? A dodatki pozapłacowe – czy są i jakie? Jak można opisać atmosferę pracy w firmie na dzien dzisiaejszy??
Piotr 2014-12-29 23:21
Dziwne,
niedawno Urząd Skarbowy i Policja siedziała w firmie a nagle cisza? Tylu pracoeników się skarżyło i cisza ?
Wygląda, że w GoWork można zamówić wszystko.. a zwłaszcza opinie.
Firma ( właściclele) wpisyłali na Nasz temat fałszywe i oszczercze opnie pod innymi danymi - potwierdzone przez Policję i Prokuraturę w Warszawie.
No nigdy bym z takimi personami nie zadawał się.
były pracownik 2015-01-10 18:09
@majka jak może się wszystko zmienić skoro właściciel podszywal się pod wyomaginowanego księgowego ? :) ja mówię o właścicielu firmy :)
1
anonymus 2015-05-02 05:49
Dalej jeszcze działa spółka ? Ktoś słyszał ?
były pracownik 2016-04-21 17:43
Właściciel ciągle wpisuje bzdury jakby firma instniała i pisze za innych, wszystkie posty to ściema. Prokuratura, Urząd Skarbowy to efekt pracy tej firmy. Omijać z daleka, firmy już nie ma.
marcin 2016-05-22 10:28
no ale chyba firma istnieje poniewaz w krsie nie ma zadnych info
Zostaw swoją opinię o VistaGroup Sp.j. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VistaGroup Sp.j.